Energieleveranciers vergelijken


Gebruik onze energievergelijker en vergelijk energieleveranciers op basis van bijvoorbeeld prijs, contractduur en duurzaamheid. Door het invoeren van uw persoonlijke verbruik en uw postcode kunt u de beste vergelijking voor uw situatie maken.

Beoordeeld door

WUA-Logo

 

Voordelen GoedkopeEnergieenGas.nl

Voordelen Energieleveranciers Vergelijken via Goedkope Energie en Gas Scherpste energie aanbiedingen
goedkope-energie-gas Onafhankelijk advies
voordelen-goedkope-energie-gas Altijd de nieuwste kortingen
energie-vergelijken-goedkope-energie-gas Altijd 14 dagen bedenktijd
Energie vergelijken Al meer dan 200.000 vergelijkers

 

Energie vergelijken
1. Voer uw woongegevens in.
2. Kies uw verbruik.
3. Filter op uw wensen.
4. Stap over en bespaar.

 

Waarom energie vergelijken?

De energierekening kan flink oplopen. Een gemiddeld huishouden betaald al snel meer dan €100,00 per maand. Kom ook in actie en verlaag uw maandelijkse energierekening. Energieleveranciers vergelijken is vaak in enkele minuten gebeurd. Ondanks de kleine investering kan het u tot wel €340,00 besparen!

 

Tips
Druk op meer informatie om een prijsopbouw te kunnen zien. Wilt u meer informatie over een energiepakket? Druk dan op aanvragen en lees alles op de website van de desbetreffende energieleverancier.

 

GoedkopeEnergieenGas.nl
GoedkopeEnergieenGas.nl wordt door gebruikers beoordeeld met een 8,8 op basis van 250 stemmen.

 

Ruim 83% vergelijkt
Steeds meer Nederlanders vergelijken energieleveranciers. Van alle Nederlanders heeft 83% wel eens energie vergeleken. Waarom? Voornamelijk om een lagere energierekening te realiseren. Hiernaast kiezen ook diverse mensen vanwege duurzaamheid voor een andere energieleverancier. 

 

Bespaar tot €340,00
In 2016 konden overstappers tot wel €340,00 besparen! Een hoge besparing die in enkele minuten te realiseren is!

Online energieleveranciers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken

4.4 op basis van 74 stemmen


Energieleveranciers vergelijken is helemaal niet moeilijk. Via onze website kunt u als consument eenvoudig en snel energiepakketten vergelijken. Met onze tools is dit mogelijk met de pakketten van alle bekende energieleveranciers. Door te vergelijken op basis van uw persoonlijke verbruik kunt u heel snel de voordeligste aanbieding vinden. Onze energievergelijker toont onder andere de energieprijzen en de duurzaamheid. Daarnaast vindt u in de vergelijker ook diverse tijdelijke aanbiedingen. Wel zo handig!

 

Bespaar tot wel €340,00 op uw rekening!

Hebt u uw huidige energiekosten wel eens vergeleken met die van andere energieleveranciers? U bent toch zeker geen dief van uw eigen portemonnee? Gebruik onze handige energievergelijker en bekijk meteen het verschil! Door het invullen adresgegevens en uw gemiddeld energieverbruik kunt u snel de beste en goedkoopste energieleveranciers vergelijken. Wanneer u nog extra eisen heeft met betrekking tot de contractduur of de duurzaamheid van de geleverde energie dan is dat ook mogelijk om dit in te voeren. Op deze manier vindt u heel snel een geschikt energiepakket voor uw wensen.

Beste energieleverancier gevonden?

Hebt u de beste energieleverancier gevonden? Mooi! Dan bent u klaar om over te stappen. Overstappen is heel eenvoudig, en hierbij wordt u geholpen door uw nieuwe energieleverancier. Klik op aanvragen en meld uw woning aan op de website van uw nieuwe energieleverancier. Na uw aanmelding zal op de hoogte worden gebracht van alle stappen die zullen worden doorlopen om uw overstap af te ronden. Van al deze stappen hoeft u er slechts 1 te doen, en dat is even uw meterstanden doorgeven! Zo eenvoudig is het.

Vergelijker voor alle regio's

Het maakt niet uit waar u woont, u kunt via ons altijd energieleveranciers vergelijken! Dus of u nou woont in Drenthe of Flevoland, Friesland of Gelderland of bijvoorbeeld Groningen of Limburg. U kunt altijd gebruik maken van onze energievergelijker! Alle vele inwoners uit provincies als Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland gingen u voor en bespaarde flink op energiekosten. Kom ook in actie en voer enkele gegevens in, vergelijk energiepakketten en stap over naar de goedkoopste energieleverancier!

Waarop moet ik letten in het jaar 2017?

Uiteraard zijn er altijd wat belangrijke dingen waar u op kunt letten. Hierover hebben wij onlangs een uitgebreid artikel over geschreven. Wilt u ook weten waar u op moeten letten tijdens het vergelijken? Dan is het misschien handig om het artikel even snel door te nemen. Op deze manier komt u snel meer te weten over dingen als welkomstkortingen  en het beste overstapmoment. Daarnaast kunt u lezen hoe u het beste kunt vergelijken en wat voor energietarief u het beste kunt kiezen. Benieuwd geworden? Bekijk hier onze 9 tips tijdens het vergelijken van energieleveranciers in het jaar 2017! Hebt u zelf nog goede tips? Dan horen wij dat graag! Laat in dat geval een bericht achter via ons contactformulier. U kunt ook direct mailen naar info@goedkopeenergieengas.nl.

Ervaring overstappen energieleverancier

Veel Nederlands doen het. En het worden er ook elk jaar meer. Mensen die overstappen naar een andere energieleverancier. Waarom? Het wordt steeds eenvoudig en de besparing is erg groot. Sterker nog, Nederlanders zijn koplopers op het gebied van overstappen. In heel 2014 stapten 13,3% van alle huishoudens over op een ander energiebedrijf. En in 2015 steeg deze hoeveelheid nog eens met 15%. Hiermee was 2015 het vijfde jaar op rij dat het aantal overstapper steeg. In totaal kregen de Nederlandse energieleverancier 2,3 miljoen overstapverzoeken voor hun kiezen. De belangrijkste reden hiervoor? Steeds meer consumenten zien de voordelen en vergelijkingswebsites verlagen de drempel enorm. Wordr geen slaper en kom ook in actie! Vergelijk en bespaar honderden euro's op uw rekening!

Goedkoopste energieleverancier gevonden?

Wanneer u de goedkoopste energieleverancier heeft gevonden dan kunt uw woning eenvoudig via het internet aanmelden. Uw nieuwe energieleverancier zorgt voor de overstap en u hoeft alleen eenmalig uw meterstanden door te geven.

Meer weten over de kwaliteit, dienstverlening of service van een van de energieleveranciers? Dat kunt u terugvinden op de bedrijfsprofielen op onze website.

Vergelijk door middel van filters

  • Postcode: Voer uw postcode in om de juiste energieleveranciers op te halen.
  • Contractduur: Kies voor 1,2,3,4 of 5 jaar.
  • Type meter: Geef aan of u een enkele of dubbele meter heeft.
  • Verbruik: Voer uw energieverbruik of schat hem met de module.
  • Duurzaamheid: Kies voor grijs, groen of gemengd.
  • Aanbieder: U kunt ook op basis van energieleveranciers filteren.