Budget Energie


Budget Energie
3.9 op basis van 82 stemmen
Energieleverancier Budget Energie doet al weer een tijdje mee in energiemarkt, en met succes. Het energiebedrijf werd opgericht in het jaar 2011 en momenteel levert het bedrijf energie aan ruim 250.000 Nederlandse huishoudens. Wat Budget Energie anders maakt? Het houdt het graag simpel en eenvoudig! Wanneer u nu kiest voor Budget Energie dan ontvangt u duurzame energie, persoonlijke service en blijvende scherpe tarieven voor stroom en gas. Bent u benieuwd wat u kunt besparen? Zoek dan de beste deal op de website van Budget Energie! In de vergelijkingsmodule ontvangt u hetzelfde aanbod als op de bekende vergelijkingswebsites. U ontvangt dus altijd de beste deal! Bekijk hier de website van Budget Energie!

Bedrijfsgegevens

Naam: Budget Energie
Actief in: Nederland
Markt: Particuliere en Zakelijke

Adresgegevens:
Vijzelstraat 20
1017HK Amsterdam

Vergunninghouder Elektriciteit: Ja.
Vergunninghouder Gas: Ja.
Lid geschillencommissie: Ja.

Betalingsgegevens

Acceptgiro: Niet mogelijk
Kosten: Niet van toepassing
Automatisch incasso: Mogelijk
Kosten 1e herinnering: Geen kosten

Voorschotsgegevens
Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Online via Mijn Budget, telefonisch of per mail.
Hoeveelheid: Onbeperkt mogelijk.
Verlaging: Geen minimum.
Verhoging: Geen maximum.

Online diensten

Via Mijn Budget kunt u onder andere;

Uw meterstanden doorgeven.
Een verhuizing doorgeven.
Uw maandvoorschot verhogen of verlagen.
Persoonlijke gegevens wijzigen.
Uw maandfactuur bekijken.
Uw energieverbruik bekijken.

Duurzaamheid

Ontvang ook altijd duurzame energie! Kies voor Budget Energie en ontvang energie opgewekt door middel van windmolens (23%) en zonnepanelen (77%). Momenteel staat 74% van de windmolens op Nederlandse bodem. Alle geleverde zonne-energie is afkomstig uit Italië. Een duurzame keuze kan dus ook zeer voordelig zijn.

Downloads

Stroometiket.
Algemene voorwaarden.

Budget Energie Zakelijk

Ook voor bedrijven en ondernemers biedt energieleverancier Budget Energie enkele voordelige energiepakketten. Dus, bent u MKB'er of ZZP'er? En bent u op zoek naar een voordelige energieleverancier? Gebruik dan onze vergelijker en check direct wat u gaat betalen! Lees hier meer over Budget Energie Zakelijk.

Budget Energie €150,00 Korting

Wanneer u nu kiest voor Budget Energie 3 Jaar Vast dan profiteert u van €150,00 extra Korting. Hierdoor bent u het eerste jaar extra voordelig uit! Naast deze korting ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus geen last van prijsstijgingen. Wel zo prettig, want zo weet u precies waar u aan toe bent! Naast voordelig is Budget Energie ook nog eens duurzaam en servicegericht. Zo ontvangt u 100% groene stroom en regelt Budget Energie uw overstap. Meer weten? Check dan de website van Budget Energie!

Budget Energie 3 Jaar Vast met €150,00 korting

 

Direct naar;

 

Waarom kiezen voor Budget Energie?

Budget EnergieEr zijn diverse redenen om te kiezen voor Budget Energie. Wilt u graag energie zonder overbodige poespas? Kies dan voor Budget Energie! Wilt u een klantvriendelijke energieleverancier? Ook dan zit u hier goed! Klanten beoordelen deze energieleverancier namelijk met een 8,1. Regelt u graag al uw energiezaken online? Ook dat is geen probleem bij deze energieleverancier. Via Mijn Budget geeft u namelijk bijvoorbeeld eenvoudig uw meterstanden door. Daarnaast is het online wijzigen van gegevens of termijnbedragen ook heel eenvoudig. En een verhuizing? Ook die geeft u online door!
 

Voordelen

 
Voordelen Budget Energie Kies voor een scherp vast of variabel energietarief.Voordelen Budget Energie Uw overstap is binnen minuten geregeld.
Voordelen Budget Energie Regel al uw zaken eenvoudig online via Mijn Budget.Voordelen Budget Energie Online altijd het beste aanbod.
Voordelen Budget Energie Altijd groene stroom dus lekker duurzaam.Voordelen Budget Energie Bespaar blijvend op uw jaarlijkse energierekening.
Voordelen Budget Energie Beoordeelt door klanten met een 8,1.Voordelen Budget Energie Altijd goed bereikbaar (chat of telefoon).

 

Overstappen naar Budget Energie

Wilt u ook profiteren van alle voordelen van energieleverancier Budget Energie? Dat is online heel eenvoudig geregeld! Ga nu naar de website van Budget Energie en zoek de beste deal voor uw verbruiksgegevens in te vullen of te schatten. De module zoekt vervolgens direct het beste aanbod voor uw verbruik. Dit aanbod is altijd gelijk aan dat wat u krijgt bij de bekende Nederlandse vergelijkingswebsites. Na het kiezen van uw energieproduct hoeft u alleen enkele gegevens in te vullen om uw overstap in gang te zetten. Na uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging en vervolgens gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Binnen deze 14 dagen kunt u altijd nog kosteloos opzeggen.

Na uw bedenktijd zal Budget Energie uw eventuele oude energiecontract opzeggen. Hier hebt u dus zelf geen werk aan. Vervolgens ontvangt u 1 week voor de levering een definitieve bevestiging en informatie over uw huidige termijnbedrag. Dit bedrag kunt u zelf eventueel nog wijzigen via Mijn Budget. U ontvangt als laatst 1 werkdag voor de startdatum van de energielevering een email waarin gevraagd wordt u meterstanden door te geven. Hiermee kan uw oude energieleverancier een juiste eindafrekening maken. Zo eenvoudig is het! Meer weten? Bekijk dan de website van Budget Energie!

Het Team achter Budget Energie

Het Team achter Budget Energie

Energieproducten Budget Energie

Wilt u ook kiezen voor een voordelig energieproduct zonder overbodige poespas? Kies dan voor een van de energieproducten van Budget Energie! Momenteel kunt u kiezen voor een scherp energieproduct met vaste of variabele energietarieven. Wanneer u kiest voor een vast energietarief dan betaald u 12 of 36 maanden dezelfde lage tarieven voor stroom en gas. Wanneer u kiest voor een variabel energietarief dan betaald u altijd een actueel tarief voor stroom en gas. Daarnaast bent u flexibeler aangezien u een vrij opzegbaar contract heeft. Bij alle energiepakketten ontvangt u duurzame energie. Bekijk hieronder de verschillende producten. Bent u ook benieuwd wat u per maand gaat betalen? Bereken dan uw termijnbedrag op de website van Budget Energie!
 

1 Jaar

3 Jaar

Variabel

Vast tarief voor 12 maanden.Vast tarief voor 36 maanden.Altijd een actueel tarief.
Nu €75,00 Korting!Nu €150,00 Korting!Geen vast contract.
Altijd groene stroom!Altijd groene stroom!Altijd flexibel!

 

Budget Energie opzeggen

Wilt u Budget Energie opzeggen? Dat is tegenwoordig heel eenvoudig! Wilt u overstappen naar een andere energieleverancier? Dan zegt die uw oude energiecontract met Budget Energie op. Hier hebt u zelf geen omkijken naar. Stapt u niet over maar heeft u helemaal geen energieleverancier meer nodig omdat u bijvoorbeeld samen gaat wonen? Neem dan contact op met de klantenservice en zeg op deze manier op. Wanneer uw contract nog niet verlopen is dan moet u wel rekening houden met een opzegvergoeding. Dit is een vergoeding die Budget Energie vraagt omdat u uw contract voortijdig openbreekt.

 

Uitgelichte reviews

Onderstaande reviews werden door bezoekers als zeer nuttig ervaren.

Onlangs overgestapt naar Budget Energie en tevreden over de gehele procedure. De communicatie was erg duidelijk en de tarieven zoals getoond op de website. Erg blij met de snelle en soepele overstap.

Paul

We zijn nu 3 jaar klant bij Budgetenergie en hoewel we wel een paar keer te laat hadden betaalt hebben ze er nooit moeilijk over gedaan. Gewoon even van te voren bellen, dan doen ze ook echt niet moeilijk hoor!

Rene

Budget Energie Tarieven 2019

Wilt u de tarieven van energieleverancier Budget Energie voor het jaar 2019 vergelijken? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Met onze handige tool vergelijkt u eenvoudig en snel de tarieven voor stroom en gas. Hierbij kunt u Budget Energie vergelijken met andere energieleveranciers, maar ook de diverse eigen energiepakketten kunt u op prijs en voorwaarden vergelijken. Benieuwd wat u kunt besparen op uw energiekosten? Check dan ook de tarieven en bekijk of u ergens anders voordeliger uit bent!
 

Het scherpste aanbod voor 1 jaar

Budget Energie biedt het scherpste aanbod voor 1 jaar. Om deze reden is de energieleverancier dan ook winnaar van het energiecollectief van de Consumentenbond. Wilt u ook 1 jaar lang profiteren van de scherpste tarieven voor stroom en gas? Kies dan ook voor Budget Energie! Via de website of hieronder kunt u direct berekenen wat u per maand gaat betalen. Grote kans dat dit minder is dan bij uw huidige energieleverancier. Bereken ook uw voordeel en stap vandaag nog over.
 

Verlengen

Budget Energie belooft haar klanten blijvend lage tarieven. Om deze reden biedt het dan ook speciale verlengdeals. Deze deals zijn exclusief af te sluiten voor vaste klanten. Door het aanbieden van lage tarieven probeert Budget Energie zo klanten aan zich te binden. Wanneer u kiest voor de overstap deals dan zou dit voordelig kunnen zijn, maar wij van GoedkopeEnergieenGas.nl raden u wel aan om altijd goed te blijven vergelijken. Over het algemeen is het namelijk zo dat overstappen het meest voordelig is. Zelf vergeleken met de verlengdeals van de meeste energieleveranciers.

 

Klantenservice

Heeft u nog vragen? Of wilt u bijvoorbeeld uw energiecontract opzeggen? Neem dan tussen 08:30 en 18:00 (werkdagen) contact op met de klantenservice van Budget Energie. Hoe? Dat kan op verschillende manieren. Zo bereikt u de klantenservice eenvoudig en snel via het telefoonnummer 020-2055555. Daarnaast kunt u via de website ook een live chat starten, waarmee u direct een chat start met een van de medewerkers van Budget Energie. Naast de chat kunt u ook een bericht verzenden via het contactformulier op de website. Wilt u een brief verzenden? Maak dan gebruik van onderstaand adres.

Adres
Vijzelstraat 20
1017 HK Amsterdam

 

Klachten Budget Energie

Heeft u een klacht over Budget Energie? Dat is niet de bedoeling! Energieleverancier Budget Energie streeft er namelijk naar om u zo goed en persoonlijk mogelijk van dienst te zijn. Volgens de klachtenprocedure krijgt u bij Budget Energie altijd binnen 5 werkdagen schriftelijke bevestiging van uw ingestuurde klacht. Daarnaast ontvangt u binnen 15 werkdagen een definitieve reactie op uw klacht. Deze tijdens zijn gebaseerd op de officiële richtlijnen van de ACM (Autoriteit Consument en Markt). Uw klacht kan per post naar Budget Energie Klantenservice, t.a.v. Klachtencoördinator, Postbus 11950, 1001 GZ Amsterdam.

 

Storing melden

Heeft u last van een storing? Geef deze dan door via het gratis telefoonnummer 0800-9009. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor al uw stortingen op het gebied van stroom en gas.
 

Verhuizen

Bent u klant bij Budget Energie en gaat u verhuizen? Regel dan uw energiezaken op tijd. Uw verhuizing kunt u eenvoudig online doorgeven via Mijn Budget. En wanneer u de meterstanden tijdig doorgeeft, dan ontvangt u binnen 4 tot 6 weken uw eindafrekening. Wanneer u energie wil ontvangen op 2 adressen dan is dit ook mogelijk. Dit mag alleen niet langer dan 2 maanden plaatsvinden.
 

Budget Energie vergelijken

Wilt u alle energiepakketten van energieleverancier Budget Energie vergelijken? Voer dan hieronder uw verbruik in en check direct welk energiepakket het beste bij uw verbruik past. Hiernaast kunt u de pakketten ook vergelijken met de energiepakketten van andere energieleveranciers. Zo ziet u direct waar u het goedkoopste uit bent!

 

De goedkoopste deal?

Benieuwd of Budget Energie de goedkoopste deal voor u is? Dat is nogal afhankelijk van uw stroom- en gas verbruik. Om deze reden raden wij u aan om bovenstaande vergelijker te raadplegen tijdens het vergelijken. Door deze tool te gebruiken kunt u de energiepakketten van Budget Energie eenvoudig vergelijken. En hierbij vergelijkt u niet alleen de pakketten van deze energieleverancier. Maar ook de pakketten van andere bekende energieleverancier zoals Essent, NLE en Nuon.

De beste deal gevonden na het invullen van uw verbruiksgegevens? Klik dan op de rode button om het energiepakket direct af te sluiten. Aanmelden is heel eenvoudig en vaak binnen enkele minuten gebeurd. Na uw bedenktijd wordt uw overstap vanzelf in gang gezet. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Benieuwd wat u kunt besparen? Check het in een paar klikken en bespaar ook op uw jaarlijkse energierekening!
 

Ervaringen met Budget Energie

Hebt u ervaring met Budget Energie? Laat deze dan achter en help andere consumenten met het vinden van een nieuwe energieleverancier. Na goedkeuring door de redactie zal uw beoordeling online verschijnen. Benieuwd wat andere over Budget Energie zeggen? Check hieronder de laatste reviews!

 
Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Voeg een beoordeling toe.


Submit your review
* Verplicht veld

Budget Energie SKU UPC Model
In juli 2018 mijn contract afgesloten met Budget Energie in de MediaMarkt bij een medewerker van Budget Energie. Het contract was voor 3 jaar vertelde
Feb 28, 2019 by Anonymous
Naam: Patricia • 
Titel: Nooit doen 

In juli 2018 mijn contract afgesloten met Budget Energie in de MediaMarkt bij een medewerker van Budget Energie. Het contract was voor 3 jaar vertelde het meisje (Esra Kot) mij, maar na de vraag of ik er ook 3 jaar aan vast zou zitten werd mij verteld dat ik er maar 1 jaar aan vast zou zitten. Na een maand kreeg ik mijn eerste kostenoverzicht en ook de kosten vielen veel hoger uit dan wat het meisje bij de MediaMarkt mij verteld had. Na telefonisch contact met de klantenservice bleek hier helaas niet veel meer aan te doen natuurlijk. Helaas had de jongenman die ik aan de telefoon had mij niet verteld dat de "wettelijke korting" op stroom hier nog van af moest en dat dit niet meegenomen wordt in het maandelijkse overzicht (op zich al vreemd). Nu recentelijk contact in verband met onderstaand verhaal kwam ik er dus achter dat de kennis van medewerkers van Budget Energie ver te zoeken is.

Nu ga ik in april 2019 emigreren en moet ik dus van mijn energiecontract af. Ik netjes geïnformeerd wat te doen en tot mijn verbazing kreeg ik te horen dat ik de maximale afkoop boete van € 100,- moet betalen die staat voor een resterende looptijd van 2-2,5 jaar van je energiecontract. Toch gek als je verteld wordt dat je maar een jaar aan je contract vast zou zitten. Daarnaast moet ik ook mijn cadeaubon van MediaMarkt van € 75,- terug betalen die ik kreeg bij het afsluiten van mijn contract als ik binnen een jaar mijn abonnement zou opzeggen. Totale boete dus € 175,-. Uiteraard was ik het hier niet mee eens en heb ik me kapot gemaild en gebeld tot aan de CEO Caroline Princen aan toe. Nu bleek dat er in mijn contract staat dat er MAXIMAAL € 50,- van de cadeaubon mag worden teruggevorderd. Als ik dit niet had gezien hadden die naaibakken dus gewoon € 25,- extra (teveel) aan boete berekend.
Ook gek als je 2/3 deel van een jaar klant bent geweest dat je dan ook 2/3 van zo'n bon moet terugbetalen (wat sowieso al belachelijk is dat je hem überhaubt moet terug betalen). 1/3 van zo'n cadeaubon is wat dat aangaat toch wat reëler.
Al met al is Budget Energie dus absoluut niet flexibel en gaat het alleen maar om de cijfertjes en niet om de menselijke kant. Ze berekenen het MAXIMALE door wat ze wettelijk mogen en denken er niet eens over na om wat schappelijker te zijn in hun boetes in uitzonderlijke gevallen.
Eindstand: Met tegenzin moet ik nu een boete gaan betalen waarvan ik van mening ben dat ie veel te hoog is naar aanleiding van de aan mij verstrekte informatie en word ik als consument eigenlijk neergezet als leugenaar, want er is niemand bij aanwezig geweest bij het verkoopgesprek in de MediaMarkt.
Ik zeg: BudgetEnergie NOOIT DOEN!
En 1 tip naar Budget Energie toe: Leidt je mensen op en wees menselijker en schappelijker!


Budget energie wil voorledige maand termijn incasseren terwijl contract al beëindigd is.Ik moet eerst het voorschot betalen pas daarna willen ze pa
Sep 18, 2018 by Anonymous
Naam: Evert • 
Woonplaats: Breda • 
Titel: Dhr 

Budget energie wil voorledige maand termijn incasseren terwijl contract al beëindigd is.
Ik moet eerst het voorschot betalen pas daarna willen ze pas de eindafrekening opmaken en dreigen met 40 euro incasso kosten.
Klanten service is erg onvriendelijke en ze willen/kunnen niet afwijken van hun systeem terwijl ik meer van hun tegoed heb dan Budget energie van mij.

kortom geen aanrader als je hier ooit weer weg wilt


Budgetenergie? vreselijk bedrijf! Betaal je 1 dag te laat dan krijg je zonder waarschuwing een boete van 40 euro! en een brief van Stedin dat ze je af
May 03, 2018 by Anonymous
Naam: Anne • 
Woonplaats: Nieuwerkerk aan den IJssel • 
Titel: Mw 

Budgetenergie? vreselijk bedrijf! Betaal je 1 dag te laat dan krijg je zonder waarschuwing een boete van 40 euro! en een brief van Stedin dat ze je af gaan sluiten.


Bij aanmelding als nieuwe klant was het al heel vreemd dat ik me alleen kon aanmelden op een huisnummer met een andere toevoeging, maar als ik de klan
Apr 10, 2018 by Anonymous
Naam: Naomi • 
Woonplaats: Rotterdam • 
Titel: Slechte service 

Bij aanmelding als nieuwe klant was het al heel vreemd dat ik me alleen kon aanmelden op een huisnummer met een andere toevoeging, maar als ik de klantenservice zou bellen zou dit aangepast worden. Oke dit is niet perse zo'n issue.. Later werd gevraagd om mijn meterstanden door te geven. Hierdoor kwam ik erachter dat de gevraagde meternummers niet klopten bij mijn meterkast. Blijkbaar een fout in de administratie. Na veel contact en alles gecontroleerd te hebben hielp een aardige man me bij de klantenservice en zou alles goed laten registreren bij de netbeheerder.
Opeens was het contract van mijn bovenbuurvrouw omgezet naar Budgetenergie (zonder haar toestemming?!) en stonden mijn gegevens ineens op haar adres.
Wéér contact opgenomen.. kreeg een zure meid die het blijkbaar erg normaal vond en leek het maar gezeur te vinden en ze zouden het wéér gaan aanpassen.
Ik ben benieuwd of het deze keer wel goed gaat..

Hoop gedoe terwijl ik net zo goed bij mn vorige energiemaatschappij had kunnen blijven. De 8.1 die ze hebben van een klantenbeoordeling krijgen ze van mij zeker niet!


Goedkoper dan de meeste andere energieleveranciers. Communicatie goed en website erg duidelijk. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen!
Feb 06, 2017 by Anonymous
Naam: Hendrik K. • 
Woonplaats: Abbekerk • 
Titel: Voordelig 

Goedkoper dan de meeste andere energieleveranciers. Communicatie goed en website erg duidelijk. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen!


Onlangs overgestapt naar Budget Energie en tevreden over de gehele procedure. De communicatie was erg duidelijk en de tarieven zoals getoond op de web
Dec 20, 2016 by Anonymous
Naam: Paul • 
Woonplaats: Den Helder • 
Titel: Snelle overstap 

Onlangs overgestapt naar Budget Energie en tevreden over de gehele procedure. De communicatie was erg duidelijk en de tarieven zoals getoond op de website. Erg blij met de snelle en soepele overstap.


We zijn nu 3 jaar klant bij Budgetenergie en hoewel we wel een paar keer te laat hadden betaalt hebben ze er nooit moeilijk over gedaan. Gewoon even v
Nov 12, 2016 by Anonymous
Naam: Rene • 
Woonplaats: Amsterdam • 
Titel: Ga zo door! 

We zijn nu 3 jaar klant bij Budgetenergie en hoewel we wel een paar keer te laat hadden betaalt hebben ze er nooit moeilijk over gedaan. Gewoon even van te voren bellen, dan doen ze ook echt niet moeilijk hoor. Klantvriendelijke medewerkers en lage tarieven. Ga zo door!


2.4 4.0 7 7 In juli 2018 mijn contract afgesloten met Budget Energie in de MediaMarkt bij een medewerker van Budget Energie. Het contract was voor 3 jaar vertelde het meisje (Esra Kot) mij, ma Budget Energie