Gratis Tablet bij Energie

Een gratis tablet bij energie. Wie wil dat nou niet? Met uw nieuwe tablet kunt u bijvoorbeeld uw energieverbruik in te gaten. En mocht u zonnepanelen hebben dan kunt u ook uw live opbrengst volgen. Daarnaast kunt u uw gratis tablet natuurlijk ook voor reguliere dingen gebruiken zoals uw favoriete social media, email en streamingsdiensten. Wanneer u nu overstapt dan kunt u in ieder geval profiteren van een Gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 bij Vattenfall. Daarnaast kunt u nu bij Essent ook profiteren van een Bol.com cadeaubon ter waarde van maximaal €250,00. Hiermee kunt u ook zelf uw eigen gratis tablet online uitkiezen. Benieuwd naar het complete aanbod aan acties met gratis tablet bij energie. Neem dan een kijkje hieronder!

Sinds begin 2022 heeft de energiemarkt te maken met extreme prijsstijgingen. Hierdoor zijn alle acties in combinatie met een gratis tablet  tijdelijk niet beschikbaar. In onderstaande tabel vindt u complete aanbod aan promoties waarvan u kunt profiteren in 2022.

Top 10 Acties in 2023

Check onderstaande tabel voor een overzicht van de Top 10 populairste acties van 2023. Stap vandaag nog over en profiteer van een welkomstcadeau met een waarde tot wel €500,00! Klik op ‘’Meer informatie’’ om uw maandtarief te berekenen. Hier kunt u zich overigens ook aanmelden voor een van energie aanbiedingen inclusief welkomstcadeau.

Verlopen aanbiedingen

Onderstaande gratis tablet aanbiedingen zijn op dit moment niet geldig.

Samsung Galaxy Tab A 10.1 bij Essent

Wanneer u nu kiest voor Essent dan kunt u profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 (32GB) ter waarde van €299,00. Een leuk welkomstcadeau speciaal voor nieuwe klanten! Naast deze prachtige gratis Samsung Tablet ontvangt u ook nog eens een handige hoes cadeau. Naast deze gratis Samsung Galaxy Tab en hoes profiteert u tevens van 100% Groene Windstroom en vaste lage tarieven voor stroom en gas. En uw overstap? Die neemt Essent u volledig uit handen! Meer weten of direct profiteren? Ga dan naar de website van Essent!

Voordelen Aanbieding

 • Gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 + Hoes.
 • Essent regelt uw overstap van A tot Z.
 • Drie jaar lang zekerheid over uw energie!
 • Ontvang 100% Groene WindStroom.

Ook profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 + Hoes bij Essent? Ga dan naar de website van Essent!

Gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 (32GB) bij Essent

Essent + Wehkamp bon

Overstappers die nu kiezen voor een driejarige overeenkomst van Essent profiteren nu van een gratis Wehkamp cadeaukaart ter waarde van €250,00. Met deze cadeaubon kan men zelf een gratis tablet uitkiezen in het online warenhuis van Nederland. Uiteraard is het met de bon ook mogelijk om accessoires of andere producten te bestellen. Naast dit toffe cadeau profiteert u verder van 100% Groene Windstroom en de gratis overstapservice. Hierdoor wordt uw complete overstap geregeld door Essent. Meer weten of direct profiteren? Ga dan naar de website van Essent!

Voordelen

 • Essent regelt uw overstap van A tot Z. Wel zo prettig.
 • Vaste lage tarieven voor energie. U heeft drie jaar zekerheid.
 • Lekker duurzaam. Ontvang 100% Groene Windstroom.
 • Selecteer zelf een gratis tablet met uw gratis Wehkamp cadeaukaart ter waarde van €250,00.

Ook profiteren van gratis cadeaubon ter waarde van €250,00 bij Essent? Meldt u dan vandaag nog aan!

Essent + €250,00 Wehkamp bon

Twee gratis tablet bij Nuon

Met de #daaromwaardeerikjou van Nuon kunt u profiteren van een dubbel welkomstcadeau. Hierbij is er één voor uzelf, en één voor een ander. Met deze actie kunt u ook kiezen voor een gratis Samsung Galaxy Tab A 7.0 ter waarde van €149,00. Met deze actie ontvangt u dus niet een gratis tablet, maar zelfs twee! Hiermee toont u op een leuke manier uw waardering aan een bekende die het heeft verdiend. Of u houdt ze allebei, bijvoorbeeld één voor thuis en één voor op de zaak. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Meer weten? Ga dan naar de website van Nuon!

Voordelen

 • Geen gedoe. Nuon regelt uw overstap.
 • Korte looptijd. Uw tarieven staan 12 maanden vast.
 • Altijd recht op 14 dagen bedenktijd!
 • Ontvang twee gratis tablets ter waarde van €149,00.

Ook profiteren van een dubbel welkomstcadeau bij Nuon? Meldt u dan vandaag nog aan!

Twee gratis tablet bij Nuon

Kies uw eigen tablet uit (Essent)

Stap nu over naar Groene Stroom en Gas 3 Jaar van Essent en kies uw eigen tablet uit via Bol.com. Na uw overstap ontvangt u namelijk een cadeaukaart ter waarde van maar liefst €100,00 thuisgestuurd! Hiermee kunt u zelf een tablet in de webshop van Bol.com uitkiezen! Deze is hierdoor lekker voordelig of zelfs helemaal gratis. Meldt u vandaag aan en Essent regelt uw overstap van A tot Z! Geen administratieve rompslomp. Meer weten over deze scherpe aanbieding van Essent? Bekijk dan de website van Essent.

Voordelen Aanbieding

 • Essent regelt uw overstap van A tot Z.
 • Drie jaar geen last van prijsstijgingen.
 • 100% Groene WindStroom.
 • Nu met Bol.com cadeaukaart t.w.v. €100,00!

Ook profiteren van een gratis Bol.com cadeaubon bij Essent? Ga dan naar de website van Essent!

Gratis Bol.com Cadeaukaart bij Essent (€100,00)

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (4G) bij Vattenfall

Tijdens de Energiecadeau XL actie kunt u bij Vattenfall profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 (Wifi / 4G) ter waarde van €249,00. Naast dit mooie welkomstcadeau profiteert u van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u tijdens de looptijd van uw contract (1 jaar) geen last van eventuele prijsstijgingen in de energiemarkt. En uw overstap? Die regelt Vattenfall van A tot Z voor u! Meer weten of direct profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 bij Vattenfall? Ga dan naar de website van Vattenfall!

Voordelen Aanbieding

 • Vattenfall regelt uw overstap van A tot Z.
 • Geen last van prijsstijgingen.
 • Altijd 14 dagen bedenktijd.
 • Met gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1.

Ook profiteren van een Galaxy Tab 10.1 ter waarde van €249,00? Ga dan naar de website van Vattenfall!

Gratis Tablet bij Vattenfall - Energiecadeau XL

Kies uw eigen tablet uit (Essent)

Wanneer u nu kiest voor Essent 3 jaar vast dan kunt u profiteren van een gratis Bol.com cadeaubon ter waarde van €250,00. Met deze cadeaubon kiest u eenvoudig zelf online uw eigen tablet uit. Dit kan er een zijn van Samsung, maar ook van bijvoorbeeld Apple, HP of Asus. Afhankelijk van de prijs ontvangt u deze tablet nu helemaal gratis, of met een kleine bijbetaling. Naast dit toffe welkomstcadeau profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Deze staan vast gedurende drie jaar waardoor u extra zekerheid hebt. Meer weten? Check dan de website van Essent!

Voordelen

 • Kies zelf uw gratis tablet ter waarde van maximaal €250,00.
 • Uw tarieven staan drie jaar lang vast.
 • Essent regelt uw complete overstap.
 • Altijd 14 dagen bedenktijd!

Ook profiteren van een gratis Bol.com cadeaubon (€250,00) bij Essent? Meldt u dan nu aan!

Gratis Bol.com Cadeaubon bij Essent

Kies uw eigen tablet uit (Vattenfall)

Tijdens de Energiecadeau XL actie van Vattenfall kunt u profiteren van een gratis Bol.com cadeaubon ter waarde van €200,00. Met deze cadeaubon kiest u zelf uw gratis tablet uit in de bekendste webshop van Nederland. Daarnaast profiteert u een jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent de komende jaren. En uw overstap? Die neemt Vattenfall u volledig uit handen! Wel zo handig. Ook hebt u altijd recht op 14 dagen bedenktijd! Meer weten over deze gratis tablet actie of uw maandtarief checken? Ga dan de website van Vattenfall!

Voordelen

 • Uw tarieven staan een jaar lang vast. Hierdoor hebt u 12 maanden zekerheid.
 • Vattenfall regelt uw complete overstap. Lekker eenvoudig.
 • Altijd 14 dagen bedenktijd! Geen keuzestress.
 • Kies zelf uw gratis tablet (iPad of Android) en eventuele accessoires uit ter waarde van maximaal €200,00.

Ook profiteren van een gratis Bol.com cadeaubon (€200,00) bij Vattenfall? Ga dan naar de website van Vattenfall!

Vattenfall Energiecadeau XL Aanbieding - Kies uw eigen cadeau!

Samsung Galaxy Tab E 9.6 bij Vattenfall

Tijdens de Vattenfall Zomeractie profiteert u van een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 wifi bij uw energiepakket. Tevens ontvangt u 10 E-books helemaal gratis! Kies ook voor een voordelig eenjarig energiepakket van Vattenfall en ontvang direct 5% korting op stroom. En blijft u langer klant? Dan komt er elk jaar 5% bij en profiteert u van een oplopende korting tot wel 25%! Ook profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 en vaste lage tarieven voor stroom en gas? Ga dan naar de website van Vattenfall!

Voordelen Vattenfall

 • Tablet inclusief 10 E-books.
 • Direct 5% korting op stroom.
 • Overtstappen in minuten.
 • Nu met gratis Galaxy Tab E 9.6!

Stap ook over tijdens de Vattenfall Zomeractie! Meer weten of direct aanmelden? Ga dan naar de website van Vattenfall!

Gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 tijdens de Vattenfall Zomeractie

Gratis Tablet bij Vattenfall

Wanneer u nu kiest voor groene energie van Vattenfall dan ontvangt u een gratis Samsung Tablet cadeau! En daarnaast profiteert u ook nog eens van een gratis energiescan. Een handige manier om inzicht in uw energieverbruik te krijgen die tevens met een 9,4 wordt beoordeelt door Vattenfall klanten. Ontvang ook groene stroom uit Nederland en Gas met CO2-compensatie en ontvang een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 ter waarde van €199,00. Meer weten? Ga dan naar de website van Vattenfall!

Voordelen Aanbieding

 • Duurzame energie uit Nederland.
 • Met gratis Vattenfall Energiescan.
 • Vattenfall regelt uw overstap.
 • Komende drie jaar zekerheid

Ook profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 bij Vattenfall? Ga dan naar de website van Vattenfall!

Gratis Samsung Tablet bij Energie Vattenfall!

Kies uw eigen tablet uit (Wehkamp)

Stap nu over naar Groene Stroom en Gas 3 Jaar van Essent en kies uw eigen tablet uit via de webshop van Wehkamp. Na uw overstap ontvangt u namelijk een cadeaukaart ter waarde van maar liefst €300,00 thuisgestuurd! Hiermee kunt u eenvoudig zelf een mooie tablet in de webshop van Wehkamp uitkiezen! Meldt u vandaag aan en Essent regelt uw overstap van A tot Z!

Voordelen Aanbieding

 • Essent regelt uw overstap van A tot Z.
 • Drie jaar geen last van prijsstijgingen.
 • 100% Groene WindStroom.
 • Nu met Wehkamp cadeaukaart t.w.v. €300,00!

Ook profiteren van een gratis Wehkamp cadeaubon bij Essent? Check dan de website van Essent!

Gratis Cadeaubon Wehkamp (€300,00) bij Essent!

Gratis Samsung Galaxy Tab E

Op dit moment ontvangt u bij DealDirect en Miky Energie Topdeal een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 Tablet. De Samsung Galaxy Tab E is zeer stijlvol en lichtgewicht. Waardoor deze makkelijk mee te nemen is tijdens reizen of dagjes weg. Verder heeft een apparaat een sterke accu, een 9,6 inch scherm van goede kwaliteit en draait het systeem op Andoid 4.4 KitKat. Wanneer u foto's of video wil schieten dan kunt u gebruik maken van een 2 Megapixel camera voor of de 5 Megapixel camera aan de achterkant. Verder heeft deze tablet 8GB intern geheugen wat uit te breiden is door middel van een SD-kaartje. Meer weten over deze tablet? Bekijk dan de unboxing video rechts.

Review Samsung Galaxy Tab E 9.6

Gratis Samsung Galaxy Tab 3 Lite bij Miky Energie

De Samsung Galaxy Tab 3 Lite is compacter, dunner en lichter dan zijn voorganger, de Samsung Galaxy Tab 3. De gratis Samsung Galaxy Tab 3 Lite heeft een 7 inch scherm met een resolutie van 1024x600 pixels. Hierdoor geniet uit van een haarscherp beeld en prachtig foto/videomateriaal. De Galaxy Tab 3 Lite heeft een 2 megapixel camera met diverse camera opties. Deel foto’s bijvoorbeeld direct na het schieten met Shoot & Share. Door de 1,2Ghz Dual Core processor starten uw apps en bestanden razendsnel op, wachten is dus verleden tijd. De Samsung Galaxy Tab 3 Lite beschikt over 8GB opslaggeheugen, wat eenvoudig uitbreidbaar is door middel van een microsd-kaartje. Lees op de website van Samsung meer over deze handige en compacte tablet!

Benieuwd wat de Galaxy Tab 3 Lite allemaal in petto heeft? Bekijk dan rechts een review van PhoneArena. In de video legt Victor uit wat de voor- en nadelen van deze tablet zijn.

Review Samsung Galaxy Tab 3

Gratis iPad bij Energie (iPad Air)

gratis-tablet-energie-actie-ipad-airProfiteer nu van een gratis iPad Air bij uw energie! De naam doelt op het lage gewicht en de dunne behuizing van de tablet. De Apple iPad Air is compact, licht en heeft een geweldig scherm. Daarnaast is de iPad Air uitgerust met 16 GB geheugen en iOS 7. Het 9,7 inch scherm is van zeer goede kwaliteit waardoor film of video zeer goed uit de verf komen. De iPad Air is leverbaar is het Zilver, Spacegrijs of Goud. Het geheugen van de 16GB versie is helaas niet uit te breiden. Vanaf nu heeft u altijd uw favoriete apps zoals Facebook en Twitter bij de hand met uw gratis iPad Air!

Bent u niet bekend met de functionaliteiten van de Apple iPad Air 16GB? Bekijk dan deze video (rechts) van Marques Brownlee. In deze 9 minuten durende video legt hij precies uit wat u met deze tablet kan!

Review Apple iPad Air (16GB)

Gratis LG G Tablet 7.0 bij Energie

gratis-tablet-lg-g-tab7-0-dealdirect-energieNa de succesvolle lancering van de LG G Pad 8.3 in 2013 komt LG met een totaal vernieuwde serie tablets. De LG G Tab 7.0 beschikt over relatief goede specificaties voor zijn prijs. Deze tablet is voorzien van een 7-inch IPS LCD scherm met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. Tevens is hij uitgerust met een Quadcore Snapdragon 400-processor van Qualcomm waardoor hij qua snelheid aardig goede prestaties behaald. Tevens beschikt hij over Bluetooth 4.0 en WiFi en is het geheugen eenvoudig uit te breiden door middel van een Micro SD-kaartje.

Bekijk in de video rechts een review over de LG G Pad 7.0 door TechVideo. Een mooie, en voordelig geprijsde tablet van LG.

Review LG G Tablet

Gratis Samsung Galaxy Tab 4 bij Energie

De Samsung Galaxy Tab 4 is zeer compact en daardoor ideaal voor onderweg. Door de Dual Core processor openen uw apps razendsnel en hierdoor hoeft u weinig te wachten! Verder heeft de Galaxy Tab 4 een 10.1 inch scherm, Android 5.0 en 16GB opslagcapaciteit. De camera voor beschikt over 1,3 MP en de achtercamera heeft 3MP. Het geheugen kan verder worden uitgebreid met een microSD kaart en de 6.800 mAh accu gaat ongeveer 10 uur mee. Met de Samsung Galaxy Tab 4 heeft u uw muziek, foto's en email altijd en overal bij de hand! Wanneer u nu overstapt naar Oxxio InControl of naar DealDirect energie krijgt u hem automatisch thuisgestuurd.

Benieuwd wat andere van de Samsung Galaxy Tab 4 vinden? In deze video (rechts) legt Lanh van Android Authority uit wat de nieuwe Galaxy Tab 4 allemaal kan en wat de voor- en nadelen zijn.

Video Galaxy Tab 4 (review)

Inspiratie: Beste nieuwe tablet van dit moment

De nieuwste tablets zijn beter dan ooit en hebben de meest gave functies. Hier zijn de beste nieuwe tablets van 2022.

Apple iPad Pro: De Apple iPad Pro is een krachtige tablet met een mooi ontwerp. Het heeft een A12Z Bionic-chip en wordt geleverd met 128 GB of 256 GB opslagruimte. Het 12,9-inch scherm is helder en levendig, en de tablet wordt geleverd met Apple Pencil 2 en Smart Keyboard Folio.

Samsung Galaxy Tab S7+: De Samsung Galaxy Tab S7+ is een krachtige tablet met een goed ontwerp en een helder scherm. Het heeft een Qualcomm Snapdragon 865-processor en wordt geleverd met 128 GB of 256 GB opslagruimte. De tablet heeft ook 5G-ondersteuning en wordt geleverd met S Pen en Book Cover Keyboard.

iPad Air (4e generatie): De iPad Air (4e generatie) is een slanke en lichtgewicht tablet met een A14 Bionic-chip. Het heeft 64 GB of 256 GB opslagruimte en een 10,9-inch Liquid Retina-scherm. De tablet wordt geleverd met Touch ID voor veilige inlogging en Apple Pencil 2.

Microsoft Surface Pro 7: De Microsoft Surface Pro 7 is een krachtige 2-in-1 tablet met een mooi ontwerp. Het heeft een Intel Core i5-processor en wordt geleverd met 128 GB of 256 GB opslagruimte. Het 12,3-inch PixelSense-scherm biedt heldere en levendige beelden, en de tablet wordt geleverd met Type Cover Keyboard.

Google Pixel Slate: De Google Pixel Slate is een dunne en lichtgewicht tablet met een Chrome OS. Het heeft een Intel Core m3-processor en wordt geleverd met 32 GB of 64 GB opslagruimte. Het 12,3-inch Molecular Display scherm levert heldere en levendige beelden, en de tablet wordt geleverd met Pixelbook Pen.

Galaxy Tab A8: De Galaxy Tab A8 is een van de nieuwste tablets op de markt. Het heeft een aantal gave functies, waaronder een 8-inch scherm, 32 GB opslagruimte en 4G-connectiviteit. Het is ook lichtgewicht en makkelijk mee te nemen, waardoor het perfect is voor onderweg.

iPad mini: Ook nieuw in het aanbod van tablets is de iPad mini. Dit apparaat is klein en lichtgewicht, waardoor het ideaal is voor gebruikers die op zoek zijn naar een handzaam apparaat. De iPad mini heeft ook een schermresolutie van 2048 x 1536 pixels, wat betekent dat je haarscherpe beelden kunt verwachten.

Als je op zoek bent naar de beste nieuwe tablet, dan moet je zeker de Galaxy Tab of de iPad zeker in overweging nemen. Beide apparaten hebben gave functies en zullen ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van je tablet-ervaring.

Gratis tablet bij energie steeds minder populair

In de afgelopen jaren merken wij dat een gratis tablet bij energie steeds minder populair wordt. Enkele jaren terug was de actie van Oxxio met een gratis iPad or Samsung tablet nog één van de meest gewilde acties, maar tegenwoordig ligt dit wel anders. Op dit moment bieden nog diverse energieleveranciers waaronder Essent en Nuon een gratis tablet bij energie, maar van deze acties wordt steeds minder gebruik gemaakt. Dit heeft volgens ons twee belangrijke oorzaken;

 • Verzadiging; Ten eerste hebben veel huishoudens tegenwoordig al één of meerdere tablets. Om deze reden zullen veel van deze mensen voor een andere aanbieding kiezen.
 • Bewustzijn; Nu de energierekening flink stijgt willen veel consumenten het goedkoopste aanbod kiezen. En de acties inclusief een gratis tablet zijn omgerekend nou niet echt het voordeligste. Kiezen voor een aanbieding met een hoge welkomstkorting is vaak goedkoper dan kiezen voor een energiecontract met een tablet. Om deze reden wordt er dan ook steeds vaker gekozen voor een directe korting of cashback.

Of deze trend in de komende jaren zal doorzetten moet nog blijken, maar wij verwachten van wel. Ondanks dit denken wij wel dat veel mensen zullen blijven willen profiteren van acties met een cadeau. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan slimme thermostaten, besparende producten en cadeaubonnen. Kijk hier voor een ander cadeau bij energie!

Energie expert | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter