Goedkoopste energieleverancier 2023

Bijna iedereen zoekt in zoekmachines zoals Yahoo en Google wel is naar termen als ‘’goedkope energie’’, ‘’goedkoopste energieleverancier 2023’’ of ‘’goedkoopste energiebedrijf’’. Waarom we dit doen? Niemand wil te veel voor stroom en gas betalen! Vaste klanten betalen over het algemeen de jackpot want deze betalen speciale slapers-tarieven. Wilt u voorkomen dat u te veel geld betaalt? Stap dan ook over naar de goedkoopste energieleverancier van 2023 en bespaar eenvoudig enkele honderden euro’s op uw jaarlijkse energiekosten! Maak hieronder gebruik van onze energievergelijker en stap binnen enkele klikken over naar goedkope energie!

Direct naar;

 

Top 5 Goedkoopste Energieleveranciers 2023

In onderstaande tabel vindt u de goedkoopste energieleveranciers van dit moment. Hierbij is gekeken naar de jaarlijkse kosten bij een gemiddeld energieverbruik. Dit energieverbruik bedraagt momenteel 2.910 kWh per jaar en 1.410 m3 gas per jaar. De getoonde korting is reeds in de getoonde jaarprijs verwerkt. Benieuwd welke energieleverancier voor uw verbruik het voordeligste is? Gebruik dan onze energievergelijker hieronder!

AanbiederContractKosten Informatie
1. NextEnergyDynamisch€242Bereken zelf huidig tarief
2. Frank EnergieDynamisch€250Bereken zelf huidig tarief
3. Budget EnergieVariabel€259Bereken zelf huidig tarief
4. Oxxio1 Jaar-Bereken zelf huidig tarief
5. Eneco1 Jaar-Bereken zelf huidig tarief

 

Waarom er niet één goedkoopste energieleverancier is

Goedkoopste energieleverancier 2021Uw jaarlijkse energierekening bestaat uit een deel vaste, en een deel variabele kosten. Het deel vaste kosten is altijd even hoog, ongeacht uw energieverbruik. Hierbij kunt u onder andere denken aan vastrechtkosten en de meterhuur. Het deel variabele kosten bestaat uit uw stroom- en gasverbruik. Hoe meer u verbruikt, hoe meer u hiervoor betaalt. Aangezien iedereen zijn energieverbruik anders is valt er niet te zeggen welke energieleverancier de goedkoopste is. Bij een laag energieverbruik zal namelijk een andere aanbieder voordeliger zijn dan bij een hoog energieverbruik.

Een andere factor die belangrijk is om te onthouden is dat energieleveranciers veel verschillende energieproducten aanbieden. En niet elk energieproduct kent dezelfde tarieven. Zo profiteren nieuwe klanten vaak van voordelige tarieven om deze over te halen klant te worden. Daarnaast zijn duurzame energieproducten soms iets duurder dan reguliere grijze energie. Om deze redenen raden wij consumenten altijd aan te vergelijken op basis van hun energieverbruik en voorkeuren. Op deze manier komt men namelijk altijd uit op een goedkoop en passend energieproduct.

 

Oxxio goedkoopste energieleverancier 2020

Sinds de start van 2020 hebben alle energieleveranciers de nieuwe tarieven en belastingen doorgevoerd. Hierdoor is er weer het een en ander gebeurd in ons overzicht van goedkoopste energieleveranciers. Op basis van het gemiddelde energieverbruik in Oxxio de goedkoopste energieleverancier 2020. Bij een verbruik van 3.410 kWh en 1.410 m3 aardgas betalen klanten hier €1602,93 per jaar. Dit kom neer op een kostenpost van ongeveer €133,50 per maand. Dit tarief geldt alleen het eerste jaar aangezien men dan profiteert van €215,00 extra korting. Om deze reden is het aan te raden een jaar later weer over te stappen naar een andere voordelige aanbieding.

Naast Oxxio is ook UnitedConsumers voordelig tijdens de start van 2020. Hier betaalt men namelijk €1613,15. Dit is slecht iets meer dan een tientje extra dan bij Oxxio. De top 5 wordt afgemaakt door Vattenfall, Vandebron en Eneco. Zowel Vandebron als Eneco zijn redelijk duurzaam. Om deze reden zou de keuze voor deze energieleveranciers ook niet gek zijn aangezien het prijsverschil maar ongeveer €30,00 per jaar is. Dit komt neer op nog geen €3,- per maand. Hiervoor ontvangt u wel duurzamere energie die bijdraagt aan een schonere wereld!

 

Nuon voordeligste energieleverancier start 2019

Wie aan het begin van 2019 op zoek gaat naar de goedkoopste energieleverancier zal waarschijnlijk uitkomen bij Nuon. Sinds 1 januari staat Nuon opnieuw op 1 in onze energievergelijker bij een gemiddeld energieverbruik van 2.910 kWh en 1.410 m3 aardgas. Energieleveranciers Essent en Oxxio volgen op een flinke afstand, het gat is meer dan €100,00. Benieuwd of Nuon ook de goedkoopste energieleverancier is voor u? Voer dan uw woon- en verbruiksgegevens in en bekijk direct wat u kunt besparen!

 

Update: Juli 2019

Sinds 1 juli 2019 hebben alle energieleveranciers hun nieuwe energietarieven weer bekend gemaakt. Op basis van deze gegevens zijn er weer een paar energieleveranciers die er uit springen op basis van voordeligheid. Afhankelijk van uw energieverbruik kan dit natuurlijk verschillen. Vooral energieleveranciers Oxxio, Vandebron, Essent en Welkom Energie scoren goed. Dit komt vooral omdat deze energieleveranciers hoge cashbacks en kortingen bieden. Zo ontvang u bij de goedkoopste energieleverancier van dit moment (moment van schrijven) maar liefst €255,00 korting. Hierdoor bent u het eerste jaar zeer voordelig uit. Benieuwd wat voor u de goedkoopste energieleverancier 2019 is? Voer dan uw gegevens in en bekijk wat u kunt besparen!

 

Oxxio Goedkoopste Energieleverancier 2017 / 2018

Momenteel is energieleverancier Oxxio de goedkoopste energieleverancier bij een gemiddeld energieverbruik. Overstappers die nu kiezen voor Oxxio betalen €1330,78 per jaar voor 2.910 kWh stroom en 1.410 m3 aardgas. Hiermee is Oxxio ruim €30,00 voordeliger dan de tweede energieleverancier in de Top 5, Budget Energie. Wanneer u graag kiest voor echt duurzame energie dan zouden de NLE en Qurrent ook een goede optie kunnen zijn. Beide energieleveranciers zijn ongeveer €50,00 per jaar duurder maar bieden wel 100% duurzame energie uit ons eigen land. Voer zelf uw energieverbruik in bij bovenstaande module om de goedkoopste energieleverancier voor uw energieverbruik te vinden.

Update: Sinds 1 juli hanteren alle energieleveranciers nieuwe tarieven. Maar één ding is niet gewijzigd. Oxxio is nog steeds de goedkoopste energieleverancier 2017! Mede door zeer scherpe tarieven en een hoge korting kan Oxxio zich weer de goedkoopste noemen. Om deze reden raden wij dan ook veel consumenten aan om de overstap naar Oxxio te maken. Dit kan u namelijk honderden euro’s op uw energierekening schelen!

Update: Op 6 augustus 2017 hebben wij onze Top 5 Goedkoopste energieleveranciers geactualiseerd. Hierbij was Oxxio opnieuw de goedkoopste energieleverancier. Hierbij was Oxxio ruim €60,00 goedkoper dan de nummer 2, Essent. Naast Oxxio en Essent staan ook Budget Energie, Vandebron en Qurrent in de Top 5. Energieleverancier NLE is deze keer net aan uit de Top 5 gevallen. Hierbij moet gezegd worden dat Qurrent nog niet eens €1,00 per jaar goedkoper was.

 

Goedkoopste energieleverancier binnen uw regio

Sinds ongeveer 15 jaar is de energiemarkt geliberaliseerd. Dit houdt in dat iedereen vrij is om zijn eigen energieleverancier te kiezen. Dit zorgt voor meer keuze, en meer concurrentie. Dit is een van de redenen waarom energieleveranciers soms zeer hoge korting bieden. Of u nu in Zeeland woont, of in Amsterdam, in principe heeft dit geen effect op welke energieleverancier de goedkoopste is. U kunt overal in Nederland namelijk energie afnemen van alle beschikbare energieleveranciers. Wel is het zo dat u in sommige gebieden meer heffingen over uw energieverbruik betaalt. Hierbij gaat het voornamelijk om netbeheerkosten en transportkosten. Hoe verder u bijvoorbeeld van Groningen woont, hoe meer transportkosten u betaalt voor uw verbruikte gas. Om deze reden is het belangrijk dat u uw juiste woongegevens invoert in onze vergelijker tijdens het maken van een vergelijking. Op deze manier worden namelijk de correcte tarieven opgehaald.

 

Populairste energie acties

Tegenwoordig bieden bijna alle energieleveranciers voordelige energie acties. Met deze acties kunt u profiteren van een flinke korting, cashback of leuk welkomstcadeau. Bent u benieuwd waar u momenteel van kunt profiteren? Check dan onderstaande tabel. In deze tabel vindt u de populairste energie acties van dit moment. Door te kiezen voor een van deze acties profiteert u van een leuk presentje of een forse korting. Hierdoor valt uw energierekening extra laag uit, of profiteert u van bijvoorbeeld een gratis slimme meter.

#AanbiederActieLooptijdTariefLink
1.Frank EnergieEnergie tegen inkoopprijs Altijd opzegbaarDynamischBereken tarief
2.NextEnergyEnergie tegen inkoopprijsAltijd opzegbaarDynamischBereken tarief
3.United ConsumersTot €150,00 Korting1 JaarVaste prijsBereken tarief
4.Budget EnergieTarieven onder het prijsplafond!MaandelijksVariabelAanbieding openen
5.Coolblue Energie Tot €50,00 Cadeau1 JaarVaste prijsAanbieding openen
6.NLE€250,00 Korting1 JaarVaste prijsMomenteel niet beschikbaar
7.Pure Energie€70,00 Extra Windvoordeel1 JaarVaste prijsMomenteel niet beschikbaar
8.ENGIE€250,00 Korting bij ENGIE1 JaarVaste prijsMomenteel niet beschikbaar
9.VandebronBol.com Cadeaubon (€300,00)3 JaarVaste prijsMomenteel niet beschikbaar
10.Vattenfall€300,00 Korting3 JaarVaste prijsMomenteel niet beschikbaar

 

Waarom overstappen naar de goedkoopste energieleverancier belangrijk is

In de afgelopen jaren is energie flink duurder geworden. Zo steeg de energierekening in 2017 en 2018 met enkele honderden euro’s. En ook in 2019 gaan huishoudens gemiddeld tussen de €250,00 en €300,00 meer betalen. Dit komt voornamelijk door hogere belastingen die de overheid heft. Vooral gas is hierdoor flink duurder geworden, de overheid wil namelijk dat we minder gas verbruik in verband met de huidige klimaatproblematiek. Naast meer belasting over gas betaalt elk huishouden ook flink meer mee aan de Heffing ODE (Opslag Duurzame Energie). Als laatst trekt de economie ook nog eens aan, waardoor er meer vraag is naar energie. Deze verhoogde vraag zorgt ook voor stijgende leveringstarieven. Door al deze factoren stijgt de energienota explosief, en daarom is het zaak te kiezen voor de goedkoopste energieleverancier van 2023. Op deze manier kunt u namelijk nog een lichte besparing realiseren!

 

Honderden euro’s korting op energie

Sinds enkele jaren concurreren energieleverancier behoorlijk op prijs. En dat is te merken in onze energievergelijker! Er zijn op dit moment veel aanbieders die reclame maken met honderden euro’s korting. Hiermee proberen zij klanten te trekken, en aan zich te binden met goede service. Door gebruik te maken van deze aanbiedingen kunt u flink besparen. Niet voor niets is de goedkoopste energieleverancier vaak de gene die de beste welkomstkorting biedt. Op dit moment biedt Essent bijvoorbeeld maar liefst €250,00 korting. En ook Oxxio biedt een megakorting, momenteel tot wel €300,00. Bent u benieuwd welke korting het beste bij uw verbruik past? Vergelijk het hierboven!

 

Goedkoopste energieleverancier 2020 - €200,00 Korting bij Essent!

 

Looptijd 1 of 3 jaar; Wat is goedkoper?

Wij krijgen vaak de vraag wat goedkoper is, een overeenkomst voor 1 of 3 jaar. Over het algemeen is het zo dat u de hoogste korting per jaar ontvangt wanneer u kiest voor een eenjarige overeenkomst. Hierdoor bent u dan ook het goedkoopste uit met een korte overeenkomst. Wanneer u kiest voor een 3 jaar overeenkomst dan is de totale korting vaak hoger, maar de korting per jaar lager. Om deze reden zal u dan ook meer betalen. Wanneer u nu bijvoorbeeld voor Essent kiest dan ontvangt u €145,00 korting bij 1 Jaar Vast. Daarnaast ontvangt u €250,00 korting bij 3 Jaar Vast. Dit betekent dat u bij 1 Jaar €145,00 korting per jaar ontvangt en bij 3 jaar €250,00 / 3 = €83,33. Door deze hogere korting is het korte energiecontract het goedkoopste.

Over het algemeen is het voordeligste om elk jaar over te stappen naar het goedkoopste eenjarig energiepakket. Hierbij is het dan wel zaak dat u elk jaar tijdig overstapt. Anders gaat u namelijk over op de hogere variabele energietarieven. Hebt u liever langere tijd geen omkijken naar uw energiezaken? Dan is een driejarige overeenkomst een prima alternatief. Dit scheelt u extra overstapwerk, en is evengoed relatief voordelig.

 

Energieprijzen vergelijken 2023

Ook in 2023 is het natuurlijk belangrijk om te kiezen voor de goedkoopste energieleverancier voor uw energieverbruik. Hoe u dit regelt? Door even energieprijzen te vergelijken via GoedkopeEnergieenGas.nl! Wilt u energieleverancier vergelijken op basis van All-in-prijzen en aanbiedingen? Dat doet u eenvoudig via onze website! Hebt u uw jaarlijkse gas- en stroomverbruik bij de hand? Vergelijk dan eenvoudig de goedkoopst energieleverancier 2023 op basis van uw persoonlijke verbruik en uw persoonlijke wensen. Stap ook in 2023 over naar de voordeligste energieleverancier en profiteer van een van de vele aantrekkelijke energie aanbiedingen die momenteel geldig zijn.

 

Concurrentie drukt de prijzen!

Op dit moment profiteert u binnen onze energievergelijker van hoge kortingen. De concurrentie voor de bovenste plekken loopt namelijk flink op! Mede hierdoor ontvangt u momenteel bij Oxxio tot maar liefst €255,00 korting. Daarnaast profiteert u ook bij Nuon van €285,00 korting. En ook Essent en Vandebron doen momenteel lekker mee. Vandebron eindigt op de derde plek met een cashback van €200,00. Energieleverancier Essent staat momenteel vierde met een totale cashback van €150,00. Benieuwd welke energieleverancier bij uw verbruik het meest voordelig is? Voer dan uw woon- en verbruiksgegevens in. Zo ziet u direct wat u bij alle energieleverancier kwijt bent voor energie.

 

Goedkoopste energieleverancier 2023 vinden

Wilt u ook de goedkoopste energieleverancier van 2023 vinden? Daar helpen wij u graag mee. Maak gebruik maken onderstaande stappen en vind ook binnen enkele minuten de goedkoopste energieleverancier van 2023.

  • Stap 1. Voer uw stroom- en gasverbruik in bij bovenstaande vergelijker.
  • Stap 2. Kies eventueel voor enkele filters; Bijvoorbeeld looptijd of duurzaamheid.
  • Stap 3. Kies voor de goedkoopste energieleverancier die past bij uw wensen.
  • Stap 4. Klik op de rode button ‘’bekijken’’.
  • Stap 5. Check de deal nogmaals op de website van de energieleverancier en sluit af.
  • Stap 6. Uw overstap wordt helemaal geregeld, geef enkel eenmalig uw meterstanden door.
  • Stap 7. Gefeliciteerd, u bent overgestapt naar de goedkoopste energieleverancier van 2023!

Zo eenvoudig is het! Dus waar wacht u nog op? Voer bovenstaande stappen uit en kies ook voor goedkopere energie!

 

Op zoek naar een voordeligere energieleverancier?

Bent u op zoek naar een nieuw energiecontract voor dit jaar? En sluit u het liefst uw pakket af bij de goedkoopste energieleverancier van 2023? Dat kan eenvoudig via GoedkopeEnergieenGas.nl. De meeste energieleveranciers hebben een forse prijsstijging bekend gemaakt die per 1 januari 2023 van kracht zal gaan (bij variabele tarieven). Hierdoor zal een gemiddeld consumenten een paar honderd tot wel duizend euro meer per jaar kwijt zijn aan stroom en gas. Wilt u voorkomen dat u in 2023 te veel gaat betalen voor stroom en gas? Stap dan ook over! Hoe u dit doet? Vergelijk eenvoudig tarieven met bovenstaande vergelijkingsmodule.

 

Ervaringen met goedkope energieleveranciers

Veel consumenten denken dat de service bij de goedkoopste energieleveranciers van 2023 wel slecht zal zijn. Maar dit blijkt vaak helemaal niet zo te zijn. Tegenwoordig zijn Nederlandse consumenten bijna allemaal wel tevreden over hun energiebedrijf. Energieleveranciers moeten namelijk wel klantvriendelijk zijn anders stappen klanten zo over. Kijkend naar de rapportcijfers die regelmatig worden uitgedeeld is ook te zien dat alle energieleveranciers een voldoende ontvangen van hun klanten. Geen reden tot zorgen dus. Als voorbeeld, energieleverancier Budget Energie staat bekend om zijn goedkope energieprijzen maar ontvangt een 8,1 van haar klanten op het gebied van kwaliteit, service en producten.

 

Daalt mijn energierekening dan ook?

Wanneer u geen actie onderneemt, en u vaste energietarieven heeft, zal uw energierekening waarschijnlijk niet veel stijgen of dalen. Hebt u een energiecontract met variabele energietarieven? Dan zal uw energierekening in 2019 waarschijnlijk ligt hoger uitvallen. Dit zal in de meeste gevallen gaan om niet meer dan €20,00 op jaarbasis. Benieuwd wat er allemaal veranderd in het jaar 2019 en de verre toekomst? Wij hebben de belangrijkste dingen voor u op een rijtje gezet! Lees hier meer over de energieprijzen in 2019!

 

Duurzaamheid

Wanneer u graag een duurzame keuze maakt dan raden wij u aan de filters in onze energievergelijker te gebruiken. Door het instellen van de filters kunt u er voor kiezen om alleen resultaten te zien waarbij u 100% groene stroom ontvangt. Hiernaast kunt u ook nog eens filteren op een voorkeur voor windenergie, zonne-energie of energie uit Nederland. En dat duurzaam niet altijd duurder hoeft te zijn bewijzen onder andere Vandebron en Powerpeers. Dit zijn twee zeer duurzame energieleveranciers die regelmatig in de top 6 goedkoopste energieleverancier staan! Voer nu uw verbruik in, filter op basis van uw voorkeuren en kies voor de goedkoopste groene energieleverancier!

 

Tip; Verbruik minder energie

Nadat u bent overgestapt op de goedkoopste energieleverancier kunt u nog meer geld besparen door energie te besparen. Dit kan soms heel eenvoudig, zonder het inleveren van comfort. Zo kunt u bijvoorbeeld thuis de verwarming 1 graad lager zetten. Hier heeft u met wat warmere kleding geen last van, maar u bespaart wel tussen de €80,00 en €100,00 per jaar. Naast minder warm stoken is het ook slim om de verwarming (tijdig) uit te schakelen wanneer u weg gaat en ruimtes los te verwarmen. Zo verliest u namelijk zo min mogelijk van uw warmte.

Naast slim verwarmen is het ook belangrijk om te zorgen dat u optimaal geniet van uw verwarming. Sluit bijvoorbeeld deuren naar vertrekken die niet verwarmt hoeven te worden en breng radiatorfolie en tochtstrip aan. Zo heeft geniet u maximaal van de momenten dat de verwarming wel aanstaat.

Uiteraard zijn er nog talloze andere tips te bedenken. Kijk bijvoorbeeld eens naar zuinigere verlichting, duurzamer witgoed en isolatie voor uw woning. Check deze pagina voor een overzicht met de beste tips om eenvoudig energie te besparen!

 

Energiebelasting 2019

In 2019 stijgt de energiebelasting opnieuw. Maar niet zo hard als in 2016. In 2016 was er een explosieve stijging voor het gebruik van aardgas, namelijk 32%. Gelijktijdig daalde wel de belasting over stroom met 16%. In 2019 wordt de belasting opnieuw verhoogt, maar niet zo extreem. Hierdoor zult u wellicht tientallen euro’s meer kwijt zijn op jaarbasis. Dat de energiebelasting onderhand heel hoog ligt is wel duidelijk. Momenteel bestaat de gemiddelde energierekening namelijk voor 44% uit heffingen en belastingen.

 

Vast of variabel energietarief kiezen in 2019?

Of een vast or variabel energietarief goedkoper is, is op dit moment lastig te zeggen. Wanneer de energietarieven gaan stijgen, zal een vast energietarief voordeliger zijn. Wanneer de tarieven nog verder dalen, dan zal een variabel tarief voordeliger zijn. Wat wij uit ervaring kunnen aanraden is om een energiecontract met een loop van 1 jaar te kiezen. Op deze manier kunt u in 2019 weer kiezen voor een andere scherpe deal met een hoge welkomstkorting. Elk jaar vergelijken en overstappen is over het algemeen namelijk het goedkoopst!

 

Veelgestelde vragen

Bij GoedkopeEnergieenGas.nl zijn we dag en nacht bezig met onderwerpen als overstappen, vergelijken en aanmelden. Maar dit geldt natuurlijk niet voor u! Om deze reden begrijpen wij het als u vragen heeft omtrent het overstappen naar de goedkoopste energieleverancier. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij hieronder enkele veelgestelde vragen met de bijpassende antwoorden opgesomd. Zo weet u binnen enkele minuten precies waar u aan toe bent, en kunt u vertrouwd overstappen naar de goedkoopste energieleverancier van 2019!

 

‘’Wanneer ontvang ik mijn korting?’’

In onze vergelijker vindt u diverse aanbiedingen met een flinke korting. Deze korting wordt over het algemeen verrekend met uw eerste jaarafrekening. Om deze reden wordt de korting vaak ook direct verwerkt in uw voorschotbedrag. Hierdoor bent u vanaf dag één lekker voordelig uit.

 

‘’Moet ik nog rekening houden met andere kosten?’’

Nee, wanneer u gebruik maakt van onze energievergelijker dan ziet u all-in kosten. Dit betekent dat alle mogelijk kosten zijn verrekend in het geschatte maandbedrag. Daarnaast is ook de korting al verwerkt in het maandtarief. Op deze manier kunt u het meest nauwkeurig de voordeligste energieleverancier vinden.

Wel is het mogelijk dat uw verbruik toeneemt, of dat de overheid de belastingen verhoogt. In dit geval kan het totaal van uw energierekening toch hoger uitvallen. In dit geval zal u aan het einde van het jaar geld bij moeten betalen. Om dit te voorkomen bericht uw energieleverancier vaak voortijdig als u meer energie verbruikt dan verwacht. Zelf kunt u uw totale verbruik vaak ook in de gaten houden via een handige app of via een online dashboard.

 

‘’Hoelang duurt het voordat mijn overstap gereed is?’’

Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Na het vinden van de goedkoopste energieleverancier 2019 kan u zich aanmelden. Hierna zal de energieleverancier controleren of u nog een contract heeft lopen bij een andere energieleverancier. In veel gevallen zal het wachten tot deze afloopt wanneer het contract binnen 2 of 3 maanden afloopt. Hierdoor kan de overstapt dus vertraagd worden. Dit zorgt er voor dat de totale overstap ongeveer 3 tot 4 maanden in beslag neemt.

Heeft u geen vaste overeenkomst meer met een energieleverancier? Dan kan het heel snel gaan! Na uw 2 weken bedenktijd zal uw nieuwe energieleverancier uw huidige contract opzeggen en alles administratief in orde maken. Daarna kan de overstap in enkele weken geregeld zijn. U ontvangt vanzelf bericht met de definitieve overstapdatum.

 

‘’Kan ik als ZZP’er ook profiteren van deze actie?’’

Ja, ook ZZP’ers kunnen profiteren van de energie acties die worden getoond in onze energievergelijker. Voer simpelweg uw verbruik in en check ook welke energieleverancier het voordeligste stroom en gas levert op uw adres. Als ZZP’er is het overigens vaak verstandiger om te kiezen voor een consumentenovereenkomst. Een zakelijk energiecontract biedt namelijk een stuk minder bescherming en minder gunstige voorwaarden.

 

Over GoedkopeEnergieenGas.nl

Via onze website kunt u onafhankelijk energieleveranciers met elkaar vergelijken. Tevens kunt u door middel van onze energievergelijker eenvoudig energiecontracten met elkaar vergelijken. Om de beste vergelijking te kunnen maken kunt u ervoor kiezen om uw woon- en verbruiksgegevens in te voeren. Op basis van de door u aangeleverde informatie maakt de module een uitgebreide vergelijking. Hierbij is uw privacy altijd gewaarborgd. Deze informatie wordt niet geregistreerd of bewaard. Vervolgens kunt u zelf het door u gewenste energiecontract via de website van de energieleverancier afsluiten.

 


Energie vergelijken via Goedkope Energie en Gas.nl

Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen vergelijken en overstappen naar goedkope energie. Stap ook over en ontvang een gratis tablet, korting op stroom of een leuk welkomstcadeau! Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina's of bekijk hier de FAQ.

Energie expert | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter