Energie acties – Flinke korting of gratis product

Op zoek naar de beste energie acties van 2024? Mooi! Op deze pagina vindt u een overzicht van de beste energie acties die u kunt afsluiten bij de bekende Nederlandse energieleveranciers.

Via onze website kunt u geheel onafhankelijk energieleveranciers en energie acties vergelijken. Of het nou gaat om een overstapkorting, standaard kortingsacties, gratis tablet acties of een geldretour actie. We hebben ze allemaal!

De energiemarkt is al tijden erg concurrerend en daarom zijn er altijd veel scherpe energie acties waarvan u kunt profiteren! Wij verzamelen ze allemaal voor u en zetten ze op een rijtje. Profiteer hiervan en bespaar ook jaarlijks tot wel honderden euro’s op uw energiekosten! Alleen loyale klanten betalen te veel, overstappers niet! Consumenten die in 2024 overstappen kunnen tot wel €700,00 op hun energierekening besparen.

Top 10 populairste energie acties

Check onderstaande tabel voor een overzicht van de populairste energie aanbiedingen van 2024. Stap vandaag nog over en profiteer van een korting tot wel €500,00. Klik op ‘’Meer informatie’’ om uw maandtarief te berekenen. Hier kunt u zich overigens ook aanmelden voor een van de energie acties.

Top actie van dit moment: Gratis Keuze Cadeaukaart cadeau bij Essent

Het aanbod aan energie acties is op dit moment helaas erg beperkt. Gelukkig heeft Essent hier onlangs verandering in gebracht.

Wie nu overstapt naar Essent kan profiteren van een geweldige actie. Met deze actie kunt u aanspraak maken op een gratis Keuze Cadeaukaart ter waarde van €200 of €275.

Wie zijn tarieven nu 1 jaar vast zet die ontvangt een cadeaukaart met een waarde van €200. En kiest u voor Essent 3 jaar vast? Dan ontvangt u zelfs een cadeaubon met een waarde van €275.

Het handige van de Keuze Cadeaukaart is dat deze te besteden is bij heel veel verschillende winkels en webshops. Deelnemende winkels zijn onder andere de HEMA, Wehkamp, bol, ICI Parix XL, en Rituals.

Ook profiteren van deze geweldige aanbieding? Ga dan naar de actiepagina op de website van Essent!

Top actie van dit moment: Gratis Keuze Cadeaukaart cadeau bij Essent

Liever een directe korting?

Tuurlijk is een gratis cadeaukaart leuk, maar deze gaat vaak op aan producten die niet essentieel zijn.

Bent u liever verstandig en wil u keiharde euro’s besparen? Denk dan eens na over deze Vattenfall aanbieding.

Wie nu overstapt naar het 1-jarige energieproduct van Vattenfall kan profiteren van €250 korting. Deze korting wordt op uw eerste jaarafrekening verrekend waardoor deze extra laag uit valt. Hierdoor houdt u meer over voor andere essentiële uitgave zoals uw boodschappen.

Naast deze fijne korting profiteert u met dit product van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Deze staan vast gedurende de hele looptijd van uw contract (12 maanden).

Wie nu kiest voor deze energie aanbieding wordt volledig ontzorgd. Vattenfall regelt namelijk uw nieuwe aansluiting en zorgt dat uw oude energieleverancier wordt opgezegd!

 

Vattenfall 1 jaar vast tarieven vs overige Vattenfall producten

Alle actieve energie acties van dit moment

In onderstaand overzicht vindt u alle actieve energie acties van dit moment. Kies uw favoriet en profiteer ook van extra korting, een leuk welkomstcadeau of scherpere tarieven voor stroom en gas. Meer weten over een van de acties? Ga dan naar de website van de desbetreffende leveranciers.

Op dit moment is het overgrote deel van onderstaande acties niet beschikbaar vanwege extreme omstandigheden binnen de energiemarkt.

Vattenfall; Groen + €300,00 Actiekorting

Kies nu ook voor de Vattenfall Overstapdeal en ontvang €300,00 Korting + 100% groene energie uit Nederland! Daarnaast ontvangt u 3 jaar lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. En of dat niet genoeg is ontvangt u ook nog eens een oplopende korting op stroom tot maar liefst 25%. En overstappen? Dat neemt Vattenfall u volledig uit handen! Wilt u ook profiteren van €300,00 Actiekorting en direct 5% extra korting op stroom? Ga dan naar de website van Vattenfall!

Vattenfall; Groen + €300,00 Actiekorting

Bol.com Cadeaubon (€200,00)

Wanneer u nu overstapt naar Vattenfall dan kunt u profiteren van een Bol.com cadeaubon ter waarde van €200,00. Met deze cadeaubon kiest u zelf uw welkomstcadeau uit in de grootste webwinkel van Nederland! Hiernaast profiteert u één jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u extra veel zekerheid. En uw overstap? Die regelt Vattenfall van A tot Z! Meer weten over deze tijdelijke energie aanbieding? Check dan de website van Vattenfall!

Vattenfall Energiecadeau XL Aanbieding - Kies uw eigen cadeau!

€200,00 Korting bij Powerpeers

Wanneer u nu overstapt naar energie van Powerpeers dan profiteert u van €200,00 extra korting. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus 12 maanden geen last van prijsstijgingen. Naast voordelig is Powerpeers ook nog is erg duurzaam. U kiest namelijk zelf uw energie van een duurzame energieproject in Nederland. Daarnaast ontvangt u CO2-gecompenseerd aardgas. En uw overstap? Die regelt Powerpeers van A tot Z! Ook profiteren van deze tijdelijke aanbieding? Check dan de website van Powerpeers!

€200,00 Korting bij Powerpeers

Vattenfall Energiecadeau XL

Met de Energiecadeau XL aanbieding van Vattenfall kiest u nu zelf uw eigen welkomstcadeau uit met een waarde tot wel €350,00. Enkele populaire cadeaus zijn momenteel de gratis Philips Airfryer, een Samsung Galaxy Tab en een Nespresso apparaat. Naast een mooi welkomstcadeau profiteert u met deze actie tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En overstappen? Dat neemt Vattenfall u volledig uit handen! Meer weten? Check dan de website van Vattenfall!

Vattenfall Energiecadeau XL Actie - Kies uw eigen cadeau!

Energiecadeau bij Vattenfall

Wanneer u nu kiest voor Vattenfall dan kunt u uw eigen welkomstcadeau uitkiezen ter waarde van €149,95. Momenteel kunt u kiezen uit onder andere cadeaubonnen, een JBL headphone, Airfryer, Galaxy Tab A 7.0, Samsonite koffers en handig gereedschap. Kies ook voor Vattenfall Energiecadeau en profiteer van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt 12 maanden lang geen last van prijsstijgingen. En overstappen? Dat neemt Vattenfall u volledig uit handen. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Check dan de website van Vattenfall!

Vattenfall Energiecadeau; Kies uw eigen cadeau ter waarde van €149,95

€300,00 Welkomstpremie bij Essent

Overstappers die nu kiezen voor Essent 3 Jaar Groene Stroom & Gas kunnen profiteren van €300,00 korting als welkomstcadeau. Een flinke korting om goed te kunnen concurreren binnen de huidige energiemarkt. Daarnaast profiteert men ook van vaste lage tarieven voor stroom en gas gedurende de hele looptijd van 3 jaar. Kies ook voor groene stroom en €300,00 korting bij Essent en stap vandaag nog over! Aanmelden is heel eenvoudig en Essent regelt uw overstap. Meer weten over deze tijdelijk aanbieding? Ga dan naar de website van Essent!

€300,- Korting bij Essent - Energie Acties

Bol.com Cadeaukaart bij Essent

Stap nu ook over naar Essent en profiteer van een gratis Bol.com cadeaukaart ter waarde van €150,00. Met deze handige cadeaukaart kiest u eenvoudig zelf uw welkomstcadeau uit in de grootste webshop van Nederland. Naast dit leuke welkomstcadeau ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus geen last van prijsstijgingen. En overstappen? Dat neemt Essent u volledig uit handen. Meer weten? Ga dan naar de website van Essent!

Gratis Bol.com Cadeaukaart bij Essent (€150,00)

Gratis Bosch accuboor bij Vattenfall

Bij Vattenfall hebben ze een nieuwe energie actie voor de echte klusser. Wanneer u nu overstapt naar Vattenfall dan profiteert u namelijk van een gratis Bosch accuboormachine. Daarnaast ontvangt u een snellader, handige opbergtas, een tweede lader en een uitgebreide accessoireset. Bovenop dit leuke cadeau profiteert u van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Meer weten over deze tijdelijke actie? Ga dan naar de website van Vattenfall!

Gratis Bosch accuboor bij Vattenfall

€150,00 Cashback bij Energiedirect.nl

Wanneer u nu klant wordt bij Energiedirect.nl dan kunt u profiteren van een cashback die oploopt tot €150,00. Kies ook voor Groene Stroom & Gas 2 Jaar en zet uw tarieven twee jaar lang vast. Hierdoor hebt u geen last van eventuele prijsstijgingen binnen de markt. Daarnaast regelt Energiedirect.nl uw overstap en ontvangt u 100% groene energie en CO2-gecompenseerd aardgas. Hiermee maakt u dus een zeer duurzame keuze! Meer weten of overstappen? Check dan de website van Energiedirect.nl!

€150,00 Cashback Actie Energiedirect

€120,00 Korting bij UnitedConsumers

Wanneer u nu kiest voor 1 Jaar Vast van UnitedConsumers dan profiteert u van €50,00 extra korting. Hierdoor ontvangt u nu niet €70,00 maar zelfs €120,00 korting op uw energierekening. Naast deze korting profiteert u tevens 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En overstappen? Dat neemt UnitedConsumers u volledig uit handen. Wanneer nodig betaalt UnitedConsumers zelfs uw overstapboete. Meer weten of direct uw maandtarief berekenen? Check dan de website van UnitedConsumers!

Tijdelijk €120,00 Korting bij UnitedConsumers

Gratis Wehkamp cadeaukaart t.w.v. €250,-

Een gratis Wehkamp cadeaukaart bij uw energiecontract. Wie wil dat nou niet? Met deze cadeaukaart ter waarde van €250,00 kiest u zelf online een leuk welkomstcadeau uit. Naast dit toffe cadeau profiteert u tevens van vaste scherpe tarieven voor 100% Groene Windstroom. Deze staan drie jaar vast waardoor u geen last hebt van prijsstijgingen. En uw overstap? Die regelt Essent van A tot Z. Meer weten? Ga dan naar de website van Essent!

Gratis Wehkamp cadeaukaart t.w.v. €250,-

€100,00 Korting bij Eneco

Wanneer u nu kiest voor Eneco dan profiteert u van 100,00 extra korting. Daarnaast profiteert u 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u dus geen last van prijsstijgingen en hebt u zekerheid over uw energietarieven. Hiernaast regelt Eneco uw overstap en ontvangt u 100% groene stroom. Benieuwd wat u met deze aanbieding per maand gaat betalen? Bereken het zelf op de website van Eneco!

Tijdelijk Online Aanbod; Ontvang €100 Korting bij Eneco

€300,00 Korting bij Vandebron

Wanneer u nu kiest voor ‘’goeie energie’’ van energieleverancier Vandebron dan ontvangt u van een korting die kan oplopen tot maar liefst €300,00. Daarnaast profiteert u van 100% duurzame energie geproduceerd in Nederland. U kunt bij Vandebron zelfs uw eigen energiebron kiezen! Naast deze voordelen profiteert u van vaste lage tarieven voor stroom en gas waardoor u geen last hebt van prijsstijgingen. En uw overstap? Die neemt Vandebron u volledig uit handen! Meer weten? Check dan de website van Vandebron!

100% Groen + €300,00 Korting bij Vandebron

StroomSurprise bij DELTA

Bij DELTA kunt u nu profiteren van een leuke actie bij uw nieuwe energiecontract. Zo kunt u onder andere profiteren van een gratis Samsung tablet, Bol.com cadeaubon of Airfryer. Naast dit cadeau met een maximale waarde van €160,00 profiteert u 3 jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u geen last van eventuele prijsstijgingen. Ook regelt DELTA uw overstap van A tot Z. Lekker makkelijk! Meer weten? Ga dan naar de website van DELTA.

StroomSurprise bij DELTA

Actieaanbod Essent (€150,00 Korting)

Stap nu over naar energieleverancier Essent en profiteer van het speciale actieaanbod bij een eenjarig energiepakket! Een tarief van Essent dat minstens zo voordelig is als wat u op de bekende vergelijkingssites vind. Momenteel bestaat het actieaanbod uit een scherp actietarief voor stroom en gas + €150,00 welkomstkorting! Hierdoor bent u lekker goedkoop uit. Daarnaast regelt Essent uw overstap van A tot Z. Benieuwd wat u gaat betalen? Bereken uw maandtarief op de website van Essent en check wat u kunt besparen! Bekijk hier de website van Essent!

Actieaanbod Essent (€150,00 Korting)

Tot €350,00 Korting bij Pure Energie

Wanneer u nu kiest voor Pure Energie dan profiteert u van een korting die kan oplopen tot maar liefst €350,00. Uw exacte korting is namelijk afhankelijk van de door u gekozen looptijd. Een flinke korting om te vieren dat Pure Energie voor de vijfde keer is verkozen tot duurzaamste energieleverancier van Nederland. Naast deze korting profiteert u tevens altijd van de 100% groene energie en de handige Overstapservice. Hierdoor hebt u zelf geen omkijken naar uw overstap. Benieuwd hoe het allemaal werkt? Check dan de website van Pure Energie!

Tot €350 Korting bij Pure Energie

Tot €125,00 Kom erbij Bonus

Wanneer u nu kiest voor NLE dan profiteert u van knetterscherpe tarieven. Deze tarieven staan vast gedurende de looptijd van uw energiepakket. Naast deze lage tarieven profiteert u momenteel ook van een hoge korting. Zo ontvangt u €125,00 Kom erbij Bonus bij NLE 3 Jaar Vast. Alle stroom die NLE levert is overigens 100% Groen en opgewekt d.m.v. windmolens. En overstappen? Dat neemt NLE u volledig uit handen! Meer weten? Check dan de website van NLE!

€125,00 Kom erbij Bonus NLE

Nu 3 maanden gratis stroom!

Bij Vattenfall kunt u momenteel weer profiteren van een scherpe energie actie. Met de Vattenfall Topdeal ontvangt u momenteel namelijk 3 maanden gratis stroom. Deze korting wordt aan het einde van het jaar verrekend als 25% korting op de leveringstarieven voor stroom. Daarnaast regelt Vattenfall uw overstap van A tot Z en hebt u 14 dagen bedenktijd. Wel zo makkelijk! Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Check dan de website van Vattenfall!

Vattenfall Topdeal - Ontvang 3 maanden gratis stroom

Budget Energie €150,00 Korting

Wanneer u nu kiest voor Budget Energie 3 Jaar Vast dan profiteert u van €150,00 extra korting. Naast deze korting ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus geen last van eventuele prijsstijgingen binnen de energiemarkt. Wel zo prettig, want zo weet u precies waar u aan toe bent! Naast voordelig is Budget Energie ook nog eens duurzaam en servicegericht. Zo ontvangt u 100% groene stroom en regelt Budget Energie uw overstap. Meer weten? Check dan de website van Budget Energie!

Budget Energie 3 Jaar Vast met €150,00 korting

Budget Energie €75,00 Korting

Wanneer u nu kiest voor Budget Energie 1 Jaar Vast dan ontvangt u €75,00 extra korting. Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u geen last van eventuele prijsstijgingen. Naast voordelig is Budget Energie ook nog eens duurzaam. U ontvangt namelijk 100% groene stroom. Deze stroom wordt voornamelijk in ons eigen land opgewekt. En overstappen? Ook dat neemt Budget Energie u uit handen! Meer weten over deze aanbieding? Ga dan naar de website van Budget Energie!

Budget Energie €75,00 Korting

Profiteren van één van de energie acties

Alle energie acties & aanbiedingen - Tablet, Xbox en Cadeaubon!In het overzicht hierboven vindt u altijd een compleet overzicht met alle beschikbare energie aanbiedingen. Wanneer u een aanbieding heeft gevonden die u aanspreekt dan kunt u deze afsluiten via de website van de desbetreffende energieleverancier. Dit is heel eenvoudig, en kost u slecht enkele minuten. Klik om te beginnen op de link of banner om de actie te openen. Wij raden u aan vervolgens eerst de voorwaarden te lezen voor u verder gaat. Niks vreemd gevonden? Bereken dan uw maandbedrag door het invoeren van uw woon- en verbruiksgegevens. Tevreden met het aanbod? Ga dan door naar het aanmeldformulier.

Om uw aanmelding af te ronden moet u diverse persoonlijke gegevens invoeren. Voer deze in en check deze nogmaals om zeker te weten dat alles klopt. Wanneer u alles correct hebt ingevoerd kunt u uw aanmelding insturen. Hierna ontvangt u een bevestiging dat u de energie actie heeft afgesloten. Vanaf dit moment gaan uw 14 dagen bedenktijd in.

Wanneer u bedenktijd verstreken is dan zal uw nieuwe energieleverancier uw huidige opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. Daarnaast regelt uw nieuwe energieleverancier alle administratieve handelingen. In sommige gevallen hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Daarna ontvangt u vanzelf de datum dat de overstap definitief in gaat.

Waarop letten bij energie acties?

Wanneer u kiest voor een van de bovenstaande energie acties dan moet u vaak rekeningen houden met enkele belangrijke regels. Hieronder sommen wij de belangrijkste regels voor u op. Wilt u echt alle spelregels van een van de aanbiedingen checken? Ga dan naar de website van de desbetreffende energieleverancier. Op die website kunt u namelijk alle regels en de algemene voorwaarden terugvinden.

 • De meeste energie aanbiedingen zijn alleen geldig voor nieuwe klanten. Als u al klant bent bij de desbetreffende energieleverancier dan kunt u vaak niet meeprofiteren. Om deze reden raden wij mensen ook aan om regelmatig over te stappen.
 • Wanneer u een welkomstcadeau ontvangt maar vroegtijdig uw energiecontract opzegt dan moet u vaak een deel van uw welkomstcadeau terugbetalen.
 • Over het algemeen kunt u direct profiteren van alle energie aanbiedingen. Het kan wel even duren voordat we welkomstcadeau verzonden worden.

Energie acties voor bestaande klanten

Eigenlijk is iedereen wel bekend met het feit dat er vele energie acties beschikbaar zijn tijdens een overstap. Iets wat lang niet iedereen weet is dat u als bestaande klant soms ook kunt profiteren van leuke energie acties. Zo bieden diverse energieleveranciers een loyaliteitsprogramma aan waarmee ze klanten motiveren langer te blijven. Hierbij kunt u onder andere denken aan Thuisvoordeel van Essent en Exclusief van Vattenfall. Hieronder sommen wij leuke acties op waarvan u momenteel mogelijk kunt profiteren als bestaande klant.

Actie: Big Green Egg Mini t.w.v. € 696,00 bij Vattenfall

Deelnemers van Exclusief kunnen nu weer deelnemen aan een leuke energie actie. Door deel te nemen aan deze actie maakt men kans op een gratis Big Green Egg Mini ter waarde van €696,00. Met deze compacte eivormige BBQ maakt u de heerlijkste gerechten. Zo kunt u de Egg Mini gebruiken om te bakken, grillen, stoven, roken en koken. Naast dat deze BBQ zeer functioneel is heeft deze nog diverse andere voordelen. Zo is de Big Green Egg Mini;

 • Compact; Hij weegt slechts 17 kilo en het rooster heeft een diameter van 25 centimeter;
 • Geschikt om op te koken voor vier personen;
 • Ideaal om mee te nemen;
 • Gemaakt van hoogwaardige materialen waaronder keramiek en roestvrijstaal;
 • Zeer warmte vast door zijn vorm en tevens vorstbestendig;

Ook kans maken op deze prachtige prijs? Ga dan naar de website van Exclusief en doe mee met de prijsvraag. De vraag is heel eenvoudig en wij hebben hem hierboven eigenlijk al beantwoord. Wie weet heeft u geluk en wint u deze prachtige BBQ ter waarde van €696,00. Meedoen kan tot 31 augustus 2020.

Win een Inventum kookplat inclusief pannen

Via Vattenfall Exclusief kan u altijd deelnemen aan een rijk aanbod aan energie acties. Op dit moment kunnen deelnemers kans maken op een Inventum kookplaat inclusief geschikte pannen. Deze kookplaat is elektrisch en gebruikt geen gas. Hierdoor is deze helemaal geschikt voor de duurzame toekomst. Ook is de kookplaat eenvoudig mee te nemen. Hierdoor is deze prima geschikt om te gebruiken in de tuin, op het balkon of op vakantie. In combinatie met de bijgeleverde Greenpan grillpan en hapjespan maakt u eenvoudig de lekkerste gerechten.

De Inventum kookplaat waar u kans op kunt maken heeft een totaal van vier kookzones. Deze kunt u bedienen en verwarmen door middel van 9 standen. Zones worden enkel verwarmd wanneer er een pan op staat. Hierdoor bespaart u eenvoudig energie. Naast de kookplaat kunt u tevens twee duurzame pannen winnen. Deze pannen hebben een anti-aanbaklaag maar zonder PTFE- en PFOA. Door de dikke en vlakke bodem zijn beide pannen perfect geschikt voor de kookplaat. De pannen samen met de Inventum kookplaat hebben een totale waarde van €350,-. Log nu in via Vattenfall Exclusief en doe mee met deze toffe energie actie door een prijsvraag te beantwoorden. Één gelukkige winnaar zal de prijs winnen.

Win een Roetz Road bike bij Vattenfall

Vattenfall klanten die deelnemen aan het exclusief programma kunnen nu meedoen met een leuke actie. Met deze actie maakt men kans op een Roetz Road bike ter waarde van €658,00. Wanneer u kans wil maken op deze toffe prijs dan moet u zich aanmelden voor Exclusief. Hierna kunt u de speciale actiesite bezoeken en een prijsvraag beantwoorden. De prijsvraag heeft iets met fietsen te maken. U moet namelijk laten weten welk fietspad in Nederland het drukste is. De kans dat u dit antwoord weet is vrij klein, maar met een beetje Googlen heeft u dit zo gevonden. Wanneer u het goede antwoord op de vraag beantwoord (meerkeuze) maakt u automatisch kans. Als Vattenfall klant kunt u gratis deelnemen aan deze winactie tussen 1 maart en 30 april.

De gelukkige winnaar van deze energie actie ontvangt een gratis Roetz Road bike ter waarde van maar liefst €658,00. Deze fietsen zijn erg speciaal aangezien deze worden gemaakt van gerecyclede fietsframes. Hiervoor gebruikt men onder andere oude OV-fietsen. Daarnaast worden overige onderdelen gemaakt door  middel van natuurlijke onderdelen. Zo zijn de handvatten van kruk en de spatborden van beukenhout. Lekker duurzaam dus. Naast het gebruik van duurzame materialen heeft Roetz ook een speciaal hart voor mensen met een ‘’rugzak’’. Deze mannen en vrouwen maken elke dag deze fraaien fietsen met hand en hart. Doe nu mee met de prijsvraag en maak kans op deze duurzame fiets. U kunt zelf kiezen uit de volgende kleuren; Pastel Green, Matt Army Green, Matt Ocean Blue of Matt Black.

Win een Roetz Road bike bij Vattenfall

Vaste korting op stroom met Essent Thuisvoordeel

Bij Essent belonen ze klant graag met wat extra’s. Om dit vorm te geven heeft Essent het klantprogramma Thuisvoordeel opgezet. Wanneer u als klant deelneemt aan dit programma dan profiteren u diverse voordelen. Het grootste voordeel waar u momenteel van profiteert is een vaste korting op stroom. Hoe hoog deze korting is, hangt af van hoe lang u klant bent. Het werkt zo;

 • Wanneer u tussen de 0 en 3 jaar klant bent bij Essent dan ontvangt u 5% korting;
 • Klanten die tussen de 4 en 10 jaar klant zijn kunnen rekenen op een korting van 7,5%;
 • De trouwste klanten ontvangen na 10 jaar zelfs 10% korting;

Wat wel belangrijk is om te vermelden is dat de korting alleen geldt op het leveringstarief per kWh stroom. De korting die u jaarlijks ontvangt zal automatisch op uw energierekening verrekend worden.

Ondanks deze korting voor trouwe klanten raden wij u overigens aan om wel te blijven vergelijken. Ondanks dat de korting mooi klinkt zijn er namelijk vele andere goede energie acties. Wellicht dat u met een actie bij een andere energieleverancier wel veel goedkoper uit bent. Dan is het wellicht toch slimmer om over te stappen in plaats van zich aan te melden voor dit loyaliteitsprogramma. Bent u net klant bij Essent? Dan kan het natuurlijk nooit kwaad om deel te nemen aan dit klantprogramma!

Actie: Win een Dyson V11 bij Vattenfall

Deelnemers van Exclusief kunnen op dit moment weer deelnemen aan een leuke energie actie. Door deel te nemen aan deze actie maakt men kans op een gratis Dyson V11 Absolute ter waarde van €649,00. De Dyson V11 is een supermoderne draadloze stofzuiger. Deze slimme stofzuiger herkent onder andere verschillende soorten vloeren. Hierop wordt de zuigkracht aangepast om beschadigingen te voorkomen en efficiënter te werken. De V11 Absolute is onder andere geschikt voor houten vloeren, harde vloeren en laagpolig tapijt. Ook kan de V11 dierenharen opzuigen. Hierdoor krijgt u uw vloeren altijd helemaal schoon.

Voor de V11 is geen stofzuigerzak nodig. Wel zo handig. Ook behoudt de V11 altijd zijn zuigkracht. Zelfs wanneer de stofbak bijna vol raakt. Andere handige features van de V11 zijn het LCD-scherm en de speciale filter tegen allergieën. Wanneer volledig opgeladen kan de V11 tot wel 60 minuten stofzuigen. Ook kans maken op deze geweldige prijs t.w.v. maar liefst €649,00? Doe dan mee met de winactie op de website van Vattenfall Exclusief. Geef antwoord op de meerkeuzevraag en maak kans. Deelnemen kan tussen 1 februari en 31 maart.

Aanbieding: Bezoek Madurodam met 45% korting

Wanneer u energie afneemt bij Vattenfall dan kunt u weer profiteren van een leuke energie aanbieding. Als klant, en deelnemer van Exclusief, kunt u namelijk profiteren van 45% korting op een bezoek aan Madurodam. Madurodam is een van de leukste dagjes uit in Nederland. In dit park maakte u namelijk een ontdekkingsreis door Nederland in het klein. Bekijk bijzondere plekken en geniet van beroemde gebouwen. Daarnaast kunt u leuke dingen doen en attracties bezoeken. Alles bij elkaar is en voldoende te doen voor jong en oud. Hierdoor is Madurodam het perfecte dagje uit voor het hele gezin.

Via Vattenfall kunt u nu het speciale Exclusief arrangement aanschaffen. Hiermee krijgt u toegang tot het park, koffie of thee met een gebakje en een parkeerticket. Hiervoor betaalt u nu niet de gebruikelijke prijs van €35,45 maar slechts €19,50 per persoon. Aangezien dit aanbod zeer voordelig is kunt u maximaal 5 voucher aanschaffen per klant. Het aanvragen van deze voucher aanbieding kan tot 30 april. Verzilveren kan tot en met 31 mei 2020. Veel plezier en geniet van uw dagje Madurodam!

Populariteit Energie Acties

In de afgelopen jaren is het steeds populairder geworden om over te stappen door middel van een energie actie. In 2020 stapten in totaal 1,4 miljoen Nederlanders over op een andere energie actie. Dit is een stijging van ruim 7% vergeleken met het jaar ervoor. En ook in eerder jaren steeg het aantal overstappers sterk. Deze ontwikkeling komt vooral door de stijgende energielasten en een groeiend aanbod aan interessante energie acties. Steeds meer consumenten komen er achter dat men met een voordelige energie actie eenvoudig honderden euro’s op de energierekening kan besparen. En wie wil dit nou niet? Benieuwd van welke acties u momenteel kunt profiteren? Scroll dan naar de top van deze pagina!

 

Trends Energie Aanbiedingen

Aan het begin waren er maar enkele energieleveranciers die speciale energie aanbiedingen hadden. Een van de meest bekende acties was de aanbieding van Oxxio met een gratis iPad. Door het succes van deze aanbieding zijn steeds meer energieleverancier gaan kijken naar het aanbieden van cadeaus en kortingen. Op dit moment hebben bijna alle energieleveranciers wel een of meerdere kortingen. Waarom? Met elke korting of cadeau probeert de energieleverancier weer een andere publiek te trekken. Zo zijn jongeren meer geïnteresseerd in een gadget zoals een speaker of tablet, terwijl andere liever een direct korting of cadeaubon ontvangen. Benieuwd naar het aanbod waar u momenteel van kunt profiteren? Dan neem hierboven een kijkje in het overzicht met actieve aanbiedingen.

 

Ontwikkeling van de energierekening

In de afgelopen jaren is de energierekening hoger en hoger geworden. Zowel in 2019 als in 2020 steeg de energierekening flink door. En ook in 2019 zijn huishoudens al snel tussen de €250,00 en €300,00 meer kwijt aan de energierekening. Om deze reden is het belangrijker dan ooit om te profiteren van het aanbod aan energie acties. Waarom? Omdat overstappers altijd voordeliger uit zijn! Als loyale klant betaalt u altijd meer voor energie, u gaat namelijk over op de ‘’slaperstarieven’’. Hierdoor bent u bovenop de prijsstijging jaarlijks nog meer kwijt aan de energierekening! Stap nu ook over en profiteer van lagere tarieven, en een hoge korting! Door het maken van een overstap bespaart u nu tot wel €400,00!

 

Altijd een actueel overzicht acties

Om uw overstap zo eenvoudig mogelijk te houden verzamelen wij altijd alle energie acties binnen de markt. Hierdoor ziet u in één overzicht direct waar u allemaal van kunt profiteren. Momenteel kunt u in ons overzicht diverse acties vinden met een hoge welkomstkorting, cashback, een gratis tablet of een gratis cadeaubon. Stap ook over een profiteer van een korting van enkele honderden euro’s, kies uw eigen cadeau uit met een cadeaubon of kies voor een leuke gadget. Het is allemaal mogelijk!

Overstappen? Let hier op!

Wilt u ook gaan kiezen voor een van bovenstaande energie acties? Dat is tegenwoordig gelukkig heel snel geregeld. Kies nu uw favoriete actie en klik door naar de website van de energieleverancier. Op de website van de leverancier kunt u enkele gegevens achterlaten en op deze manier uzelf inschrijven voor het nieuwe energiepakket. Uiteraard moet u tijdens dit proces wel op enkele dingen letten. Hieronder sommen wij de belangrijkste punten voor u op. Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op of check onze F.A.Q.

 • Acties zijn niet altijd geldig voor iedereen. Zo gelden veel aanbiedingen alleen voor nieuwe klanten.
 • Wanneer u een energiecontract hebt dat opgezegd moet worden dan moet u rekening houden met een opzegtermijn. Deze opzegtermijn is altijd 30 dagen.
 • Let altijd op de All-in prijs. In veel gevallen is een eventuele korting namelijk al in de totaalprijs verwerkt.
 • Wilt u het goedkoopste uit zijn? Vergelijk dan vooral zo veel mogelijk acties!

Hoe het werkt

Profiteer ook van een van de vele energie acties die er zijn via GoedkopeEnergieenGas.nl! Dat kan snel, en is heel eenvoudig! Uit onderzoek dat onlangs is uitgevoerd blijkt dat meer dan 85% van alle huishoudens die overstapten naar een andere energieleverancier tevreden tot zeer tevreden waren over de manier waarop dit is gegaan. Eigenlijk is een overstap van energieleverancier voor iedereen heel eenvoudig te realiseren. Hoe het in zijn kort werkt? Check de stappen hieronder!

 • Kies uw favoriete energie actie en meld uzelf online aan.
 • U ontvangt een bevestiging per mail of brief en uw wettelijke bedenktijd van 14 dagen gaat in. Binnen deze periode kunt u altijd kosteloos annuleren.
 • Uw nieuwe stroom- en gasleverancier regelt uw overstap en alle administratieve handelingen met uw oude energieleverancier.
 • U geeft eenmalig uw meterstanden door. Dit is slechts enkele minuten werk.
 • U krijgt vanzelf bericht wanneer de overstap gereed is!
koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave