Vattenfall

Over

Begin oktober 2018 hebben de Magnus Hall, de CEO van Vattenfall, en Nuon-directeur Peter Smink bekendgemaakt dat Nuon haar naam zal gaan wijzigen in de naam van het moederbedrijf Vattenfall. Het merk Nuon, dat alle bijna tien jaar onderdeel is van het Zweedse Vattenfall, zal in de komende tijd langzaam uit de markt verdwijnen. Om verwarring te voorkomen zal op korte termijn de namen Nuon en Vattenfall nog naast elkaar gebruikt worden.

Binnen afzienbare tijd zal Vattenfall de grootste energieleverancier van Nederland zijn. Op dit moment levert Vattenfall reeds energie van meer dan 1,9 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties binnen Nederland. Naast Nederland levert Vattenfall tevens stroom en gas in diverse andere delen van Europa. Bij elkaar is het bedrijf een van Europa’s grootste bedrijven dat zich bezig houdt met de productie en distributie van onder andere stroom, gas, warmte en koude. Ook klant worden van Vattenfall (Nuon)? Bekijk hier dan een overzicht met de laatste acties en aanbiedingen!

Update: Vanaf begin oktober 2019 gaat Nuon verder als Vattenfall. De website Nuon.nl is nu dan ook doorgezet naar Vattenfall.nl. Daarnaast worden alle marketinguitingen gewijzigd naar Vattenfall in plaats van ”Nuon by Vattenfall”.

Gegevens

Bedrijfsgegevens

Naam: Vattenfall
Actief in: Nederland (en Zweden, Finland, Polen, Duitsland)
Markt: Consumenten en grootverbruikers

Adres: Spaklerweg 20
1096 BA Amsterdam

Vergunninghouder Elektriciteit: Ja.
Vergunninghouder Gas: Ja.
Lid geschillencommissie: Ja.

Betaling en Termijnen

Betalingsgegevens

Acceptgiro: Mogelijk.
Kosten per acceptgiro: €1,82
Automatisch incasso: Ja. (Mogelijk)
Kosten 1e herinnering: €0,-
Kosten 1e herinnering: Minimaal €40,-
Kosten verhuizing: Gratis.

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Online.
Hoeveelheid: Onbeperkt.
Verlaging: Maximaal 10%
Verhoging: Onbeperkt.

Extra diensten

Online diensten

Online meterstanden doorgeven.
Een verhuizing doorgeven.
Maandvoorschot wijzigen.
Persoonlijke gegevens wijzigen.
Maandfactuur bekijken.
Energieverbruik bekijken.
Ontdek uw bespaarkansen.

Overige

Overige

Duurzaamheid: Meest energieproducten zijn grijs.
Grootste energieleverancier van Nederland met 1,9 miljoen klanten.
Vattenfall is de nieuwe naam van Nuon.

Vattenfall vergelijken

Wilt u alle energiepakketten van Vattenfall op prijs vergelijken? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Met onze energievergelijker vergelijkt u eenvoudig energiepakketten van Vattenfall en de andere bekende energieleveranciers. Op deze manier weet u direct waar u het voordeligst uit bent! Voer hieronder u verbruik in en check direct wat voor u het goedkoopste is.

Ontvang €200,00 korting bij Vattenfall!

Met de Vattenfall Powerdeal kunt u momenteel profiteren van €200,00 korting. Een flinke korting om te vieren vat de energieleverancier verder gaat onder de naam van het Zweedse moederbedrijf. Naast deze forse korting ontvangt u tevens stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Deze tarieven staan 12 maanden vast. Na deze 12 maanden worden deze variabel maar kunt u ook gewoon weer overstappen. Zo kunt u dus snel weer profiteren van een andere voordelige actie. Ook hebt u altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Tevens regelt Vattenfall uw overstap van A tot Z. Wel zo prettig. Meer weten of direct aanmelden? Ga dan naar de actiepagina op de website van Vattenfall!

 

€200,- Korting bij Nuon

 

Vattenfall aanbiedingen

Nederlanders stappen graag over door gebruik te maken van een energie aanbieding. En bij Vattenfall weten ze dit! Om deze reden biedt Vattenfall altijd een grote hoeveelheid acties. Hierdoor is er altijd wat voor iedereen. Op dit moment kunt u bijvoorbeeld profiteren van €200,00 korting met de Powerdeal. Hierdoor bent u het eerste jaar lekker voordelig uit.

Ontvangt u liever een cadeau bij uw energiecontract? Dan is de Energiecadeau XL ideaal voor u. Met deze actie kunt u namelijk zelf uw cadeau uitkiezen met een waarde van tussen de €200,00 en €350,00. Enkele populaire opties zijn momenteel een Galaxy tablet, Bol.com cadeaubon, een Xbox One S console en de Philips Airfryer. Check onderstaande tabel voor een compleet overzicht van alle aanbiedingen die u momenteel kunt scoren.

AanbiedingType KlantLooptijd Aanmelden
Gratis Bol.com Cadeaubon (€300,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Overstapdeal (€300,00 Korting)Nieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Energiecadeau XL - Cadeau tot €350,00Nieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Galaxy Tab A7 (4G)Nieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Philips Airfryer XXLNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Nintendo Switch LiteNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis LG HD-televisieNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Airpods 2 + oplaadcaseNieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Weekdeal; Elke week iets nieuws!Nieuwe1 JaarVerlopen
€155,00 Korting op Groene Stroom!Nieuwe1 JaarVerlopen
2 x Welkomstcadeau (€149,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
Albert Heijn Cadeaukaart (€80,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
25% Korting + POWERplus Solar ChargerNieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall ExclusiefBestaanden.v.t.Verlopen
Vattenfall Blijven LoontBestaanden.v.t.Verlopen

 

Naamsverandering

Vattenfall, wat waterval betekent in het Zweedse, is de nieuwe naam van energieleverancier Nuon. Waarom Vattenfall? Dit is al bijna tien jaar het Zweedse moederbedrijf van Nederlands grootste energieleverancier. De reden dat er gekozen is om de merken samen te voegen is dat de directie verwacht onder één naam méér te kunnen bereiken. Wanneer de namen samengevoegd zijn wil de energieleverancier nog meer gaan inzetten op het voorkomen van klimaatverandering. Dit doet het bedrijf met als uiteindelijke doel om binnen één generatie fossielvrij te kunnen leven. En mooie focus waar we allemaal wat aan hebben!

Wanneer u momenteel klant bent bij Nuon dan verandert er weinig voor u. Zo zal de naam Nuon niet direct verdwijnen maar zullen de merken tijdelijk naast elkaar gebruikt worden. Zo wordt er waarschijnlijk vaak gesproken over ‘’Nuon, part of Vattenfall’’. Op deze manier kan iedereen rustig wennen aan de naamsverandering. Naast deze wijziging op papier ontvangt u gewoon uw elektriciteit gas en warmte zoals u dat gewend bent. Daarnaast profiteert u tevens gewoon nog van uw opgebouwde Blijven Loont korting en Nuon Exclusief voordelen. Wel zo prettig!

 

Waarom Vattenfall?

VattenfallVattenfall heeft het ambitieuze doel gesteld om binnen één generatie fossielvrij leven mogelijk te maken. Om deze boodschap in verschillende landen duidelijk naar buiten te kunnen dragen heeft het besloten om overal dezelfde naam te gebruiken.’’Met deze keuze investeren we in Vattenfalls toekomst. Daarbij behouden we het goede van Nuon en versterken we dat met de voordelen die Vattenfall Nederland brengt: slagkracht, schaalgrootte en expertise – hiermee wonnen we de tender voor het eerste subsidievrije windpark op zee, Hollandse Kust Zuid. Met één naam en één boodschap zijn we strategisch en financieel effectiever. Deze verandering stoomt ons klaar voor de toekomst en voor de ontwikkelingen in de energiemarkt, die steeds groter en globaler wordt. En het laat ons commitment zien aan Nederland – we are here to stay!’’ aldus Magnus Hall (CEO).

