Budget Energie

Over

Energieleverancier Budget Energie doet al weer een tijdje mee in energiemarkt, en met succes. Het energiebedrijf werd opgericht in het jaar 2011 en momenteel levert het bedrijf energie aan ruim 250.000 Nederlandse huishoudens. Wat Budget Energie anders maakt? Het houdt het graag simpel en eenvoudig! Wanneer u nu kiest voor Budget Energie dan ontvangt u duurzame energie, persoonlijke service en blijvende scherpe tarieven voor stroom en gas. Bent u benieuwd wat u kunt besparen? Zoek dan de beste deal op de website van Budget Energie! In de vergelijkingsmodule ontvangt u hetzelfde aanbod als op de bekende vergelijkingswebsites. U ontvangt dus altijd de beste deal! Bekijk hier de website van Budget Energie!

Gegevens

Bedrijfsgegevens

Naam: Budget Energie
Actief in: Nederland
Markt: Particuliere en Zakelijke

Adresgegevens:
Vijzelstraat 20
1017HK Amsterdam

Vergunninghouder Elektriciteit: Ja.
Vergunninghouder Gas: Ja.
Lid geschillencommissie: Ja.

Betaling en Termijnen

Betalingsgegevens

Acceptgiro: Niet mogelijk
Kosten: Niet van toepassing
Automatisch incasso: Mogelijk
Kosten 1e herinnering: Geen kosten

Voorschotsgegevens
Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Online via Mijn Budget, telefonisch of per mail.
Hoeveelheid: Onbeperkt mogelijk.
Verlaging: Geen minimum.
Verhoging: Geen maximum.

Extra diensten

Online diensten

Via Mijn Budget kunt u onder andere;

Uw meterstanden doorgeven.
Een verhuizing doorgeven.
Uw maandvoorschot verhogen of verlagen.
Persoonlijke gegevens wijzigen.
Uw maandfactuur bekijken.
Uw energieverbruik bekijken.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Ontvang ook altijd duurzame energie! Kies voor Budget Energie en ontvang energie opgewekt door middel van windmolens (23%) en zonnepanelen (77%). Momenteel staat 74% van de windmolens op Nederlandse bodem. Alle geleverde zonne-energie is afkomstig uit Italië. Een duurzame keuze kan dus ook zeer voordelig zijn.

Downloads

Stroometiket.
Algemene voorwaarden.

MKB/ZZP

Budget Energie Zakelijk

Ook voor bedrijven en ondernemers biedt energieleverancier Budget Energie enkele voordelige energiepakketten. Dus, bent u MKB'er of ZZP'er? En bent u op zoek naar een voordelige energieleverancier? Gebruik dan onze vergelijker en check direct wat u gaat betalen! Lees hier meer over Budget Energie Zakelijk.

Budget Energie vergelijken

Wilt u alle energiepakketten van energieleverancier Budget Energie vergelijken? Voer dan hieronder uw verbruik in en check direct welk energiepakket het beste bij uw verbruik past. Hiernaast kunt u de pakketten ook vergelijken met de energiepakketten van andere energieleveranciers. Zo ziet u direct waar u het goedkoopste uit bent!

 

Budget Energie €150,00 Korting

Wanneer u nu kiest voor Budget Energie 3 Jaar Vast dan profiteert u van €150,00 extra Korting. Hierdoor bent u het eerste jaar extra voordelig uit! Naast deze korting ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus geen last van prijsstijgingen. Wel zo prettig, want zo weet u precies waar u aan toe bent! Naast voordelig is Budget Energie ook nog eens duurzaam en servicegericht. Zo ontvangt u 100% groene stroom en regelt Budget Energie uw overstap. Meer weten? Check dan de website van Budget Energie!

Budget Energie 3 Jaar Vast met €150,00 korting

 

Direct naar;

 

Waarom kiezen voor Budget Energie?

Budget EnergieEr zijn diverse redenen om te kiezen voor Budget Energie. Wilt u graag energie zonder overbodige poespas? Kies dan voor Budget Energie! Wilt u een klantvriendelijke energieleverancier? Ook dan zit u hier goed! Klanten beoordelen deze energieleverancier namelijk met een 8,1. Regelt u graag al uw energiezaken online? Ook dat is geen probleem bij deze energieleverancier. Via Mijn Budget geeft u namelijk bijvoorbeeld eenvoudig uw meterstanden door. Daarnaast is het online wijzigen van gegevens of termijnbedragen ook heel eenvoudig. En een verhuizing? Ook die geeft u online door!

Voordelen

Voordelen Budget Energie Kies voor een scherp vast of variabel energietarief.Voordelen Budget Energie Uw overstap is binnen minuten geregeld.
Voordelen Budget Energie Regel al uw zaken eenvoudig online via Mijn Budget.Voordelen Budget Energie Online altijd het beste aanbod.
Voordelen Budget Energie Altijd groene stroom dus lekker duurzaam.Voordelen Budget Energie Bespaar blijvend op uw jaarlijkse energierekening.
Voordelen Budget Energie Beoordeelt door klanten met een 8,1.Voordelen Budget Energie Altijd goed bereikbaar (chat of telefoon).

Overstappen naar Budget Energie

Wilt u ook profiteren van alle voordelen van energieleverancier Budget Energie? Dat is online heel eenvoudig geregeld! Ga nu naar de website van Budget Energie en zoek de beste deal voor uw verbruiksgegevens in te vullen of te schatten. De module zoekt vervolgens direct het beste aanbod voor uw verbruik. Dit aanbod is altijd gelijk aan dat wat u krijgt bij de bekende Nederlandse vergelijkingswebsites. Na het kiezen van uw energieproduct hoeft u alleen enkele gegevens in te vullen om uw overstap in gang te zetten. Na uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging en vervolgens gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Binnen deze 14 dagen kunt u altijd nog kosteloos opzeggen.

Na uw bedenktijd zal Budget Energie uw eventuele oude energiecontract opzeggen. Hier hebt u dus zelf geen werk aan. Vervolgens ontvangt u 1 week voor de levering een definitieve bevestiging en informatie over uw huidige termijnbedrag. Dit bedrag kunt u zelf eventueel nog wijzigen via Mijn Budget. U ontvangt als laatst 1 werkdag voor de startdatum van de energielevering een email waarin gevraagd wordt u meterstanden door te geven. Hiermee kan uw oude energieleverancier een juiste eindafrekening maken. Zo eenvoudig is het! Meer weten? Bekijk dan de website van Budget Energie!

Het Team achter Budget Energie
Het Team achter Budget Energie

Energieproducten Budget Energie

Wilt u ook kiezen voor een voordelig energieproduct zonder overbodige poespas? Kies dan voor een van de energieproducten van Budget Energie! Momenteel kunt u kiezen voor een scherp energieproduct met vaste of variabele energietarieven. Wanneer u kiest voor een vast energietarief dan betaald u 12 of 36 maanden dezelfde lage tarieven voor stroom en gas. Wanneer u kiest voor een variabel energietarief dan betaald u altijd een actueel tarief voor stroom en gas. Daarnaast bent u flexibeler aangezien u een vrij opzegbaar contract heeft. Bij alle energiepakketten ontvangt u duurzame energie. Bekijk hieronder de verschillende producten. Bent u ook benieuwd wat u per maand gaat betalen? Bereken dan uw termijnbedrag op de website van Budget Energie!

1 Jaar

3 Jaar

Variabel

Vast tarief voor 12 maanden.Vast tarief voor 36 maanden.Altijd een actueel tarief.
Nu €75,00 Korting!Nu €150,00 Korting!Geen vast contract.
Altijd groene stroom!Altijd groene stroom!Altijd flexibel!

Budget Energie opzeggen

Wilt u Budget Energie opzeggen? Dat is tegenwoordig heel eenvoudig! Wilt u overstappen naar een andere energieleverancier? Dan zegt die uw oude energiecontract met Budget Energie op. Hier hebt u zelf geen omkijken naar. Stapt u niet over maar heeft u helemaal geen energieleverancier meer nodig omdat u bijvoorbeeld samen gaat wonen? Neem dan contact op met de klantenservice en zeg op deze manier op. Wanneer uw contract nog niet verlopen is dan moet u wel rekening houden met een opzegvergoeding. Dit is een vergoeding die Budget Energie vraagt omdat u uw contract voortijdig openbreekt.

 

Uitgelichte reviews

Onderstaande reviews werden door bezoekers als zeer nuttig ervaren.

Onlangs overgestapt naar Budget Energie en tevreden over de gehele procedure. De communicatie was erg duidelijk en de tarieven zoals getoond op de website. Erg blij met de snelle en soepele overstap.

Paul

We zijn nu 3 jaar klant bij Budgetenergie en hoewel we wel een paar keer te laat hadden betaalt hebben ze er nooit moeilijk over gedaan. Gewoon even van te voren bellen, dan doen ze ook echt niet moeilijk hoor!

Rene

Budget Energie Tarieven 2019

Wilt u de tarieven van energieleverancier Budget Energie voor het jaar 2019 vergelijken? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Met onze handige tool vergelijkt u eenvoudig en snel de tarieven voor stroom en gas. Hierbij kunt u Budget Energie vergelijken met andere energieleveranciers, maar ook de diverse eigen energiepakketten kunt u op prijs en voorwaarden vergelijken. Benieuwd wat u kunt besparen op uw energiekosten? Check dan ook de tarieven en bekijk of u ergens anders voordeliger uit bent!
 

Het scherpste aanbod voor 1 jaar

Budget Energie biedt het scherpste aanbod voor 1 jaar. Om deze reden is de energieleverancier dan ook winnaar van het energiecollectief van de Consumentenbond. Wilt u ook 1 jaar lang profiteren van de scherpste tarieven voor stroom en gas? Kies dan ook voor Budget Energie! Via de website of hieronder kunt u direct berekenen wat u per maand gaat betalen. Grote kans dat dit minder is dan bij uw huidige energieleverancier. Bereken ook uw voordeel en stap vandaag nog over.
 

Verlengen

Budget Energie belooft haar klanten blijvend lage tarieven. Om deze reden biedt het dan ook speciale verlengdeals. Deze deals zijn exclusief af te sluiten voor vaste klanten. Door het aanbieden van lage tarieven probeert Budget Energie zo klanten aan zich te binden. Wanneer u kiest voor de overstap deals dan zou dit voordelig kunnen zijn, maar wij van GoedkopeEnergieenGas.nl raden u wel aan om altijd goed te blijven vergelijken. Over het algemeen is het namelijk zo dat overstappen het meest voordelig is. Zelf vergeleken met de verlengdeals van de meeste energieleveranciers.

 

Klantenservice

Heeft u nog vragen? Of wilt u bijvoorbeeld uw energiecontract opzeggen? Neem dan tussen 08:30 en 18:00 (werkdagen) contact op met de klantenservice van Budget Energie. Hoe? Dat kan op verschillende manieren. Zo bereikt u de klantenservice eenvoudig en snel via het telefoonnummer 020-2055555. Daarnaast kunt u via de website ook een live chat starten, waarmee u direct een chat start met een van de medewerkers van Budget Energie. Naast de chat kunt u ook een bericht verzenden via het contactformulier op de website. Wilt u een brief verzenden? Maak dan gebruik van onderstaand adres.

Adres
Vijzelstraat 20
1017 HK Amsterdam

 

Klachten Budget Energie

Heeft u een klacht over Budget Energie? Dat is niet de bedoeling! Energieleverancier Budget Energie streeft er namelijk naar om u zo goed en persoonlijk mogelijk van dienst te zijn. Volgens de klachtenprocedure krijgt u bij Budget Energie altijd binnen 5 werkdagen schriftelijke bevestiging van uw ingestuurde klacht. Daarnaast ontvangt u binnen 15 werkdagen een definitieve reactie op uw klacht. Deze tijdens zijn gebaseerd op de officiële richtlijnen van de ACM (Autoriteit Consument en Markt). Uw klacht kan per post naar Budget Energie Klantenservice, t.a.v. Klachtencoördinator, Postbus 11950, 1001 GZ Amsterdam.

 

Storing melden

Heeft u last van een storing? Geef deze dan door via het gratis telefoonnummer 0800-9009. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor al uw stortingen op het gebied van stroom en gas.
 

Verhuizen

Bent u klant bij Budget Energie en gaat u verhuizen? Regel dan uw energiezaken op tijd. Uw verhuizing kunt u eenvoudig online doorgeven via Mijn Budget. En wanneer u de meterstanden tijdig doorgeeft, dan ontvangt u binnen 4 tot 6 weken uw eindafrekening. Wanneer u energie wil ontvangen op 2 adressen dan is dit ook mogelijk. Dit mag alleen niet langer dan 2 maanden plaatsvinden.
 

De goedkoopste deal?

Benieuwd of Budget Energie de goedkoopste deal voor u is? Dat is nogal afhankelijk van uw stroom- en gas verbruik. Om deze reden raden wij u aan om bovenstaande vergelijker te raadplegen tijdens het vergelijken. Door deze tool te gebruiken kunt u de energiepakketten van Budget Energie eenvoudig vergelijken. En hierbij vergelijkt u niet alleen de pakketten van deze energieleverancier. Maar ook de pakketten van andere bekende energieleverancier zoals Essent, NLE en Nuon.

De beste deal gevonden na het invullen van uw verbruiksgegevens? Klik dan op de rode button om het energiepakket direct af te sluiten. Aanmelden is heel eenvoudig en vaak binnen enkele minuten gebeurd. Na uw bedenktijd wordt uw overstap vanzelf in gang gezet. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Benieuwd wat u kunt besparen? Check het in een paar klikken en bespaar ook op uw jaarlijkse energierekening!
 

Ervaringen met Budget Energie

Hebt u ervaring met Budget Energie? Laat deze dan achter en help andere consumenten met het vinden van een nieuwe energieleverancier. Na goedkeuring door de redactie zal uw beoordeling online verschijnen. Benieuwd wat andere over Budget Energie zeggen? Check hieronder de laatste reviews!

 
Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Budget Energie
Average rating:  
 2 reviews
 by velleman

Wij hebben bij een aankoop in de mediamarkt een aanbieding gekregen voor budget energie.

Lijkt leuk maar achteraf heeft het ons veel geld gekost! NIET DOEN DUS!

We wilden onze overstap laten aansluiten op einde contractdatum, maar door een fout bij budget energie zijn wij 12 dagen voor contractdatum opgezet om te veranderen.

Hierdoor betalen we niet alleen boete van 2x €50,- (die wordt wel vergoed), maar ook boete correctie vergoeding 2x €125,-! Dus voor 12 dagen te vroeg betalen wij nu €350,- boete!!!!

Vorige energie leverancier geeft aan alleen via heran procedure nog wat te kunnen doen, maar Budget Energie weigert. We zouden wel kunnen opzeggen, maar er wordt dan niet bij vermeld dat je dan nog eens 2x €125,- boete krijgt!

Ik heb er maar een woord voor: oplichters!

 by Koen

Budget Energie maakt de lage prijzen het eerste jaar zeker waar. Hierna gingen de tarieven helaas weer omhoog. Om deze reden ben ik nu weer overgestapt naar een andere energieleverancier. Ondanks dit kan ik geen slechte dingen over Budget Energie bedenken. Aanrader.