UnitedConsumers


UnitedConsumers
4.21 op basis van 43 stemmen


Profiteren van korting op vaste lasten? Dat doet u eenvoudig met UnitedConsumers! Vaste lasten zoals energie, verzekeringen, tanken en uw smartphone abonnement hebben vaste prijzen, tenzij ze worden ingekocht op grote schaal. Wanneer u in het groot inkoopt kunnen veel energieleveranciers veel scherpere prijzen bieden. Als consument alleen lukt dit niet, want aan één energiecontract, of één zorgverzekering hebt u natuurlijk genoeg. Daarom is er UnitedConsumers! Door middel van een collectieve inkoop van diensten kan u wel in het groot inkopen. En dus ook profiteren van een zeer scherpe korting! Zo worden uw vaste laste een stuk beter betaalbaar! Stap nu goedkope energie van UnitedConsumers en profiteer van een gemiddeld korting van €340,00! En service? Ook dat is dik in orde! UnitedConsumers is namelijk al 3 jaar op rij uitgeroepen tot beste energieleverancier van Nederland! Meer weten? Bekijk hier de website van UnitedConsumers. 

Bedrijfsgegevens

Naam: UnitedConsumers
Actief in: Nederland.
Markt: Particulier.

Adres: Luchthavenweg 55
5657EA Eindhoven

Vergunninghouder Electriciteit: Ja.
Vergunninghouder Gas: Ja.
Lid geschillencommissie: Ja.

Beoordelingen UnitedConsumers

Een beoordeling toevoegen kan onder aan de pagina.
UnitedConsumers


SKUUPCModel


Al meerdere keren gebruikt van unitedconsumers en ben erg tevreden. Website is erg duidelijk en prijzen zijn beduidend lager. Eenvoudige manier om eve

Jan 20, 2017 by Anoniem

Naam: Sandra • 
Woonplaats: Almere • 
Titel: Handige website 

Al meerdere keren gebruikt van unitedconsumers en ben erg tevreden. Website is erg duidelijk en prijzen zijn beduidend lager. Eenvoudige manier om even wat geld te besparen in deze dure tijden.UnitedConsumers is verkozen tot beste energieleverancier en dat verbaast mij niets. Ben al een tijdje klant en ben erg tevreden. Overstappen ging in d

Jun 30, 2016 by Anoniem

Naam: Mvr. K. • 
Woonplaats: - • 
Titel: Beste energieleverancier 

UnitedConsumers is verkozen tot beste energieleverancier en dat verbaast mij niets. Ben al een tijdje klant en ben erg tevreden. Overstappen ging in de tijd heel eenvoudig en de communicatie verloopt prima. De prijzen zijn scherp en het personeel is vriendelijk en persoonlijk. Ik zou UnitedConsumers zeker aanraden bij vrienden en familie.Eenvoudig mijn vaste lasten verlaagd, niet een heel groot verschil maar toch mooi meegenomen.

Aug 24, 2014 by Anoniem

Naam: Sabrina H • 
Titel: Goed 

Eenvoudig mijn vaste lasten verlaagd, niet een heel groot verschil maar toch mooi meegenomen.


4.0
4.0

3
3
Al meerdere keren gebruikt van unitedconsumers en ben erg tevreden. Website is erg duidelijk en prijzen zijn beduidend lager. Eenvoudige manier om even wat geld te besparen in deze

UnitedConsumers


Betalingsgegevens

Acceptgiro: Nee
Kosten per acceptgiro: -
Automatisch incasso: Ja. (Mogelijk)
Kosten 1e herinnering: €0,-
Kosten 2e herinnering: €13,-
Kosten verhuizing: Gratis.

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Telefonisch of per e-mail.
Hoeveelheid: Na overleg mogelijk.
Verlaging: Na overleg mogelijk.
Verhoging: Na overleg mogelijk.

Wanneer u maximaal wilt profiteren van de voordelen van UnitedConsumers dan kunt u ook geld besparen op uw zorgverzekering, autoverzekering, tanken en bellen. Wilt u meer weten over de extra diensten die UnitedConsumers biedt? Lees hieronder meer!

Korting op uw Autoverzekering

Via UnitedConsumers kunt u ook eenvoudig geld besparen op de premie van uw autoverzekering. Wanneer u een autoverzekering afsluit bent u altijd voldoende en voordelig verzekerd tegen schade aan uw auto. U vergelijkt eenvoudig alle aanbieders en u ontvangt ook nog eens 5% extra korting op uw verzekeringspremie! De autopremie is tot €150,- goedkoper door de lagere premies en de extra korting.

Korting op uw Zorgverzekering

Het ZorgCollectief zorgt al 9 jaar op rij voor de goedkoopste zorgverzekeringen. Aanmelden voor het zorgcollectief is erg eenvoudig en u bent ook nog eens prima verzekerd! U ontvangt nu tot wel 10% korting op uw zorgpremie, hierdoor bent u zeer voordelig verzekerd van een laag eigen risico en de beste zorgverzekering!

Korting op tanken en bellen

U ontvangt 6 eurocent korting per liter ten opzichte van de onafhankelijke Gemiddelde Landelijke Adviesprijs. Hierdoor bespaart u met de unieke tankpas elke tankbeurt weer! Ook kunt u profiteren van zeer goedkope abonnementen voor uw Smartphone of GSM. U betaald nooit teveel en vindt altijd een voordelig abonnement dat bij u verbruik en wensen past!

Overige

Duurzaamheid; Duurzaam.
Beste energieleverancier van 2015.
Tot €340,00 korting op energie.

Brandstofmix

Waterkracht:  70%
Biomassa: 20%
Windenergie: 10%

Downloads

Algemene voorwaarden.

Direct naar;


 

UnitedConsumers opnieuw verkozen tot beste energieleverancier!

united-consumers-korting-energie-verzekering-tanken-gsmEnergieleverancier UnitedConsumers heeft dit jaar opnieuw de GFK Energy Award gewonnen. Het energiebedrijf is opnieuw door consumenten uitgeroepen tot beste energieleverancier van Nederland! In het onderzoek werden 13 van de grootste energieleveranciers beoordeeld door 15.000 Nederlandse huishoudens. Dit is al de derde opeenvolgende keer dat energieleverancier UnitedConsumers de prijs mee naar huis neemt. Belangrijke criteria waren prijs, betrouwbaarheid, bereikbaarheid, deskundigheid, milieuvriendelijkheid en klachtenafhandeling. Met een gemiddelde waardering van 8,1 is UnitedConsumers opnieuw de beste leverancier van Nederland. Profiteer ook van een prima service en zeer scherpe tarieven voor stroom en gas!
 

Voordelen

 
Voordelen UnitedConsumers Profiteer van een gemiddeld voordeel van €410,00!Voordelen UnitedConsumers Afspraak is afspraak.
Voordelen UnitedConsumers Al 3x verkozen tot beste energieleverancier.Voordelen UnitedConsumers Altijd goed bereikbaar.
Voordelen UnitedConsumers Hoe meer mensen, hoe scherper de deal!Voordelen UnitedConsumers Persoonlijk en eerlijk advies.
Voordelen UnitedConsumers Eenvoudig besparen op vaste lasten.Voordelen UnitedConsumers UnitedConsumers wordt boordeeld met een 8,5!

 
UnitedConsumers-Energie-Zorg

 

Profiteer van korting op energie met UnitedConsumers

Met energieleverancier UnitedConsumers kan iedereen besparen op de kosten van energie. Waar u ook woont of wat uw energieverbruik ook is! U ontvangt energie en gas met jaarlijks een flinke korting! Kies ook voor de kracht van 500.000 consumenten en sluit u ook aan bij UnitedConsumers. Het werkt eigenlijk heel simpel. Wanneer u nu instapt dan profiteert u direct van een welkomstbonus van €70,00. Tevens ontvangt u nog eens 1 cent korting op de energieprijzen van uw regioleverancier. En of dat nog niet genoeg is ontvangt u jaarlijks ook nog eens €30,00 korting! Met de stapelkorting profiteert u gemiddeld van een voordeel van €340,00 in 3 jaar! Tevens betaalt u niets extra voor groene stroom. Meer weten? Lees hier alles over de stapelkorting!

 

Overstappen naar UnitedConsumers

Wilt u ook profiteren van deze aantrekkelijke stapelkorting? Dat is geen probleem! Want aanmelden is heel eenvoudig. Wanneer u ook mee wilt doen met de collectieve inkoop dan hoeft u alleen wat gegevens achter te laten op de website van UnitedConsumers. Na 2 weken bedenktijd zal uw oude energiecontract worden opgezegd en uw nieuwe voordelige aansluiting zal gereed gemaakt worden. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis van deze meterstanden kan uw oude energieleverancier een eindafrekening maken. Meer weten over het overstappen? Bekijk dan de website van UnitedConsumers.
 

Energiepakketten

Kies bij UnitedConsumers nu uit een van de onderstaande energiepakketten. Stap nu over en ontvang tot wel €365,00 korting in 3 jaar! Zo bespaard u eenvoudig tot wel €410,00!

3 Jaar Prijs Zeker

Variabel

Beste energieleverancier van NL!Beste energieleverancier van NL!
Looptijd 3 jaar.Maandelijks opzegbaar.
Met 365,00 korting!Met €22,50 korting per jaar!

 

Uitgelichte reviews

Onderstaande reviews werden door bezoekers als zeer nuttig ervaren.

UnitedConsumers is verkozen tot beste energieleverancier en dat verbaast mij niets. Ben al een tijdje klant en ben erg tevreden. Overstappen ging in de tijd heel eenvoudig en de communicatie verloopt prima. De prijzen zijn scherp en het personeel is vriendelijk en persoonlijk. Ik zou UnitedConsumers zeker aanraden bij vrienden en familie.

Mvr. K.

Al meerdere keren gebruikt van unitedconsumers en ben erg tevreden. Website is erg duidelijk en prijzen zijn beduidend lager. Eenvoudige manier om even wat geld te besparen in deze dure tijden.

Sandra

UnitedConsumers opzeggen

Bent u klant bij UnitedConsumers? En wilt u uw energiecontract opzeggen? Kies er dan voor om dit zelf te doen of te laten doen. Wilt u overstappen? Dan zegt uw nieuwe energieleverancier uw oude energiecontract op. Wilt u helemaal geen energie meer ontvangen? Kies er dan voor om zelf op te zeggen. Dit kan door te bellen met 040 - 235 05 60 (lokaal tarief). Bel op werkdagen tussen 08:00 en 21:00. Bel op zaterdag tussen 09:00 en 17:00

 

UnitedConsumers vergelijken

Wilt u UnitedConsumers vergelijken met diverse andere grote energieleveranciers? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Voer hieronder uw verbruik in en kijk direct of u ergens anders goedkoper uit bent.

 

Ervaringen met UnitedConsumers

Wij zijn erg benieuwd wat u van UnitedConsumers vindt. Bent u klant? Of klant geweest? Laat dan uw review achter! Klik op onderstaande button en vul ons beoordelingsformulier in. Na goedkeuring door de reactie wordt uw ervaring online geplaatst.
 
Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Voeg een beoordeling toe.


Beoordeling toevoegen
* Verplichte velden

UnitedConsumers SKU UPC Model
Al meerdere keren gebruikt van unitedconsumers en ben erg tevreden. Website is erg duidelijk en prijzen zijn beduidend lager. Eenvoudige manier om eve
Jan 20, 2017 by Anoniem
Naam: Sandra • 
Woonplaats: Almere • 
Titel: Handige website 

Al meerdere keren gebruikt van unitedconsumers en ben erg tevreden. Website is erg duidelijk en prijzen zijn beduidend lager. Eenvoudige manier om even wat geld te besparen in deze dure tijden.


UnitedConsumers is verkozen tot beste energieleverancier en dat verbaast mij niets. Ben al een tijdje klant en ben erg tevreden. Overstappen ging in d
Jun 30, 2016 by Anoniem
Naam: Mvr. K. • 
Woonplaats: - • 
Titel: Beste energieleverancier 

UnitedConsumers is verkozen tot beste energieleverancier en dat verbaast mij niets. Ben al een tijdje klant en ben erg tevreden. Overstappen ging in de tijd heel eenvoudig en de communicatie verloopt prima. De prijzen zijn scherp en het personeel is vriendelijk en persoonlijk. Ik zou UnitedConsumers zeker aanraden bij vrienden en familie.


Eenvoudig mijn vaste lasten verlaagd, niet een heel groot verschil maar toch mooi meegenomen.
Aug 24, 2014 by Anoniem
Naam: Sabrina H • 
Titel: Goed 

Eenvoudig mijn vaste lasten verlaagd, niet een heel groot verschil maar toch mooi meegenomen.


4.0 4.0 3 3 Al meerdere keren gebruikt van unitedconsumers en ben erg tevreden. Website is erg duidelijk en prijzen zijn beduidend lager. Eenvoudige manier om even wat geld te besparen in deze UnitedConsumers