Voordelen

Voordelen Vattenfall Betrouwbare levering.Voordelen Vattenfall Altijd 14 dagen bedenktijd.
Voordelen Vattenfall Vattenfall regelt uw overstap!Voordelen Vattenfall Altijd scherpe acties.
Voordelen Vattenfall Kies zelf voor duurzaam!Voordelen Vattenfall Eenvoudig bereikbaar.
Voordelen Vattenfall Geen verborgen kosten.Voordelen Vattenfall Al 100+ jaar ervaring.

 

Nederland nog duurzamer!

In het verleden heeft men besloten om Nederlandse grootste energieleverancier haar eigen naam te laten houden, maar door veranderende omstandigheden wordt het merk nu toch gewijzigd in Vattenfall. Het veranderen van de merknaam is volgens de Peter Smink belangrijk omdat klimaatverandering en het tegengaan ervan nog nooit zo hoog op de agenda hebben gestaan. Om de duurzame ambities van Nuon te benadrukken heeft het bedrijf ervoor gekozen om ook verder te gaan onder het merk Vattenfall. Zo houdt Vattenfall zich al jaren actief bezig met het opwekken van duurzame energie, elektrisch vervoer en innovatieve oplossingen zoals Energiedaken. Iets wat het bedrijf ook binnen Nederland steeds meer zal uitvoeren.

 

Vattenfall in Europa

Op dit moment is Vattenfall de marktleider op het gebied van energieopwekking in Noord-Europa. Het bedrijf is vooral actief in Zweden, Finland, Polen, Duitsland en Nederland. Vattenfall werd opgericht in 1909 en op dit moment werken er bij het bedrijf ongeveer 20.000 mensen. De naam Vattenfall (waterval in het Nederlands) is een verwijzing naar de oude naam Kungliga Vattenfallstyrelsen (“Koninklijke Waterval-autoriteit”). In 2017 boekte Vattenfall wereldwijd een omzet van 135 miljoen Zweedse kronen. In totaal wist het bedrijf 127,3 TWh stroom te produceren. Het opwekken van stroom doet het bedrijf momenteel door middel van water (28%), kernenergiecentrales (41%), fossiele brandstoffen (25%) en windenergie / biomassa (6%). Hieruit blijkt dat Vattenfall ondanks de duurzame plannen nog vooral leunt op oude vervuilende energiebronnen.

 

Overstappen naar Vattenfall

Wilt u ook profiteren van alle voordelen van Vattenfall? Stap dan vandaag nog over! Aanmelden kan eenvoudig online binnen enkele minuten. Hoe het werkt? Kies uw aanbieding en lees even de voorwaarden door. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Na het doornemen van de voorwaarden kunt u uw woon- en verbruiksgegevens invoeren. Wanneer u dit hebt gedaan ziet u direct hoeveel u per maand gaat betalen. Tevreden met het aanbod? Klik dan door om uw verder te gaan met uw aanmelding.

Om uw aanmelding af te ronden hoeft u alleen enkele persoonlijke gegevens in te voeren. Hierbij gaat het onder andere om persoons- en betalingsgegevens. Wanneer u alles correct hebt ingevuld kunt u uw aanmelding nog een maal controleren. Wanneer alles klopt dan kunt u klikken op ‘’Aanmelden’’. Hierna wordt u overstap in gang gezet.

Na uw aanmelding bij Vattenfall hebt u altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kunt u altijd nog kosteloos zonder opgaaf van reden annuleren. Is deze periode verstreken? Dan zal Vattenfall uw huidige energieleverancier inlichten en uw contract opzeggen. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven, wat slecht enkele minuten van uw tijd kost. Benieuwd hoe voordelig u bij Vattenfall uit bent? Maak gebruik van onze energievergelijker en bereken het direct!

 

Energiepakketten Vattenfall

Wanneer u wilt overstappen naar Vattenfall dan zult u kunnen kiezen uit diverse energiepakketten en aanbiedingen. Afhankelijk van uw keuze zet u uw tarieven vast of kiest u voor actuele variabele tarieven. Wanneer u kiest voor een vast tarief dan staan deze vaak 1 of 3 jaar vast. Wanneer u kiest voor een variabel tarief dan zullen uw tarieven vaak twee keer per jaar wijzigen. Stijgen de prijzen op de groothandelsmarkt? Dan is de kans groot dat uw tarieven omhoog gaan! Dalen de prijzen? Dan bent u waarschijnlijk goedkoper uit! Een bijkomend voordeel van dit soort contract is dat u het maandelijks kunt opzeggen. Hieronder zullen we binnenkort alle pakketten vermelden die beschikbaar zijn bij Vattenfall.

ProductVariabel1 Jaar Vast3 Jaar Vast
Stroom enkel (kWh)€0,339405€0,287859€0,314116
Stroom normaal (kWh)€0,362516€0,309639€0,334081
Stroom dal (kWh)€0,315447€0,269225€0,297055
Gas (m3)€1,502953€1,241956€1,292776
Teruglevering (kWh)€0,076€0,045€0,045

 

Vattenfall Zakelijk

Naast de consumentenmarkt richt Vattenfall zich ook op de zakelijke en grootzakelijke energiemarkt. Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is, Vattenfall biedt altijd een passend en voordelig aanbod. Of u nou eigenaar bent van een winkel, zorg draagt voor de energievoorziening van meerdere bedrijfspanden of dat u een industriële grootverbruiker bent. Bij Vattenfall kunt u altijd terecht voor een voordelige, duurzame en betrouwbare energielevering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte op maat aan via de website van Vattenfall.

 

Innovatieve speler binnen energiemarkt

Binnen de energiemarkt is innovatie altijd een belangrijke pijler geweest. Door middel van innovatie hebben we bijvoorbeeld veel meer methode ontwikkeld om duurzame energie op te wekken. Vattenfall is ook een energiebedrijf dat graag innovatief bezig is. Zo gaat het energiebedrijf het eerste drijvende zonnepark van Nederland bouwen. Dit zonnepark zal worden ontwikkelt op het terrein van Netterden Zand en Grind in Gendringen. Vattenfall start december 2019 met de bouw van het park. Wanneer het park operationeel is zal het een capaciteit hebben van 1,2 Megawatt (MW).

De reden om een drijvend zonnepark te bouwen is de schaarste van ruimte. Zeker in Nederland is grond om te bouwen schaars. Om deze reden moet er volop gezocht worden naar alternatieve. Plassen die ontstaan door zand- en grindwinning bieden mogelijk een oplossing. Deze ruimte wordt moeten toch niet gebruikt. Daarnaast zorgt het water van de plassen voor koeling van de zonnepanelen, waardoor deze een hoger rendement kunnen halen.

 

“Vanuit Vattenfall hebben we de missie om binnen één generatie fossielvrij leven mogelijk te maken. Ons gezamenlijke streven naar een duurzame toekomst heeft ons samengebracht in dit project. Bijzonder vind ik dat Netterden dit project niet zozeer gestart is vanuit een winstoogmerk, maar vanuit hun visie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Groene energie hoort daar vanzelfsprekend bij” aldus business development manager Ivo Iprenburg.

 

Vattenfall verduurzaamt NLDC datacenters

Energieleverancier Vattenfall gaat de datacenters van NLDC de komende jaren voorzien van groene stroom. Naar verwachting is de samenwerking goed voor enkele honderden GWh stroom. Voor de verduurzaming van Nederland zijn dergelijke stappen belangrijk. Datacenters behoren namelijk bij de grootste afnemers van stroom. NLDC zal de komende jaren een duurzame mix energie ontvangen opgewekt door middel van Nederlandse en Europese windparken. Directeur Vattenfall Zakelijk, Roderick Glerum, zegt er het volgende over; ”De ambities van NLDC om haar activiteiten te verduurzamen spreekt ons zeer aan. Vattenfall wil tenslotte zelf een fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie. Deze samenwerking past precies in dat streven. Samen dragen we zo bij aan een groener en duurzamer Nederland.”

 

Inval bij Vattenfall door ACM

Onlangs heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) een inval gedaan bij Vattenfall. Het ging hierbij om een kantoor is Weesp waar men zich bezig houdt met de acquisitie van nieuwe klanten. Het doel van de inval was onderzoek doen naar misleidende verkoopmethodes. Volgens het bedrijf werkt het volledig mee met het onderzoek door de ACM.

De ACM zelf wilde het onderzoek en de inval graag nog niet bekend maken, maar er zijn bronnen geweest die het gelekt hebben aan NU.nl. De inval is volgende de ACM gedaan in het kader van een langlopend onderzoek. Hierbij zouden verkopers onder andere misleidende informatie gebruiken om mensen over te halen klant te worden.

Volgens Vattenfall neemt het klachten zeer serieus, en door diverse maatregelen is het aantal klachten al flink gedaald. ”We hebben ook nooit ontkend dat er dingen fout gaan, maar onze processen bij de deurverkoop zijn goed geregeld.”

Of Vattenfall de enige energieleverancier is die onder de loep wordt genomen kan een ACM-woordvoerder niet zeggen. Ondanks dit is het niet gek om te denken dat ook andere energieleverancier een controle kunnen verwachten. Zo waren er bij Essent eerder al grote problemen met betrekking tot het bedrijf dat klanten voor hun wierf.

 

Storingen

Bent u klant bij Vattenfall en heeft u te maken met een storing? Dat is erg vervelend. Meldt uw storing gratis via het telefoonnummer 0800-9009. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor al uw storingen op het gebied van stroom en gas. Na het melden van uw storing zal een team van het netbeheerder zo spoedig mogelijk het probleem gaan oplossen.

 

Annuleringen

Hebt u zich als nieuw klant bij Vattenfall aangemeld maar wil u toch afzien van deze keuze? Dan kunt u uw aanmelding kosteloos annuleren binnen uw 14 dagen bedenktijd. Dit kunt u het eenvoudigst doen door contact op te nemen met de klantenservice van Vattenfall. Wanneer u uw aanmelding binnen de bedenktijd opzegt is dit gratis en het kan tevens zonder opgaaf van reden.

 

Verhuizen en uw energiezaken

Wanneer u gaat verhuizen dan wilt u natuurlijk dat u direct energie ontvangt wanneer u in uw nieuw woning gaat wonen. Om te zorgen dat dit allemaal vlekkeloos verloopt is het belangrijk dat u uw verhuizing op tijd doorgeeft. Wanneer het lukt kunt u dit het beste minimaal 2 weken voor de sleuteloverdracht doen. Een verhuizing doorgeven kan eenvoudig en snel online via de website van Vattenfall. Wanneer u uw verhuizing tijdig aangeeft dan zal uw energiecontract gewoon meeverhuizen.

Overigens is een verhuizing wel een belangrijk moment om weer eens naar uw contract te kijken. Wanneer u groter gaat wonen zult u bijvoorbeeld waarschijnlijk meer energie gaan verbruiken. Verhuist u juist naar een kleinere woning? Dan is de kans groot dat uw verbruik daalt. Wij raden u aan om met uw nieuwe verbruik opnieuw een vergelijking te maken. De kans is namelijk groot dat u met een gewijzigd verbruik ergens anders goedkoper uit bent.

 

Vattenfall verlengen

Wanneer u tevreden klant bent bij Vattenfall dan kunt u er voor kiezen om uw contract te verlengen. Vaak ontvangt u een verlengaanbod enkele weken voor uw huidige energiecontract afloopt. Afhankelijk van hoe voordelig dit aanbod is het slim om te verlengen, of om verder te kijken. Over het algemeen geldt dat u altijd voordelig uit bent wanneer u overstapt. Overstappers ontvangen namelijk aanzienlijk betere kortingen dan consumenten die hun contract verlengen. Doet u niks en besluit u niet te verlengen? Dan gaat u over op de ‘’slaperstarieven’’. In dit geval weet u zeker dat u flink te duur uit bent.

 

Niet tevreden?

Wanneer u niet tevreden bent over de dienstverlening van Vattenfall dan is het belangrijk dat u een officiële klacht indient. Door het indienen van een klacht geeft u Vattenfall de kans om het probleem op een deskundige manier op te lossen. Klachten kunt u over het algemeen het eenvoudigst online doorgeven door middel van een klachtenformulier. Wanneer u liever belt met een medewerker dan is dit natuurlijk ook geen probleem. Op dit moment kunt u de klantenservice bereiken tussen 08:00 en 22:00 (werkdagen).

Komt u er toch niet uit met een van de medewerkers? Dan kunt u uw klacht eventueel ook nog melden aan het managementteam van Vattenfall. Wanneer u dit doet dan zal u binnen 5 dagen een reactie ontvangen met een eventuele oplossing.

Wanneer u hierna nog niet tevreden bent met de oplossing dan kunt u er voor kiezen om uw probleem aan te kaarten bij De Geschillencommissie. Dit is een onafhankelijke partij die uw klacht zal bekijken en een bindend advies uitbrengt. Op deze manier kunt u uw energieleverancier dus forceren een klacht aan te pakken wanneer u in uw gelijk staat.

 

Vattenfall opzeggen

Bent u klant bij Vattenfall en wil u graag opzeggen? Dan kan eenvoudig en snel online. Wilt u energie blijven ontvangen maar dan van een ander energiebedrijf? Dan hoeft u zichzelf niet af te melden want u nieuwe energieleverancier doet dit. Hebt u helemaal geen energie meer nodig omdat u bijvoorbeeld gaat emigreren of samenwonen? Zeg dan uw contract online of via de klantenservice op. Wanneer u nu uw contract opzegt dan ontvangt u binnen 8 weken uw eindafrekening!

 

Vattenfall beoordelingen

3,0
3,0 van 5 sterren (op basis van 6 reviews)
Uitstekend34%
Heel goed0%
Gemiddeld33%
Slecht0%
Verschrikkelijk33%

Laatste beoordelingen

Betaalbaar

oktober 25, 2020

Ik ben van mening dat Vattenfall uitstekende producten levert tegen een voor mij betaalbaar tarief. Ik vind dat Vattenfall zijn producten en diensten op een klantvriendelijke manier aanbiedt.

Roberto

Gelukt

september 8, 2020

overstap naar Nuon is gelukt, ik hoop dat ik nu groenere energie krijg

Maria van Loon

Tevreden

maart 10, 2020

Heb mij in november aangemeldt als klant bij Vattenfall. Van de overstap zo goed als niks gemerkt. Na mijn aanmelding ontving ik één dag later mijn contract. Deze was duidelijk en zoals verwacht. Hierna ontvind ik op 13 december bericht dat de levering is gestart. Duidelijke communicatie dus. Eind februari mijn eerste maandelijks energierapport gehad met verbruikscijfers over januari. Hierdoor heb ik een goed beeld van hoeveel stroom en gas ik verbruik. Ook kan ik mijn verbruik eenvoudig vergelijken met dat van andere vergelijkbare huishoudens. Tot nu toe erg tevreden met de dienstverlening van Vattenfall.

Jorien

Geen titel

januari 13, 2020

Opzeggen word je zeer lastig gemaakt. De website staat vol met links naar “aanmelden” , “contract verlengen”, etc. maar opzeggen via de website is onmogelijk. Ook telefonisch word je lang in de rij gezet. Het pand waar het om gaat is verhuurd en dus moet het gewoon mogelijk zijn op te zeggen. Het lijkt alsof ze het expres onmogelijk maken.

Arriga

Slecht bereikbaar

december 19, 2019

klantenservice slecht bereikbaar, geen e-mail mogelijk of chatten op hun eigen site. telefoonkosten duur, praten met medewerker is slecht hoorbaar, zowel ruis/valt weg als je hoort andere collega’s hard praten op het achtergrond. Datum start levering gas/licht kun je niet invullen op het formulier online. Je komt dus voor verrassingen te staan. De tarieven zijn duur voor mensen met een kleine portemonnee. Alle burgers hebben recht op de basisbehoefte gas/licht, warmte en etc.

iletta

 

Ervaring met Vattenfall toevoegen

Hebt u ervaring met energieleverancier Vattenfall? Laat dan uw beoordeling achter en help andere consumenten met het vinden van een nieuwe energieleverancier. Na goedkeuring door de redactie zal uw klantbeoordeling overschijnen.

Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave