Energie Acties

Op zoek naar de beste energie acties van 2024? Mooi! Op deze pagina vindt u een overzicht van de beste energie acties die u kunt afsluiten bij de bekende Nederlandse energieleveranciers.

Via onze website kunt u geheel onafhankelijk energieleveranciers en energie acties vergelijken. Of het nou gaat om een overstapkorting, standaard kortingsacties, gratis tablet acties of een geldretour actie. We hebben ze allemaal!

De energiemarkt is al tijden erg concurrerend en daarom zijn er altijd veel scherpe energie acties waarvan u kunt profiteren! Wij verzamelen ze allemaal voor u en zetten ze op een rijtje. Profiteer hiervan en bespaar ook jaarlijks tot wel honderden euro’s op uw energiekosten! Alleen loyale klanten betalen te veel, overstappers niet! Consumenten die in 2024 overstappen kunnen tot wel €800,00 op hun energierekening besparen.

Inhoudsopgave

Top 10 Populairste Energie Acties 2024

Check onderstaande tabel voor een overzicht van de Top 10 Populairste Energie Acties van 2024. Stap vandaag nog over en profiteer van een korting tot wel €500,00. Klik op ‘’Meer informatie’’ om uw maandtarief te berekenen. Hier kunt u zich overigens ook aanmelden voor een van de energie acties.

Alle actieve energie acties van dit moment

In onderstaand overzicht vindt u alle actieve energie acties van dit moment. Kies uw favoriet en profiteer ook van extra korting, een leuk welkomstcadeau of scherpere tarieven voor stroom en gas. Meer weten over een van de acties? Ga dan naar de website van de desbetreffende leveranciers.

Op dit moment is het overgrote deel van onderstaande acties niet beschikbaar vanwege extreme omstandigheden binnen de energiemarkt.

Vattenfall; Groen + €300,00 Actiekorting

Kies nu ook voor de Vattenfall Overstapdeal en ontvang €300,00 Korting + 100% groene energie uit Nederland! Daarnaast ontvangt u 3 jaar lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. En of dat niet genoeg is ontvangt u ook nog eens een oplopende korting op stroom tot maar liefst 25%. En overstappen? Dat neemt Vattenfall u volledig uit handen! Wilt u ook profiteren van €300,00 Actiekorting en direct 5% extra korting op stroom? Ga dan naar de website van Vattenfall!

Vattenfall; Groen + €300,00 Actiekorting

Gratis Wehkamp cadeaukaart t.w.v. €250,-

Een gratis Wehkamp cadeaukaart bij uw energiecontract. Wie wil dat nou niet? Met deze cadeaukaart ter waarde van €250,00 kiest u zelf online een leuk welkomstcadeau uit. Naast dit toffe cadeau profiteert u tevens van vaste scherpe tarieven voor 100% Groene Windstroom. Deze staan drie jaar vast waardoor u geen last hebt van prijsstijgingen. En uw overstap? Die regelt Essent van A tot Z. Meer weten? Ga dan naar de website van Essent!

Gratis Wehkamp cadeaukaart t.w.v. €250,-

€200,00 Korting bij Powerpeers

Wanneer u nu overstapt naar energie van Powerpeers dan profiteert u van €200,00 extra korting. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus 12 maanden geen last van prijsstijgingen. Naast voordelig is Powerpeers ook nog is erg duurzaam. U kiest namelijk zelf uw energie van een duurzame energieproject in Nederland. Daarnaast ontvangt u CO2-gecompenseerd aardgas. En uw overstap? Die regelt Powerpeers van A tot Z! Ook profiteren van deze tijdelijke aanbieding? Check dan de website van Powerpeers!

€200,00 Korting bij Powerpeers

Vattenfall Energiecadeau XL

Met de Energiecadeau XL aanbieding van Vattenfall kiest u nu zelf uw eigen welkomstcadeau uit met een waarde tot wel €350,00. Enkele populaire cadeaus zijn momenteel de gratis Philips Airfryer, een Samsung Galaxy Tab en een Nespresso apparaat. Naast een mooi welkomstcadeau profiteert u met deze actie tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En overstappen? Dat neemt Vattenfall u volledig uit handen! Meer weten? Check dan de website van Vattenfall!

Vattenfall Energiecadeau XL Actie - Kies uw eigen cadeau!

Energiecadeau bij Vattenfall

Wanneer u nu kiest voor Vattenfall dan kunt u uw eigen welkomstcadeau uitkiezen ter waarde van €149,95. Momenteel kunt u kiezen uit onder andere cadeaubonnen, een JBL headphone, Airfryer, Galaxy Tab A 7.0, Samsonite koffers en handig gereedschap. Kies ook voor Vattenfall Energiecadeau en profiteer van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt 12 maanden lang geen last van prijsstijgingen. En overstappen? Dat neemt Vattenfall u volledig uit handen. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Check dan de website van Vattenfall!

Vattenfall Energiecadeau; Kies uw eigen cadeau ter waarde van €149,95

€300,00 Welkomstpremie bij Essent

Overstappers die nu kiezen voor Essent 3 Jaar Groene Stroom & Gas kunnen profiteren van €300,00 korting als welkomstcadeau. Een flinke korting om goed te kunnen concurreren binnen de huidige energiemarkt. Daarnaast profiteert men ook van vaste lage tarieven voor stroom en gas gedurende de hele looptijd van 3 jaar. Kies ook voor groene stroom en €300,00 korting bij Essent en stap vandaag nog over! Aanmelden is heel eenvoudig en Essent regelt uw overstap. Meer weten over deze tijdelijk aanbieding? Ga dan naar de website van Essent!

€300,- Korting bij Essent - Energie Acties

Bol.com Cadeaukaart bij Essent

Stap nu ook over naar Essent en profiteer van een gratis Bol.com cadeaukaart ter waarde van €150,00. Met deze handige cadeaukaart kiest u eenvoudig zelf uw welkomstcadeau uit in de grootste webshop van Nederland. Naast dit leuke welkomstcadeau ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus geen last van prijsstijgingen. En overstappen? Dat neemt Essent u volledig uit handen. Meer weten? Ga dan naar de website van Essent!

Gratis Bol.com Cadeaukaart bij Essent (€150,00)

Gratis Bosch accuboor bij Vattenfall

Bij Vattenfall hebben ze een nieuwe energie actie voor de echte klusser. Wanneer u nu overstapt naar Vattenfall dan profiteert u namelijk van een gratis Bosch accuboormachine. Daarnaast ontvangt u een snellader, handige opbergtas, een tweede lader en een uitgebreide accessoireset. Bovenop dit leuke cadeau profiteert u van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Meer weten over deze tijdelijke actie? Ga dan naar de website van Vattenfall!

Gratis Bosch accuboor bij Vattenfall

€150,00 Cashback bij Energiedirect.nl

Wanneer u nu klant wordt bij Energiedirect.nl dan kunt u profiteren van een cashback die oploopt tot €150,00. Kies ook voor Groene Stroom & Gas 2 Jaar en zet uw tarieven twee jaar lang vast. Hierdoor hebt u geen last van eventuele prijsstijgingen binnen de markt. Daarnaast regelt Energiedirect.nl uw overstap en ontvangt u 100% groene energie en CO2-gecompenseerd aardgas. Hiermee maakt u dus een zeer duurzame keuze! Meer weten of overstappen? Check dan de website van Energiedirect.nl!

€150,00 Cashback Actie Energiedirect

€120,00 Korting bij UnitedConsumers

Wanneer u nu kiest voor 1 Jaar Vast van UnitedConsumers dan profiteert u van €50,00 extra korting. Hierdoor ontvangt u nu niet €70,00 maar zelfs €120,00 korting op uw energierekening. Naast deze korting profiteert u tevens 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En overstappen? Dat neemt UnitedConsumers u volledig uit handen. Wanneer nodig betaalt UnitedConsumers zelfs uw overstapboete. Meer weten of direct uw maandtarief berekenen? Check dan de website van UnitedConsumers!

Tijdelijk €120,00 Korting bij UnitedConsumers

€110,00 Cashback bij Oxxio 3 Jaar

Wanneer u nu kiest voor Oxxio 3 Jaar Vast dan profiteert u van een minimale cashback van €110,00! Hoe hoog deze precies is, hangt af van uw energieverbruik. Daarnaast staan uw tarieven voor drie jaar vast waardoor u geen last hebt van eventuele prijsstijgingen. Met dit energiepakket profiteert u tevens van 100% Europese windenergie, de handige Oxxio overstapservice en alle voordelen van de handige Oxxio App. Op deze manier hebt u altijd controle en bespaart u eenvoudig op uw jaarlijkse energierekening. Meer weten? Ga dan naar de website van Oxxio!

Minimaal €110,00 Cashback bij Oxxio 3 Jaar Vast!

Actie: €100,- Klus Cadeau bij ENGIE

Uw huis verduurzamen, dat doet u samen met ENGIE! Zo ontvangt u momenteel een gratis klus cadeaubon ter waarde van €100,00. Met deze bon, en de handige besparingstips van ENGIE, kunt u eenvoudig veel energie besparen. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Naast uw gratis cadeaubon profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor 100% groene stroom en gas. Deze staan vast gedurende de looptijd van drie jaar. Meer weten over deze energie actie? Ga dan naar de website van ENGIE!

Actie: €100,- Klus Cadeau bij ENGIE

Gratis Nest Thermostat E bij ENGIE

Goed nieuws, ENGIE heeft weer een leuke nieuwe energie actie! Wanneer u nu kiest voor ENGIE 4 Jaar Vast dan profiteert u van een gratis Nest Thermostat E. Met deze slimme thermostaat, ter waarde van €219,00, hebt u altijd en overal controle over uw energieverbruik. Hierdoor besparen gebruikers gemiddeld 22% op hun gasverbruik, en hiermee een hoop geld. Verder regelt ENGIE uw overstap en profiteert u van vaste lage tarieven. Meer weten of direct overstappen? Check dan de website van ENGIE!

Gratis Nest Thermostat E bij ENGIE

€150,00 Cashback bij DELTA

Uit Zeeland haalt u energie, schone energie! Wanneer u nu kiest voor DELTA dan profiteert u van 100% groene stroom. Daarnaast betaalt u vaste eerlijke tarieven voor stroom en gas, zonder verborgen kosten. En uw overstap? Die neemt DELTA u volledig uit handen! Stap nu ook over en profiteer ook nog eens van €75,00 cashback bij een contract van 1 jaar. Voor 3 jarige contracten loopt de korting op tot €150,00. Meer weten? Check dan de website van DELTA!

€150,00 Cashback bij DELTA

Vattenfall #daaromwaardeerikjou

Vattenfall heeft weer een leuke nieuwe energie aanbieding. Wanneer nu overstapt dan kunt u profiteren van Vattenfall #daaromwaardeerikjou. Met deze actie ontvangt u niet één, maar twee cadeaus t.w.v. maximaal €149,00! Het eerste cadeau is voor uzelf, en de ander kunt u weggeven aan iemand die u waardeert. Populaire cadeaus zijn onder andere een Fitbit horloge, Bol.com cadeaubon en een ECO pannenset. Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage arieven. Meer weten? Check dan de website van Vattenfall!

Gratis Bol.com Cadeaubon Vandebron

Kiezen voor écht groene energie maar toch profiteren van een leuke energie actie? Op dit moment kan het bij Vandebron. Via Vandebron kunt u nu kiezen voor lokaal opgewekte duurzame energie. Daarnaast ontvangt u tijdelijk een gratis Bol.com cadeaubon ter waarde van €300,00. Ook regelt Vandebron uw overstap en profiteert u van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Meer weten? Ga dan de website van Vandebron!

Gratis Bol.com Cadeaubon bij Vandebron

Bol.com Cadeaubon (€200,00)

Wanneer u nu overstapt naar Vattenfall dan kunt u profiteren van een Bol.com cadeaubon ter waarde van €200,00. Met deze cadeaubon kiest u zelf uw welkomstcadeau uit in de grootste webwinkel van Nederland! Hiernaast profiteert u één jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u extra veel zekerheid. En uw overstap? Die regelt Vattenfall van A tot Z! Meer weten over deze tijdelijke energie aanbieding? Check dan de website van Vattenfall!

Vattenfall Energiecadeau XL Aanbieding - Kies uw eigen cadeau!

€100,00 Korting bij Eneco

Wanneer u nu kiest voor Eneco dan profiteert u van 100,00 extra korting. Daarnaast profiteert u 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u dus geen last van prijsstijgingen en hebt u zekerheid over uw energietarieven. Hiernaast regelt Eneco uw overstap en ontvangt u 100% groene stroom. Benieuwd wat u met deze aanbieding per maand gaat betalen? Bereken het zelf op de website van Eneco!

Tijdelijk Online Aanbod; Ontvang €100 Korting bij Eneco

€300,00 Korting bij Vandebron

Wanneer u nu kiest voor ‘’goeie energie’’ van energieleverancier Vandebron dan ontvangt u van een korting die kan oplopen tot maar liefst €300,00. Daarnaast profiteert u van 100% duurzame energie geproduceerd in Nederland. U kunt bij Vandebron zelfs uw eigen energiebron kiezen! Naast deze voordelen profiteert u van vaste lage tarieven voor stroom en gas waardoor u geen last hebt van prijsstijgingen. En uw overstap? Die neemt Vandebron u volledig uit handen! Meer weten? Check dan de website van Vandebron!

100% Groen + €300,00 Korting bij Vandebron

StroomSurprise bij DELTA

Bij DELTA kunt u nu profiteren van een leuke actie bij uw nieuwe energiecontract. Zo kunt u onder andere profiteren van een gratis Samsung tablet, Bol.com cadeaubon of Airfryer. Naast dit cadeau met een maximale waarde van €160,00 profiteert u 3 jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u geen last van eventuele prijsstijgingen. Ook regelt DELTA uw overstap van A tot Z. Lekker makkelijk! Meer weten? Ga dan naar de website van DELTA.

StroomSurprise bij DELTA

Actieaanbod Essent (€150,00 Korting)

Stap nu over naar energieleverancier Essent en profiteer van het speciale actieaanbod bij een eenjarig energiepakket! Een tarief van Essent dat minstens zo voordelig is als wat u op de bekende vergelijkingssites vind. Momenteel bestaat het actieaanbod uit een scherp actietarief voor stroom en gas + €150,00 welkomstkorting! Hierdoor bent u lekker goedkoop uit. Daarnaast regelt Essent uw overstap van A tot Z. Benieuwd wat u gaat betalen? Bereken uw maandtarief op de website van Essent en check wat u kunt besparen! Bekijk hier de website van Essent!

Actieaanbod Essent (€150,00 Korting)

Tot €350,00 Korting bij Pure Energie

Wanneer u nu kiest voor Pure Energie dan profiteert u van een korting die kan oplopen tot maar liefst €350,00. Uw exacte korting is namelijk afhankelijk van de door u gekozen looptijd. Een flinke korting om te vieren dat Pure Energie voor de vijfde keer is verkozen tot duurzaamste energieleverancier van Nederland. Naast deze korting profiteert u tevens altijd van de 100% groene energie en de handige Overstapservice. Hierdoor hebt u zelf geen omkijken naar uw overstap. Benieuwd hoe het allemaal werkt? Check dan de website van Pure Energie!

Tot €350 Korting bij Pure Energie

Tot €125,00 Kom erbij Bonus

Wanneer u nu kiest voor NLE dan profiteert u van knetterscherpe tarieven. Deze tarieven staan vast gedurende de looptijd van uw energiepakket. Naast deze lage tarieven profiteert u momenteel ook van een hoge korting. Zo ontvangt u €125,00 Kom erbij Bonus bij NLE 3 Jaar Vast. Alle stroom die NLE levert is overigens 100% Groen en opgewekt d.m.v. windmolens. En overstappen? Dat neemt NLE u volledig uit handen! Meer weten? Check dan de website van NLE!

€125,00 Kom erbij Bonus NLE

Nu 3 maanden gratis stroom!

Bij Vattenfall kunt u momenteel weer profiteren van een scherpe energie actie. Met de Vattenfall Topdeal ontvangt u momenteel namelijk 3 maanden gratis stroom. Deze korting wordt aan het einde van het jaar verrekend als 25% korting op de leveringstarieven voor stroom. Daarnaast regelt Vattenfall uw overstap van A tot Z en hebt u 14 dagen bedenktijd. Wel zo makkelijk! Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Check dan de website van Vattenfall!

Vattenfall Topdeal - Ontvang 3 maanden gratis stroom

Budget Energie €150,00 Korting

Wanneer u nu kiest voor Budget Energie 3 Jaar Vast dan profiteert u van €150,00 extra korting. Naast deze korting ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus geen last van eventuele prijsstijgingen binnen de energiemarkt. Wel zo prettig, want zo weet u precies waar u aan toe bent! Naast voordelig is Budget Energie ook nog eens duurzaam en servicegericht. Zo ontvangt u 100% groene stroom en regelt Budget Energie uw overstap. Meer weten? Check dan de website van Budget Energie!

Budget Energie 3 Jaar Vast met €150,00 korting

Budget Energie €75,00 Korting

Wanneer u nu kiest voor Budget Energie 1 Jaar Vast dan ontvangt u €75,00 extra korting. Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u geen last van eventuele prijsstijgingen. Naast voordelig is Budget Energie ook nog eens duurzaam. U ontvangt namelijk 100% groene stroom. Deze stroom wordt voornamelijk in ons eigen land opgewekt. En overstappen? Ook dat neemt Budget Energie u uit handen! Meer weten over deze aanbieding? Ga dan naar de website van Budget Energie!

Budget Energie €75,00 Korting

Gratis Philips Hue Startpakket

Essent heeft weer een toffe nieuwe energie actie. Wanneer u nu kiest voor 3 Jaar Vast van Essent dan ontvangt u een gratis Philips Hue startpakket. Hiermee kunt u uw slimme lampen via uw smartphone of tablet bedienen. Daarnaast kunt u ze zelf afstellen in één van miljoenen kleuren. Zo kunt u zelf de sfeer in huis bepalen. Naast dit mooie cadeau profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Zo weet u precies waar u aan toe bent. En uw overstap? Die regelt Essent! Meer weten of direct profiteren? Ga dan naar de website van Essent!

Gratis Philips Hue Startpakket bij Essent

Vattenfall E-scooter Actie

Bij Nuon biedt men altijd een groot aanbod aan energie acties. Hiermee kunt u momenteel ook profiteren van een toffe actie inclusief Vattenfall E-scooter. Met deze duurzame elektrische scooter legt u tot wel 35 duurzame kilometers per keer af. Daarnaast kost hij nu €999,-, terwijl de reguliere marktwaarde rond de €2049,- ligt. Daarnaast profiteert u van 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd aardgas. Hiermee kunt u uw scooter dus 100% duurzaam opladen en rijden. Meer weten? Ga dan naar de website van Nuon!

Vattenfall E-scooter Actie

Tot €425,00 Korting bij Powerpeers

Goed nieuws, wanneer u nu klant wordt bij Powerpeers dan ontvangt u tot wel €425,00 korting. Hoe hoog uw korting is, hangt af van uw verbruik. Bereken dus uw maandbedrag op de website van Powerpeers en bekijk uw voordeel. De gemiddelde korting is momenteel €225,00! Naast deze hoge korting profiteert u tevens drie jaar lang van vaste lage tarieven voor Nederlandse groene stroom en gas. Meer weten? Check dan de website van Powerpeers!

Tot €425,00 Korting bij Powerpeers

€100,00 Cashback bij Oxxio 1 Jaar

Wanneer u nu overstapt naar Oxxio 1 Jaar Vast dan profiteert u van een cashback van minimaal €100,00! Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. En overstappen? Ook dat neemt Oxxio u volledig uit handen! Kies ook voor 100% Europese windenergie en €100,00 Cashback bij Oxxio! Uw cashback wordt direct op uw eerste jaarafrekening verrekend. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Ga dan naar de website van Oxxio!

Minimaal €100,00 Cashback Oxxio 1 Jaar Vast

€95,00 Korting bij Energiedirect.nl

Wanneer u nu kiest voor Energiedirect.nl 1 Jaar Vast dan profiteert u van €95,00 extra Korting. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Maar deze deal heeft nog meer voordelen. Zo ontvang u na 1 jaar een nieuwe scherpe deal, 100% groene stroom (Wind) en CO2-neutraal aardgas. U heeft dus geen last van prijsstijgingen. Daarnaast regelt Energiedirect.nl uw overstap en kunt u uw energiezaken regelen met de handige Regelneef App. Meer weten of uw voorschot berekenen? Check dan de website van Energiedirect!

Energiedirect Lentekorting

Op dit moment kunt u profiteren van een tijdelijke actie bij Energiedirect. Alleen tot 31 maart ontvangt u een extra hoge welkomstkorting. Die korting wordt uitgekeerd als cashback en bedraagt maar liefst €225,00. Naast deze korting regelt Energiedirect uw overstap en ontvangt u 100% groene windenergie. Alles bij elkaar een slimme keuze dus. Direct berekenen wat u per maand gaat betalen? Check dan de website van Energiedirect!

Tijdelijk €225,00 cashback korting bij Vandebron

Profiteren van één van de energie acties

Alle energie acties & aanbiedingen - Tablet, Xbox en Cadeaubon!In het overzicht hierboven vindt u altijd een compleet overzicht met alle beschikbare energie aanbiedingen. Wanneer u een aanbieding heeft gevonden die u aanspreekt dan kunt u deze afsluiten via de website van de desbetreffende energieleverancier. Dit is heel eenvoudig, en kost u slecht enkele minuten. Klik om te beginnen op de link of banner om de actie te openen. Wij raden u aan vervolgens eerst de voorwaarden te lezen voor u verder gaat. Niks vreemd gevonden? Bereken dan uw maandbedrag door het invoeren van uw woon- en verbruiksgegevens. Tevreden met het aanbod? Ga dan door naar het aanmeldformulier.

Om uw aanmelding af te ronden moet u diverse persoonlijke gegevens invoeren. Voer deze in en check deze nogmaals om zeker te weten dat alles klopt. Wanneer u alles correct hebt ingevoerd kunt u uw aanmelding insturen. Hierna ontvangt u een bevestiging dat u de energie actie heeft afgesloten. Vanaf dit moment gaan uw 14 dagen bedenktijd in.

Wanneer u bedenktijd verstreken is dan zal uw nieuwe energieleverancier uw huidige opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. Daarnaast regelt uw nieuwe energieleverancier alle administratieve handelingen. In sommige gevallen hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Daarna ontvangt u vanzelf de datum dat de overstap definitief in gaat.

Waarop letten bij energie acties?

Wanneer u kiest voor een van de bovenstaande energie acties dan moet u vaak rekeningen houden met enkele belangrijke regels. Hieronder sommen wij de belangrijkste regels voor u op. Wilt u echt alle spelregels van een van de aanbiedingen checken? Ga dan naar de website van de desbetreffende energieleverancier. Op die website kunt u namelijk alle regels en de algemene voorwaarden terugvinden.

 • De meeste energie aanbiedingen zijn alleen geldig voor nieuwe klanten. Als u al klant bent bij de desbetreffende energieleverancier dan kunt u vaak niet meeprofiteren. Om deze reden raden wij mensen ook aan om regelmatig over te stappen.
 • Wanneer u een welkomstcadeau ontvangt maar vroegtijdig uw energiecontract opzegt dan moet u vaak een deel van uw welkomstcadeau terugbetalen.
 • Over het algemeen kunt u direct profiteren van alle energie aanbiedingen. Het kan wel even duren voordat we welkomstcadeau verzonden worden.

Energie acties voor bestaande klanten

Eigenlijk is iedereen wel bekend met het feit dat er vele energie acties beschikbaar zijn tijdens een overstap. Iets wat lang niet iedereen weet is dat u als bestaande klant soms ook kunt profiteren van leuke energie acties. Zo bieden diverse energieleveranciers een loyaliteitsprogramma aan waarmee ze klanten motiveren langer te blijven. Hierbij kunt u onder andere denken aan Thuisvoordeel van Essent en Exclusief van Vattenfall. Hieronder sommen wij leuke acties op waarvan u momenteel mogelijk kunt profiteren als bestaande klant.

Actie: Big Green Egg Mini t.w.v. € 696,00 bij Vattenfall

Deelnemers van Exclusief kunnen nu weer deelnemen aan een leuke energie actie. Door deel te nemen aan deze actie maakt men kans op een gratis Big Green Egg Mini ter waarde van €696,00. Met deze compacte eivormige BBQ maakt u de heerlijkste gerechten. Zo kunt u de Egg Mini gebruiken om te bakken, grillen, stoven, roken en koken. Naast dat deze BBQ zeer functioneel is heeft deze nog diverse andere voordelen. Zo is de Big Green Egg Mini;

 • Compact; Hij weegt slechts 17 kilo en het rooster heeft een diameter van 25 centimeter;
 • Geschikt om op te koken voor vier personen;
 • Ideaal om mee te nemen;
 • Gemaakt van hoogwaardige materialen waaronder keramiek en roestvrijstaal;
 • Zeer warmte vast door zijn vorm en tevens vorstbestendig;

Ook kans maken op deze prachtige prijs? Ga dan naar de website van Exclusief en doe mee met de prijsvraag. De vraag is heel eenvoudig en wij hebben hem hierboven eigenlijk al beantwoord. Wie weet heeft u geluk en wint u deze prachtige BBQ ter waarde van €696,00. Meedoen kan tot 31 augustus 2020.

Win een Inventum kookplat inclusief pannen

Via Vattenfall Exclusief kan u altijd deelnemen aan een rijk aanbod aan energie acties. Op dit moment kunnen deelnemers kans maken op een Inventum kookplaat inclusief geschikte pannen. Deze kookplaat is elektrisch en gebruikt geen gas. Hierdoor is deze helemaal geschikt voor de duurzame toekomst. Ook is de kookplaat eenvoudig mee te nemen. Hierdoor is deze prima geschikt om te gebruiken in de tuin, op het balkon of op vakantie. In combinatie met de bijgeleverde Greenpan grillpan en hapjespan maakt u eenvoudig de lekkerste gerechten.

De Inventum kookplaat waar u kans op kunt maken heeft een totaal van vier kookzones. Deze kunt u bedienen en verwarmen door middel van 9 standen. Zones worden enkel verwarmd wanneer er een pan op staat. Hierdoor bespaart u eenvoudig energie. Naast de kookplaat kunt u tevens twee duurzame pannen winnen. Deze pannen hebben een anti-aanbaklaag maar zonder PTFE- en PFOA. Door de dikke en vlakke bodem zijn beide pannen perfect geschikt voor de kookplaat. De pannen samen met de Inventum kookplaat hebben een totale waarde van €350,-. Log nu in via Vattenfall Exclusief en doe mee met deze toffe energie actie door een prijsvraag te beantwoorden. Één gelukkige winnaar zal de prijs winnen.

Win een Roetz Road bike bij Vattenfall

Vattenfall klanten die deelnemen aan het exclusief programma kunnen nu meedoen met een leuke actie. Met deze actie maakt men kans op een Roetz Road bike ter waarde van €658,00. Wanneer u kans wil maken op deze toffe prijs dan moet u zich aanmelden voor Exclusief. Hierna kunt u de speciale actiesite bezoeken en een prijsvraag beantwoorden. De prijsvraag heeft iets met fietsen te maken. U moet namelijk laten weten welk fietspad in Nederland het drukste is. De kans dat u dit antwoord weet is vrij klein, maar met een beetje Googlen heeft u dit zo gevonden. Wanneer u het goede antwoord op de vraag beantwoord (meerkeuze) maakt u automatisch kans. Als Vattenfall klant kunt u gratis deelnemen aan deze winactie tussen 1 maart en 30 april.

De gelukkige winnaar van deze energie actie ontvangt een gratis Roetz Road bike ter waarde van maar liefst €658,00. Deze fietsen zijn erg speciaal aangezien deze worden gemaakt van gerecyclede fietsframes. Hiervoor gebruikt men onder andere oude OV-fietsen. Daarnaast worden overige onderdelen gemaakt door  middel van natuurlijke onderdelen. Zo zijn de handvatten van kruk en de spatborden van beukenhout. Lekker duurzaam dus. Naast het gebruik van duurzame materialen heeft Roetz ook een speciaal hart voor mensen met een ‘’rugzak’’. Deze mannen en vrouwen maken elke dag deze fraaien fietsen met hand en hart. Doe nu mee met de prijsvraag en maak kans op deze duurzame fiets. U kunt zelf kiezen uit de volgende kleuren; Pastel Green, Matt Army Green, Matt Ocean Blue of Matt Black.

Win een Roetz Road bike bij Vattenfall

Vaste korting op stroom met Essent Thuisvoordeel

Bij Essent belonen ze klant graag met wat extra’s. Om dit vorm te geven heeft Essent het klantprogramma Thuisvoordeel opgezet. Wanneer u als klant deelneemt aan dit programma dan profiteren u diverse voordelen. Het grootste voordeel waar u momenteel van profiteert is een vaste korting op stroom. Hoe hoog deze korting is, hangt af van hoe lang u klant bent. Het werkt zo;

 • Wanneer u tussen de 0 en 3 jaar klant bent bij Essent dan ontvangt u 5% korting;
 • Klanten die tussen de 4 en 10 jaar klant zijn kunnen rekenen op een korting van 7,5%;
 • De trouwste klanten ontvangen na 10 jaar zelfs 10% korting;

Wat wel belangrijk is om te vermelden is dat de korting alleen geldt op het leveringstarief per kWh stroom. De korting die u jaarlijks ontvangt zal automatisch op uw energierekening verrekend worden.

Ondanks deze korting voor trouwe klanten raden wij u overigens aan om wel te blijven vergelijken. Ondanks dat de korting mooi klinkt zijn er namelijk vele andere goede energie acties. Wellicht dat u met een actie bij een andere energieleverancier wel veel goedkoper uit bent. Dan is het wellicht toch slimmer om over te stappen in plaats van zich aan te melden voor dit loyaliteitsprogramma. Bent u net klant bij Essent? Dan kan het natuurlijk nooit kwaad om deel te nemen aan dit klantprogramma!

Actie: Win een Dyson V11 bij Vattenfall

Deelnemers van Exclusief kunnen op dit moment weer deelnemen aan een leuke energie actie. Door deel te nemen aan deze actie maakt men kans op een gratis Dyson V11 Absolute ter waarde van €649,00. De Dyson V11 is een supermoderne draadloze stofzuiger. Deze slimme stofzuiger herkent onder andere verschillende soorten vloeren. Hierop wordt de zuigkracht aangepast om beschadigingen te voorkomen en efficiënter te werken. De V11 Absolute is onder andere geschikt voor houten vloeren, harde vloeren en laagpolig tapijt. Ook kan de V11 dierenharen opzuigen. Hierdoor krijgt u uw vloeren altijd helemaal schoon.

Voor de V11 is geen stofzuigerzak nodig. Wel zo handig. Ook behoudt de V11 altijd zijn zuigkracht. Zelfs wanneer de stofbak bijna vol raakt. Andere handige features van de V11 zijn het LCD-scherm en de speciale filter tegen allergieën. Wanneer volledig opgeladen kan de V11 tot wel 60 minuten stofzuigen. Ook kans maken op deze geweldige prijs t.w.v. maar liefst €649,00? Doe dan mee met de winactie op de website van Vattenfall Exclusief. Geef antwoord op de meerkeuzevraag en maak kans. Deelnemen kan tussen 1 februari en 31 maart.

Aanbieding: Bezoek Madurodam met 45% korting

Wanneer u energie afneemt bij Vattenfall dan kunt u weer profiteren van een leuke energie aanbieding. Als klant, en deelnemer van Exclusief, kunt u namelijk profiteren van 45% korting op een bezoek aan Madurodam. Madurodam is een van de leukste dagjes uit in Nederland. In dit park maakte u namelijk een ontdekkingsreis door Nederland in het klein. Bekijk bijzondere plekken en geniet van beroemde gebouwen. Daarnaast kunt u leuke dingen doen en attracties bezoeken. Alles bij elkaar is en voldoende te doen voor jong en oud. Hierdoor is Madurodam het perfecte dagje uit voor het hele gezin.

Via Vattenfall kunt u nu het speciale Exclusief arrangement aanschaffen. Hiermee krijgt u toegang tot het park, koffie of thee met een gebakje en een parkeerticket. Hiervoor betaalt u nu niet de gebruikelijke prijs van €35,45 maar slechts €19,50 per persoon. Aangezien dit aanbod zeer voordelig is kunt u maximaal 5 voucher aanschaffen per klant. Het aanvragen van deze voucher aanbieding kan tot 30 april. Verzilveren kan tot en met 31 mei 2020. Veel plezier en geniet van uw dagje Madurodam!

Ongeldige energie acties (onlangs verlopen)

Van onderstaande energie acties kunt u op dit moment helaas niet meer profiteren. Wanneer deze weer geldig worden zullen wij het u zo snel mogelijk laten weten. Bekijk hierboven alle energie aanbiedingen die op dit moment wel geldig.

Intratuin cadeaukaart cadeau bij Nuon

Kies net als meer dan 2 miljoen andere voor energieleverancier Nuon en profiteer tijdens de Voorjaarsweken van een gratis Intratuin cadeaubon. Met deze cadeaubon ter waarde van €60,00 maakt u uw tuin eenvoudig gezellig en voorjaarsklaar! Stap nu over en ontvangt 1 jaar lang energie en gas tegen zeer scherpe tarieven. Tevens ontvangt u na 1 jaar automatisch weer een zeer scherp aanbod van Nuon. Meer weten over deze tijdelijke aanbieding? Bekijk dan de website van Nuon!

Wehkamp Cadeaubon Actie Essent

Essent heeft weer een leuke actie met welkomstcadeau! U ontvangt nu namelijk bij Groene Stroom & Gas Zeker 3 Jaar een Wehkamp Cadeaubon ter waarde van €300,00. Met deze gratis cadeaubon kiest u eenvoudig uw eigen welkomstcadeau uit in de webshop van Wehkamp.nl. Daarnaast profiteert u drie jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. U hebt dus geen last van prijsstijgingen. Weet u al wat u gaat bestellen met uw cadeaukaart? Meer weten of direct afsluiten? Check dan de website van Essent!

Energie Acties Essent House Party

Profiteer nu van de Nuon Filmweken

Tijdens de Nuon Filmweken ontvangt u vier Pathé bioscoopbonnen ter waarde van €40,00! Deze actie geldt in combinatie met een jaarcontract voor Nuon Stroom en Nuon Gas. Met dit energiecontract profiteert u tevens van prijsdalingen in de markt, u betaalt namelijk aan de hand van variabele energietarieven. Lees hieronder meer of bekijk hier de website van Nuon!

nuon-filmweken-gratis-bioscoopbonnen

Gratis Praxis Cadeaukaart

Klust u graag? Of werkt u graag in de tuin? Stap dan over naar goedkope energie van UnitedConsumers en profiteer ook van een gratis Praxis cadeaukaart! Deze cadeaukaart, ter waarde van €75,00, kunt u gebruiken in elke vestiging van bouwmarkt Praxis. In één keer, of tijdens diverse bezoeken. Tevens profiteert u ook nog is van €340,00 Stapelkorting! Kies ook voor de beste energieleverancier van Nederland en profiteer van al dit voordeel. Meer weten over deze tijdelijke actie van UnitedConsumers? Ga dan naar de website van UnitedConsumers!

Ontvang €250,00 korting bij Nuon

Op dit moment heeft energieleverancier Nuon weer een zeer scherpe actie voor alle overstappers. Wanneer u nu overstapt naar Nuon ontvangt u namelijk zomaar €250,00 op uw rekening! Hiernaast ontvangt u ook nog eens energie tegen vaste lage tarieven en uw overstap wordt helemaal door medewerkers van Nuon geregeld. Wel zo handig! Meer weten over deze tijdelijke energie actie van Nuon? Check dan de website van Nuon!

Ontvang €250,00 korting bij Nuon!

€150,00 korting bij Pure Energie

Wilt u kiezen voor echt duurzame energie? En profiteren van een scherpe korting? Kies dan voor energieleverancier Pure Energie! Op dit moment ontvangt u elk jaar €30,00 cadeau en de duurzaamste energie volgens de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur & Milieu. Wanneer u kiest voor Pure Energie 5 Jaar Vast ontvangt u dus €150,00 cadeau! Profiteren? Bekijk dan de website van Pure Energie!

Tot €150,00 welkomstkorting bij Pure Energie

Nu €150,00 cashback bij ENGIE

Wanneer u nu overstapt naar energie van ENGIE dan profiteert u van een cashback van €150,00. Daarnaast profiteert u 3 jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En de energie? Die is uiteraard duurzaam opgewekt! Ook profiteren? Dat is gauw geregeld. Want ENGIE regelt uw overstap en zegt uw oude energiecontract op! Meer weten over deze tijdelijke energie actie? Check de website van ENGIE!

Nuon Kom van de Bank Deal!

Met de Kom van de Bank Deal van Nuon profiteert u momenteel van extra voordeel! U ontvangt namelijk 25% korting op stroom en €50,00 extra korting. Nuon regelt uw overstap, dus geen administratieve rompslomp. Daarnaast ontvangt u ruim voor het aflopen weer een nieuwe scherpe aanbieding. Meer weten? Ga dan naar de website van Nuon!

Nuon Kom van de Bank Deal!

MediaMarkt €75,00 cadeau

Kies nu voor een eenjarig energiepakket van Essent en profiteer van een gratis Mediamarkt cadeaubon ter waarde van €75,00! Met dit energiepakket ontvangt u voordelige variabele energietarieven, u betaalt dus altijd een actueel tarief. En overstappen? Ook dat is heel eenvoudig, Essent regelt namelijk uw hele overstap! Meer weten over deze tijdelijke actie? Bekijk dan de website van Essent!

MediaMarkt cadeaukaart gratis!

FC Twente Shirt bij Pure Energie

Bent u een echte FC Twente fan? Dan heeft Pure Energie een leuke actie! Stap nu over naar energie van Pure Energie en ontvang een FC Twente Shirt cadeau! Kies ook voor duurzame energie en ontvang een shirt naar keuze cadeau. U kunt zelf bepalen of u het thuisshirt, uitshirt of het derde shirt ontvangt. En kiest u voor het 3 of 5 Jaar Vast? Dan ontvangt u ook nog een gratis shoptegoed voor bij de FC Twente Fanstore. Meer weten? Ga dan naar de website van Pure Energie!

FC Twente Shirt bij Pure Energie cadeau

Essent Altijd Daltarief Actie

Bij energieleverancier Essent kunt u momenteel weer profiteren van een nieuwe aanbieding. Met Essent Altijd Daltarief bespaart u momenteel maar liefst €160,00*. Hoe dit kan? U profiteert dag én nacht van één scherp en voordelig daltarief! En overstappen? Ook dat neemt Essent u volledig uit handen! Benieuwd wat u gaat betalen met Essent Altijd Daltarief? Ga dan naar de website van Essent!

Essent Altijd Daltarief

Nu €55,00 korting bij Qurrent

Op dit moment heeft Qurrent weer een unieke actie. Wanneer u nu overstapt naar duurzame energie van Qurrent profiteert u namelijk van een tijdelijke korting van €55,00! Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen inkoopprijzen, das wel zo voordelig. Volgens Greenpeace levert Qurrent de duurzaamste energie van Nederland. Kies ook voor 3 Jaar Vast van Qurrent en profiteer mee!

Nu €55,00 korting bij Qurrent

€150,00 Korting bij Vandebron

Tijdelijk kunt u profiteren van €150,00 extra korting bij Vandebron. Kies ook voor lokale groene stroom en pak deze hoge welkomstkorting. Deze korting is geldig in combinatie met een energiecontract met vaste tarieven gedurende een looptijd van één of drie jaar. Zet ook uw energietarieven vast en voorkom eventuele prijsstijgingen. En overstappen? Dat neemt Vandebron u volledig uit handen! Wel zo prettig. Ook profiteren van €150,00 Korting bij Vandebron? Check dan de website van Vandebron!

€150,00 Korting bij Vandebron

Gratis Playstation 4 Slim 500GB

Profiteer ook tijdens de tijdelijk Essent Houseparty van een gratis Playstation 4 Slim 500GB ter waarde van €299,00. Een compacte gameconsole met veel power en een ongeëvenaarde DUALSHOCK 4 draadloze controller. Naast dit geweldige welkomstcadeau profiteert u van 100% Groene Windstroom en vaste lage tarieven. Deze tarieven staan vast gedurende de hele looptijd van drie jaar. En overstappen? Dat neemt Essent u volledig uit handen!

Gratis Playstation 4 tijdens de Essent Houseparty

Gratis Tablet bij Nuon

Wanneer u nu kiest voor groene energie van Nuon dan ontvangt u een Samsung Tablet cadeau! Daarnaast profiteert u ook nog eens van een gratis energiescan. Een handige manier om inzicht in uw energieverbruik te krijgen die tevens met een 9,4 wordt beoordeelt door Nuon klanten. Ontvang ook groene stroom uit Nederland en Gas met CO2-compensatie en ontvang een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 ter waarde van €199,00. Meer weten? Ga dan naar de website van Nuon!

Nuon Actie met gratis Samsung Tablet!

€150,00 Korting bij DELTA

Momenteel kunnen overstappers profiteren van €150,00 Korting bij DELTA. Deze eenmalige welkomstkorting is geldig in combinatie met een voordelig driejarig energiepakket. Kies ook voor vaste lage tarieven voor stroom en gas en voorkom eventuele prijsstijgingen. Daarnaast bent u extra voordelig uit door een eenmalige korting van €150,00. Met dit energiepakket ontvangt u 100% Groene Stroom. Daarnaast regelt DELTA uw complete overstap. Meer weten? Check dan de website van DELTA!

€150,00 Korting bij DELTA 3 Jaar Vast

Honeywell Lyric T6 bij Essent

Overstappers die momenteel kiezen voor Essent kunnen profiteren van een gratis Honeywell Lyric T6 ter waarde van €199,00. Met deze handige slimme thermostaat hebt u altijd inzicht in uw realtime en maandelijkse energieverbruik. Daarnaast kunt u uw verwarming eenvoudig op afstand bedienen. Naast deze slimme meter ontvangt u een gratis Nsure-energielezer (t.w.v. €49,00) en 100% duurzame windstroom.

Toon + Philips Hue Pakket Gratis

Wanneer u nu kiest voor Eneco dan ontvangt u Toon, ter waarde van €200,00, helemaal gratis. Daarnaast wordt uw nieuwe slimme thermostaat ook nog eens gratis geïnstalleerd. Deze installatie kost normaal gesproken €75,00. Naast Toon ontvangt u ook nog eens een Philips Hue Pakket ter waarde van €159,95 cadeau. Met dit handige pakket bediend u voortaan twee Philips lampen met uw smartphone via de Toon app. Naast de cadeau ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Meer weten? Check dan de website van Eneco!

Toon met installatie + Philips Hue Pakket Cadeau bij Eneco

Fitbit Charge 2 Cadeau bij Essent

Wanneer u nu overstapt naar Essent 1 Jaar Groene Stroom & Gas Zeker dan ontvangt u een Fitbit Charge 2 Smartwatch cadeau. Met dit handige horloge ter waarde van €159,00 krijgt u inzicht in uw leefstijl en gezondheid. Daarnaast toont de Fitbit smartwatch meldingen van onder andere uw smartphone. Naast dit leuke welkomstcadeau profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En uw overstap? Die regelt Essent! Meer weten? Check dan de website van Essent!

Gratis Fitbit Charge 2 bij Essent 1 Jaar

Philips Hue Startpakket bij ENGIE

Wanneer u nu kiest voor ENGIE 3 Jaar Vast dan profiteert u van een gratis Philips Hue Startpakket ter waarde van €149,00. Daarnaast ontvangt u 100% duurzame windenergie uit ENGIE’s eigen windpark op de Noordzee. Ook plant ENGIE voor elke nieuwe klant bomen en hebt u realtime inzicht in uw energieverbruik met de handige ENGIE App. Meer weten of direct uw overstap regelen? Check dan de website van ENGIE!

Gratis Philips Hue Startpakket bij ENGIE 3 Jaar Vast

Tijdelijk €100,00 korting bij Nuon

Bent u op zoek naar een voordelige en duurzame energie deal? Dan is deze tijdelijk cashback aanbieding (Nuon Web Only aanbieding) van Nuon ideaal voor u. Stap nu over op een kortlopend energiecontract van energieleverancier Nuon en profiteer ook van €100,00 cashback. Daarnaast ontvangt u ook nog is duurzame energie uit wind en water en CO2-gecompenseerd gas tegen zeer scherpe tarieven. Meer meten over deze tijdelijke aanbieding of direct aanmelden en profiteren van €100,00 cadeau? Bekijk dan de website van Nuon.

Nuon Topdeal; 25% Korting!

Wanneer u nu kiest voor de Nuon Topdeal dan profiteert u van 3 maanden gratis stroom. Deze korting wordt berekend door 25% korting van de variabele leveringskosten af te halen. Naast deze korting ontvangt u stroom en gas tegen scherpe tarieven. En na het verstrijken van het eerste jaar ontvangt u weer een nieuwe scherpe deal. Zoals altijd regelt Nuon uw complete overstap. Wel zo prettig!

Gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6

Wanneer u nu via DealDirect overstapt naar Essent dan profiteert u tijdelijk van een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 ter waarde van €219,00! Met uw stijlvolle en tevens gratis Samsung Galaxy Tab E hebt u uw favoriete apps altijd en overal bij de hand. Hiernaast profiteert u ook nog eens drie jaar lang van vaste lage tarieven voor Groene Stroom en Gas. En overstappen? Dat is zo geregeld! DealDirect neemt u dit namelijk uit handen. Meer weten? Ga dan naar de website van DealDirect!

Gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 Tablet bij DealDirect

BOL cadeaukaart bij DealDirect

Via de website van kortingsplatform DealDirect kunt u unieke energie acties vinden met een beperkte tijdsduur! Hoe deze aanbieding werkt? Stap nu via DealDirect over naar voordelige energiepakket van EnergieDirect en ontvang een gratis Bol.com cadeaukaart ter waarde van €75,00! Met dit energiepakket profiteert u van één jaar lang vaste lage energietarieven. Profiteer nu net als 700.000 andere consumenten in Nederland van de voordelige tarieven van EnergieDirect! Lees hier meer over deze actie!

BOL cadeaukaart bij DealDirect (€75,00)

Tot €142,20 korting bij Qurrent

Op dit moment heeft Qurrent weer een unieke kortingsactie. U ontvang namelijk tot wel €142,20 korting. Daarnaast regelt Qurrent uw overstap! Kiest u voor 1 Jaar Vast? Dan ontvangt u €48,30 korting. Kiest u voor 2 Jaar Vast? Dan ontvangt u €95,85 korting. En kiest u voor 3 Jaar Vast? Dan ontvangt u de maximale korting van €142,20! Daarnaast ontvangt u de duurzaamste energie van Nederland tegen inkoopprijzen. Das wel zo voordelig. Kies ook voor 3 Jaar Prijs Zeker en profiteer mee! Meer weten? Ga dan naar de website van Qurrent!

€150,00 welkomstkorting bij ENGIE

Wilt u ook zelf kiezen welke energie u in huis haalt? Dat kan met ENGIE Opgewekt. Wanneer u nu klant wordt bij ENGIE dan kunt uw eigen energiemix samenstellen. En wanneer u nu kiest voor ENGIE Opgewekt ontvangt u ook nog eens tot wel €150,00 welkomstkorting! Kies uw eigen energiemix en profiteer van deze tijdelijke welkomstpremie! Lees meer op de website van ENGIE!

Maak kans op een e-Bike bij ENGIE

Wanneer u tijdens juli of augustus overstapt naar ENGIE dan maakt u automatisch kans op een E-bike. Met deze prachtige e-Bike ter waarde van €999,- maakt u eenvoudig honderden duurzame kilometers in ons Nederlanders landschap. Naast het feit dat u kans maakt op deze prachtige prijs profiteert u tevens van 100% groene stroom uit Nederland. Een duurzame keuze dus! Hiernaast ontvangt ENGIE een gemiddelde 8,4 van klanten. Met de service zit het ook goed dus. Meer weten? Ga dan naar de website van ENGIE!

€155,00 Korting op Vattenfall Groen

Energieleverancier Vattenfall heeft weer iets nieuws! Wanneer u nu overstapt op 100% groene stroom profiteert u van €155,00 extra korting. Kies ook voor schone energie uit wind en water en ontvang een mooie korting. Hierdoor bent u het eerste jaar lekker voordelig uit. Vattenfall regelt verder uw overstap en u hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Daarnaast ontvangt u na het eerste jaar altijd weer een nieuw scherp aanbod! Benieuwd wat u gaat betalen? Check het op de website van Vattenfall!

ENGIE Bespaarpakket Actie

Bij ENGIE hebben ze weer een leuke nieuwe energie actie. Overstappers die nu kiezen voor een drie jaar vast overeenkomst profiteren van een gratis bespaarpakket ter waarde van €144,00. In dit pakket vindt u onder andere een slimme stekker die u op afstand kunt bedienen. Daarnaast bevat het pakket ook twee zuinige LED-lampen van WOOX, een Google Home Mini en een slimme stekkerdoos. Met dit gratis bespaarpakket kunt u veel energie en dus geld besparen. Meer weten of uw maandtarief berekenen? Ga dan naar de website van ENGIE.

ENGIE Bespaarpakket Actie

E.ON zonnepanelen actie

Laat de zon ook in uw voordeel werken met extra voordelige zonnepanelen van energieleverancier E.ON! Draag ook bij aan een schoner milieu, verlaag uw jaarlijkse energierekening en ontvang nu ook nog eens €300,00 korting op een professioneel zonnesysteem. Op deze manier wordt zelf energie opwekken wel heel voordelig! Benieuwd geworden? Lees meer op deze pagina en vraag een persoonlijke en vrijblijvende offerte aan via de website van E.ON!

Harman Kardon Speaker bij Essent

Tijdens de Essent Houseparty kunt u profiteren van een gratis Harman Kardon Omni 20 Plus speaker ter waarde van €349,00. Een mooie speaker met enkele handige features zoals de Spotify integratie en de Follow me Audio feature. Profiteer nu mee van deze energie actie en geniet van deze prachtige speaker bij uw energiepakket. Naast dit welkomstcadeau profiteert u tevens van 100% Groene Windstroom en vaste lage tarieven. Deze tarieven staan vast gedurende de hele looptijd van drie jaar. Meer weten? Check dan de website van Essent!

Gratis Harman Kardon Omni 20 Plus Speaker tijdens de Essent Houseparty

Ontvang €175,00 korting bij Qurrent

Stap nu over naar de groenste stroom volgens de Consumentenbond en profiteer van een extra hoge welkomstkorting! Wanneer u nu overstapt naar 1 Jaar Prijs Zeker van energieleverancier Qurrent dan ontvangt u maar liefst €175,00 welkomstpremie! Wilt u ook profiteren van deze zeer scherpe actie? Dat kan! Bekijk direct de website van Qurrent en profiteer!

qurrent-groene-energie-175-euro-korting

Samsung Galaxy Tab E 9.6 bij Nuon

Tijdens de Nuon Zomeractie profiteert u van een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 wifi bij uw energiepakket. Tevens ontvangt u 10 E-books helemaal gratis! Kies ook voor een voordelig eenjarig energiepakket van Nuon en ontvang direct 5% korting op stroom. En blijft u langer klant? Dan komt er elk jaar 5% bij en profiteert u van een oplopende korting tot wel 25%! Ook profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 en vaste lage tarieven voor stroom en gas? Stap dan ook over tijdens de Nuon Zomeractie! Meer weten of direct aanmelden? Ga dan naar de website van Nuon!

Nu €50,00 cashback bij Oxxio

Energieleverancier Oxxio heeft het roer omgegooid en biedt geen gratis iPhone, Samsung Galaxy Tab, Laptop of iPad Air meer. Wat het wel doet? De allerscherpste tarieven bieden en klanten belonen met een extra lage energierekening. En stapt u nu over naar Oxxio Sharp Pricing 1Jaar Vast? Dan ontvangt u ook nog eens €50,00 welkomstkorting! Meer weten over deze tijdelijke korting van Oxxio? Bekijk hier de website van Oxxio!

Oxxio Sharp Pricing met €50,00 korting

Nu €160,00 korting bij ENGIE!

Kies nu ook voor duurzame stroom en gas van ENGIE en profiteer tijdelijk van €160,00 korting. Hierdoor bent u het eerste jaar lekker voordelig uit. Deze aanbieding is slechts beperkt en tijdelijk geldig. OP = OP. Zet ook uw tarieven 12 maanden lang vast en profiteer van deze deal! ENGIE regelt uw overstap en u hebt altijd 14 dagen bedenktijd! Ga voor meer informatie naar de website van ENGIE!

Tijdelijk €160,00 cashback bij ENGIE met de Web Only actie

Essent Houseparty Actie

Tijdens de Essent Houseparty ontvangt u weer erg veel voordeel. Zo ontvangt u nu twee jaar lang 50% korting op stroom! Daarnaast ontvangt u bij Essent drie jaar lang stroom en gas tegen zeer scherpe (vaste) leveringstarieven. En overstappen? Ook dat is heel eenvoudig geregeld. Essent regelt namelijk uw overstap. Benieuwd wat u kunt besparen tijdens deze actie. Ga dan naar de website van Essent!

Gratis cadeaubon (€150,00) bij Nuon

Doe nu de Nuon Happy Check en profiteer ook van een gratis Bol.com cadeaubon, Wehkamp.nl cadeaukaart of een Nationale Dinercadeaubon ter waarde van €150,00! Daarnaast ontvangt u 1 jaar lang Stroom en Gas tegen vaste lage tarieven. En overstappen? Dat neemt Nuon u volledig uit handen! Wel zo handig! Meer weten of direct profiteren? Ga dan naar de website van Nuon!

Gratis cadeaubon (€150,00) tijdens de Nuon Happy Check

Nest Thermostaat bij ENGIE

Wanneer u nu kiest voor stroom en gas van ENGIE dan kunt u kiezen voor een Nest als welkomstcadeau. Afhankelijk van het door u gekozen energiepakket betaalt u niets, of een eigen bijdrage van maximaal €199,00. Door het in huis halen van Nest krijgt u meer comfort in huis, extra inzicht in uw verbruik en meer inzicht in bespaarmogelijkheden. Meer weten? Ga dan naar de website van ENGIE!

Gratis Nest Thermostaat bij ENGIE

WakaWaka Power Oplader bij ENGIE

Kies nu voor ENGIE en ontvangt een gratis WakaWaka Power! Met de WakaWaka Power haalt u een compacte oplader en (zak)lamp op zonne-energie in huis. Handig om bijvoorbeeld uw smartphone mee op te laden. En energieleverancier ENGIE schenkt voor elke aanmelding ook een WakaWaka Power aan een gezin in een land in crisis. Hiernaast profiteert u ook nog eens van groene stroom en scherpe tarieven voor stroom en gas! Meer weten? Ga dan naar de website van ENGIE!

WakaWaka Power Oplader bij ENGIE

Nuon Helemaal uit je Stekker Actie!

Goed nieuws! De Nuon Helemaal uit je Stekker Weken zijn weer terug van weggeweest! Wanneer u nu overstapt naar een voordelig eenjarig energiepakket dan profiteert u van €200,00 korting! Daarnaast regelt Nuon uw overstap en uw eventuele overstapboete! Profiteer ook mee en ontvang nu €200,00 korting bij Nuon! Meer weten of direct afsluiten? Ga dan naar de website van Nuon!

Nuon Helemaal uit je Stekker Actie met €200,00 Cashback!

FC Twente Shirt bij Pure Energie

Bent u een echte FC Twente fan? Dan heeft Pure Energie een leuke actie! Stap nu over naar energie van Pure Energie en ontvang een gratis FC Twente Shirt cadeau! Kies ook voor duurzame energie en ontvang een shirt naar keuze cadeau. U kunt zelf bepalen of u het thuisshirt, uitshirt of het derde shirt ontvangt bij uw energiepakket. Meer weten? Check dan de website van Pure Energie!

Gratis FC Twente Shirt bij Pure Energie

Gratis JBL Headphone

Tijdens de Essent Houseparty kunt u ook profiteren van een gratis JBL Headphone ter waarde van €129,00. Een draadloze koptelefoon met een batterijduur tot maar liefst 20 uur. Daarnaast heeft deze koptelefoon een comfortabele band en het kenmerkende JBL-geluid. Naast dit cadeau ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Deze tarieven staan vast gedurende de hele looptijd van 12 maanden. Hierdoor hebt u geen last van prijsstijgingen. Meer weten? Check dan de website van Essent!

Gratis JBL Headphone tijdens de Essent Houseparty

Actie: Tot €500,- voordeel

Wanneer u nu kiest voor Essent Groene Stroom & Gas 3 Jaar dan profiteert u van een voordeel dat kan oplopen tot wel €500,00. U ontvangt eenmalig €200,00 op uw energierekening. Daarnaast bespaart u jaarlijks gemiddeld ook nog eens €300,00 aangezien u energie ontvangt tegen het allerlaagste Essent tarief. Kies ook voor die exclusieve online aanbod en profiteer ook van een oplopend voordeel tot wel €500,00. Meer weten? Ga dan naar de website van Essent!

€200,00 Korting + €300,00 Tariefvoordeel bij Essent

Gratis Sonos Play:1 Duo Speakers

Wanneer u nu kiest voor Essent 5 Jaar Vast dan ontvangt u gratis een Set Sonos Play:1 Speakers ter waarde van maar liefst €358,00. Met deze zeer compacte draadloze Sonos Play:1 Duo Speakers geniet u overal in en om uw huis van uw favoriete muziek. Daarnaast is uw stroom 100% Groen waardoor deze keuze ook nog is duurzaam is. En uw overstap? Die neemt Essent u volledig uit handen! Meer weten of direct profiteren? Ga dan naar de website van Essent!

Gratis Sonos Play1 Duo Speakers bij Essent

€150,- Cashback bij ENGIE

Stap tijdens de Voor de Wind Weken over naar ENGIE en profiteer ook van €150,00 Cashback. Een flinke korting die wordt verrekend met uw eerste jaarafrekening. Hierdoor bent u het eerste jaar extra voordelig uit! Naast deze korting ontvangt u drie jaar lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. En de geleverde stroom? Die is 100% duurzaam. Deze energie werkt ENGIE namelijk op met windmolens in haar eigen park op de Noordzee! Meer weten of direct overstappen? Check dan de website van ENGIE!

Nu €150,00 Korting bij Groene Energie van ENGIE

Nest Thermostaat bij Essent (€99,00)

Vanaf nu is het mogelijk om de slimme thermostaat Nest te bestellen via energieleverancier Essent! De Nest thermostaat is een erg slimme thermostaat die u helpt met het besparen van energie. Tevens onthoudt de slimme thermostaat uw voorkeuren. Wanneer u nu een driejarig energiepakket bij Essent afsluit dan ontvangt u de 3e generatie Nest thermostaat voor slechts €99,00! Daarnaast wordt hij helemaal gratis geïnstalleerd.

Gratis Nest Thermostat E bij Essent

Wanneer u nu kiest voor 100% Groene Windstroom van Essent dan kunt u profiteren van een gratis Nest Thermostat E ter waarde van €219,00. Met deze handige thermostaat hebt u altijd en overal over uw verbruik en verwarming. Naast deze Nest thermostaat profiteert u tevens drie jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En overstappen? Dat regelt Essent van A tot Z voor u! Wanneer nodig betaalt Essent zelfs uw overstapboete. Meer weten? Check dan de website van Essent!

Gratis Nest Thermostat E bij Essent

Samsung Galaxy Tab A 10.1 bij Essent

Wanneer u nu kiest voor Essent 3 Jaar Vast dan kunt u profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 (32GB) + beschermhoes ter waarde van €299,00. Een leuk welkomstcadeau speciaal voor nieuwe klanten! Naast deze gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 en hoes profiteert u tevens van 100% Groene Windstroom en vaste lage tarieven voor stroom en gas. En uw overstap? Die neemt Essent u volledig uit handen! Meer weten? Ga dan naar de website van Essent!

Gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 (32GB) bij Essent

€150,00 Korting bij Qurrent

Kiezen voor duurzaam en voordelig. Het kan bij Qurrent! U ontvangt nu namelijk €150,00 Korting, 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd aardgas. Hierdoor is Qurrent al vier jaar op rij verkozen tot duurzaamste energieleverancier. Kies nu ook voor CO2-neutraal wonen en profiteer van €150,00 extra korting. Daarnaast staan uw tarieven 3 jaar vast waardoor u geen last hebt van prijsstijgingen. Aanmelden is zo gepiept en Qurrent regelt uw overstap. Klik hier voor meer informatie!

€150,00 Korting bij Qurrent

Gratis Weekendjeweg.nl Cadeau Card

Wanneer u nu kiest voor Nuon 1 Jaar Vast dan ontvangt u een Weekendjeweg.nl Cadeau Card ter waarde van €140,00 cadeau. Met deze handige cadeaukaart boekt u extra voordelig een leuk weekend weg in een van de honderden parken of hotels in onder andere Nederland, België, Frankrijk, Oostenrijk en Tsjechië. Hierbij kunt u onder andere kiezen voor Center Parcs, Hampshire, Landal GreenParks, Roompot en EuroParcs. Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang energie voor vaste lage tarieven en direct 5% korting op stroom. Meer weten? Check dan de website van Nuon!

Alternate Cadeaubon bij Nuon

Bent u toe aan een nieuwe laptop, koelkast of tv? Kies dan voor Nuon en ontvang een Alternate cadeaubon ter waarde van €150,00. Hiernaast profiteert u ook met deze actie van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En dat 12 maanden lang! Naast de handige cadeaubon ontvangt u ook met deze aanbieding 5% Blijven Loont korting op stroom. Een korting die kan oplopen tot een maximum van 25%!

Ticketmaster e-Gift Card bij Oxxio

Wanneer u nu overstapt naar Oxxio dan kunt u profiteren van een gratis Ticketmaster e-Gift Card ter waarde van €250,00. Met dit leuke welkomstcadeau boekt u zelf eenvoudig een onvergetelijke ervaring bij een concert, festival of evenement. Hiernaast profiteert u tevens van superscherpe tarieven voor groene stroom en gas. En overstappen? Dan neemt Oxxio u volledig uit handen! Meer weten? Ga dan naar de website van Oxxio!

=Ticketmaster e-Gift Card (€250,00) Cadeau bij Oxxio

Kobo Forma e-reader bij Essent

Essent heeft op dit moment weer een leuke nieuwe actie voor nieuwe klanten. Wanneer u nu kiest voor 3 Jaar Vast van Essent dan profiteert u van een gratis Kobo Forma e-reader. Deze mooie e-reader is waterdicht en de grootste en één van de meest comfortabele e-readers op de markt. Naast dit leuke cadeau, ter waarde van maar liefst €279,00, ontvangt u energie tegen vaste lage tarieven en 100% Groene Windstroom. En uw overstap neemt Essent u volledig uit handen. Meer weten? Check dan de website van Essent!

Kobo Forma e-reader bij Essent

Gratis Feyenoord Fanshop Cadeaubon

Wanneer u nu kiest voor Qurrent dan kunt u profiteren van een gratis Feyenoord Fanshop cadeaubon. Een leuk welkomstcadeau om het hoofdsponsorschap van Feyenoord te vieren! Kies nu voor Qurrent 3 Jaar Vast en ontvang ook een Feyenoord Fanshop Cadeaubon t.w.v. €200,00. Daarnaast profiteert u altijd van 100% duurzame energie. En of dit nog niet genoeg is regelt Qurrent uw overstap van A tot Z! U hebt uw cadeaubon binnen 30 dagen in huis! Meer weten? Check dan de website van Qurrent!

Gratis Galaxy Tab 3 Lite

DealDirect biedt sinds kort weer een nieuw welkomstcadeau, de LG tablets waren namelijk helemaal op. Wanneer u nu via DealDirect overstapt naar energie van Essent dan profiteert u van een gratis Samsung Galaxy Tab 3 Lite. Zoals de naam al doet vermoeden is dit de lichtere en compactere versie van de normale Galaxy Tab 3. Ook een tablet cadeau ontvangen? Ga dan direct naar de website van DealDirect!

Gratis Bol.com (€100,00) Cadeaubon

Kies via DealDirect voor 2 Jaar Stroom & Gas Zeker van Energiedirect.nl en ontvang ook een gratis Bol.com Cadeaubon ter waarde van €100,00. Hiernaast hebt u direct twee jaar zekerheid over uw energietarieven. U hebt dus geen last van eventuele prijsstijgingen. En overstappen? Dat regelt DealDirect van A tot Z voor u! Kies ook voor deze deal en kies uw eigen welkomstcadeau uit op Bol.com. Aanmelden is heel eenvoudig en u hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Meer weten? Check dan de website van DealDirect!

Gratis PSV Shirt bij Energiedirect.nl

Wanneer u nu overstapt naar Stroom & Gas 2 Jaar Vast van Energiedirect.nl dan profiteert u van een gratis PSV-shirt en €50,00 PSV-fanstore tegoed. Op deze manier profiteert u van voordelige energie en u support uw favoriete voetbalclub! En uw overstap? Dan neemt Energiedirect u volledig uit handen. Meer weten over deze toffe aanbieding in samenwerking met voetbalclub PSV? Ga dan naar de website van Energiedirect!

Roompot Voucher bij DELTA

Bent u echt toe aan nieuwe energie? Kies dan voor DELTA en ontvang een gratis voucher voor een weekendje weg in een Roompot vakantiepark. Daarnaast ontvangt u altijd 100% groene energie uit Zeeland! En uw overstap? Ook die regelt DELTA van A tot Z. Zet ook uw tarieven vast en profiteer van dit leuke welkomstcadeau. Meer weten? Ga dan naar de website van DELTA!

Gratis Roompot Voucher bij DELTA

Populariteit Energie Acties

In de afgelopen jaren is het steeds populairder geworden om over te stappen door middel van een energie actie. In 2020 stapten in totaal 1,4 miljoen Nederlanders over op een andere energie actie. Dit is een stijging van ruim 7% vergeleken met het jaar ervoor. En ook in eerder jaren steeg het aantal overstappers sterk. Deze ontwikkeling komt vooral door de stijgende energielasten en een groeiend aanbod aan interessante energie acties. Steeds meer consumenten komen er achter dat men met een voordelige energie actie eenvoudig honderden euro’s op de energierekening kan besparen. En wie wil dit nou niet? Benieuwd van welke acties u momenteel kunt profiteren? Scroll dan naar de top van deze pagina!

 

Trends Energie Aanbiedingen

Aan het begin waren er maar enkele energieleveranciers die speciale energie aanbiedingen hadden. Een van de meest bekende acties was de aanbieding van Oxxio met een gratis iPad. Door het succes van deze aanbieding zijn steeds meer energieleverancier gaan kijken naar het aanbieden van cadeaus en kortingen. Op dit moment hebben bijna alle energieleveranciers wel een of meerdere kortingen. Waarom? Met elke korting of cadeau probeert de energieleverancier weer een andere publiek te trekken. Zo zijn jongeren meer geïnteresseerd in een gadget zoals een speaker of tablet, terwijl andere liever een direct korting of cadeaubon ontvangen. Benieuwd naar het aanbod waar u momenteel van kunt profiteren? Dan neem hierboven een kijkje in het overzicht met actieve aanbiedingen.

 

Ontwikkeling van de energierekening

In de afgelopen jaren is de energierekening hoger en hoger geworden. Zowel in 2019 als in 2020 steeg de energierekening flink door. En ook in 2019 zijn huishoudens al snel tussen de €250,00 en €300,00 meer kwijt aan de energierekening. Om deze reden is het belangrijker dan ooit om te profiteren van het aanbod aan energie acties. Waarom? Omdat overstappers altijd voordeliger uit zijn! Als loyale klant betaalt u altijd meer voor energie, u gaat namelijk over op de ‘’slaperstarieven’’. Hierdoor bent u bovenop de prijsstijging jaarlijks nog meer kwijt aan de energierekening! Stap nu ook over en profiteer van lagere tarieven, en een hoge korting! Door het maken van een overstap bespaart u nu tot wel €400,00!

 

Altijd een actueel overzicht acties

Om uw overstap zo eenvoudig mogelijk te houden verzamelen wij altijd alle energie acties binnen de markt. Hierdoor ziet u in één overzicht direct waar u allemaal van kunt profiteren. Momenteel kunt u in ons overzicht diverse acties vinden met een hoge welkomstkorting, cashback, een gratis tablet of een gratis cadeaubon. Stap ook over een profiteer van een korting van enkele honderden euro’s, kies uw eigen cadeau uit met een cadeaubon of kies voor een leuke gadget. Het is allemaal mogelijk!

Overstappen? Let hier op!

Wilt u ook gaan kiezen voor een van bovenstaande energie acties? Dat is tegenwoordig gelukkig heel snel geregeld. Kies nu uw favoriete actie en klik door naar de website van de energieleverancier. Op de website van de leverancier kunt u enkele gegevens achterlaten en op deze manier uzelf inschrijven voor het nieuwe energiepakket. Uiteraard moet u tijdens dit proces wel op enkele dingen letten. Hieronder sommen wij de belangrijkste punten voor u op. Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op of check onze F.A.Q.

 • Acties zijn niet altijd geldig voor iedereen. Zo gelden veel aanbiedingen alleen voor nieuwe klanten.
 • Wanneer u een energiecontract hebt dat opgezegd moet worden dan moet u rekening houden met een opzegtermijn. Deze opzegtermijn is altijd 30 dagen.
 • Let altijd op de All-in prijs. In veel gevallen is een eventuele korting namelijk al in de totaalprijs verwerkt.
 • Wilt u het goedkoopste uit zijn? Vergelijk dan vooral zo veel mogelijk acties!

Beste Energie Acties 2021

Bent u op zoek naar de beste energie acties van 2021? Op deze pagina vindt u ze allemaal! Om het u makkelijk te maken verzamelen wij dagelijks alle nieuwe aanbiedingen. Is er een nieuwe actie? Dan voegen wij deze toe aan bovenstaand overzicht! Verloopt een aanbieding? Dan werken wij het overzicht weer bij! Op deze manier heeft u altijd een correct overzicht van de beste en voordeligste aanbiedingen van dit moment! Benieuwd welke aanbiedingen wij het laatst toegevoegd hebben? Bekijk dan het overzicht aan de rechterkant (hieronder op mobiel).

Hoe het werkt

Profiteer ook van een van de vele energie acties die er zijn via GoedkopeEnergieenGas.nl! Dat kan snel, en is heel eenvoudig! Uit onderzoek dat onlangs is uitgevoerd blijkt dat meer dan 85% van alle huishoudens die overstapten naar een andere energieleverancier tevreden tot zeer tevreden waren over de manier waarop dit is gegaan. Eigenlijk is een overstap van energieleverancier voor iedereen heel eenvoudig te realiseren. Hoe het in zijn kort werkt? Check de stappen hieronder!

 • Kies uw favoriete energie actie en meld uzelf online aan.
 • U ontvangt een bevestiging per mail of brief en uw wettelijke bedenktijd van 14 dagen gaat in. Binnen deze periode kunt u altijd kosteloos annuleren.
 • Uw nieuwe stroom- en gasleverancier regelt uw overstap en alle administratieve handelingen met uw oude energieleverancier.
 • U geeft eenmalig uw meterstanden door. Dit is slechts enkele minuten werk.
 • U krijgt vanzelf bericht wanneer de overstap gereed is!
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter