Zakelijke Energie

Via GoedkopeEnergieenGas.nl is het ook mogelijk om diverse zakelijke energiecontracten te vergelijken. Deze energiepakketten zijn vaak speciaal voor ZZP’ers, MKB’ers en eventueel ook voor grootzakelijke klanten. Bereken nu uw maandtarief of vraag een offerte aan bij een van de vele energieleveranciers. Naast de diverse standaardcontracten kunt u vaak ook profiteren van enkele voordelige overstapaanbiedingen. Stap ook over en profiteer van lagere leveringstarieven of een aantrekkelijke welkomstpremie! Maak hieronder direct gebruik van onze handige zakelijke energievergelijker!

 

Energievergelijker

Voer hieronder uw huidige energieverbruik in en vergelijk met onze zakelijke energievergelijker direct de voordeligste energieleveranciers van dit moment! Stap ook over en bespaar direct honderden euro’s op zakelijke energie.

 

Energie voor het MKB

Voor ondernemers in het MKB zijn er diverse voordelige energiecontracten af te sluiten bij bijvoorbeeld energieleveranciers ENGIE, de NLE en Nuon. Deze energiepakketten bieden vaak een extra voordelige MKB-tarief of een standaard welkomstpremie. Door regelmatig over te stappen van zakelijke energie kunt u honderden euro’s per jaar besparen. Toch een mooi voordeel op één van de grootste kostenposten van uw winkel of bedrijf.

 

Energie voor ZZP’ers

Ook voor ZZP’ers zijn er diverse speciale energiepakketten. Deze energiecontracten houden rekening met de speciale behoeften van een ondernemer aan huis. Vaak profiteert u hierdoor van lagere zakelijke energietarieven en interessante fiscale aftrekmogelijkheden. Benieuwd wat u kunt besparen? Bereken dan uw maandlasten op bijvoorbeeld de website van ENGIE.

 
ENGIE Zakelijk Zakelijke Energievergelijker

Zakelijke Energie van ENGIE

Wat u van zakelijke energie van energieleverancier ENGIE kunt verwachten? U kunt eenvoudig overstappen, u geniet van uitstekende service en u ontvangt groene energie voor de prijs van gewone grijze energie. Hiernaast profiteert u altijd van de meeste goedkope energiecontracten tegen een vast of variabel energietarief! Kies nu voor Helder 3 Jaar vast en profiteer van een gemiddeld voordeel van €440,00 ten opzichte van Nuon, Essent of Eneco. Liever een korter energiecontract? Kies dan voor Helder 1 Jaar Vast en profiteer van een gemiddeld voordeel van €170,00! Wanneer u liever altijd maximale vrijheid heeft kunt u kiezen voor Helder Open. Dit energiepakket is namelijk maandelijks opzegbaar. Meer weten of direct vergelijken? Bekijk hier de website van ENGIE Zakelijk!

Helder 1 Jaar

Helder 3 Jaar

ENGIE Open

Vaste lage tarieven!Vaste lage tarieven!Altijd een actueel tarief!
Vaste looptijd: 12 maanden.Vaste looptijd: 36 maanden.Maandelijks opzegbaar.
Extra voordelig mkb-tarief!Extra voordelig mkb-tarief!Extra voordelig mkb-tarief!

 

Nuon Zakelijk

zakelijke-energie-acties-nuon-gasHet zakelijk voordeel energiecontract van Nuon is een contract waarbij u profiteert van een extra lage, variabele energieprijs gedurende het eerste jaar. Zeker als uw bedrijf bezit over een grote bedrijfsruimte of kantoorpand dan zal dit energiecontract u een hoop energiekosten schelen. Overstappen is snel geregeld en u hoeft zich geen zorgen te maken over bergen papierwerk. Uiteraard heeft u na het afsluiten van uw nieuwe energiecontract nog veertien dagen bedenktijd. Lees hier meer over de zakelijke energie van Nuon!

Nu één jaar lang zakelijke energie van Nuon; 

  • Met €250,00 korting.
  • Aantrekkelijke tarieven voor stroom en gas!
  • Vaste tarieven voor 12 maanden.

 

Zakelijke Energie bij de NLE

Duizenden andere ondernemers gingen u voor! Sluit nu een voordelig energiecontract af bij de Nederlandse Energie Maatschappij en profiteer van voordelige tarieven en een prima klantenservice. Overstappen in binnen 3 minuten gebeurd! U kunt bij de Nederlandse Energie Maatschappij kiezen voor een zakelijk energiecontract van 1, 3 of 5 jaar! Op deze manier bieden ze iedereen een passend contract. Alle zakelijke energiecontracten hebben een vast energietarief, hierdoor heeft u 1,3 of 5 jaar extra zekerheid over uw bedrijfskosten! Overstappen kan hier! (Maximaal 3 minuten)

Zakelijke Energie van de NLE
Zakelijke Energie van de NLE

 

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave