Cadeau bij energie – gratis product, cadeaukaart, of korting

Een leuk cadeau bij energie ontvangen? Dat kan met een van de vele energie aanbiedingen van dit moment! Tegenwoordig kunt u bij veel energieleveranciers een gratis cadeau ontvangen bij uw nieuwe energiecontract! Kies nu uit bijvoorbeeld een gratis tablet, Xbox One S, slimme thermostaat, een directe korting, een cashback of een Bol.com tegoedbon! Bekijk hieronder de leukste welkomstcadeaus die u kunt ontvangen bij uw nieuwe energieleverancier! Klik op de banner of link om direct van de actie te profiteren.

Top 10 cadeau bij energie in 2024

Check onderstaande tabel voor een overzicht van de Top 10 populairste welkomstcadeaus van 2024. Stap vandaag nog over en profiteer van een welkomstcadeau met een waarde tot wel €275! Klik op ‘’Meer informatie’’ om uw maandtarief te berekenen. Hier kunt u zich overigens ook aanmelden voor een van energie aanbiedingen inclusief welkomstcadeau.

Topper van dit moment: Keuze Cadeaukaart cadeau bij Essent

Na een lange afwezigheid vanwege de energiecrisis is Essent eindelijk terug met een energiecontract met een leuk cadeau. Wie nu zijn tarieven voor 1 of 3 jaar vastzet kan profiteren van een gratis Keuze Cadeaukaart. Afhankelijk van de gekozen looptijd ontvangt u een cadeaukaart met een waarde van €200 of €275.

U kunt uw gratis cadeaukaart besteden bij diverse winkels of webshops. Deelnemende winkels zijn onder andere de HEMA, Wehkamp, bol, ICI Parix XL, en Rituals.

Naast dit leuke welkomstcadeau regelt Essent uw overstap waardoor u hier zelf helemaal geen omkijken naar heeft.

Ook profiteren van deze geweldige aanbieding? Ga dan naar de actiepagina op de website van Essent!

Keuze Cadeaukaart cadeau bij Essent

 

Direct naar;

Wat ontvangt u cadeau bij energie?

Cadeau bij EnergieHet aanbod energie aanbiedingen met een cadeau is de afgelopen jaren steeds verder gegroeid. De reden voor deze groei is dat mensen het nog steeds erg leuk vinden om een cadeau te ontvangen bij hun overstap. En hier spelen energieleveranciers handig op in! Een van de meest populaire welkomstcadeaus is tegenwoordig een gratis cadeaubon. Hiermee kunnen overstappers namelijk zelf een leuk of praktisch cadeau uitkiezen. Onder andere cadeaubonnen voor Bol.com en de MediaMarkt zijn erg populair. Helaas is de actie in combinatie met MediaMarkt cadeaubon online niet meer verkrijgbaar.

Naast cadeaubonnen zijn ook gadgets nog steeds erg populair. Zo profiteerde in de afgelopen jaren duizenden mensen van een gratis tablet, slimme thermostaat, Xbox of e-reader. Hiervoor hoefden men alleen hun contract over te sluiten naar een andere energieleverancier. Hierna werd het cadeau binnen enkele weken op de post gedaan. Benieuwd wat voor handige apparaten en gadgets u momenteel kunt scoren bij uw energiecontract? Check dan direct het overzicht hierboven! Hierin vindt u onder andere;

 • Meer dan 35 verschillende aanbiedingen;
 • Inclusief gratis Xbox, Samsung Galaxy Tab A 10.1, Bol.com cadeaubon (€200,-) en hoge kortingen;
 • Alle actieve acties van alle bekende energieleveranciers;
 • Cashbacks waardoor u flink bespaart op uw energierekening;

Hoe werkt het?

Een cadeau bij energie ontvangen is heel eenvoudig. Binnen enkele stappen kunt u er voor zorgen dat u ook een leuk presentje thuis gestuurd krijgt. Alles eerst is het belangrijk om een leuk cadeau te vinden in het overzicht hierboven. Na het selecteren van een aanbieding kunt u doorklikken naar de website van de energieleverancier. Neem hier de volgende stappen;

 1. Check de voorwaarden van de actie zodat u weet waar u aan toe bent;
 2. Voer uw woon- en verbruiksgegevens in om uw voorschot te berekenen;
 3. Vul het aanmeldformulier in en stuur deze in met uw gegevens;
 4. Check de bevestiging en wacht tot uw bedenktijd is verstreken (2 weken);
 5. Nadat uw bedenktijd is verstreken ontvangt u automatisch het cadeau of instructies om uw cadeau uit te kiezen;

Het aanmelden en het ontvangen van uw cadeau spreekt eigenlijk voor zich. Energieleverancier proberen het u namelijk zo eenvoudig mogelijk te maken. Wanneer u wilt weten wanneer u uw cadeau kunt verwachten dan kunt u eventueel contact opnemen met de klantenservice van uw nieuwe energieleverancier.

Energie aanbiedingen met cadeau

Bekijk hieronder ons overzicht met alle actieve energie aanbiedingen waarbij u een cadeau kunt ontvangen. Momenteel kunt enkel profiteren van de acties in de tabel, onderstaande aanbiedingen zijn tijdelijk niet beschikbaar.

Gratis Bol.com Cadeaubon €300,00

Op dit moment bestellen we allemaal meer online, en daarom is dit het perfecte cadeau bij energie in onze ogen. Kies nu voor Vattenfall en ontvang een gratis Bol.com cadeaubon ter waarde van €300,00. Hiermee kunt diverse bestellingen doen bij de populairste webshop van Nederland. Hiernaast ontvangt u 12 maanden lang vaste lage tarieven voor stroom en gas. Ook regelt Vattenfall uw complete overstap. Meer weten? Ga dan de website van Vattenfall!

Gratis €300,00 Bol.com cadeaubon bij Vattenfall

Vattenfall Overstapdeal; €300,00 Cadeau

Kies nu ook voor de Vattenfall Overstapdeal en ontvang v Cadeau + 100% groene energie van eigen bodem! Daarnaast ontvangt u 3 jaar lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus geen last van eventuele prijsstijgingen. En of dat niet genoeg is ontvangt u ook nog eens een oplopende korting op stroom tot maar liefst 25%. En overstappen? Dat neemt Vattenfall u volledig uit handen! Ook profiteren van €300,00 korting bij Vattenfall? Meldt u dan vandaag nog aan!

Vattenfall Overstapdeal; €300,00 Cadeau

Bol.com Cadeaubon bij Vattenfall

Wanneer u nu overstapt naar Vattenfall dan kunt u profiteren van een Bol.com cadeaubon ter waarde van €200,00. Met deze cadeaubon kiest u zelf uw welkomstcadeau uit in de grootste webwinkel van Nederland! Hiernaast profiteert u één jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u extra veel zekerheid. En uw overstap? Die regelt Vattenfall van A tot Z! Meer weten of uw maandtarief berekenen? Check dan de website van Vattenfall!

Bol.com cadeaubon cadeau bij energie

Vattenfall Weekdeal - Wisselend aanbod

Bij Vattenfall heeft men iets leuks bedacht. Met de Vattenfall Weekdeal profiteert u nu elke week van een ander welkomstcadeau bij energie. Zo ontvangt u de ene week een korting, en de week erop bijvoorbeeld een tablet of tv. Hiernaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Deze staan vast gedurende de looptijd van 12 maanden. Hierdoor hebt u geen last van prijsstijgingen. Hier bovenop regelt Vattenfall uw complete overstap. Benieuwd naar het welkomstcadeau van deze week? Ga dan naar de website van Vattenfall.

Vattenfall Weekdeal - Energie met welkomstcadeau

Energiecadeau bij Vattenfall

Wanneer u nu kiest voor Vattenfall dan kunt u uw eigen welkomstcadeau uitkiezen ter waarde van €149,95. Momenteel kunt u kiezen uit onder andere cadeaubonnen, een JBL headphone, Airfryer, Galaxy Tab A 7.0, Samsonite koffers en handig gereedschap. Kies ook voor Vattenfall Energiecadeau en profiteer van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt 12 maanden lang geen last van prijsstijgingen. En overstappen? Dat neemt Vattenfall u volledig uit handen. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Check dan de website van Vattenfall!

Vattenfall Energiecadeau; Kies uw eigen cadeau ter waarde van €149,95

Nu €150,00 korting bij Essent!

Stap nu over naar Essent en profiteer van het speciale actieaanbod bij een eenjarig energiepakket! Een tarief van Essent dat minstens zo voordelig is als wat u op vergelijkingssites vindt. Momenteel bestaat het actieaanbod uit een scherp actietarief voor stroom en gas + €150,00 korting! Deze korting wordt aan het einde van het eerste jaar automatisch verrekend. Hierdoor bent u extra voordelig uit. Daarnaast regelt Essent uw overstap van A tot Z en ontvangt u 100% Groene Windstroom. Direct berekenen wat u gaat betalen? Bekijk hier de website van Essent!

€150,00 Kortingactie bij Essent

Ontvang 3 maanden stroom cadeau!

Wanneer u nu kiest voor Vattenfall dan kunt u profiteren van de Topdeal. Met de Vattenfall Topdeal ontvangt u 3 maanden stroom cadeau. Hierdoor bent u het eerste jaar extra voordelig uit. Uw uiteindelijk korting wordt berekend als 25% over uw totale jaarlijkse verbruik. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven en regelt Vattenfall ook nog eens uw overstap van A tot Z. Meer weten? Ga dan naar de website van Vattenfall!

Vattenfall Topdeal - Ontvang 3 maanden stroom cadeau!

€200,00 Cadeau bij Energie

Wanneer u nu overstapt naar energie van Powerpeers dan profiteert u van €200,00 extra korting. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus 12 maanden geen last van prijsstijgingen. Naast voordelig is Powerpeers ook nog is erg duurzaam. U kiest namelijk zelf uw energie van een duurzame energieproject in Nederland. Daarnaast ontvangt u CO2-gecompenseerd aardgas. En uw overstap? Die regelt Powerpeers van A tot Z! Ook profiteren van deze tijdelijke aanbieding? Check dan de website van Powerpeers!

€200,00 Korting bij Powerpeers

Gratis Wehkamp cadeaukaart

Een gratis Wehkamp cadeaukaart bij uw energiecontract. Wie wil dat nou niet? Met deze cadeaukaart ter waarde van €250,00 kiest u zelf online een leuk welkomstcadeau uit. Naast dit toffe cadeau profiteert u tevens van vaste scherpe tarieven voor Groene Windstroom. Deze staan drie jaar vast waardoor u geen last hebt van prijsstijgingen. En uw overstap? Die regelt Essent helemaal voor u. Meer weten? Ga dan naar de website van Essent!

Gratis Wehkamp cadeaukaart bij Essent

Tot €125,00 Kom erbij Bonus

Wanneer u nu kiest voor NLE dan profiteert u van knetterscherpe tarieven. Deze tarieven staan vast gedurende de looptijd van uw energiepakket. Naast deze lage tarieven profiteert u momenteel ook van een hoge korting. Zo ontvangt u €125,00 Kom erbij Bonus bij NLE 3 Jaar Vast. Alle stroom die NLE levert is overigens 100% Groen en opgewekt d.m.v. windmolens. Lekker duurzaam dus. En overstappen? Dat neemt NLE u volledig uit handen! Wel zo prettig. Meer weten? Check dan de website van NLE!

€125,00 Kom erbij Bonus NLE

€150,00 Cashback bij DELTA

Uit Zeeland haalt u energie, schone energie! Wanneer u nu kiest voor DELTA dan profiteert u van 100% groene stroom. Daarnaast betaalt u vaste eerlijke tarieven voor stroom en gas, zonder verborgen kosten. En uw overstap? Die neemt DELTA u volledig uit handen! Wel zo prettig. Stap nu ook over en profiteer ook nog eens van maximaal €150,00 cashback! Meer weten? Check dan de website van DELTA!

€150,00 Cashback bij DELTA

Tot €350,00 Korting bij Pure Energie

Wanneer u nu kiest voor Pure Energie dan profiteert u van een korting die kan oplopen tot maar liefst €350,00. Uw exacte korting is namelijk afhankelijk van de door u gekozen looptijd. Een flinke korting om te vieren dat Pure Energie voor de vijfde keer is verkozen tot duurzaamste energieleverancier van Nederland. Naast deze korting profiteert u tevens altijd van de 100% groene energie en de handige Overstapservice. Hierdoor hebt u zelf geen omkijken naar uw overstap. Benieuwd hoe het allemaal werkt? Check dan de website van Pure Energie!

Tot €350 Korting bij Pure Energie

€120,00 Korting bij UnitedConsumers

Wanneer u nu kiest voor 1 Jaar Vast van UnitedConsumers dan profiteert u nu €120,00 korting op uw energierekening. Naast deze korting profiteert u tevens 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En overstappen? Dat neemt UnitedConsumers u volledig uit handen. Wanneer nodig vergoedt UnitedConsumers zelfs uw overstapboete. Meer weten of direct uw maandtarief berekenen? Check dan de website van UnitedConsumers!

Tijdelijk €120,00 Korting bij UnitedConsumers

2x Welkomstcadeau bij Vattenfall

Bij Vattenfall kunt u momenteel profiteren van een dubbel welkomstcadeau. Hierbij is er één voor uzelf, en een voor een ander. Dit cadeau kunt u bijvoorbeeld weggeven aan uw vriend(in), partner of vader. Als blijk van waardering! Beide cadeaus hebben een maximale waarde van €149,00. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Deze staan 12 maanden vast. Alle mogelijke cadeaus bekijken? Ga dan naar de website van Vattenfall!

€155,00 Cadeau bij Vattenfall Groen

Energieleverancier Vattenfall heeft weer iets nieuws! Wanneer u nu overstapt op 100% groene stroom dan ontvangt u maar liefst €155,00 korting cadeau. Hierdoor bent u het eerste jaar extra voordelig uit. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Kies ook voor schone energie uit wind en water en ontvang een deze eenmalige welkomstkorting. Vattenfall regelt uw overstap en u hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Geen keuze stress dus! Daarnaast ontvangt u na het eerste jaar altijd weer een nieuw scherp aanbod. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Check het op de website van Vattenfall!

Gratis Bol.com Cadeaubon Vandebron

Kiezen voor écht groene energie maar toch een leuk cadeau ontvangen? Op dit moment kan het bij Vandebron. Via Vandebron kunt u nu kiezen voor lokaal opgewekte duurzame energie uit wind, zon, bio en water. Daarnaast ontvangt u tijdelijk een gratis Bol.com cadeaubon ter waarde van €300,00. Ook regelt Vandebron uw overstap en profiteert u van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Meer weten? Ga dan de website van Vandebron!

Gratis Bol.com Cadeaubon bij Vandebron

Vattenfall Energiecadeau XL

Met de Energiecadeau XL aanbieding van Vattenfall (Nuon) kiest u nu zelf uw eigen welkomstcadeau uit met een waarde tot wel €350,00. Enkele populaire cadeaus zijn momenteel de gratis Philips Airfryer, Samsung Galaxy Tab en de Xbox One S (1TB). Naast een mooi welkomstcadeau profiteert u met deze actie tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En overstappen? Dat neemt Vattenfall u volledig uit handen! Meer weten? Check dan de website van Vattenfall!

Vattenfall Energiecadeau XL Aanbieding - Kies uw eigen cadeau!

€300,00 Korting bij Essent

Overstappers die nu kiezen voor Essent kunnen profiteren van een welkomstcadeau van €300,00 korting. Een flinke cashback voor nieuwe klanten. Daarnaast profiteert men ook van vaste lage tarieven voor stroom en gas gedurende de hele looptijd van 3 jaar. Kies ook voor groene stroom en €300,00 korting bij Essent en stap vandaag nog over! Aanmelden is heel eenvoudig en Essent regelt uw overstap. Meer weten over deze tijdelijk aanbieding? Ga dan naar de website van Essent!

€300,00 Korting bij Essent

Tot €425,00 Korting bij Powerpeers

Goed nieuws, wanneer u nu klant wordt bij Powerpeers dan ontvangt u tot wel €425,00 korting. Hoe hoog uw korting is, hangt af van uw verbruik. Bereken dus uw maandbedrag op de website van Powerpeers en bekijk uw voordeel. De gemiddelde korting is momenteel €225,00! Naast deze hoge korting profiteert u tevens drie jaar lang van vaste lage tarieven voor Nederlandse groene stroom en gas. Meer weten? Check dan de website van Powerpeers!

Tot €425,00 Korting bij Powerpeers

Vattenfall: 25% Korting + Solar Charger Cadeau

Als er een energieleverancier is die altijd veel acties heeft dan is het Vattenfall. Zo kunt u nu ook profiteren van de Groene Topdeal. Wanneer u kiest voor deze actie dan ontvangt u 100% groene stroom uit wind, water en zon. Daarnaast is ook uw aardgas duurzaam (CO2-gecompenseerd). Hiernaast profiteert u van 25% korting op stroom. Of dit niet genoeg is ontvangt u ook nog een leuk cadeau. Met uw gratis POWERplus Solar Charger kunt u uw telefoon opladen met de kracht van de zon. Benieuwd wat u gaat betalen? Bereken het zelf op de website van Vattenfall.

Vattenfall: 25% Korting + Solar Charger Cadeau

Gratis Bol cadeaukaart bij Essent (€250,00)

Overstappers die kiezen voor een driejarig energiepakket van Essent kunnen nu profiteren van een gratis Bol.com cadeaubon ter waarde van €250,00. Met deze cadeaubon kan men zelf een leuk welkomstcadeau uitkiezen. Naast dit toffe cadeau profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. U hebt dus geen last van onverwachte prijsstijgingen. Ook regelt Essent uw overstap van A tot Z en u ontvangt 100% groene windstroom. Wel zo prettig. Meer weten of direct profiteren van dit welkomstcadeau? Ga dan naar de website van Essent!

Gratis Bol.com Cadeaubon bij Essent

Nu €300,00 Korting bij Vandebron

Wanneer u nu kiest voor ‘’goeie energie’’ van Vandebron dan ontvangt u van een korting die kan oplopen tot €300,00. Daarnaast profiteert u van 100% duurzame energie uit ons eigen land. U kunt bij Vandebron zelfs uw eigen energiebron kiezen! Naast deze voordelen profiteert u van vaste lage tarieven voor stroom en gas waardoor u geen last hebt van prijsstijgingen. Ook heeft u recht op 14 dagen bedenktijd. Hierdoor hebt u geen last van prijsstijgingen. En uw overstap? Die neemt Vandebron u volledig uit handen! Ook €300,00 cadeau ontvangen? Check dan de website van Vandebron!

100% Groen + €300,00 Korting bij Vandebron

AH cadeaukaart cadeau bij Vattenfall

Een Albert Heijn cadeaukaart cadeau ontvangen? Wie wil dat nou niet? Stap nu over naar Vattenfall en profiteer van een gratis cadeaubon ter waarde van €80,00. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Deze tarieven staan gedurende 12 maanden vast. Ook regelt Vattenfall uw complete overstap en profiteert u van 14 dagen bedenktijd. Wel zo prettig! Meer weten over de actie? Ga dan naar de website van Vattenfall!

Ontvang een AH cadeaukaart cadeau bij Vattenfall!

Philips Hue Startpakket cadeau

Met deze nieuwe actie van Essent ontvangt u een Philips Hue startpakket ter waarde van €200,00 helemaal cadeau. Deze slimme lampen van Philips kunt u eenvoudig bedienen via uw tablet of smartphone. Tevens zijn de lampen af te stellen in uw eigen kleuren. Hierdoor bepaalt u zelf de sfeer in huis. Naast dit toffe welkomstcadeau profiteert u tevens 3 jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Ook regelt Essent uw overstap van A tot Z. Wel zo prettig! Meer weten of direct profiteren? Ga dan naar de website van Essent!

Philips Hue Startpakket cadeau bij Essent

Bol.com Cadeaukaart bij Essent

Stap nu ook over naar Essent en profiteer van een gratis Bol.com cadeaukaart ter waarde van €150,00. Met deze handige cadeaukaart kiest u eenvoudig zelf uw welkomstcadeau uit in de grootste webshop van Nederland. Naast dit leuke welkomstcadeau ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus geen last van prijsstijgingen. En overstappen? Dat neemt Essent u volledig uit handen. Meer weten? Ga dan naar de website van Essent!

Gratis Bol.com Cadeaukaart bij Essent (€150,00)

Budget Energie €75,00 Korting

Wanneer u nu kiest voor Budget Energie 1 Jaar Vast dan ontvangt u €75,00 extra Korting. Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u geen last van eventuele prijsstijgingen. Naast voordelig is Budget Energie ook nog eens duurzaam. U ontvangt namelijk 100% groene stroom. Deze stroom wordt voornamelijk in ons eigen land opgewekt. En overstappen? Ook dat neemt Budget Energie u uit handen! Meer weten? Ga dan naar de website van Budget Energie!

Budget Energie €75,00 Korting

Roompot Voucher Cadeau (DELTA)

Bent u echt toe aan nieuwe energie? Kies dan voor DELTA en ontvang een gratis voucher voor een weekendje weg in een Roompot vakantiepark. Daarnaast ontvangt u altijd 100% groene energie uit Zeeland! En uw overstap? Ook die regelt DELTA van A tot Z. Zet ook uw tarieven vast en profiteer van dit leuke welkomstcadeau. Meer weten? Ga dan naar de website van DELTA!

Gratis Roompot Voucher bij DELTA

Budget Energie €150,00 Korting

Wanneer u nu kiest voor Budget Energie 3 Jaar Vast dan profiteert u van €150,00 extra Korting. Hierdoor bent u het eerste jaar extra voordelig uit! Naast deze korting ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus geen last van prijsstijgingen. Wel zo prettig, want zo weet u precies waar u aan toe bent! Naast voordelig is Budget Energie ook nog eens duurzaam en servicegericht. Zo ontvangt u 100% groene stroom en regelt Budget Energie uw overstap. Meer weten? Check dan de website van Budget Energie!

Budget Energie 3 Jaar Vast met €150,00 korting

Tijdelijk €95,00 Cadeau bij Energiedirect.nl

Wanneer u nu kiest voor Energiedirect.nl 1 Jaar Vast dan profiteert u van €95,00 extra Korting. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Maar deze deal heeft nog meer voordelen. Zo ontvang u na 1 jaar een nieuwe scherpe deal, 100% groene stroom (Wind) en CO2-neutraal aardgas. Daarnaast regelt Energiedirect.nl uw overstap en kunt u uw energiezaken regelen met de handige Regelneef App. Meer weten? Check dan de website van Energiedirect!

€95,00 Korting Energiedirect.nl 1 Jaar

€150,00 Cashback bij Energiedirect.nl

Wanneer u nu klant wordt bij Energiedirect.nl dan kunt u profiteren van een cashback die oploopt tot €150,00. Kies ook voor Groene Stroom & Gas 2 Jaar en zet uw tarieven twee jaar lang vast. Hierdoor hebt u geen last van prijsstijgingen. Daarnaast regelt Energiedirect.nl uw overstap en ontvangt u 100% groene energie. Naast groene energie (uit 100% Wind) ontvangt u ook nog eens CO2-gecompenseerd aardgas. Meer weten? Check dan de website van Energiedirect.nl!

Essent Eindejaars Deal

Bij Essent hebben ze wat leuks bedacht om het jaar te eindigen, de Eindejaars Deal. Dit is een unieke actie met een special cadeau bij energie voor nieuwe klanten. Dit cadeau bestaat uit een fikse korting van €300,00. Deze korting is geldig in combinatie met een driejarige overeenkomst voor stroom en gas. Elk jaar dat u klant bent ontvangt u €100,00 korting op uw energierekening. Hierdoor bent u elk keer voordelig uit! Hiernaast ontvangt u 100% groene Windstroom en 5% korting op stroom met Thuisvoordeel. Ook regelt Essent uw overstap van A tot Z. Meer weten? Check dan de website van Essent!

Energiedirect Lentekorting; €225,00 cashback

Op dit moment kunt u profiteren van een tijdelijke actie bij Energiedirect. Alleen tot 31 maart ontvangt u een extra hoge welkomstkorting. Die korting wordt uitgekeerd als cashback en bedraagt maar liefst €225,00. Naast deze korting regelt Energiedirect uw overstap en ontvangt u 100% groene windenergie. Alles bij elkaar een slimme keuze dus. Direct berekenen wat u per maand gaat betalen? Check dan de website van Energiedirect!

Tijdelijk €225,00 cashback korting bij Vandebron

Profiteer van alle aanbiedingen van 2024

Elke dag zijn wij bezig met het verzamelen van de beste aanbiedingen inclusief een gratis cadeau. Zit er momenteel niks voor u tussen? Kom dan binnenkort gewoon terug. Wij voegen namelijk elke week nieuwe welkomstcadeaus toe. De kans dat er overigens voor u niks tussen zit is heel klein. Op een ieder willekeurig moment staan er namelijk meer dan 25 acties voor u klaar. Daarnaast kunt u vaak ook profiteren van cadeaubonnen. Met deze cadeaubonnen kunt u zelf een cadeau uitkiezen waardoor er altijd wel wat naar u smaak tussen zit. Scroll nu door alle aanbiedingen en kies uw favoriete cadeau om te ontvangen uw nieuwe energieleverancier.

Profiteer van nog meer cadeaus als bestaande klant

Het overgrote deel van de consumenten gaat er van uit dat ze alleen een cadeau kunnen ontvangen na het overstappen, maar dit is niet helemaal waar. Diverse energieleveranciers bieden bestaande klanten namelijk kleine cadeaus en voordelen. Zo kunt u met Vattenfall Exclusief bijvoorbeeld mee doen met prijsvragen en leuke acties. Hiermee maakt u kans op prijzen en gratis cadeaus. Ook kunt u punten sparen waarmee u zelf cadeaus kunt uitkiezen in de Nuon Puntenshop. Hiernaast ontvangt u elk jaar ook nog eens vier keer de Nuon Seizoengids. Hierin vindt u handige en interessante artikelen op het gebied van energie en besparing. En niet alleen Nuon heeft een dergelijk programma. Zo biedt Essent onlangs ook een loyaliteitsprogramma.

Met Essent Thuisvoordeel profiteert u elk jaar van een paar leuke kleinigheidjes. Deze cadeautjes ontvangt u gratis thuis of kunt u ergens verzilveren. Afgelopen jaren ontvingen deelnemers bijvoorbeeld gratis bloemzaadjes, tuinhandschoenen, een Denksport mini-abonnement en korting op een Philips Hue pakket. En zeg nou zelf, wie ontvang er nou niet graag zomaar wat gratis? Naast deze cadeaus kunt u met Thuisvoordeel ook nog eens Air Miles sparen en profiteren van exclusieve kortingen. Benieuwd of uw energieleverancier ook een loyaliteitsprogramma heeft? Check het eens op de website, want wellicht laat u extra voordeel liggen!

Een laatste energieleverancier die ik wil toelichten is Energiedirect. Bij deze energieleverancier kunt u nu profiteren van de zogenoemde Goedzitters. Dit zijn speciale acties voor bestaande klanten. Met deze acties kunt u profiteren van onder andere korting op energiebesparende maatregelen. Daarnaast is het mogelijk om 25 euro te verdienen door klanten aan te dragen met Energiedirect Vriendenvoordeel. En het mooie is dat u ook direct 25 euro korting weggeeft!

Zoals u kunt zien zijn er bij veel energieleveranciers voldoende mogelijkheden om ook als bestaande klant te profiteren van leuke cadeaus of acties.

Andere aanbiedingen met een cadeau

Naast een cadeau bij uw nieuwe energiecontract kunt u bij uw energieleverancier of via uw energieleverancier soms profiteren van andere cadeaus. Zo ontvangen klanten van Essent die deelnemen aan Thuisvoordeel regelmatig iets gratis opgestuurd. Daarnaast biedt Vattenfall het loyaliteitsprogramma Exclusief. Met Vattenfall Exclusief kunt u onder andere punten sparen, deelnemen aan winacties en punten ruilen voor leuke cadeaus. Hieronder kunt u meer informatie vinden over cadeaus die u als klant kunt ontvangen.

Uitje cadeau bij Vattenfall (THIS IS HOLLAND)

Bij Vattenfall ontvangt u elke maand een aantal punten wanneer u deelneemt aan Vattenfall Exclusief. Aanmelden voor Exclusief is gratis en kost u slechts enkele minuten. Als nieuwe klant ontvangt u minimaal 10 nieuwe punten per maand. En wanneer u langer klant blijft ontvangt u elke maand meer punten waardoor u cadeaus nog eerder bij elkaar gespaard heeft.

Op dit moment kunt u in ruil voor 250 punten een gratis voucher ontvangt voor THIS IS HOLLAND. THIS IS HOLLAND is een nieuw uniek uitje waarmee u geniet van een virtuele vliegreis boven Nederland. Ik ben hier zelf ook geweest en vond het echt een aanrader. Tijdens uw vliegreis ziet u adembenemende beelden van Nederland die op een bolvormig scherm wordt geprojecteerd. Aangezien deze beelden uit een helikopter zijn gefilmd is het net of u zelf boven Nederland vliegt. Het feit dat de stoelen bewegen en u effecten ervaart als wind, geur en regen maakt de vlucht extra bijzonder. Binnen 9 minuten krijgt u een geheel nieuwe ervaring van ons prachtige land.

THIS IS HOLLAND is gelegen in een uniek gebouw tussen het EYE Film Museum en ADAM Lookout. Met de pond vanaf Amsterdam Centraal bent u er in enkele minuten. Alles bij elkaar is THIS IS HOLLAND een geweldig uitje voor jong en oud. Neemt u kinderen mee? Die ontvangen een voucher al vanaf 150 punten. Bestel nu uw voucher via Vattenfall. U ontvangt u voucher binnen 24 uur per email. Met uw voucher kunt u online tickets reserveren voor THIS IS HOLLAND. Veel plezier en geniet van uw vlucht!

Uitje cadeau bij Vattenfall (THIS IS HOLLAND)

Philips CorePro ledlampen cadeau

Via Exclusief kunnen Vattenfall klanten weer profiteren van een handig cadeau. In ruil voor 325 punten ontvangt u namelijk Philips CorePro ledlampen cadeau. Ondanks dat deze ledlampen maar 5,5 Watt vragen zijn ze de ideale vervanger voor een traditionele lamp van 40 Watt. Hierdoor verbruikt u dus een stuk minder stroom. Dit is niet alleen goed voor uw energierekening, maar ook voor het milieu. Naast erg zuinig hebben de CorePro lampen ook nog eens een erg lange levensduur. U kunt de lampen namelijk tot wel 15.000 uur branden. Let op dat de lampen een grote fitting hebben. Deze passen niet in alle soorten lampen. Ook zijn deze Philips led lampen niet dimbaar. Ontvangt u deze ook graag cadeau? Ruil dan uw punten in via Exclusief!

Kies uw eigen cadeau bij Vattenfall

Zonder dat u het door heeft hebt u vast weer wat punten bij elkaar gespaard met Vattenfall Exclusief. Wanneer u nu 225 punten heeft kunt u aanspraak maken op een Huis & Tuin cadeau kaart. Met deze cadeaukaart ter waarde van €10,00 kunt u zelf een leuk cadeau uitkiezen. En dit moet iedereen wel lukken. U kunt de cadeaubon namelijk spenderen bij meer dan 1.000 woonwinkels en ruim 150 tuincentra. In ruil voor uw cadeaukaart koopt u dus van meubels tot woonaccessoires, en van planten tot klusmateriaal. Enkele bekende ketens waar u deze bon kunt gebruiken vindt u hieronder;

 • Winkels van Xenos, Blokker, Dille & Kamille, Goossens Wonen en Slapen, Groenrijk, Trendhopper, Eijerkamp, Woonexpress, Budget Home Store, Coppelmans, Praxis, Fleurop en 125 zelfstandige tuincentra.

Hiernaast is de bon ook te gebruiken in diverse webwinkels. Hierbij kunt u denken aan de webshops van Xenos, Blokker, Trendhopper, Eijerkamp, Woonexpress, Budget Home Store en Fleurop. Benieuwd naar alle mogelijkheden en voorwaarden? Check dan de website van Exclusief.

Jaarlijks enkele keren een cadeau bij Essent

Wanneer u klant bent bij Essent dan kunt u deelnemen aan Thuisvoordeel. Dit is een speciaal klantprogramma van Essent om loyale klanten te belonen. Met dit programma profiteert u onder andere van extra korting op stroom. Daarnaast ontvangt u ook exclusieve kortingen en kunt u Air Miles sparen. Een laatste voordeel waar u van kunt profiteren is leuke cadeautjes. Als deelnemer aan Thuisvoordeel zal Essent u enkele keren per jaar verrassen met een leuk cadeau. Hierbij moet u niet denken aan een tv of barbecue, maar gewoon een leuk kleinigheidje. Eerder ontvingen klanten bijvoorbeeld een tijdschrift, 8 e-books, maxi-theelichten, een chocoladereep en tuinhandschoenen cadeau. Dit voelt wellicht niet als de Jackpot, maar het is toch een leuk extraatje. Zeker aangezien u er niets extra voor betaalt. Meldt u nu ook aan en mis geen van de volgende cadeautjes.

WakaWaka Power+ cadeau bij Vattenfall

Deelnemers van Exclusief kunnen weer sparen voor een tof cadeau bij Vattenfall. In ruil voor 1.300 punten kan men nu een gratis WakaWaka Power ontvangen. De WakaWaka Power+ is een handige powerbank met diverse bijzondere features. Zo bezit de powerbank over een zaklamp op zonne-energie. Hierdoor is deze helemaal duurzaam en zeer handig tijdens alle buitenactiviteiten. Met een maximale lichtsterkte van 70 Lumen is de lamp voldoende om goed zicht op zaken te hebben. Ook kan men door middel van het ingebouwde zonnepaneel hun smartphone opladen. Het helemaal opladen van een smartphone kan al binnen 2 uur. Zo zit u nooit meer met een lege telefoon. Naast u komen overigens ook andere niet meer zonder stroom te zitten door WakaWaka. Met de aankoop van een WakaWaka product ondersteunt u namelijk het toegankelijk maken van schone elektriciteit voor mensen die dat hard nodig hebben.

De vernieuwde WakaWaka Power+ is nog efficiënter dan zijn voorganger. Na 12 tot 24 uur opladen in de zon kan deze powerbank namelijk tot 40 uur branden of een smartphone opladen. De WakaWaka Power+ weegt 200 gram en heeft een oplaadcapaciteit van 2200 mAh. Kijk voor meer informatie over dit cadeau op de website van Exclusief.

Beautypakket cadeau bij Vattenfall

Via Vattenfall Exclusief kunnen klanten nu profiteren van een prachtig cadeau voor de persoonlijke verzorging. Voor slecht 290 punten ontvangt u een Marcel’s Green Soap Beautypakket helemaal cadeau. Dit is natuurlijk het ideale cadeau voor elke vrouw. Ook leuk om als man cadeau te doen aan uw partner. In het beautypakket zit een fles 2-in-1 shampoo en een flinke fles douchegel (500ml). Alle producten zijn duurzaam en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Daarnaast zijn de producten verpakt in flessen van 100% gerecycled plastic. Wanneer u dit cadeau weer weg geeft aan iemand anders dan zit er ook een milieuvriendelijk tasje omheen. Lekker duurzaam en handig!

Het voordeel van de shampoo is dat deze is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Hierdoor is de shampoo extra zacht voor uw haar. Ook bevat de shampoo aloë vera voor de geur en extra zachtheid. Tevens zit er plantaardige glycerine in de shampoo waardoor een extra conditioner niet meer nodig is. Alle bij elkaar is dit product voor minimaal 97% biologisch en 100% vegan. U kunt dit beautypakket bestellen in de volgende geuren;

 • Argan & Oudh; Marcels’ Green Soap maakt arganolie van de vruchten van de boom der schoonheid. Oudh komt van de agarboom. Het is een hars dat de boom beschermt en mooi houdt. Je waant je met deze geur in het sprookje van 1001 nacht.
 • Tonka & Muguet; Tonka is een heilig boontje uit Zuid-Amerika, die ruikt als een mix van vanille, kaneel en amandel. Een heerlijke houtige geur, gericht op mannen.

Meer weten over dit product of de andere producten van Marcel’s Green Soap? Bezoek dan de website van Exclusief.

Pathé Film E-voucher cadeau bij Vattenfall

Kijkt u graag naar films in de bioscoop? Dan heeft Vattenfall weer een leuk cadeau via haar Exclusief beloningsprogramma. Voor slechts 250 punten ontvangt u nu namelijk een Pathé E-voucher cadeau. Met deze E-voucher kunt u elke dag van de week naar de Pathé bioscoop bij u in de buurt. Ga naar de Exclusief website als u gebruik wilt maken van dit aanbod. Hier kunt u 250 punten omruilen voor een voucher. Deze Pathé Film E-voucher krijgt u vervolgens binnen enkele minuten per email verstuurd. De E-voucher geldt als daadwerkelijk toegangsbewijs bij een film naar keuze.

Benieuwd naar het huidige aanbod aan films? Bezoek dan www.pathe.nl. Hier kunt u ook meer informatie vinden over tijden en locaties. Houdt er overigens rekening mee dat de E-voucher niet geldig is bij speciale evenementen, besloten voorstellingen en premières. Voor IMAX- of 3D- voorstellingen kan een extra toeslag gelden. Met de E-voucher krijgt één persoon gratis toegang. De voucher moet binnen één jaar na uitgifte gebruikt worden. Benieuwd naar alle spelregels van deze aanbieding? Bezoek dan de website van Exclusief.

Ontvang €50,- cadeau met Essent Vriendenvoordeel

Wanneer u klant bent bij Essent kunt u profiteren van €25,- cadeau voor uzelf en €25,- cadeau voor een bekende. Hoe het werkt? Heel eenvoudig! Wanneer u meedoet met Essent Vriendenvoordeel dan tipt u familie of vrienden over een aanbieding bij Essent. Wanneer deze bekende of familie gebruik maakt van deze aanbieding dan ontvangt u allebei €25,- cadeau. U ontvangt dus €25,- beloning en de gene die u getipt heeft ook. Alles bij elkaar profiteren jullie dus van €50,- extra voordeel. Wanneer u mee wil doen aan deze aanbieding dan moet u de Vriendenvoordeel pagina op de website van Essent bezoeken. Hier kunt u een klein formulier invullen om een bekende te tippen. Hiervoor heeft u alleen uw eigen naam nodig en het emailadres van de gene die u wil tippen. Na het verzenden van de tip via email, Whatsapp of social media kan men gebruik maken van een speciaal aanbod. Voor elke bekende die klant wordt ontvangt u €25,- cadeau. Let erop dat men geen korting ontvangt wanneer er binnen de bedenktijd geannuleerd wordt. Ongeveer vier weken na de succesvolle aanmelding van uw introduce ontvangt u €25,- op uw rekening. Deze wordt uitbetaalt door Member get Member company. Hierover krijgt u bericht via email. Bekijk voor alle spelregels deze actie op de website van Essent.

Solar tuinlampen cadeau bij Vattenfall

Een leuk een duurzaam cadeau wat u nu kunt ontvangen via Vattenfall Exclusief zijn Solar tuinlampen. Deze fraai ontworpen tuinlampen branden volledig op zonne-energie. Dit is niet alleen handig, maar natuurlijk ook nog eens duurzaam. Door de ingebouwde zonnepanelen hoeft u niet in de weer met batterijen of snoeren. Daarnaast gaan de lampen door de ingebouwde sensor pas aan wanneer het donker is. Door gebruik te maken van de bijgeleverde pinnen kunt u de zonnelampen eenvoudig in een plantenbak of de grond plaatsen.

 • Aantal lampjes per set: 3 stuks
 • Uren licht bij volle accu: ongeveer 8 uur
 • Materiaal: RVS
 • Soort lamp: ledlamp (koud wit)
 • Batterij: 1x 1,2V NiMh / 600 mAh (AAA)
 • Afmetingen: Ø x H): 110 x 475 mm

Klanten van Vattenfall kunnen profiteren van deze actie door het inleveren van 675 punten via Exclusief. Op dit moment geven alle mensen die dit cadeau hebben ontvangen het product 5 uit 5 sterren. Hieruit blijkt dat de Solar lampen goed werken en van goede kwaliteit zijn.

Handig: Telefoonhouder cadeau bij Vattenfall

Deelnemer van Vattenfall Exclusief kunnen weer profiteren van een leuk gratis cadeau. In ruil voor 275 punten kan men nu een gratis telefoonhouder ontvangen. Met deze houder wordt navigeren op de fiets een stuk eenvoudiger. U kunt uw smartphone namelijk op het stuur plaatsen en continue aflezen. Hierdoor is het ook mogelijk om de instructies van de navigatie te volgen. Naast het vasthouden van de telefoon kan de telefoonhouder ook gebruikt worden voor het plaatsen van een waterfles. Hierdoor wordt het maken van een rondje op uw fiets nog comfortabeler. Via de website van Vattenfall Exclusief kunt u dit leuke cadeau claimen.

Uitgelicht Cadeau; We Love the Planet zonnebrand

Tijdens zonnige tijden is het belangrijk om uzelf goed te beschermen. Naast uzelf wilt u wellicht ook de aarde beter beschermen. In dit geval kunt u kiezen voor ‘’We Love the Planet’’ zonnebrand. Deze speciale zonnebrand krijgt u nu cadeau in ruil voor 500 punten. Het voordeel van deze zonnebrand is dat deze milieuvriendelijk is. Daarnaast bevat de zonnebrand enkel 100% natuurlijke ingrediënten. Dit is een flink verschil met reguliere zonnebrand die vol zit met synthetische toevoegingen en chemische UV-filters. Op deze manier kunt u uw huid op een veilige en milieuvriendelijke manier beschermen. Naast milieuvriendelijk is de zonnebrand ook nog eens vegan, hypoallergeen en waterresistent. Alles bij elkaar dus geweldig product!

Handig; Energiekostenmeter Cadeau bij Vattenfall

Als u deelnemer bent aan Exclusief van Vattenfall dan kunt u momenteel profiteren van een handig nieuw cadeau. Met dit cadeau kunt u eenvoudig energie besparen. Het gaat hierbij om een energiekostenmeter. Deze meter ontvangt u nu cadeau tegen ruil van slechts 195 punten. Met deze handige meter kunt u zien wat een apparaat verbruikt. Het werkt heel eenvoudig. U hoeft de meter alleen aan te sluiten in het stopcontact. Hierna kunt u een apparaat naar keuze aansluiten. Vanaf dit moment meet de meter onder andere spanning, frequentie, stroom, vermogensfactor en vermogen. Op basis van deze gegevens kunt u zien hoeveel stroom het apparaat overdag of ’s nachts verbruikt. Ideaal om meer inzicht te krijgen in uw stroomverbruik.

Ondanks dat u maar één meter krijgt kunt u deze natuurlijk om de zoveel tijd van plek wisselen. Wanneer u weet of een specifiek apparaat gunstig is of niet kunt u door om het volgende apparaat te testen. Aangezien deze meter zeer betrouwbaar is kunt u onder andere inzicht krijgen in het stroomverbruik per uur en zelfs per minuut. Door uw tarieven in te voeren kunt u zelfs direct aflezen wat het verbruik u in euro’s kost. Check nu de shop van Exclusief en vraag dit cadeau aan voor slechts 195 punten.

Goed om te weten

Wilt u ook profiteren van een van bovenstaande aanbiedingen met een voordelig welkomstcadeau? Dat kan eenvoudig en snel! Kies nu uw cadeau of korting uit en ga naar de website van de betreffende energieleverancier. Hier kunt u de energie aanbieding direct afsluiten. Uiteraard moet u wel op een paar dingen letten. Hieronder sommen wij de belangrijkste voor u op;

 • Sommige acties zijn alleen geldig voor nieuwe klanten. Als u ook wilt profiteren als bestaande klant dan wordt u vaak verplicht om over te stappen naar een andere energieleverancier.
 • Overstappen is tegenwoordig heel eenvoudig, alles wordt voor u geregeld.
 • Houdt rekening met een opzegtermijn van 30 dagen.
 • Wilt u op de hoogte zijn van alle regels? Bekijk dan altijd de actievoorwaarden van de leverancier.
 • Soms is een actie alleen geldig wanneer u stroom en gas afneemt.

 

Direct overstappen?

Profiteer ook van een cadeau bij energie of een hoge welkomstkorting via GoedkopeEnergieenGas.nl! Dat kan en is heel eenvoudig! Uit recentelijk onderzoek blijkt dat 88% van alle consumenten die overstapten naar een andere energieleverancier tevreden tot zeer tevreden waren over de manier waarop dit verliep. Een overstap gaat als volgt;

 • Kies een welkomstcadeau naar keuze en meld uzelf online aan.
 • U ontvangt een bevestiging per mail of brief en uw wettelijke bedenktijd gaat in (altijd 14 dagen)
 • Uw nieuwe leverancier regelt uw overstap en alle administratieve handelingen.
 • Geef eenmalig uw meterstanden door.
 • U krijgt vanzelf bericht wanneer de overstap gereed is!


Veelgestelde vragen

Overstappen naar een andere energieleverancier, dat is iets wat u waarschijnlijk niet vaak doet. Om de reden snappen wij het dat u nog vragen heeft omtrent uw overstap. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij hieronder enkele veelgestelde vragen opgesomd. Daarnaast hebben wij hierop de antwoorden te geven om u meer inzicht te geven in hoe het werkt. Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons up, dan voegen wij deze vraag toe!

 

"Welke cadeaus kan ik ontvangen bij mijn nieuwe energiecontract?"

Op dit moment is er een enorm aanbod aan cadeaus die u kunt ontvangen bij uw nieuwe energiecontract. Enkele van de meest populaire opties zijn een gratis Samsung, Bol.com cadeaubon of een Xbox One S. Maar gelukkig zijn er nog veel meer opties. Hierdoor is er altijd wel wat leuks voor iedereen. Zo kunt u ook kiezen voor een Airfryer, slimme verlichtingsset, slimme thermostaat, gereedschap, een Nespresso koffiezetapparaat, een Bosch stofzuiger en nog veel meer.

 

"Hoe lang duurt het voor ik mijn cadeau in huis heb?"

Hoe lang het duurt voor u uw cadeau in huis hebt hangt vaak af van de door u gekozen energieleverancier. Ondanks dit valt er wel iets zinnigs over te zeggen. Zo wachten alle energieleverancier met het opsturen van een cadeau tot er voor het eerst succesvol geld afgeschreven is. Zo weten ze zeker dat u uw verplichtingen ook na komt. Dit duurt in de meeste gevallen al snel 4 tot 6 weken. U hebt namelijk eerst 2 weken bedenktijd, en daarna moet de overstap nog geregeld worden. In de meeste gevallen duurt dit nog een maand. Hierna zal u uw cadeau thuis ontvangen of u kunt het zelf bestellen met een vouchercode. Hierbij moet u er vanuit gaan dat de verzending 7 dagen kan duren.

 

"Zijn er belangrijke dingen om rekening mee te houden?"

Ja, dat zijn er zeker. Zo komt u vaak alleen in aanmerking voor een welkomstcadeau wanneer u zowel stroom als gas afneemt. Daarnaast is het belangrijk dat u uw complete contractperiode voltooid. Wanneer u voortijdig uw overeenkomst beëindigt dan is het mogelijk dat u uw complete of een deel van uw welkomstcadeau moet terugbetalen.

 

"Kan ik ook profiteren van een cadeau bij energie wanneer ik verleng?"

De meeste energieleveranciers bieden geen speciale acties wanneer u wilt verlengen. Het is in ieder geval zeker niet mogelijk om te profiteren van een mooi cadeau bij energie tijdens het verlengen. Hoogstens dat u een kleine korting kunt ontvangen maar vaak is deze lang niet zo hoog dan wanneer u overstapt naar een aanbieder. Hierdoor zal u goedkoper uit zijn wanneer u kiest voor een nieuwe energieleverancier.

 

"Wat ga ik per maand betalen?"

Naast een leuk welkomstcadeau wilt u natuurlijk ook een scherpe prijs. Om deze reden is het goed om eerst het aanbod te berekenen. Dit kunt u zelf doen via de website van de energieleverancier. Hiervoor hoeft u alleen uw woon- en verbruiksgegevens in te voeren. Hierna ziet u direct wat u per maand gaat betalen. Wel zo makkelijk!

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave