Goedkoopste energieleverancier 2019


Goedkoopste energieleverancier vindenBijna iedereen zoekt in zoekmachines zoals Yahoo en Google wel is naar termen als ‘’goedkope energie’’, ‘’goedkoopste energieleverancier 2019’’ of ‘’goedkoopste energiebedrijf’’. Waarom we dit doen? Niemand wil te veel voor stroom en gas betalen! Vaste klanten betalen over het algemeen de jackpot want deze betalen speciale slapers-tarieven. Wilt u voorkomen dat u te veel geld betaalt? Stap dan ook over naar de goedkoopste energieleverancier van 2019 en bespaar eenvoudig enkele honderden euro’s op uw jaarlijkse energiekosten! Maak hieronder gebruik van onze energievergelijker en stap binnen enkele klikken over naar goedkope energie!

 

Top 5 Goedkoopste Energieleveranciers 2019

In onderstaande tabel vindt u de goedkoopste energieleveranciers van dit moment. Hierbij is gekeken naar de jaarlijkse kosten bij een gemiddeld energieverbruik. Dit energieverbruik bedraagt momenteel 2.910 kWh per jaar en 1.410 m3 gas per jaar. De getoonde korting is reeds in de getoonde jaarprijs verwerkt. Benieuwd welke energieleverancier voor uw verbruik het voordeligste is? Gebruik dan onze energievergelijker hieronder!

EnergieleverancierKortingLooptijdDuurzaamheidKostenInformatie
Nuon€205,001 JaarNiet duurzaam€1719,68Gebruik vergelijker
Oxxio€280,001 Jaar100% (Europa)€1761,93Gebruik vergelijker
UnitedConsumers€125,001 Jaar100% (Europa)€1775,97Gebruik vergelijker
Powerpeers€400,003 Jaar100% Groen (NL)€1777,41Gebruik vergelijker
Vandebron€220,001 Jaar100% (uit NL)€1828,52Gebruik vergelijker

Wat is voor u de goedkoopste energieleverancier van 2019?

Benieuwd welke energieleverancier voor uw verbruik het goedkoopste is in 2019? Voer dan uw energieverbruik in en vergelijk direct de voordeligste energieleverancier van 2019! Heeft u deze beste keuze gevonden? Klik dan direct op aanvragen en meldt uzelf aan! Met onze vergelijker vergelijkt u alleen All-in-kosten, u komt dus nooit voor nare verrassingen te staan!

Nuon voordeligste energieleverancier start 2019

Wie aan het begin van 2019 op zoek gaat naar de goedkoopste energieleverancier zal waarschijnlijk uitkomen bij Nuon. Sinds 1 januari staat Nuon opnieuw op 1 in onze energievergelijker bij een gemiddeld energieverbruik van 2.910 kWh en 1.410 m3 aardgas. Energieleveranciers Essent en Oxxio volgen op een flinke afstand, het gat is meer dan €100,00. Benieuwd of Nuon ook de goedkoopste energieleverancier is voor u? Voer dan uw woon- en verbruiksgegevens in en bekijk direct wat u kunt besparen!

 

Oxxio Goedkoopste Energieleverancier 2017 / 2018

Momenteel is energieleverancier Oxxio de goedkoopste energieleverancier bij een gemiddeld energieverbruik. Overstappers die nu kiezen voor Oxxio betalen €1330,78 per jaar voor 2.910 kWh stroom en 1.410 m3 aardgas. Hiermee is Oxxio ruim €30,00 voordeliger dan de tweede energieleverancier in de Top 5, Budget Energie. Wanneer u graag kiest voor echt duurzame energie dan zouden de NLE en Qurrent ook een goede optie kunnen zijn. Beide energieleveranciers zijn ongeveer €50,00 per jaar duurder maar bieden wel 100% duurzame energie uit ons eigen land. Voer zelf uw energieverbruik in bij bovenstaande module om de goedkoopste energieleverancier voor uw energieverbruik te vinden.

Update: Sinds 1 juli hanteren alle energieleveranciers nieuwe tarieven. Maar één ding is niet gewijzigd. Oxxio is nog steeds de goedkoopste energieleverancier 2017! Mede door zeer scherpe tarieven en een hoge korting kan Oxxio zich weer de goedkoopste noemen. Om deze reden raden wij dan ook veel consumenten aan om de overstap naar Oxxio te maken. Dit kan u namelijk honderden euro’s op uw energierekening schelen!

Update: Op 6 augustus 2017 hebben wij onze Top 5 Goedkoopste energieleveranciers geactualiseerd. Hierbij was Oxxio opnieuw de goedkoopste energieleverancier. Hierbij was Oxxio ruim €60,00 goedkoper dan de nummer 2, Essent. Naast Oxxio en Essent staan ook Budget Energie, Vandebron en Qurrent in de Top 5. Energieleverancier NLE is deze keer net aan uit de Top 5 gevallen. Hierbij moet gezegd worden dat Qurrent nog niet eens €1,00 per jaar goedkoper was.

 

Waarom overstappen naar de goedkoopste energieleverancier belangrijk is

In de afgelopen jaren is energie flink duurder geworden. Zo steeg de energierekening in 2017 en 2018 met enkele honderden euro’s. En ook in 2019 gaan huishoudens gemiddeld tussen de €250,00 en €300,00 meer betalen. Dit komt voornamelijk door hogere belastingen die de overheid heft. Vooral gas is hierdoor flink duurder geworden, de overheid wil namelijk dat we minder gas verbruik in verband met de huidige klimaatproblematiek. Naast meer belasting over gas betaalt elk huishouden ook flink meer mee aan de Heffing ODE (Opslag Duurzame Energie). Als laatst trekt de economie ook nog eens aan, waardoor er meer vraag is naar energie. Deze verhoogde vraag zorgt ook voor stijgende leveringstarieven. Door al deze factoren stijgt de energienota explosief, en daarom is het zaak te kiezen voor de goedkoopste energieleverancier van 2019. Op deze manier kunt u namelijk nog een lichte besparing realiseren!

 

Honderden euro’s korting op energie

Sinds enkele jaren concurreren energieleverancier behoorlijk op prijs. En dat is te merken in onze energievergelijker! Er zijn op dit moment veel aanbieders die reclame maken met honderden euro’s korting. Hiermee proberen zij klanten te trekken, en aan zich te binden met goede service. Door gebruik te maken van deze aanbiedingen kunt u flink besparen. Niet voor niets is de goedkoopste energieleverancier vaak de gene die de beste welkomstkorting biedt. Op dit moment biedt Essent bijvoorbeeld maar liefst €250,00 korting. En ook Oxxio biedt een megakorting, momenteel tot wel €300,00. Bent u benieuwd welke korting het beste bij uw verbruik past? Vergelijk het hierboven!

 

Energieprijzen vergelijken 2019

Ook in 2019 is het natuurlijk belangrijk om te kiezen voor de goedkoopste energieleverancier voor uw energieverbruik. Hoe u dit regelt? Door even energieprijzen te vergelijken via GoedkopeEnergieenGas.nl! Wilt u energieleverancier vergelijken op basis van All-in-prijzen en aanbiedingen? Dat doet u eenvoudig via onze website! Hebt u uw jaarlijkse gas- en stroomverbruik bij de hand? Vergelijk dan eenvoudig de goedkoopst energieleverancier 2019 op basis van uw persoonlijke verbruik en uw persoonlijke wensen. Stap ook in 2019 over naar de voordeligste energieleverancier en profiteer van een van de vele aantrekkelijke energie aanbiedingen die momenteel geldig zijn.

 

Concurrentie drukt de prijzen!

Op dit moment profiteert u binnen onze energievergelijker van hoge kortingen. De concurrentie voor de bovenste plekken loopt namelijk flink op! Mede hierdoor ontvangt u momenteel bij Oxxio tot maar liefst €255,00 korting. Daarnaast profiteert u ook bij Nuon van €285,00 korting. En ook Essent en Vandebron doen momenteel lekker mee. Vandebron eindigt op de derde plek met een cashback van €200,00. Energieleverancier Essent staat momenteel vierde met een totale cashback van €150,00. Benieuwd welke energieleverancier bij uw verbruik het meest voordelig is? Voer dan uw woon- en verbruiksgegevens in. Zo ziet u direct wat u bij alle energieleverancier kwijt bent voor energie.

 

Goedkoopste energieleverancier 2019 vinden

Wilt u ook de goedkoopste energieleverancier van 2019 vinden? Daar helpen wij u graag mee. Maak gebruik maken onderstaande stappen en vind ook binnen enkele minuten de goedkoopste energieleverancier van 2019.

  • Stap 1. Voer uw stroom- en gasverbruik in bij bovenstaande vergelijker.
  • Stap 2. Kies eventueel voor enkele filters; Bijvoorbeeld looptijd of duurzaamheid.
  • Stap 3. Kies voor de goedkoopste energieleverancier die past bij uw wensen.
  • Stap 4. Klik op de rode button ‘’bekijken’’.
  • Stap 5. Check de deal nogmaals op de website van de energieleverancier en sluit af.
  • Stap 6. Uw overstap wordt helemaal geregeld, geef enkel eenmalig uw meterstanden door.
  • Stap 7. Gefeliciteerd, u bent overgestapt naar de goedkoopste energieleverancier van 2019!

Zo eenvoudig is het! Dus waar wacht u nog op? Voer bovenstaande stappen uit en kies ook voor goedkopere energie!

 

Op zoek naar een voordeligere energieleverancier?

Bent u op zoek naar een nieuw energiecontract voor dit jaar? En sluit u het liefst uw pakket af bij de goedkoopste energieleverancier van 2019? Dat kan eenvoudig via GoedkopeEnergieenGas.nl. De meeste energieleveranciers hebben een lichte prijsstijging bekend gemaakt die per 1 januari 2019 van kracht zal gaan (bij variabele tarieven). Hierdoor zal een gemiddeld consumenten ongeveer €20,00 meer per jaar kwijt zijn aan stroom en gas. Energieleverancier Essent maakte overigens wel een prijsdaling bekend. Dit energiebedrijf heeft namelijk precies op het juiste moment energie ingekocht op de groothandelsmarkt. Wilt u voorkomen dat u in 2019 te veel gaat betalen voor stroom en gas? Stap dan ook over! Hoe u dit doet? Vergelijk eenvoudig tarieven met bovenstaande vergelijkingsmodule.

 

Ervaringen met goedkope energieleveranciers

Veel consumenten denken dat de service bij de goedkoopste energieleveranciers van 2019 wel slecht zal zijn. Maar dit blijkt vaak helemaal niet zo te zijn. Tegenwoordig zijn Nederlandse consumenten bijna allemaal wel tevreden over hun energiebedrijf. Energieleveranciers moeten namelijk wel klantvriendelijk zijn anders stappen klanten zo over. Kijkend naar de rapportcijfers die regelmatig worden uitgedeeld is ook te zien dat alle energieleveranciers een voldoende ontvangen van hun klanten. Geen reden tot zorgen dus. Als voorbeeld, energieleverancier Budget Energie staat bekend om zijn goedkope energieprijzen maar ontvangt een 8,1 van haar klanten op het gebied van kwaliteit, service en producten.

 

Daalt mijn energierekening dan ook?

Wanneer u geen actie onderneemt, en u vaste energietarieven heeft, zal uw energierekening waarschijnlijk niet veel stijgen of dalen. Hebt u een energiecontract met variabele energietarieven? Dan zal uw energierekening in 2019 waarschijnlijk ligt hoger uitvallen. Dit zal in de meeste gevallen gaan om niet meer dan €20,00 op jaarbasis. Benieuwd wat er allemaal veranderd in het jaar 2019 en de verre toekomst? Wij hebben de belangrijkste dingen voor u op een rijtje gezet! Lees hier meer over de energieprijzen in 2019!

 

Duurzaamheid

Wanneer u graag een duurzame keuze maakt dan raden wij u aan de filters in onze energievergelijker te gebruiken. Door het instellen van de filters kunt u er voor kiezen om alleen resultaten te zien waarbij u 100% groene stroom ontvangt. Hiernaast kunt u ook nog eens filteren op een voorkeur voor windenergie, zonne-energie of energie uit Nederland. En dat duurzaam niet altijd duurder hoeft te zijn bewijzen onder andere Vandebron en Powerpeers. Dit zijn twee zeer duurzame energieleveranciers die regelmatig in de top 6 goedkoopste energieleverancier staan! Voer nu uw verbruik in, filter op basis van uw voorkeuren en kies voor de goedkoopste groene energieleverancier!

 

Energiebelasting 2019

In 2019 stijgt de energiebelasting opnieuw. Maar niet zo hard als in 2016. In 2016 was er een explosieve stijging voor het gebruik van aardgas, namelijk 32%. Gelijktijdig daalde wel de belasting over stroom met 16%. In 2019 wordt de belasting opnieuw verhoogt, maar niet zo extreem. Hierdoor zult u wellicht tientallen euro’s meer kwijt zijn op jaarbasis. Dat de energiebelasting onderhand heel hoog ligt is wel duidelijk. Momenteel bestaat de gemiddelde energierekening namelijk voor 44% uit heffingen en belastingen.

 

Vast of variabel energietarief kiezen in 2019?

Of een vast or variabel energietarief goedkoper is, is op dit moment lastig te zeggen. Wanneer de energietarieven gaan stijgen, zal een vast energietarief voordeliger zijn. Wanneer de tarieven nog verder dalen, dan zal een variabel tarief voordeliger zijn. Wat wij uit ervaring kunnen aanraden is om een energiecontract met een loop van 1 jaar te kiezen. Op deze manier kunt u in 2019 weer kiezen voor een andere scherpe deal met een hoge welkomstkorting. Elk jaar vergelijken en overstappen is over het algemeen namelijk het goedkoopst!

 

Over GoedkopeEnergieenGas.nl

Via onze website kunt u onafhankelijk energieleveranciers met elkaar vergelijken. Tevens kunt u door middel van onze energievergelijker eenvoudig energiecontracten met elkaar vergelijken. Om de beste vergelijking te kunnen maken kunt u ervoor kiezen om uw woon- en verbruiksgegevens in te voeren. Op basis van de door u aangeleverde informatie maakt de module een uitgebreide vergelijking. Hierbij is uw privacy altijd gewaarborgd. Deze informatie wordt niet geregistreerd of bewaard. Vervolgens kunt u zelf het door u gewenste energiecontract via de website van de energieleverancier afsluiten.

 


Energie vergelijken via Goedkope Energie en Gas.nl

Eindafrekening energieleverancier
4.5 op basis van 369 stemmen
Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen vergelijken en overstappen naar goedkope energie. Stap ook over en ontvang een gratis tablet, korting op stroom of een leuk welkomstcadeau! Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina's of bekijk hier de FAQ.