Energieleveranciers

GoedkopeEnergieenGas.nl biedt veel informatie over de bekende Nederlandse energieleveranciers. Daarnaast kunt u alle energie aanbiedingen vinden waardoor u veel geld kunt besparen op uw jaarlijkse energiekosten. Klik op het logo van één van de energieleveranciers om meer informatie over de service en het productaanbod te vinden. Wanneer u uw verbruiksgegevens bij de hand hebt kunt u ook direct uw laagste prijs vinden door gebruik te maken van onze energievergelijker. Op de manier weet u zeker dat u de goedkoopste energieleveranciers voor uw verbruik heeft geselecteerd!

 

Goedkoopste Energieleveranciers

In onderstaande tabel vindt u de goedkoopste energieleveranciers van dit moment. Hierbij is gekeken naar de jaarlijkse kosten bij een gemiddeld energieverbruik. Dit energieverbruik bedraagt momenteel 2.910 kWh per jaar en 1.410 m3 gas per jaar. De getoonde korting is reeds in de getoonde jaarprijs verwerkt. Benieuwd welke energieleverancier voor uw verbruik het voordeligste is? Gebruik dan onze energievergelijker hieronder!

AanbiederContractKosten Informatie
1. NextEnergyDynamisch€242Bereken zelf huidig tarief
2. Frank EnergieDynamisch€250Bereken zelf huidig tarief
3. Budget EnergieVariabel€259Bereken zelf huidig tarief
4. Oxxio1 Jaar-Bereken zelf huidig tarief
5. Eneco1 Jaar-Bereken zelf huidig tarief

Alle energieleveranciers vergelijken

Via GoedkopeEnergieenGas.nl kunt u eenvoudig alle bekende energieleveranciers vergelijken op basis van diverse factoren. Zo kunt u aanbieders vergelijken op basis van energieprijzen, kwaliteit, en service. Maar daarnaast vergelijken wij ook aanbiedingen, ervaringen van consumenten en eventuele extra voorwaarden. Klik op het logo en lees meer over de dienstverlening van een energieleverancier. Op deze bedrijfspagina’s vindt u ook aanbiedingen en ingezonden beoordelingen. Allemaal in 1 handig overzicht! Hiernaast ziet u direct de goedkoopste energiepakketten van die desbetreffende energieleverancier. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Kijk voor alle energieleveranciers op onze website in het hoofdmenu.

 

Recente ervaringen

Bekijk hieronder recente ervaringen van andere consumenten. Wilt u zelf ook een ervaring toevoegen? Dat kan. Onderaan elk bedrijfsprofiel van een energieleverancier vindt u een knop om uw beoordeling in zenden. Wanneer uw review door onze redactie gecontroleerd is zal deze online verschijnen.

Al jaren klant. Laatst aangemeld voor blijven loont. Ondanks dat het vast niet de goedkoopste is vind ik Nuon een prettige energieleverancier.

Nuon
Danny, Middelburg

Communicatie goed en website duidelijk. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die zoek naar goedkope energie!

Budget Energie
Hendrik K. , Abbekerk

Goede service bij het overstappen gehad. Werd netjes per mail en post op de hoogte gehouden. Aansluiting op Oxxio verliep goed.

Oxxio
Willem v. B.

Deze energieleverancier heeft zijn zaakjes goed op orde. Ontving de week dat ik afsloot toevallig ook nog een mooie korting en de stroom is supergroen! Echt een aanrader.

Pure Energie
H. van Dam, Tiel

Zelf ben ik met mijn gezin al meer dan 4 jaar klant bij Eneco energie. Geen echte klachten gehad, snel geholpen, vriendelijk personeel. Overstappen ging ook heel eenvoudig.

Eneco
S.

Ben zeer tevreden over Qurrent! De service is erg goed. De overstap was snel voor elkaar en de medewerker van Qurrent stond mij goed te woord.

Qurrent
Pieters, Onbekend

Voordelige energieleverancier, ben er al jaren klant. Tot nu toe is de service altijd goed geweest en ontvang ik elk jaar netjes op tijd mijn eindafrekening.

ENGIE
H.J. van Veen, Sint Pancras

Sinds een half jaar klant bij Essent en tot nu toe geen problemen mee gehad. Hiervoor zat ik bij de energieleverancier Nuon.

Essent
Nadia, Amsterdam

Echt groene energie en tot nu toe ben ik altijd goed geholpen door de klantenservice. Erg tevreden met energieleverancier Greenchoice.

Greenchoice
van Veen, Uden

Overstap is goed verlopen en de maandelijkse factuur is zoals in de voorberekeningen, verder is al de mogelijkheid geboden om gebruik te gaan maken van ANNA.

Nederlandse Energie Maatschappij
H., Zeeland

Al meerdere keren gebruikt van de website van unitedconsumers en ben erg tevreden. Website is erg duidelijk en prijzen zijn beduidend lager.

UnitedConsumers
Sandra, Almere

Goed geholpen door de klantenservice van @Nuon, verhuizing online doorgeven lukte niet, binnen drie werkdagen reactie + oplossing.

Nuon
Tim B.

Waarom energieleveranciers vergelijken?

Het is al een tijdje bekend en het komt tegenwoordig ook regelmatig in het nieuws, overstappen van energieleverancier kan u honderden euro’s besparen! Wanneer u te lang bij dezelfde energieleverancier blijft plakken gaat u automatisch over op hogere tarieven voor stroom en gas. Loyale klanten betalen gewoon meer! Door het vergelijken van energieleveranciers kunt u eenvoudig enkele honderden euro’s besparen. Dus wees ook geen dief van uw eigen portemonnee en stap ook over naar de goedkoopste energieleveranciers van 2019! Hoe u deze vindt? Eenvoudig en snel via GoedkopeEnergieenGas.nl!

 

Energieleveranciers vergelijken? Let dan hierop.

Bij het kiezen tussen alle energieleveranciers zijn onder andere de volgende 5 punten belangrijk om op te letten.

1. Het soort energiecontract.

U kunt twee soorten contracten afsluiten, namelijk een voor onbepaalde tijd of een voor bepaalde tijd. Bij een contract voor onbepaalde tijd kunt u vaak maandelijks opzeggen, bij een contract voor bepaalde tijd, bijvoorbeeld één jaar, kan dit niet. Zegt u op voor uw energiecontract afloopt dan betaald u vaak een bepaalde vergoeding aan de energieleverancier. Lees hierover meer in de voorwaarden.

2. Uw jaarlijkse energieverbruik.

Als u precies wilt vergelijken dan is het belangrijk om te weten hoeveel energie en gas u per jaar verbruikt. Dit kunt u vaak gemakkelijk telefonisch opvragen bij uw energieleverancier. Op basis van uw huidige verbruik kunt u een betere vergelijking maken. Houd wel rekening met de toekomst, bijvoorbeeld gezinsuitbreiding of een andere woning.

3. De voorwaarden.

Vergelijk ook de voorwaarden van de diverse aanbieders. Let vooral op de maandelijkse vastrechtkosten, overstapboetes, betalingsvoorwaarden, overstapkosten en het verloop van uw contract.

4. Acties, aanbiedingen en korting.

Door het aanbieden van diverse acties, aanbiedingen en kortingen proberen veel energieleveranciers meer klanten binnen te halen. Hierdoor kan u een hoop geld besparen. Lees wel altijd de voorwaarden van de acties na, op deze manier weet u precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

5. Overstappen loont.

Met de inzet van diverse overstapaanbiedingen en energieacties proberen veel energieleveranciers u aan zich te binden. Jaarlijks overstappen scheelt u vaak een hoop geld en het kost minder tijd dan u denkt. Bekijk nu alle huidige overstap aanbiedingen en stap ook over naar een voordeligere energieleverancier.

 

Duurzame energieleverancier kiezen?

Wilt u het liefst kiezen voor een energieleverancier die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft? Kijk dan eens naar onderstaande tabel. In onderstaande tabel ziet u direct wat de voorlopers, wat de middenmoot en wat de hekkensluiters zijn op het gebied van duurzaamheid.

Koplopers

Middenmoot

Hekkensluiters

Pure EnergieENGIENuon
WindunieEONAtoomstroom
Huismerk EnergieEnergiedirect.nlEssent
QurrentBudget Energie
GreenchoiceAnode Energie
HVC EnergieOxxio
EnecoNLE
Kas EnergieRobin Energie
InnovaMain Energie

 

Overstappen van energieleverancier; Hoe werkt het?

Overstappen van energieleverancier is tegenwoordig heel eenvoudig. Het hele proces bestaat slechts uit een paar stappen. En van de meeste stappen merkt u eigenlijk helemaal niks! U hoeft zich alleen aan te melden en eenmalig uw meterstanden door te geven. Verder wordt alles voor u geregeld!

Stap ook over in 5 eenvoudige stappen!
Stap ook over in 5 eenvoudige stappen!
Energie expert | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter