Over ons


Via onze website kunt u onafhankelijk energieleveranciers met elkaar vergelijken. Tevens kunt u door middel van onze energievergelijker eenvoudig energiecontracten met elkaar vergelijken. Om de beste vergelijking te kunnen maken kunt u ervoor kiezen om uw woon- en verbruiksgegevens in te voeren. Op basis van de door u aangeleverde informatie maakt de module een uitgebreide vergelijking. Hierbij is uw privacy altijd gewaarborgd. Deze informatie wordt niet geregistreerd of bewaard. Vervolgens kunt u zelf het door u gewenste energiecontract via de website van de energieleverancier afsluiten. U kunt via onze website geen energiecontracten afsluiten, hiervoor kunt u terecht bij de aanbieder. Hier is geen sprake van advies, op basis van onze informatie kunt u alleen zelf eenvoudig een keuze maken voor een energieleverancier.

Hoe volledig is onze vergelijking?

Via onze website kunt u energiecontracten bekijken en vergelijken van energieleveranciers waarmee wij samenwerking op basis van een affiliatemodel. Deze energieleveranciers zijn onder andere Energiedirect, ENGIE, EON, Essent, Oxxio, Nuon, Nederlandse Energie Maatschappij, Greenchoice, Qurrent, UnitedConsumers en Zelfstroom. Op de bedrijfsprofielen van deze energieleveranciers kunt u meer lezen over de dienstverlening en energiecontracten die deze energieleveranciers aanbieden. 

 

Hoe vergelijken wij?

website-app-tablet-pcOm de vergelijking voor energiecontracten te kunnen maken via de energievergelijker kunt u uw woongegevens en verbruiksgegevens invoeren. Hiermee zal de module een betere vergelijking kunnen maken. De voordeligste energieleverancier zal hierbij bovenin het overzicht komen. Tevens kunt de de energiecontracten vergelijken op basis van duurzaamheid, speciale acties en contractduur. De module van onze energievergelijker wordt mede mogelijk gemaakt door Daisycon. Onze top 3 acties bestaat uit energiecontracten die de afgelopen tijd het meest populaire waren onder overstappers. Deze energiecontracten garanderen niet de goedkoopste maandprijs voor elke situatie.

 

Hoe verdienen wij met het vergelijken van energieleveranciers?

Onze website heeft als doel u te informeren over de meest actuele acties en energiecontracten van de hierboven genoemde energieleveranciers. Wanneer u via onze website een energiecontract afsluit op de website van een energieleverancier dan ontvangen wij hiervoor een vergoeding van de energieleverancier. Deze vergoeding wordt onder andere gebruikt om onze kosten te dekken en om onze website constant van actuele informatie te voorzien.

 

KaBeVe Online

GoedkopeEnergieenGas.nl is onderdeel van KaBeVe Online, geregistreerd onder nummer 6212772 bij de Kamer van Koophandel. Voor vragen over onze dienstverlening, of andere vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier of mailen naar info@goedkopeenergieengas.nl.

Adres: Koelmalaan 350, 1812 PS Alkmaar (Unit S.05)

Andere websites van ons

ZakelijkeEnergieVergelijker.nl
SmartphonesVergelijker.nl

 


Energie vergelijken en overstappen via Goedkope Energie en Gas.nl

goedkope-energie--gas-beoordeling

Met onze energievergelijker vindt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen en kunt u overstappen naar de goedkoopste energie. Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina's of bekijk hier de FAQ.