Over ons

Via onze website kunt u veel informatie lezen en onafhankelijk energieleveranciers met elkaar vergelijken. Tevens kunt u door middel van onze energievergelijker eenvoudig prijzen voor energiecontracten met elkaar vergelijken. Om de beste vergelijking te kunnen maken kunt u ervoor kiezen om uw woon- en verbruiksgegevens in te voeren. Op basis van de door u aangeleverde informatie maakt de module een uitgebreide vergelijking. Vervolgens kunt u zelf het door u gewenste energiecontract via onze vergelijker of de website van de energieleverancier afsluiten. Hierbij is uw privacy altijd gewaarborgd. Geen persoonlijke informatie wordt door ons geregistreerd of bewaard.

Hoe volledig is onze vergelijking?

Via onze website kunt u energiecontracten bekijken en vergelijken van energieleveranciers waarmee wij samenwerking op basis van een affiliatemodel. Deze energieleveranciers zijn onder andere Eneco, Energiedirect, ENGIE, Essent, Oxxio, Vattenfall, NextEnergy, Greenchoice, UnitedConsumers en Zelfstroom. Op de bedrijfsprofielen van deze energieleveranciers kunt u meer lezen over de dienstverlening en energiecontracten die deze energieleveranciers aanbieden.

 

Hoe vergelijken wij?

website-app-tablet-pcOm de vergelijking voor energiecontracten te kunnen maken via de energievergelijker kunt u uw woongegevens en verbruiksgegevens invoeren. Hiermee zal de module een betere vergelijking kunnen maken. De voordeligste energieleverancier zal hierbij bovenin het overzicht komen. Tevens kunt de de energiecontracten vergelijken op basis van duurzaamheid, speciale acties en contractduur. De module van onze energievergelijker wordt mede mogelijk gemaakt door Daisycon. Onze top 3 acties bestaat uit energiecontracten die de afgelopen tijd het meest populaire waren onder overstappers. Deze energiecontracten garanderen niet de goedkoopste maandprijs voor elke situatie.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van energieleveranciers?

Onze website heeft als doel u te informeren over de meest actuele acties en energiecontracten van de hierboven genoemde energieleveranciers. Wanneer u via onze website een energiecontract afsluit op de website van een energieleverancier dan ontvangen wij hiervoor een vergoeding van de energieleverancier. Deze vergoeding wordt onder andere gebruikt om onze kosten te dekken en om onze website constant van actuele informatie te voorzien.

KaBeVe Online

GoedkopeEnergieenGas.nl is onderdeel van KaBeVe Online, geregistreerd onder nummer 6212772 bij de Kamer van Koophandel. Voor vragen over onze dienstverlening, of andere vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier of mailen naar info@goedkopeenergieengas.nl.

Adres: Koelmalaan 350, 1812 PS Alkmaar (Unit S.05)

Kies ook voor 10 jaar ervaring

Dit jaar bestaat GoedkopeEnergieenGas.nl 10 jaar, een mooie mijlpaal. Binnen deze periode heb ik als energie-expert duizenden mensen geholpen met hun overstap naar de goedkoopste energieleverancier.

Als energie expert ben ik, Koen Verkerk, er trots op dat ik een dergelijke impact heb kunnen maken binnen de energiemarkt. En dit blijf ik graag doen. Daarom zal u ook de komende tien jaar op mij kunnen rekenen als het gaat om de beste informatie over acties en ontwikkelingen binnen de energiemarkt.

Kijk hier als u meer wil weten over mij of als u mijn laatste artikelen wil bekijken.

 

Koen Verkerk, al 10 jaar het gezicht van GoedkopeEnergieenGas.nl

Energie vergelijken en overstappen via Goedkope Energie en Gas.nl

goedkope-energie--gas-beoordeling

Met onze energievergelijker vindt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen en kunt u overstappen naar de goedkoopste energie. Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina's of bekijk hier de FAQ.

Inhoudsopgave