Gratis Essent Keuze Cadeaukaart ter waarde van €275

Gratis Essent Keuze Cadeaukaart ter waarde van €275

Goed nieuws voor wie nog op zoek is naar een nieuwe energieleverancier of gewoon een leuke aanbieding! Wie nu overstapt naar energieleverancier Essent kan namelijk profiteren van een gratis Keuze Cadeaukaart ter waarde van €275.

Deze gratis cadeaukaart is te spenderen bij diverse aangesloten winkels waaronder diverse webshops. Hierbij kunt u onder andere denken aan Wehkamp, bol, Hema, Rituals, Zalando, ICI Paris XL.

De gratis Essent Keuze Cadeaukaart is nu beschikbaar voor nieuwe klanten die hun tarieven vast zetten voor een periode van 1 of 3 jaar. Hierbij geldt dat de waarde van uw cadeaubon gekoppeld is aan het gekozen energieproduct.

In dit artikel zal ik u precies uitleggen hoe deze aanbieding van Essent werkt en hoe u kunt overstappen. Hiernaast zal ik u onder andere vertellen wat de belangrijkste voor- en nadelen van deze aanbieding zijn.

 

 

EK topper van Essent – nog meer voordeel tijdens het EK voetbal!

Wie nu kiest voor deze actie ontvangt niet een Keuze Cadeaukaart ter waarde van €275, maar zelfs van €300. U profiteert tijdens het voetbalspektakel dus van €25 meer voordeel.

Door de tijdelijk verhoogde actie kunt u nog meer uitgeven aan uw eigen welkomstcadeau. Met €300 budget komen naar mijn mening voldoende leuke producten in zicht. Waaronder budget smartphones, toffe tablets, en handige smartwatches!

Meldt u nu ook aan tijdens het EK en profiteer van deze tijdelijk verhoogde cadeaubon.

 

EK topper van Essent - nog meer voordeel tijdens het EK voetbal!

 

Keuze Cadeaukaart energie aanbieding van Essent

Het is een lange tijd terug, maar Essent is eindelijk weer terug met een toffe energie actie. Gedurende de energiecrisis waren energie aanbiedingen totaal niet meer te vinden. En nog steeds is het erg lastig om wat leuks te vinden. Recentelijk kon u wel profiteren van een gratis Nintendo Switch bij Vattenfall, maar ook deze actie is nu weer verlopen.

Deze actie met gratis Keuze Cadeaukaart is de eerste echte energie aanbieding die Essent heeft gelanceerd sinds de onrust binnen de energiemarkt. Met deze actie biedt Essent in mijn ogen direct de meest interessante actie voor koopjesjagers. Tuurlijk zijn er verder ook wat kortingen te scoren, maar niet een dergelijke cadeaukaart met een waarde van maar liefst €275.

Meldt u nu ook aan bij Essent en profiteer van een gratis cadeaukaart met een waarde tot €275. Aanmelden kan eenvoudig en snel via de website van Essent. Alles bij elkaar kost u dit slechts enkele minuten.

 

Voor- en nadelen – gratis Keuze Cadeaukaart bij Essent

Voordelen

 • Ontvang een gratis Essent Keuze Cadeaukaart ter waarde van maar liefst €275.
 • Kies uw eigen welkomstcadeau bij een van vele geselecteerde winkels waaronder Wehkamp, bol, Hema, Rituals, Zalando, ICI Paris XL, en meer.
 • Het is mogelijk uw korting te spenderen bij diverse van de aangesloten winkels.
 • Zet uw tarieven vast voor een periode van 1 of 3 jaar, waardoor u geen last hebt van spontane prijsstijgingen.
 • Op dit moment is dit de enige energie aanbieding binnen de markt met een echt welkomstcadeau.
 • Essent neemt uw complete overstap uit handen.
 • U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
 • De huidige tarieven voor stroom en gas zijn redelijk concurrerend.
 • Essent wordt beoordeeld met een 8.1 en aanbevolen door 88% van haar klanten.

Nadelen

 • Wie zonnepanelen heeft kan alleen kiezen voor het eenjarige energiecontract in combinatie met een gratis Keuze Cadeaukaart ter waarde van €200.
 • Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten van Essent.
 • Het kan tot 4 maanden duren voor u de code ontvangt waarmee u de gratis cadeaukaart kunt activeren.

 

Hoe werkt de Yesty keuzekaart?

Wie de gratis Essent Keuze Cadeaukaart scoort zal binnen enkele maanden een code ontvangen om zijn Yesty Keuzekaart te verzilveren. Om uw keuzekaart te verzilveren heeft u alleen een activatiecode nodig. Met deze activatiecode kunt u uw keuzekaart toevoegen aan uw Yesty wallet. Deze wallet kunt u vervolgens gebruiken om online te shoppen bij diverse aangesloten partners.

Het werkt zo:

 1. Activeer uw Yesty keuze cadeaukaart met de activatiecode die Essent u heeft toegezonden (kan via deze link).
 2. Ruil uw Yesty keuzekaart om naar een cadeaukaart naar keuze.
 3. Na het omwisselen is uw nieuwe cadeaukaart direct actief en gereed om te gebruiken.

Let er wel op dat na het omruilen uw cadeaukaart 2 jaar geldig blijft. Zorg dus dat u uw budget binnen deze periode verbruikt.

 

EK topper van Essent - nog meer voordeel tijdens het EK voetbal!

 

Tarieven

Een gratis welkomstcadeau bij energie is natuurlijk leuk, maar het blijft belangrijk om u te realiseren welke tarieven u gaat betalen. Welke tarieven u precies gaat betalen is afhankelijk van het gekozen energieproduct. Hieronder tonen wij de huidige tarieven die u zal betalen in combinatie met de gratis Keuze Cadeaukaart.

Energieproduct1 Jaar Vast3 Jaar Vast
Stroom enkel per kWh€0,39846€0,31376
Stroom dal per kWh €0,39725€0,31255
Stroom piek per kWh€0,39967€0,31497
Vaste leveringskosten per dag€0,52408€0,52408
Gas€1,34069€1,31915
Terugleververgoeding€0,055n.v.t.
Welkomstcadeau€200 Keuze Cadeaukaart€275 Keuze Cadeaukaart

Op basis van een gemiddeld energieverbruik van 2910 kWh en 1410 m3 gas zal u met deze energieproducten de volgende maandlasten betalen.

 • 1 jaar vast – €272 per maand
 • 3 jaar vast – €248 per maand

 

Zoals u kunt zien bent u met de langere overeenkomst het goedkoopste uit. Daarnaast ontvangt u ook nog eens een cadeaubon met een hogere waarde. Kies dus voor zekerheid, en zet uw tarieven voor 3 jaar vast. Zo bent u voordelig uit, en hebt u langere tijd geen omkijken naar uw energiezaken.

 

Overstappen naar Essent

Voorheen was dit wellicht anders, maar anno 2024 is overstappen echt een fluitje van een cent. Via de speciale actiepagina op de website van Essent kunt u nu berekenen wat u per maand gaat betalen. Tevreden met het aanbod? Meldt u dan aan door diverse persoonlijke gegevens in te voeren.

Na uw aanmelding ontvangt u vanzelf bevestiging per email. Vanaf dit moment gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Wanneer uw bedenktijd is verstreken zal Essent uw overstap in gang zetten.

Zelf hoeft u eigenlijk niets te regelen. Mogelijk moet u alleen uw meterstanden doorgeven wanneer u nog geen slimme energiemeter heeft. Verder neemt Essent u al het werk uit handen.

Als alles geregeld is ontvangt u vanzelf bericht met de datum waarop Essent start met leveren. Verder ontvang u na het afschrijven van 3 termijnbedragen automatisch uw code om uw cadeaukaart te claimen. Zo eenvoudig is het!

 

Keuze Cadeaukaart energie aanbieding van Essent

 

Hoe claim ik mijn gratis Essent Keuze Cadeaukaart?

 1. Meldt u aan voor deze actie via de website van Essent.
 2. Essent zal uw overstap in gang zetten na het verstrijken van uw bedenktijd.
 3. Na het afschrijven van 3 termijnbedragen zal u per email een activatiecode van Essent ontvangen.
 4. Verzilver uw activatiecode via de website van Yesty om uw cadeaukaart te ontvangen.
 5. Shop via één van de aangesloten winkels en betaal uw producten met uw cadeaukaarttegoed.

 

Goed om te weten

 • De waarde van uw gratis Keuze Cadeaukaart is afhankelijk van het gekozen energieproduct. Hoe langer de looptijd, hoe hoger de waarde.
 • Normaal gesproken ontvangt u bij 1 jaar vast een cadeaubon ter waarde van €200.
 • Zet u uw tarieven vast voor 3 jaar dan ontvangt u zelfs een cadeaukaart ter waarde van €275.
 • U ontvang de activatiecode voor uw gratis Keuze Cadeaukaart nadat er 3 termijnbedragen voor Essent zijn afgeschreven.
 • Het ontvangen van uw welkomstcadeau gaat via Yesty, een speciaal platform voor keuzekaarten.
 • Na activatie is uw cadeaukaart 2 jaar geldig.
 • Niet alle cadeaukaarten die te zien zijn op de website van Yesty zijn te verkrijgen met deze Essent actie. Essent heeft samen met Yesty een speciaal aanbod samengesteld waaruit u kunt kiezen.

 

Wat vindt onze energie expert van deze aanbieding?

Onze energie-expert, Koen Verkerk, is erg enthousiast over het terugkeren van een energie aanbieding inclusief cadeaubon. Naar dergelijke acties is veel vraag, en daarom verwacht onze expert dat deze actie erg populair wordt.

Na het doornemen van de actie concludeert onze expert dat deze actie interessant is voor een ieder die wil overstappen. Zo is de waarde van het cadeau hoog, zijn de tarieven concurrerend, en zijn de voorwaarden eerlijk.

Wie van deze actie wil profiteren moet volgens Koen Verkerk wel goed nadenken over de gekozen looptijd. Zo is het korte contract duurder, maar het biedt wel een stuk meer flexibiliteit. Het driejarige energiecontract is best een commitment, al biedt dit wel de laagste tarieven. Aan u is de keuze!

 

Veelgestelde vragen

Essent verstuurt de activatiecode voor uw Keuze Cadeaukaart na het afschrijven van het derde termijnbedrag.

De Keuze Cadeaukaart is te besteden bij tientallen (web) winkels waaronder Wehkamp, bol, ICI Parix XL, Rituals, Zalando, Gall & Gall, HEMA, fonQ, de Bijenkorf, Dille & Kamille, Shoeby, Hunkemöller, en Douglas. Verder is de keuzekaart ook om te ruilen naar diverse andere cadeaukaarten waaronder Huis & Tuin cadeau, Boek en Bon, Klus Cadeau, Weekendjeweg, en Doen Cadeau.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave