Welkomstpremie Energie 2024

Voorheen was het heel normaal om een welkomstpremie te ontvangen bij uw nieuwe energieleverancier. In sommige gevallen was het mogelijk om honderden euro’s korting te ontvangen. Hierdoor profiteerde u het eerste jaar vaak van een extra lage energierekening.

Sinds het uitbreken van de energiecrisis is de energiemarkt echter flink veranderd. Momenteel biedt geen enkele energieleverancier meer een welkomstpremie bij een energiecontract.

Ondanks dat u geen welkomstpremie bij energie meer kan ontvangen heeft het vergelijken van de energiemarkt nog wel degelijk zin. Sinds het uitbreken van de energiecrisis zijn de prijsverschillen tussen energieleverancier alleen maar groter geworden. Om deze reden kan u nu tot wel duizend euro per jaar besparen door over te stappen van energieleverancier. Gebruik op deze pagina onze energievergelijker en bekijk direct waar u nu het goedkoopste uit bent.

Inhoudsopgave

Top 10 Welkomstpremies in 2024

Check onderstaande tabel voor een overzicht van de top 10 populairste aanbiedingen met een welkomstpremies van 2024. Stap vandaag nog over en profiteer van een welkomstpremie met een waarde tot wel €500,00! Klik op ‘’Meer informatie’’ om uw maandtarief te berekenen. Hier kunt u zich overigens ook aanmelden voor een van energie aanbiedingen inclusief welkomstcadeau.

Hoe werkt een welkomstkorting bij het afsluiten van een nieuw energiecontract?

Een welkomstkorting bij het afsluiten van een nieuw energiecontract is een kortingsbedrag dat je ontvangt als beloning voor het overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Het is een manier voor energieleveranciers om nieuwe klanten aan te trekken. Hier is hoe het over het algemeen werkt:

  • Aanbieding bij het afsluiten: Bij het afsluiten van een nieuw energiecontract biedt de energieleverancier een welkomstkorting als onderdeel van hun aanbieding. Deze korting kan worden weergegeven als een vast bedrag of als een percentage van de totale energiekosten.
  • Toepassing op de eerste jaarafrekening: De welkomstkorting wordt meestal toegepast op de eerste jaarafrekening nadat het nieuwe contract is ingegaan. Het doel is om de aanvangsperiode voor de nieuwe klant aantrekkelijker te maken en de overstap te stimuleren.
  • Voorwaarden: Het is belangrijk om de voorwaarden van de welkomstkorting zorgvuldig te lezen. Sommige kortingen kunnen bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de duur van het energiecontract, en er kunnen voorwaarden zijn voor opzegging of vroegtijdige beëindiging.
  • Duur van de korting: De welkomstkorting is meestal van toepassing gedurende het eerste jaar van de overeenkomst. Na deze periode gelden de standaardtarieven van de energieleverancier.
  • Automatische verrekening: De welkomstkorting wordt doorgaans automatisch verrekend op uw energierekening. U hoeft geen aparte stappen te ondernemen om de korting te ontvangen; het wordt normaal gesproken automatisch toegepast door de energieleverancier.
  • Vergelijk aanbiedingen: Bij het vergelijken van energie aanbiedingen is het belangrijk om niet alleen naar de welkomstkorting te kijken, maar ook naar de algemene tarieven, contractvoorwaarden en eventuele andere voordelen die de energieleverancier biedt.

Houd er rekening mee dat terwijl een welkomstkorting een aantrekkelijke stimulans kan zijn, het belangrijk is om het volledige plaatje te bekijken en ervoor te zorgen dat het energiecontract als geheel aansluit bij uw behoeften en voorkeuren. Lees altijd de contractvoorwaarden om onaangename verrassingen te voorkomen.

Populaire aanbiedingen

Onderstaande aanbiedingen zijn vanwege de huidige marktomstandigheden waarschijnlijk niet meer beschikbaar.

Vattenfall Overstapdeal

Kies nu ook voor de Overstapdeal en ontvang €300,00 welkomstkorting + 100% groene energie van eigen bodem! Daarnaast ontvangt u 36 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus geen last van prijsstijgingen. En of dat niet genoeg is ontvangt u ook nog eens een oplopende korting op stroom tot maar liefst 25%. En overstappen? Dat neemt Vattenfall u volledig uit handen! Ook profiteren van €300,00 korting? Meldt u dan vandaag nog aan!

Vattenfall Overstapdeal; €300,00 Welkomstkorting

€150,00 Welkomstkorting

Wanneer u nu klant wordt bij Energiedirect.nl dan kunt u profiteren van een welkomstkorting die oploopt tot €150,00. Kies ook voor Groene Stroom & Gas 2 Jaar en zet uw tarieven twee jaar lang vast. Hierdoor hebt u geen last van prijsstijgingen. Daarnaast regelt Energiedirect.nl uw overstap en ontvangt u 100% groene energie. Naast groene energie (uit 100% Wind) ontvangt u ook nog eens CO2-gecompenseerd aardgas. Hiermee maakt u dus een bewuste en duurzame keuze! Meer weten? Check dan de website van Energiedirect.nl!

€150,00 Welkomstkorting bij Energiedirect.nl

€95,00 Korting Energiedirect.nl 1 Jaar

Wanneer u nu kiest voor Energiedirect.nl 1 Jaar Vast dan profiteert u van €95,00 extra Korting. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Maar deze deal heeft nog meer voordelen. Zo ontvang u na 1 jaar een nieuwe scherpe deal, 100% groene stroom (Wind) en CO2-neutraal aardgas. Daarnaast regelt Energiedirect.nl uw overstap en kunt u uw energiezaken regelen met de handige Regelneef App. Meer weten? Check dan de website van Energiedirect!

€95,00 Korting Energiedirect.nl 1 Jaar

Powerpeers €200,00 Korting

Wanneer u nu overstapt naar energie van Powerpeers dan profiteert u van €200,00 welkomstpremie. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus 12 maanden geen last van prijsstijgingen. Naast voordelig is Powerpeers ook nog is erg duurzaam. U kiest namelijk zelf uw energie van een duurzame energieproject in Nederland. Daarnaast ontvangt u CO2-gecompenseerd aardgas. En uw overstap? Die regelt Powerpeers van A tot Z! Ook profiteren van deze tijdelijke aanbieding? Check dan de website van Powerpeers!

€200,00 Welkomstpremie bij Powerpeers

Nu €120,00 Welkomstpremie

Wanneer u nu kiest voor 1 Jaar Vast van UnitedConsumers dan profiteert u van €50,00 extra welkomstpremie. Hierdoor ontvangt u nu niet €70,00 maar zelfs €120,00 korting op uw energierekening. Naast deze korting profiteert u tevens 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En overstappen? Dat neemt UnitedConsumers u volledig uit handen. Wanneer nodig betaalt UnitedConsumers zelfs uw overstapboete. Meer weten of direct uw maandtarief berekenen? Check dan de website van UnitedConsumers!

Tijdelijk €120,00 Korting bij UnitedConsumers

€110,00 Welkomstpremie bij Oxxio

Wanneer u nu kiest voor Oxxio 3 Jaar Vast dan profiteert u van een welkomstpremie van minimaal €110,00! Daarnaast profiteert u ook van 100% Europese windenergie, de handige Oxxio overstapservice en vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor bent u lekker voordelig uit. Wist u dat Oxxio ook verkozen is tot de beste energieleverancier? En overstappen? Dat wordt allemaal geregeld! Meer weten over deze actie? Ga dan naar de website van Oxxio!

Minimale welkomstpremie van €110,00 bij Oxxio

€150,00 Welkomstpremie (DELTA)

Wanneer u nu kiest voor DELTA dan profiteert u van een welkomstpremie van €150,00. Deze korting wordt aan het einde van het eerste jaar verrekend waardoor u extra voordelig uit bent. Naast deze korting profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor groene energie. DELTA wekt haar eigen stroom namelijk duurzaam op in Zeeland! En uw overstap? Ook die regelt DELTA van A tot Z voor u! Meer weten over deze actie? Check dan de website van DELTA!

€150,00 Welkomstpremie bij DELTA

Tot €125,00 Kom erbij Bonus

Wanneer u nu kiest voor NLE dan profiteert u van knetterscherpe tarieven. Deze tarieven staan vast gedurende de looptijd van uw energiepakket. Naast deze lage tarieven profiteert u momenteel ook van een hoge korting. Zo ontvangt u €125,00 Kom erbij Bonus bij NLE 3 Jaar Vast. Hierdoor bent u lekker goedkoop uit. Alle stroom die NLE levert is overigens 100% Groen en opgewekt d.m.v. windmolens. En overstappen? Dat neemt NLE u volledig uit handen! Wel zo prettig. Meer weten of uw maandbedrag berekenen? Check dan de website van NLE!

€125,00 Kom erbij Bonus NLE

€100,00 Korting bij Eneco

Wanneer u nu kiest voor Eneco dan profiteert u van 100,00 extra korting. Daarnaast profiteert u 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u dus geen last van prijsstijgingen en hebt u zekerheid over uw energietarieven. Hiernaast regelt Eneco uw overstap en ontvangt u 100% groene stroom. Wel zo prettig. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Check dan de website van Eneco!

Tijdelijk Online Aanbod; Ontvang €100 Korting bij Eneco

Tot €425,00 Korting bij Powerpeers

Goed nieuws, wanneer u nu klant wordt bij Powerpeers dan ontvangt u tot wel €425,00 korting. Hoe hoog uw korting is, hangt af van uw verbruik. Bereken dus uw maandbedrag op de website van Powerpeers en bekijk uw voordeel. De gemiddelde korting is momenteel €225,00! Naast deze hoge korting profiteert u tevens drie jaar lang van vaste lage tarieven voor Nederlandse groene stroom en gas. Meer weten? Check dan de website van Powerpeers!

Tot €425,00 Korting bij Powerpeers

Welkomstpremie Essent (€150,00)

Stap nu over naar Essent en profiteer van een speciale welkomstpremie bij een eenjarig energiepakket! Met dit energiepakket profiteert u van een tarief dat minstens zo voordelig is als wat u op vergelijkingssites vindt. Momenteel bestaat het actieaanbod uit een scherp actietarief voor stroom en gas + €150,00 welkomstpremie! Hierdoor bent u extra voordelig uit! Daarnaast kunt u een jaar later al weer overstappen naar een andere deal. Bereken uw maandtarief op de website van Essent en check direct wat u kunt besparen! Bekijk hier de website van Essent!

€150,00 Welkomstpremie bij Essent

€100,00 Welkomstpremie bij Oxxio

Wanneer u nu overstapt naar Oxxio 1 Jaar Vast dan profiteert u van een minimale welkomstpremie van €150,00! Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. En overstappen? Ook dat neemt Oxxio u volledig uit handen! Kies ook voor 100% Europese windenergie en €100,00 Cashback bij Oxxio! Uw cashback wordt direct op uw eerste jaarafrekening verrekend. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Ga dan naar de website van Oxxio!

Ontvang €100,00 Welkomstpremie bij Oxxio 1 Jaar

€300,00 Korting bij Vandebron

Wanneer u nu kiest voor ‘’goeie energie’’ van energieleverancier Vandebron dan ontvangt u van een korting die kan oplopen tot €300,00. Daarnaast profiteert u van 100% duurzame energie uit ons eigen land. Lekker duurzaam dus. U kunt bij Vandebron zelfs uw eigen energiebron kiezen! Naast deze voordelen profiteert u van vaste lage tarieven voor stroom en gas waardoor u geen last hebt van prijsstijgingen. En uw overstap? Die neemt Vandebron u volledig uit handen! Meer weten over deze tijdelijke actie? Check dan de website van Vandebron!

100% Groen + €300,00 Korting bij Vandebron

Tot €350,00 Korting bij Pure Energie

Wanneer u nu kiest voor Pure Energie dan profiteert u van een korting die kan oplopen tot maar liefst €350,00. Uw exacte korting is namelijk afhankelijk van de door u gekozen looptijd. Een flinke korting om te vieren dat Pure Energie voor de vijfde keer is verkozen tot duurzaamste energieleverancier van Nederland. Naast deze korting profiteert u tevens altijd van de 100% groene energie en de handige Overstapservice. Hierdoor hebt u zelf geen omkijken naar uw overstap. Benieuwd hoe het allemaal werkt? Check dan de website van Pure Energie!

Tot €350 Korting bij Pure Energie

Stapelkorting bij UnitedConsumers

Op zoek naar een energie aanbieding met een hoge welkomstpremie? Dat is bij UnitedConsumers geen probleem! Wanneer u nu instapt dan profiteert u direct van een korting van €70,00. Daarnaast ontvangt u jaarlijks ook nog eens €30,00 korting (elk jaar weer!). Met de stapelkorting profiteert u van een gemiddeld voordeel van €340,00 in 3 jaar! Hierdoor bent u elkaar jaar voordelig uit! Meer weten over deze aanbieding? Ga dan naar de website van UnitedConsumers!

To €340,00 korting op stroom van UnitedConsumers!

Claim €75,00 Welkomstpremie

Wanneer u nu kiest voor Budget Energie 1 Jaar Vast dan ontvangt u €75,00 welkomstpremie. Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u geen last van eventuele prijsstijgingen. Naast voordelig is Budget Energie ook nog eens duurzaam. U ontvangt namelijk 100% groene stroom. En overstappen? Ook dat neemt Budget Energie u uit handen! Meer weten? Ga dan naar de website van Budget Energie!

Budget Energie €75,00 Korting

Budget Energie €150,00 Korting

Wanneer u nu kiest voor Budget Energie 3 Jaar Vast dan profiteert u van €150,00 extra Korting. Hierdoor bent u het eerste jaar extra voordelig uit! Naast deze korting ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus geen last van prijsstijgingen. Wel zo prettig, want zo weet u precies waar u aan toe bent! Naast voordelig is Budget Energie ook nog eens duurzaam en servicegericht. Zo ontvangt u 100% groene stroom en regelt Budget Energie uw overstap. Meer weten? Check dan de website van Budget Energie!

Budget Energie 3 Jaar Vast met €150,00 korting

€300,00 Welkomstpremie bij Essent

Overstappers die nu kiezen voor Essent kunnen profiteren van €300,00 welkomstpremie. Een flinke korting voor nieuwe klanten. Daarnaast profiteert men ook van vaste lage tarieven voor stroom en gas gedurende de hele looptijd van 3 jaar. Kies ook voor groene stroom en €300,00 korting bij Essent en stap vandaag nog over! Aanmelden is heel eenvoudig en Essent regelt uw overstap. Meer weten over deze tijdelijk aanbieding? Ga dan naar de website van Essent!

Top 10 Aanbiedingen (Inclusief Welkomstpremies)

Check onderstaande tabel voor een overzicht van de Top 10 Energie Aanbiedingen van dit moment. In deze Top 10 vindt u ook diverse aanbiedingen met een hoge welkomstpremie. Stap vandaag nog over en profiteer van een korting tot wel €300,00, een gratis tablet, een gratis cadeaubon of een gratis Feyenoord shirt! Klik op ‘’Meer informatie’’ om uw maandtarief te berekenen. Hier kunt u zich overigens ook aanmelden voor een van de acties.

Waarop letten bij een welkomstpremie?

Wanneer u energiepakketten met een welkomstpremie gaat vergelijken, of een energiepakket met een korting hebt afgesloten, dan kunt u op diverse dingen letten. Bereken bijvoorbeeld voor u zelf na of een aanbieding wel zo voordelig. Dit kunt u doen door de korting te delen door het aantal maanden dat u energie afneemt, en dit bedrag van het maandtarief af te halen. Vb. U ontvangt bij een eenjarig energiecontract (12 maanden) €100,00 korting, en u betaalt maandelijks €75,00 (inclusief korting) voor stroom en gas. Het maandtarief is dan eigenlijk €75,00 + €100/12= €8,33 = €83,33. Wellicht is de prijs nu wel hoger dan andere aanbiedingen? En wilt u voortijdig overstappen? Let dan op de actievoorwaarden! In veel gevallen raakt u dan namelijk uw welkomstpremie kwijt!

 

Ook profiteren van een mooie korting?

Stap dan over via onze website! In ons overzicht met energie acties vindt u veel energiepakketten met een aantrekkelijke welkomstpremie of bijvoorbeeld een gratis welkomstcadeau / gratis tablet! Door over te stappen kunt u op deze manier eenvoudig flink besparen op uw vaste lasten.

Verlopen kortingen

Onderstaande aanbiedingen zijn op dit moment niet geldig. Wanneer deze weer gelden, zullen wij u hierover inlichten.

€200,00 + €300,00 Welkomstkorting

Wanneer u nu kiest voor Essent Groene Stroom & Gas 3 Jaar dan profiteert u van een welkomstkorting die kan oplopen tot wel €500,00. U ontvangt eenmalig €200,00 op uw energierekening. Daarnaast bespaart u jaarlijks gemiddeld ook nog eens €300,00 aangezien u energie ontvangt tegen het allerlaagste Essent tarief. Kies ook voor die exclusieve online aanbod en profiteer ook van een oplopend voordeel tot wel €500,00. Meer weten? Ga dan naar de website van Essent!

€200,00 + €300,00 Welkomstkorting Essent

Nu €250,00 welkomstpremie bij Nuon

Wanneer u overstapt tijdens de Helemaal uit je Stekker weken van Nuon dan profiteert u van een welkomstpremie van maar liefst €250,00! Da's toch eigelijk niet gek! Daarnaast ontvangt u energie vaste lage tarieven en wordt uw overstap helemaal door Nuon geregeld. Wel zo handig! Meer weten over deze tijdelijke aanbieding van Nuon? Check dan de website van Nuon!

Nu €250,00 welkomstpremie bij Nuon

Nu €75 welkomstbonus bij DealDirect

Stap via kortingsinitiatief DealDirect over naar groene energie van Energiedirect en profiteer van een welkomstpremie van €75,00! U profiteert 1 jaar lang van vaste lage energietarieven en u ontvangt deze bonus op uw rekening! Energiedirect regelt uiteraard uw gehele overstap, u hoeft enkele eenmalig uw meterstanden door te geven. Meer weten? Bekijk hier de website van DealDirect!

dealdirect-75-euro-cash-cadeau

Nu 50% korting op stroom

Tijdens de Essent Houseparty ontvangt u weer erg veel voordeel. Zo ontvangt u nu twee jaar lang 50% korting op stroom! Daarnaast ontvangt u bij Essent drie jaar lang stroom en gas tegen zeer scherpe (vaste) leveringstarieven. En overstappen? Ook dat is heel eenvoudig geregeld. Essent regelt namelijk uw overstap. Benieuwd wat u kunt besparen? Ga dan naar de website van Essent!

Nu 2 jaar lang 50% korting op stroom bij Essent!

Nu €130 welkomstpremie bij Energiedirect

Kies nu voor een voordelige energiepakket van energieleverancier Energiedirect en profiteer van een aantrekkelijke welkomstpremie tot wel €130,00! Wanneer u kiest voor het eenjarige of tweejarige energiepakket ontvangt u €50,00 korting. En wanneer u kiest voor een energiepakket van drie jaar dan ontvangt u de maximale €130,00 welkomstpremie! Stap ook over naar de klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland! Bekijk hier de website van Energiedirect!

Welkomstpremie ENGIE (€150,00)

Wanneer u nu overstapt naar energie van energieleverancier ENGIE dan profiteert u van €150,00 welkomstpremie. Daarnaast profiteert u 3 jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En de energie? Die is natuurlijk duurzaam opgewekt! Ook profiteren van deze welkomstkorting? Dat is natuurlijk gauw geregeld. Want ENGIE regelt uw overstap! Meer weten over deze tijdelijke aanbieding? Ga dan naar de website van ENGIE!

 Ontvang €150,00 welkomstpremie bij ENGIE

€200,00 welkomstpremie bij Qurrent

Bent u op zoek naar een voordelige aanbieding en wilt u ook kiezen voor echt duurzame energie? Kies dan voor deze aanbiedingen Qurrent en ontvang €200,00 welkomstpremie! De geleverde energie is de groenste volgens de Consumentenbond!

€50,00 Welkomstpremie + 25% Korting

Met de Kom van de Bank Deal van Nuon profiteert u momenteel van extra voordeel! U ontvangt namelijk 25% korting op stroom en €50,00 welkomstpremie. Op deze manier bespaart u eenvoudig op uw energierekening. Nuon regelt uw overstap, dus geen administratieve rompslomp. Daarnaast ontvangt u ruim voor het aflopen weer een nieuwe scherpe aanbieding. Meer weten over deze tijdelijke aanbieding? Ga dan naar de website van Nuon!

Welkomstpremie bij Nuon (€200,00)

Goed nieuws! De Nuon Helemaal uit je Stekker Weken zijn weer terug van weggeweest! Wanneer u nu overstapt naar een voordelig eenjarig energiepakket van Nuon dan ontvangt u €200,00 welkomstpremie! Daarnaast regelt Nuon uw gehele overstap! Profiteer ook mee en ontvang nu €200,00 welkomstpremie bij Nuon! Meer weten of direct afsluiten? Ga dan naar de website van Nuon!

Welkomstpremie bij Nuon (€200,00)

€150,00 Korting bij Vandebron

Tijdelijk kunt u profiteren van €150,00 extra korting bij Vandebron. Kies ook voor lokale groene stroom en pak deze hoge welkomstkorting. Deze korting is geldig in combinatie met een energiecontract met vaste tarieven gedurende een looptijd van één of drie jaar. Zet ook uw energietarieven vast en voorkom eventuele prijsstijgingen. En overstappen? Dat neemt Vandebron u volledig uit handen! Wel zo prettig. Ook profiteren van €150,00 Korting bij Vandebron? Check dan de website van Vandebron!

€150,00 Korting bij Vandebron

€150,- Welkomstpremie bij ENGIE

Stap tijdens de Voor de Wind Weken over naar ENGIE en profiteer ook van €150,00 Welkomstpremie. Een flinke korting die wordt verrekend met uw eerste jaarafrekening. Hierdoor bent u het eerste jaar extra voordelig uit! Naast deze welkomstpremie ontvangt u drie jaar lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. En de geleverde stroom? Die is 100% duurzaam. Deze energie werkt ENGIE namelijk op met windmolens in haar eigen park op de Noordzee!

Nu €150,00 Welkomstpremie bij Groene Energie van ENGIE

Ontvang €150,00 Korting bij Qurrent

Wanneer u nu kiest voor Qurrent dan kunt u profiteren van €150,00 extra korting. Naast deze scherpe korting profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor groene stroom en gas. Hierdoor hebt u gedurende uw contractduur geen last van eventuele prijsstijgingen binnen de energiemarkt. Kies ook voor de groenste energieleverancier van Nederland en pak deze extra korting. Meer weten of direct aanmelden? Check dan de website van Qurrent!

Ontvang €150,00 Korting bij Qurrent!

Tot €265,- welkomstkorting bij Electrabel

Alleen in de maand november nieuwe klanten €265,00 korting bij EenJaarVast van energieleverancier Electrabel! Profiteer ook van historisch lage energietarieven en deze hoge welkomstkorting. Dit energiecontract loopt slechts 1 jaar, hierna bent u weer vrij om over te stappen naar een andere voordelige aanbieding. En overstappen is heel eenvoudig. U krijgt bij Electrabel namelijk uw eigen OverstapCoach! Meer weten of direct aanmelden voor deze tijdelijke aanbieding? Bekijk hier de website van Electrabel!

Nuon Groen; €155,00 Korting

Energieleverancier Nuon heeft weer iets nieuws! Wanneer u nu overstapt op 100% groene stroom profiteert u van €155,00 welkomstkorting. Kies ook voor schone energie uit wind en water en ontvang een mooie korting. Hierdoor bent u het eerste jaar lekker goedkoop uit. Nuon regelt uw overstap en u hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Daarnaast ontvangt u na het eerste jaar altijd weer een nieuw scherp aanbod! Benieuwd wat u gaat betalen? Check het op de website van Nuon!

Nu €55,00 welkomstpremie bij Qurrent

Op dit moment heeft energieleverancier Qurrent weer een unieke welkomstpremie. Wanneer u nu overstapt naar Qurrent 3 Jaar Prijs Zeker dan profiteert u namelijk van een tijdelijke welkomstkorting van €55,00! Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen inkoopprijzen, das wel zo voordelig. Stap ook over een kies voor de duurzaamste leveranciers van Nederland! Meer weten over deze aanbieding? Ga dan naar de website van Qurrent!

Nu €55,00 welkomstpremie bij Qurrent

Nu tot €150,00 welkomstkorting bij ENGIE

Wilt u ook zelf kiezen welke energie u in huis haalt? Dat kan met ENGIE Opgewekt. Wanneer u nu klant wordt bij ENGIE dan kunt uw eigen energiemix samenstellen. En wanneer u nu kiest voor ENGIE Opgewekt ontvangt u ook nog eens tot wel €150,00 welkomstkorting! Kies uw eigen energiemix en profiteer van deze tijdelijke aanbieding! Lees meer op de website van ENGIE!

Welkomstkorting ENGIE

Nu tot €200,00 kom erbij bonus! (NLE)

Profiteer bij de Nederlandse Energie Maatschappij van een welkomstpremie oplopend tot wel €200,00! Wanneer u overstapt profiteert u altijd van minimale welkomstbonus van €110,00. Deze korting wordt vanzelf uitbetaald! Stap ook over naar de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland en profiteer van deze aanbieding. Bekijk hier de website van de Nederlandse Energie Maatschappij!

Nederlandse-Energie-Maatschappij-welkomstkorting

Nu €160,00 welkomstpremie bij ENGIE!

Kies nu ook voor groene stroom en gas van ENGIE en profiteer van een welkomstpremie van maar liefst €160,00. Deze voordelige actie is slechts beperkt en tijdelijk geldig. Dus wees er snel bij! Zet ook uw tarieven voor stroom en gas 12 maanden lang vast en profiteer van deze scherpe deal! ENGIE regelt uw overstap, en u hebt altijd 14 dagen bedenktijd! Lees hier meer!

Nu €160,00 welkomstpremie bij ENGIE!

Nu €200,00 welkomstpremie bij Oxxio

Wanneer u nu kiest voor Oxxio 3 Jaar Vast dan ontvangt u de maximale welkomstpremie van €200,00! Daarnaast ontvangt u duurzame Europese windenergie, heeft u extra veel zekerheid en profiteert u van de handige Oxxio overstapservice. Ook profiteren van dit aanbod? Deze cashback is slechts enkele weken geldig, dus wees er snel bij! Meer weten of direct aanmelden? Ga dan naar de website van Oxxio!

€150,00 Korting bij Qurrent

Kiezen voor duurzaam en voordelig. Het kan bij Qurrent! U ontvangt nu namelijk €150,00 Korting, 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd aardgas. Hierdoor is Qurrent al vier jaar op rij verkozen tot duurzaamste energieleverancier. Kies nu ook voor CO2-neutraal wonen en profiteer van €150,00 extra korting. Daarnaast staan uw tarieven 3 jaar vast waardoor u geen last hebt van prijsstijgingen. Aanmelden is zo gepiept en Qurrent regelt uw overstap. Klik hier voor meer informatie!

€150,00 Korting bij Qurrent

Nu €180,00 welkomstkorting bij Essent

Bij energieleverancier Essent doen ze wat nieuws! Wanneer u nu overstapt ontvangt u namelijk een welkomstkorting tot wel €180,00! Kies nu voor een groene energiepakket (3 jaar vast) en profiteer van deze aanbieding. De overstap neemt Essent u uiteraard helemaal uit handen. Bekijk hier de website van Essent!

Essent Altijd Daltarief Actie

Bij energieleverancier Essent kunt u momenteel weer profiteren van een nieuwe aanbieding. Met Essent Altijd Daltarief bespaart u momenteel maar liefst €160,00*. Hoe dit kan? U profiteert dag én nacht van één scherp en voordelig daltarief! En overstappen? Ook dat neemt Essent u volledig uit handen! Benieuwd wat u gaat betalen met Essent Altijd Daltarief? Ga dan naar de website van Essent en bereken uw maandbedrag!

Nu €75,00 welkomstkorting bij DealDirect

Stap nu via DealDirect over op Groene Stroom & Gas Zeker 1 Jaar van Essent en profiteer van €75,00 welkomstkorting. U hebt altijd 14 dagen bedenktijd en Essent regelt uw hele overstap. Zet uw tarieven 1 jaar lang vast en profiteer van vaste lage tarieven voor energie! Deze exclusieve aanbieding is alleen af te sluiten via de website van DealDirect.

Nu €75,00 welkomstkorting bij DealDirect

€150,00 Welkomstpremie (DELTA)

Momenteel kunnen overstappers profiteren van €150,00 Korting bij DELTA. Deze eenmalige welkomstpremie is geldig in combinatie met een voordelig driejarig energiepakket. Kies ook voor vaste lage tarieven voor stroom en gas en voorkom eventuele prijsstijgingen. Daarnaast bent u extra voordelig uit door een eenmalige korting van €150,00. Met dit energiepakket ontvangt u 100% Groene Stroom. Daarnaast regelt DELTA uw complete overstap. Meer weten? Check dan de website van DELTA!

€150,00 Welkomstpremie bij DELTA

Tot €142,20 korting bij Qurrent

Op dit moment heeft Qurrent weer een unieke kortingsactie. U ontvang namelijk tot wel €142,20 korting. Kiest u voor 1 Jaar Vast? Dan ontvangt u €48,30 korting. Kiest u voor 2 Jaar Vast? Dan ontvangt u €95,85 korting. En kiest u voor 3 Jaar Vast? Dan ontvangt u de maximale korting van €142,20! Daarnaast ontvangt u de duurzaamste energie van Nederland tegen inkoopprijzen. Das wel zo voordelig. Kies ook voor 3 Jaar Prijs Zeker en profiteer mee! Meer weten? Ga dan naar de website van Qurrent!

Tot €142,20 korting bij Qurrent

€150,00 welkomstkorting bij Pure Energie

Kies ook voor de duurzaamste energie van Nederland en een scherpe welkomstkorting! Pure Energie is dit jaar voor de vierde keer op rij verkozen tot de duurzaamste energieleverancier van Nederland. En dat viert het graag met u! Daarom ontvangt u nu €150,00 welkomstkorting wanneer u kiest voor een voordelig eenjarig energiecontract. En overstappen? Ook dat neemt het u volledig uit handen. Meer weten? Ga dan naar de website van Pure Energie!

Ontvang €150,00 welkomstkorting bij Pure Energie!

Tot €250,00 welkomstpremie bij DELTA

welkomstpremie-energie-deltaBij DELTA kunt u op dit moment kiezen voor 3 voordelige energiepakketten met een welkomstpremie! Maak nu de keuze voor een eenjarig, tweejarig of driejarig energiepakket en ontvang een mooie korting (tot wel €250,00) en echte Nederlandse groene energie! Meer weten? Bekijk hier de website van DELTA.
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter