Energieleveranciers


GoedkopeEnergieenGas.nl biedt veel informatie over de bekende Nederlandse energieleveranciers. Daarnaast kunt u alle energie aanbiedingen vinden waardoor u veel geld kunt besparen op uw jaarlijkse energiekosten. Klik op het logo van één van de energieleveranciers om meer informatie over de service en het productaanbod te vinden. Wanneer u uw verbruiksgegevens bij de hand hebt kunt u ook direct uw laagste prijs vinden door gebruik te maken van onze energievergelijker. Op de manier weet u zeker dat u de goedkoopste energieleveranciers voor uw verbruik heeft geselecteerd!

Energieleverancier BudgetEnergie
energieleveranciers-dealdirect
DELTA
engie-energieleveranciers-goedkope-energie-gas
energieleverancier-energiedirect-goedkope-energie-gas
eon-goedkope-energie-gas

essent-goedkope-prepaid-energie-gas

Fenor

groene-energie-greenchoice
HVC KringloopEnergie

LEON Zeewolde

energieleveranciers-nederlandse-energie-maatschappij-goedkope-energie-gas
nuon-goedkope-energie-gas
Energieleverancier Oxxio
pure-energie
Powerpeers
energieleveranciers-qurrent-energie

Sepa Green

energieleveranciers-unitedconsumers-energie

leveranciers-zelfstroom-goedkope-energie-en-gas

Waarom energieleveranciers vergelijken?

Het is al een tijdje bekend en het komt tegenwoordig ook regelmatig in het nieuws, overstappen van energieleverancier kan u honderden euro’s besparen! Wanneer u te lang bij dezelfde energieleverancier blijft plakken gaat u automatisch over op hogere tarieven voor stroom en gas. Loyale klanten betalen gewoon meer! Door het vergelijken van energieleveranciers kunt u eenvoudig enkele honderden euro’s besparen. Dus wees ook geen dief van uw eigen portemonnee en stap ook over naar de goedkoopste energieleveranciers van 2017! Hoe u deze vindt? Eenvoudig en snel via GoedkopeEnergieenGas.nl!

 

Energieleveranciers vergelijken? Let dan hierop.

Bij het kiezen tussen alle energieleveranciers zijn onder andere de volgende 5 punten belangrijk om op te letten.

1. Het soort energiecontract.

U kunt twee soorten contracten afsluiten, namelijk een voor onbepaalde tijd of een voor bepaalde tijd. Bij een contract voor onbepaalde tijd kunt u vaak maandelijks opzeggen, bij een contract voor bepaalde tijd, bijvoorbeeld één jaar, kan dit niet. Zegt u op voor uw energiecontract afloopt dan betaald u vaak een bepaalde vergoeding aan de energieleverancier. Lees hierover meer in de voorwaarden.

2. Uw jaarlijkse energieverbruik.

Als u precies wilt vergelijken dan is het belangrijk om te weten hoeveel energie en gas u per jaar verbruikt. Dit kunt u vaak gemakkelijk telefonisch opvragen bij uw energieleverancier. Op basis van uw huidige verbruik kunt u een betere vergelijking maken. Houd wel rekening met de toekomst, bijvoorbeeld gezinsuitbreiding of een andere woning.

3. De voorwaarden.

Vergelijk ook de voorwaarden van de diverse aanbieders. Let vooral op de maandelijkse vastrechtkosten, overstapboetes, betalingsvoorwaarden, overstapkosten en het verloop van uw contract.

4. Acties, aanbiedingen en korting.

Door het aanbieden van diverse acties, aanbiedingen en kortingen proberen veel energieleveranciers meer klanten binnen te halen. Hierdoor kan u een hoop geld besparen. Lees wel altijd de voorwaarden van de acties na, op deze manier weet u precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

5. Overstappen loont.

Met de inzet van diverse overstapaanbiedingen en energieacties proberen veel energieleveranciers u aan zich te binden. Jaarlijks overstappen scheelt u vaak een hoop geld en het kost minder tijd dan u denkt. Bekijk nu alle huidige overstap aanbiedingen en stap ook over naar een voordeligere energieleverancier.

 

Duurzame energieleverancier kiezen?

Wilt u het liefst kiezen voor een energieleverancier die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft? Kijk dan eens naar onderstaande tabel. In onderstaande tabel ziet u direct wat de voorlopers, wat de middenmoot en wat de hekkensluiters zijn op het gebied van duurzaamheid. 

Koplopers

Middenmoot

Hekkensluiters

Pure EnergieENGIENuon
WindunieEONAtoomstroom
Huismerk EnergieEnergiedirect.nlEssent
QurrentBudget Energie
GreenchoiceAnode Energie
HVC EnergieOxxio
EnecoNLE
Kas EnergieRobin Energie
InnovaMain Energie

 

Overstappen van energieleverancier; Hoe werkt het?

Overstappen van energieleverancier is tegenwoordig heel eenvoudig. Het hele proces bestaat slechts uit een paar stappen. En van de meeste stappen merkt u eigenlijk helemaal niks! U hoeft zich alleen aan te melden en eenmalig uw meterstanden door te geven. Verder wordt alles voor u geregeld!

Stap ook over in 5 eenvoudige stappen!

Stap ook over in 5 eenvoudige stappen!