Energie vergelijken in Breda


Energie vergelijken in Breda

Energie vergelijken als inwoner van Breda? Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig energietarieven vergelijken van alle bekende energieleveranciers die leveren in Breda. Wanneer u in Breda woont dan kunt u onder meer terecht bij de energieleveranciers Nuon, Eneco, Energiedirect.nl, Essent, E.ON, NL Energie, Oxxio en ENGIE. Sinds de liberalisering van de energiemarkt kunt u namelijk uit het complete aanbod energieleveranciers kiezen. En al deze energieleveranciers bieden diverse energiepakketten met specifieke kenmerken. Vergelijk nu ook alle energiepakketten en check welke het beste bij u wensen past. Vergelijken op basis van prijs, duurzaamheid, tariefsoort en bijvoorbeeld looptijd is geen enkel probleem!

 

Energiemarkt Breda

Vroeger waren alle inwoner van Breda standaard klant bij Essent. Maar sinds het vrijgeven van de energiemarkt in 2004 kan iedereen zelf zijn energieleverancier kiezen. In de loop van de tijd zijn er dan ook veel consumenten overgestapt naar een andere energieleverancier. De motivatie hiervoor was vaak prijs of duurzaamheid. Hiernaast stappen ook diverse consumenten over omdat zij niet tevreden zijn met hun huidige service. Woont u ook in Breda en bent u nog nooit overgestapt? Dan bent u waarschijnlijk nog steeds klant bij Essent. Dit is zonde, want loyale klanten betalen altijd meer. Check ook eens over u ergens anders goedkoper uit bent en gebruik onze energievergelijker.

 

Energieleveranciers vergelijken in Breda

Wilt u ook energie vergelijken en overstappen? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Voer uw postcode en verbruik in om de juiste tarieven en energieleveranciers op te halen. Op deze manier kunt u namelijk het meest nauwkeurig vergelijken. Na het invoeren van uw woongegevens kunt u ook nog filteren op basis van bijvoorbeeld duurzaamheid, looptijd en energieleveranciers. Zo vindt u altijd een energiepakket dat goed bij uw wensen past. De vergelijker checkt vervolgens het complete aanbod en toont u de best passende opties.

 

Netbeheerder Breda

Als inwoner van Breda kunt u tegenwoordig uw eigen energieleverancier kiezen, maar niet uw netbeheerder. Het energienetwerk wordt in heel Noord-Brabant onderhouden door Enexis. Dit is namelijk besloten door de overheid. Hiermee is Enexis verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van het stroom- en gasnetwerk. Ook plaatst het energiemeters en verhelpt het storingen binnen het netwerk. Voor meer vragen omtrent uw energiemeter of energie aansluiting kunt u dan ook bij Enexis terecht.

 

Welkomstpremies en Energie Acties

Door energie te vergelijken kunt u eenvoudig flink geld besparen. Zo konden overstappers in 2016 tot wel €374,00 besparen door een overstap te maken. Vergelijk nu ook het beste aanbod aan welkomstpremies en energie acties en ontvangt ook meer dan €200,00 korting. Hierbij kunt u zelf kiezen voor alleen stroom, alleen gas of stroom en gas. Daarnaast kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om over te stappen op een duurzamere energieleverancier. Waardoor uw energieverbruik minder belastend voor het milieu is. Benieuwd waar u nog meer op kunt letten tijdens het vergelijken van energie? Check dan onze 9 tips tijdens het vergelijken van energie!

 

Stadswarmte Breda

In sommige delen van Noord-Brabant worden huizen verwarmt door middel van stadsverwarming. Dit is een speciaal ondergrond leidingnetwerk met restwarmte van lokale industrie. Deze warmte wordt onder andere gebruikt voor het verwarmen van woningen en gemeentegebouwen. Ook in Breda wordt er van stadsverwarming gebruikt gemaakt. Hierbij gaat het onder andere om de wijk Haagse Beemden. Als afnemer van stadswarmte kunt u geen gasleverancier kiezen maar wel uw stroomleverancier. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een goedkopere of duurzamere stroomleverancier.

 

Populairste Aanbiedingen in Breda

In onderstaande tabel vindt u de energie aanbiedingen die erg populair zijn in onder andere Breda. Met deze aanbiedingen kunt u profiteren van een gratis cadeaubon of een hoge welkomstkorting. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om een leuk welkomstcadeau te ontvangen. Profiteer ook mee en kies voor een van de vele voordelige energie aanbiedingen.

 

Gasregio Breda

Wanneer u in Noord-Brabant woont dan valt u in de gasregio 5, 6 of 9. Afhankelijk van deze regio betaalt u een extra toeslag voor het gebruik van het gasnetwerk van de Gasunie. Hierbij geldt vaak dat hoe verder u van Slochteren woont (het wingebied), hoe hoger de toeslag per kubieke meter is. Inwoners van Breda vallen in de gasregio 9. Waardoor een extra toeslag van ongeveer €0,0096 per verbruikte m3 aardgas gerekend zal worden. Dit komt bij een gemiddeld jaarverbruik uit op een extra kostenpost van ongeveer €15,00 (deze kosten reeds zijn in uw energierekening verwerkt).

 

Ontwikkeling energieprijzen Breda

Net als in heel Nederland stijgen de tarieven voor energie in Breda. Sinds 1 januari zijn de energieprijzen een beetje gestegen. En ook per 1 juli 2017 zullen consumenten weer meer gaan betalen voor stroom en gas. Hierdoor kan het zijn dat u tot wel €60,00 per jaar meer kwijt bent aan de energierekening. En dit loopt enkel maar op! Om deze reden adviseren wij consumenten om regelmatig energie te vergelijken. Hierdoor kunt u namelijk evengoed profiteren van een lagere energierekening. Benieuwd wat u kunt besparen? Vergelijk dan nu het aanbod!

 


Energie vergelijken via Goedkope Energie en Gas.nl

Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen vergelijken en overstappen naar goedkope energie. Stap ook over en ontvang een gratis tablet, korting op stroom of een leuk welkomstcadeau! Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina’s of bekijk hier de FAQ.