Budget Energie opzeggen

Budget Energie opzeggenBent u momenteel klant bij energieleverancier Budget Energie? En wilt u hier uw energiecontract opzeggen? Dat kunt u meerdere manieren doen. Wat de handigste optie is? Dat hangt af van uw persoonlijke situatie. Wilt u energie blijven ontvangen maar dan van een andere energieleverancier? Stap dan gewoon over naar een andere leverancier. Wilt u helemaal geen energie meer ontvangen? Zeg dan uw energiecontract op door contact op te nemen met Budget Energie.

 

Ik wil geen energie meer ontvangen

Wilt u helemaal geen energie meer ontvangen? Omdat u bijvoorbeeld gaat emigreren? Of omdat u gaat samenwonen met een nieuwe partner? Dan moet u zelf bij Budget Energie opzeggen! Dit kan u doen door contact op te nemen met de klantenservice. Na het aflopen van uw energiecontract zal u binnen 4 tot 6 weken een eindnota ontvangen. Op de eindnota kunt u terugvinden of u nog geld terug krijgt of moet betalen. Na dat dit afgerond is bent u helemaal van uw energielevering af.

 

Overstappen naar een andere energieleverancier

Wilt u Budget Energie opzeggen omdat u graag klant wil worden bij een andere energieleverancier? Dan hoeft u eigenlijk niets speciaals te doen. Meldt uzelf gewoon aan bij de energieleverancier van uw keuze. Deze zal vervolgens zorgen dat uw oude energiecontract bij Budget Energie wordt opgezegd. Hier hoeft u zelf helemaal niets voor te doen! Hierbij wordt uiteraard ook gelet op de afloop van uw huidige contract met Budget Energie. Dit voorkomt een hoop administratieve rompslomp en een eventuele overstapboete.

 

Kies direct een nieuwe energieleverancier

Maak direct gebruik van onze energievergelijker en kies direct een nieuwe energieleverancier! Door het vergelijken op basis van uw verbruik vindt u eenvoudig de goedkoopste deal. Na het aanmelden bij uw nieuwe energieleverancier zal deze zorgen dat uw energiecontract bij Budget Energie wordt opgezegd. Dit kost niets extra’s en is gewoon een standaard routine!

 

 

Klantenservice Budget Energie

Wilt u Budget Energie opzeggen via de klantenservice? Neem dan contact op per telefoon of verstuur uw opzegging per post. U bereikt de klantenservice van Budget Energie eenvoudig en snel via het telefoonnummer 020-2055555. Post kan u verzenden naar onderstaand adres. Via de website is het tevens mogelijk om vragen te stellen via de live chat.

Vijzelstraat 20
1017 HK Amsterdam

 

Budget Energie opzeggen bij verhuizing, wel of niet nodig?

Budget Energie opzeggen bij verhuizing, wel of niet nodig?

Bent u klant bij Budget Energie? En gaat u verhuizen? Dan hoeft u uw energiecontract niet op te zeggen. Wilt u ook gewoon weer energie ontvangen op uw nieuwe adres? Geef dan uw verhuizing tijdig door via de website van Budget Energie. Wanneer u dit op tijd regelt dan zal uw energiecontract gewoon meeverhuizen naar uw nieuwe adres.  Het enige wat u hoeft te doen is de verhuizing op tijd doorgeven en uw meterstanden doorgeven. Als u dit doet dan verhuist uw energiepakket gewoon met u mee.

 

Extra tip van ons: Wanneer u gaat verhuizen is de kans groot dat uw verbruik gaat toenemen of afnemen. Dit kan bijvoorbeeld omdat het oppervlakte verschilt, het aantal bewoners verschilt of de mate van isolatie verandert. Om deze reden is het dan ook wel aan te raden om na uw verhuizing opnieuw energieleverancier te gelijken. Met een gewijzigd energieverbruik kunt u namelijk vaak bij een andere minder betalen.

 

Kosten Budget Energie opzeggen

Wilt u uw energiecontract met Budget Energie opzeggen? Hier zijn in principe geen kosten aan verbonden. Waar u wel rekening mee moet houden is een eventuele opzegvergoeding. Dit is een vergoeding die een energieleverancier kan rekenen als u uw contract voortijdig opzegt. Hebt u een contract met een vaste looptijd? En is nog niet de hele contractduur verlopen? Dan zal Budget Energie de vergoeding in rekening brengen. De maximale hoogte van deze vergoeding wordt door de ACM vastgelegd. Check hieronder hoe hoog deze vergoeding momenteel ligt.

Resterende looptijdMaximale kosten per product
0 - 18 maanden€50,00
18 - 24 maanden€75,00
24 - 30 maanden€100,00
Meer dan 2,5 jaar€125,00
Lees hier meer over de opzegvergoeding.

Let op; deze kosten zijn geldig per energiecontract. Heeft u bijvoorbeeld een contract met stroom en gas dat u wil opzeggen? En loopt het contract nog 2 jaar? Dan betaalt u 2 x €100,00 = een totaal van €200,00.

 

Waarom contract bij Budget Energie opzeggen?

Waarom wil u Budget Energie opzeggen? Wij zijn erg benieuwd! Bent u tevreden klant maar wilt u gewoon minder betalen? Of bent u ergens ontevreden over? Wij horen het graag van u! Laat ook een review achter en help andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe energieleverancier.

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave