Vattenfall


Nuon
4.3 op basis van 317 stemmen
Begin oktober 2018 hebben de Magnus Hall, de CEO van Vattenfall, en Nuon-directeur Peter Smink bekendgemaakt dat Nuon haar naam zal gaan wijzigen in de naam van het moederbedrijf Vattenfall. Het merk Nuon, dat alle bijna tien jaar onderdeel is van het Zweedse Vattenfall, zal in de komende tijd langzaam uit de markt verdwijnen. Om verwarring te voorkomen zal op korte termijn de namen Nuon en Vattenfall nog naast elkaar gebruikt worden.

Binnen afzienbare tijd zal Vattenfall de grootste energieleverancier van Nederland zijn. Op dit moment levert Vattenfall reeds energie van meer dan 1,9 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties binnen Nederland. Naast Nederland levert Vattenfall tevens stroom en gas in diverse andere delen van Europa. Bij elkaar is het bedrijf een van Europa’s grootste bedrijven dat zich bezig houdt met de productie en distributie van onder andere stroom, gas, warmte en koude. Ook klant worden van Vattenfall (Nuon)? Bekijk hier dan een overzicht met de laatste acties en aanbiedingen!

Bedrijfsgegevens

Naam: Vattenfall
Actief in: Nederland (en Zweden, Finland, Polen, Duitsland)
Markt: Consumenten en grootverbruikers

Adres: Spaklerweg 20
1096 BA Amsterdam

Vergunninghouder Elektriciteit: Ja.
Vergunninghouder Gas: Ja.
Lid geschillencommissie: Ja.

Beoordelingen Vattenfall

Een beoordeling toevoegen kan onder aan de pagina.

Nuon SKU UPC Model
Sinds kort klant bij Nuon. Overgestapt en gebruik gemaakt van de aanbieding met €250,00 cadeau. Aanmelden verliep soepel en ik kreeg netjes een beve
Oct 25, 2017 by Anonymous
Naam: Corrie de Wit • 
Woonplaats: Rijssen • 
Titel: Erg tevreden 

Sinds kort klant bij Nuon. Overgestapt en gebruik gemaakt van de aanbieding met €250,00 cadeau. Aanmelden verliep soepel en ik kreeg netjes een bevestiging via email en post. Documenten even doorgelezen en alles was zoals besproken. Na enkele weken kreeg ik een bevestiging van de overstap en even later werd ik gevraagd mijn meterstanden door te geven. Afronden van mijn contract bij Essent verliep zoals verwacht en eigenlijk met weinig moeite overgestapt. Mede hierdoor tevreden over de huidige dienstverlening van Nuon.


Altijd tevreden geweest als klant bij Nuon. Overstap verliep heel goed en kosten bijna geen moeite. Communicatie per mail en post is erg duidelijk. On
Aug 23, 2017 by Anonymous
Naam: Michel • 
Woonplaats: Amersfoort • 
Titel: Tevreden klant 

Altijd tevreden geweest als klant bij Nuon. Overstap verliep heel goed en kosten bijna geen moeite. Communicatie per mail en post is erg duidelijk. Online via Mijn Nuon account is ook veel informatie te vinden of te wijzigen. Kreeg tijdens mijn overstap nog een gratis tablet ook. Wellicht op termijn weer overstappen voor een scherpere deal maar momenteel blij als klant van Nuon.


Goed geholpen door de klantenservice van @Nuon, verhuizing online doorgeven lukte niet, binnen drie werkdagen reactie + oplossing. Toppie.
Jun 30, 2016 by Anonymous
Naam: Tim B. • 
Woonplaats: Onbekend • 
Titel: Goed geholpen 

Goed geholpen door de klantenservice van @Nuon, verhuizing online doorgeven lukte niet, binnen drie werkdagen reactie + oplossing. Toppie.


Ben al 6 jaar met tevredenheid klant van de Nuon. Goede communicatie en redelijk goed te bereiken via de telefoon. Prijzen kunnen wellicht wat lager m
Jun 30, 2016 by Anonymous
Naam: Wilhelm • 
Woonplaats: Groningen • 
Titel: Redelijk goed 

Ben al 6 jaar met tevredenheid klant van de Nuon. Goede communicatie en redelijk goed te bereiken via de telefoon. Prijzen kunnen wellicht wat lager maar voor de servic e krijgen ze van mij een voldoende.


Nuon is al vele jaren mijn energieleverancier. Is niet de goedkoopste maar wel de in mijn ogen de eerlijkste. Nuon verrekent netjes de zonnepaneel o
Jan 02, 2016 by Anonymous
Naam: John • 
Woonplaats: Boven-Leeuwen • 
Titel: Hr. 

Nuon is al vele jaren mijn energieleverancier.
Is niet de goedkoopste maar wel de in mijn ogen de eerlijkste.
Nuon verrekent netjes de zonnepaneel opbrengsten met je gebruik.
Elke twee maanden een overzicht van het gebruik, netjes.
Ik heb niets aan kado's zoals laptops, ipads etc. die je toch zelf betaalt, die kan ik zelf wel kopen daar heb ik geen electra-en gasleverancier voor nodig.
Ik blijf bij Nuon.


Nuon !! NEEEE. Nooooit.Dit is mijn advies aan iedereen. Dit is een oneerlijke, onduidelijke en een zeer tricky bedrijf.Redenen waarom niet.
Nov 17, 2015 by Anonymous
Naam: Nawaz • 
Woonplaats: Huizen • 
Titel: NUON ? Niet doen. 

Nuon !! NEEEE. Nooooit.

Dit is mijn advies aan iedereen. Dit is een oneerlijke, onduidelijke en een zeer tricky bedrijf.

Redenen waarom niet.

1. Afspraken door de vertegenwoordiger zijn loze beloftes. En deze baseren op leugens.
2. Na een berekende en afgesproken maandbedrag krijg je toch altijd en steeds maar hogere maandbedragen in rekening.
3. Na een of twee keer contact opnemen en uitleggen willen ze niet begrijpen en klacht oplossen. Je moet maar eindeloos blijven energie en tijd insteken om een fout van hun recht te laten zetten.
4. Bij de jaareinde afrekening betaal je toch flink erbij. Terwijl van te voren door de vertegenwoordiger veel berekend en beloofd was.
5. Als je, je contract opzegt dan proberen ze je alsnog op rotte manieren af te plukken. Dat door middel van onbegrijpelijke boetes op te leggen voor te laat betalingen enz. Terwijl dit eerder nooit gebeurt, zolang je het contract niet opgezegd hebt.


Aangemeld voor de cashback actie, goeie actie met een mooie korting. Top!
Feb 10, 2015 by Anonymous
Naam: Rob v. D. • 
Woonplaats: Den helder • 
Titel: Goeie actie 

Aangemeld voor de cashback actie, goeie actie met een mooie korting. Top!


Al jaren klant. Laatst aangemeld voor blijven loont. Ondanks dat het vast niet de goedkoopste is vind ik Nuon een prettige energieleverancier.
Jan 16, 2015 by Anonymous
Naam: Danny • 
Woonplaats: Middelburg • 
Titel: Prima 

Al jaren klant. Laatst aangemeld voor blijven loont. Ondanks dat het vast niet de goedkoopste is vind ik Nuon een prettige energieleverancier.


Het is alsof je helemaal niet van energieleverancier bent gewijzigd.Je merkt er helemaal niets van.
Dec 14, 2014 by Anonymous
Naam: Paul • 
Woonplaats: Stompetoren • 
Titel: Niks gemerkt 

Het is alsof je helemaal niet van energieleverancier bent gewijzigd.Je merkt er helemaal niets van.


Nette, duidelijke afhandeling overstap. Laag vastrecht.
Dec 14, 2014 by Anonymous
Naam: Lotte • 
Woonplaats: Arnhem • 
Titel: Prima 

Nette, duidelijke afhandeling overstap. Laag vastrecht.


Aangemeld voor Blijven loont, goede actie om loyale klanten te belonen!
Nov 04, 2014 by Anonymous
Naam: H.G. • 
Woonplaats: Purmerend • 
Titel: Blijven loont 

Aangemeld voor Blijven loont, goede actie om loyale klanten te belonen!


Opzich goed maar na enkele jaren zit ik volgens mij wel wat duurder.
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: Sjors • 
Titel: Oke 

Opzich goed maar na enkele jaren zit ik volgens mij wel wat duurder.


Tot nu toe alles prima verlopen, nu wachten op de eindafrekening.
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: C.H.J.WH. • 
Titel: Nuon 

Tot nu toe alles prima verlopen, nu wachten op de eindafrekening.


3.8 5.0 13 13 Sinds kort klant bij Nuon. Overgestapt en gebruik gemaakt van de aanbieding met €250,00 cadeau. Aanmelden verliep soepel en ik kreeg netjes een bevestiging via email en post. Doc Nuon

Betalingsgegevens

Acceptgiro: Mogelijk.
Kosten per acceptgiro: €1,82
Automatisch incasso: Ja. (Mogelijk)
Kosten 1e herinnering: €0,-
Kosten 1e herinnering: Minimaal €40,-
Kosten verhuizing: Gratis.

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Online.
Hoeveelheid: Onbeperkt.
Verlaging: Maximaal 10%
Verhoging: Onbeperkt.

Online diensten

Online meterstanden doorgeven.
Een verhuizing doorgeven.
Maandvoorschot wijzigen.
Persoonlijke gegevens wijzigen.
Maandfactuur bekijken.
Energieverbruik bekijken.
Ontdek uw bespaarkansen.

Overige

Duurzaamheid: Meest energieproducten zijn grijs.
Grootste energieleverancier van Nederland met 1,9 miljoen klanten.
Vattenfall is de nieuwe naam van Nuon.

Direct naar;

 

Naamsverandering

Vattenfall, wat waterval betekent in het Zweedse, is de nieuwe naam van energieleverancier Nuon. Waarom Vattenfall? Dit is al bijna tien jaar het Zweedse moederbedrijf van Nederlands grootste energieleverancier. De reden dat er gekozen is om de merken samen te voegen is dat de directie verwacht onder één naam méér te kunnen bereiken. Wanneer de namen samengevoegd zijn wil de energieleverancier nog meer gaan inzetten op het voorkomen van klimaatverandering. Dit doet het bedrijf met als uiteindelijke doel om binnen één generatie fossielvrij te kunnen leven. En mooie focus waar we allemaal wat aan hebben!

Wanneer u momenteel klant bent bij Nuon dan verandert er weinig voor u. Zo zal de naam Nuon niet direct verdwijnen maar zullen de merken tijdelijk naast elkaar gebruikt worden. Zo wordt er waarschijnlijk vaak gesproken over ‘’Nuon, part of Vattenfall’’. Op deze manier kan iedereen rustig wennen aan de naamsverandering. Naast deze wijziging op papier ontvangt u gewoon uw elektriciteit gas en warmte zoals u dat gewend bent. Daarnaast profiteert u tevens gewoon nog van uw opgebouwde Blijven Loont korting en Nuon Exclusief voordelen. Wel zo prettig!

 

Waarom Vattenfall?

VattenfallVattenfall heeft het ambitieuze doel gesteld om binnen één generatie fossielvrij leven mogelijk te maken. Om deze boodschap in verschillende landen duidelijk naar buiten te kunnen dragen heeft het besloten om overal dezelfde naam te gebruiken.’’Met deze keuze investeren we in Vattenfalls toekomst. Daarbij behouden we het goede van Nuon en versterken we dat met de voordelen die Vattenfall Nederland brengt: slagkracht, schaalgrootte en expertise – hiermee wonnen we de tender voor het eerste subsidievrije windpark op zee, Hollandse Kust Zuid. Met één naam en één boodschap zijn we strategisch en financieel effectiever. Deze verandering stoomt ons klaar voor de toekomst en voor de ontwikkelingen in de energiemarkt, die steeds groter en globaler wordt. En het laat ons commitment zien aan Nederland – we are here to stay!’’ aldus Magnus Hall (CEO).

Voordelen

 
Voordelen Vattenfall Betrouwbare levering.Voordelen Vattenfall Altijd 14 dagen bedenktijd.
Voordelen Vattenfall Vattenfall regelt uw overstap!Voordelen Vattenfall Altijd scherpe acties.
Voordelen Vattenfall Kies zelf voor duurzaam!Voordelen Vattenfall Eenvoudig bereikbaar.
Voordelen Vattenfall Geen verborgen kosten.Voordelen Vattenfall Al 100+ jaar ervaring.

 

Nederland nog duurzamer!

In het verleden heeft men besloten om Nederlandse grootste energieleverancier haar eigen naam te laten houden, maar door veranderende omstandigheden wordt het merk nu toch gewijzigd in Vattenfall. Het veranderen van de merknaam is volgens de Peter Smink belangrijk omdat klimaatverandering en het tegengaan ervan nog nooit zo hoog op de agenda hebben gestaan. Om de duurzame ambities van Nuon te benadrukken heeft het bedrijf ervoor gekozen om ook verder te gaan onder het merk Vattenfall. Zo houdt Vattenfall zich al jaren actief bezig met het opwekken van duurzame energie, elektrisch vervoer en innovatieve oplossingen zoals Energiedaken. Iets wat het bedrijf ook binnen Nederland steeds meer zal uitvoeren.

 

Vattenfall in Europa

Op dit moment is Vattenfall de marktleider op het gebied van energieopwekking in Noord-Europa. Het bedrijf is vooral actief in Zweden, Finland, Polen, Duitsland en Nederland. Vattenfall werd opgericht in 1909 en op dit moment werken er bij het bedrijf ongeveer 20.000 mensen. De naam Vattenfall (waterval in het Nederlands) is een verwijzing naar de oude naam Kungliga Vattenfallstyrelsen ("Koninklijke Waterval-autoriteit"). In 2017 boekte Vattenfall wereldwijd een omzet van 135 miljoen Zweedse kronen. In totaal wist het bedrijf 127,3 TWh stroom te produceren. Het opwekken van stroom doet het bedrijf momenteel door middel van water (28%), kernenergiecentrales (41%), fossiele brandstoffen (25%) en windenergie / biomassa (6%). Hieruit blijkt dat Vattenfall ondanks de duurzame plannen nog vooral leunt op oude vervuilende energiebronnen.

 

Overstappen naar Vattenfall

Wilt u ook profiteren van alle voordelen van Vattenfall? Stap dan vandaag nog over! Aanmelden kan eenvoudig online binnen enkele minuten. Hoe het werkt? Kies uw aanbieding en lees even de voorwaarden door. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Na het doornemen van de voorwaarden kunt u uw woon- en verbruiksgegevens invoeren. Wanneer u dit hebt gedaan ziet u direct hoeveel u per maand gaat betalen. Tevreden met het aanbod? Klik dan door om uw verder te gaan met uw aanmelding.

Om uw aanmelding af te ronden hoeft u alleen enkele persoonlijke gegevens in te voeren. Hierbij gaat het onder andere om persoons- en betalingsgegevens. Wanneer u alles correct hebt ingevuld kunt u uw aanmelding nog een maal controleren. Wanneer alles klopt dan kunt u klikken op ‘’Aanmelden’’. Hierna wordt u overstap in gang gezet.

Na uw aanmelding bij Vattenfall hebt u altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kunt u altijd nog kosteloos zonder opgaaf van reden annuleren. Is deze periode verstreken? Dan zal Vattenfall uw huidige energieleverancier inlichten en uw contract opzeggen. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven, wat slecht enkele minuten van uw tijd kost. Benieuwd hoe voordelig u bij Vattenfall uit bent? Maak gebruik van onze energievergelijker en bereken het direct!

 

Energiepakketten Vattenfall

Wanneer u wilt overstappen naar Vattenfall dan zult u kunnen kiezen uit diverse energiepakketten en aanbiedingen. Afhankelijk van uw keuze zet u uw tarieven vast of kiest u voor actuele variabele tarieven. Wanneer u kiest voor een vast tarief dan staan deze vaak 1 of 3 jaar vast. Wanneer u kiest voor een variabel tarief dan zullen uw tarieven vaak twee keer per jaar wijzigen. Stijgen de prijzen op de groothandelsmarkt? Dan is de kans groot dat uw tarieven omhoog gaan! Dalen de prijzen? Dan bent u waarschijnlijk goedkoper uit! Een bijkomend voordeel van dit soort contract is dat u het maandelijks kunt opzeggen. Hieronder zullen we binnenkort alle pakketten vermelden die beschikbaar zijn bij Vattenfall.

Vattenfall 1 Jaar Vast

Vattenfall 3 Jaar Vast

Vattenfall Flexibel

Vast laag tarief voor stroom en gas.Vast laag tarief voor stroom en gas.Altijd actuele en eerlijke tarieven.
Vattenfall regelt uw overstap van A tot Z.Vattenfall regelt uw overstap van A tot Z.Vattenfall regelt uw overstap van A tot Z.
1 Jaar geen omkijken naar uw energiezaken.3 Jaar geen omkijken naar uw energiezaken.Contract maandelijks opzegbaar.

 

Uitgelichte reviews

Onderstaande reviews werden door bezoekers als zeer nuttig ervaren.

Goed geholpen door de klantenservice van @Vattenfall, verhuizing online doorgeven lukte niet, binnen drie werkdagen reactie + oplossing. Toppie.

Tim B.

Al jaren klant. Laatst aangemeld voor blijven loont. Ondanks dat het vast niet de goedkoopste is vind ik Vattenfall een prettige energieleverancier.

Danny

Vattenfall Zakelijk

Naast de consumentenmarkt richt Vattenfall zich ook op de zakelijke en grootzakelijke energiemarkt. Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is, Vattenfall biedt altijd een passend en voordelig aanbod. Of u nou eigenaar bent van een winkel, zorg draagt voor de energievoorziening van meerdere bedrijfspanden of dat u een industriële grootverbruiker bent. Bij Vattenfall kunt u altijd terecht voor een voordelige, duurzame en betrouwbare energielevering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte op maat aan via de website van Vattenfall.

 

Storingen

Bent u klant bij Vattenfall en heeft u te maken met een storing? Dat is erg vervelend. Meldt uw storing gratis via het telefoonnummer 0800-9009. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor al uw storingen op het gebied van stroom en gas. Na het melden van uw storing zal een team van het netbeheerder zo spoedig mogelijk het probleem gaan oplossen.

 

Annuleringen

Hebt u zich als nieuw klant bij Vattenfall aangemeld maar wil u toch afzien van deze keuze? Dan kunt u uw aanmelding kosteloos annuleren binnen uw 14 dagen bedenktijd. Dit kunt u het eenvoudigst doen door contact op te nemen met de klantenservice van Vattenfall. Wanneer u uw aanmelding binnen de bedenktijd opzegt is dit gratis en het kan tevens zonder opgaaf van reden.

 

Verhuizen en uw energiezaken

Wanneer u gaat verhuizen dan wilt u natuurlijk dat u direct energie ontvangt wanneer u in uw nieuw woning gaat wonen. Om te zorgen dat dit allemaal vlekkeloos verloopt is het belangrijk dat u uw verhuizing op tijd doorgeeft. Wanneer het lukt kunt u dit het beste minimaal 2 weken voor de sleuteloverdracht doen. Een verhuizing doorgeven kan eenvoudig en snel online via de website van Vattenfall. Wanneer u uw verhuizing tijdig aangeeft dan zal uw energiecontract gewoon meeverhuizen.

Overigens is een verhuizing wel een belangrijk moment om weer eens naar uw contract te kijken. Wanneer u groter gaat wonen zult u bijvoorbeeld waarschijnlijk meer energie gaan verbruiken. Verhuist u juist naar een kleinere woning? Dan is de kans groot dat uw verbruik daalt. Wij raden u aan om met uw nieuwe verbruik opnieuw een vergelijking te maken. De kans is namelijk groot dat u met een gewijzigd verbruik ergens anders goedkoper uit bent.

 

Vattenfall verlengen

Wanneer u tevreden klant bent bij Vattenfall dan kunt u er voor kiezen om uw contract te verlengen. Vaak ontvangt u een verlengaanbod enkele weken voor uw huidige energiecontract afloopt. Afhankelijk van hoe voordelig dit aanbod is het slim om te verlengen, of om verder te kijken. Over het algemeen geldt dat u altijd voordelig uit bent wanneer u overstapt. Overstappers ontvangen namelijk aanzienlijk betere kortingen dan consumenten die hun contract verlengen. Doet u niks en besluit u niet te verlengen? Dan gaat u over op de ‘’slaperstarieven’’. In dit geval weet u zeker dat u flink te duur uit bent.

 

Niet tevreden?

Wanneer u niet tevreden bent over de dienstverlening van Vattenfall dan is het belangrijk dat u een officiële klacht indient. Door het indienen van een klacht geeft u Vattenfall de kans om het probleem op een deskundige manier op te lossen. Klachten kunt u over het algemeen het eenvoudigst online doorgeven door middel van een klachtenformulier. Wanneer u liever belt met een medewerker dan is dit natuurlijk ook geen probleem. Op dit moment kunt u de klantenservice bereiken tussen 08:00 en 22:00 (werkdagen).

Komt u er toch niet uit met een van de medewerkers? Dan kunt u uw klacht eventueel ook nog melden aan het managementteam van Vattenfall. Wanneer u dit doet dan zal u binnen 5 dagen een reactie ontvangen met een eventuele oplossing.

Wanneer u hierna nog niet tevreden bent met de oplossing dan kunt u er voor kiezen om uw probleem aan te kaarten bij De Geschillencommissie. Dit is een onafhankelijke partij die uw klacht zal bekijken en een bindend advies uitbrengt. Op deze manier kunt u uw energieleverancier dus forceren een klacht aan te pakken wanneer u in uw gelijk staat.

 

Vattenfall opzeggen

Bent u klant bij Vattenfall en wil u graag opzeggen? Dan kan eenvoudig en snel online. Wilt u energie blijven ontvangen maar dan van een ander energiebedrijf? Dan hoeft u zichzelf niet af te melden want u nieuwe energieleverancier doet dit. Hebt u helemaal geen energie meer nodig omdat u bijvoorbeeld gaat emigreren of samenwonen? Zeg dan uw contract online of via de klantenservice op. Wanneer u nu uw contract opzegt dan ontvangt u binnen 8 weken uw eindafrekening!

 

Vattenfall vergelijken

Wilt u alle energiepakketten van Vattenfall op prijs vergelijken? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Met onze energievergelijker vergelijkt u eenvoudig energiepakketten van Vattenfall en de andere bekende energieleveranciers. Op deze manier weet u direct waar u het voordeligst uit bent! Voer hieronder u verbruik in en check direct wat voor u het goedkoopste is.

Ervaringen met Vattenfall

Bent u klant bij Vattenfall? Of klant geweest bij Vattenfall? Laat dan ook uw ervaring achter op onze website. Hiermee helpt u andere bezoekers tijdens het vergelijken van energie aanbieders. Klik nu op onderstaande button en laat uw ervaring achter. Positief of negatief, alle reviews worden toegelaten.

Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Nuon SKU UPC Model
Sinds kort klant bij Nuon. Overgestapt en gebruik gemaakt van de aanbieding met €250,00 cadeau. Aanmelden verliep soepel en ik kreeg netjes een beve
Oct 25, 2017 by Anonymous
Naam: Corrie de Wit • 
Woonplaats: Rijssen • 
Titel: Erg tevreden 

Sinds kort klant bij Nuon. Overgestapt en gebruik gemaakt van de aanbieding met €250,00 cadeau. Aanmelden verliep soepel en ik kreeg netjes een bevestiging via email en post. Documenten even doorgelezen en alles was zoals besproken. Na enkele weken kreeg ik een bevestiging van de overstap en even later werd ik gevraagd mijn meterstanden door te geven. Afronden van mijn contract bij Essent verliep zoals verwacht en eigenlijk met weinig moeite overgestapt. Mede hierdoor tevreden over de huidige dienstverlening van Nuon.


Altijd tevreden geweest als klant bij Nuon. Overstap verliep heel goed en kosten bijna geen moeite. Communicatie per mail en post is erg duidelijk. On
Aug 23, 2017 by Anonymous
Naam: Michel • 
Woonplaats: Amersfoort • 
Titel: Tevreden klant 

Altijd tevreden geweest als klant bij Nuon. Overstap verliep heel goed en kosten bijna geen moeite. Communicatie per mail en post is erg duidelijk. Online via Mijn Nuon account is ook veel informatie te vinden of te wijzigen. Kreeg tijdens mijn overstap nog een gratis tablet ook. Wellicht op termijn weer overstappen voor een scherpere deal maar momenteel blij als klant van Nuon.


Goed geholpen door de klantenservice van @Nuon, verhuizing online doorgeven lukte niet, binnen drie werkdagen reactie + oplossing. Toppie.
Jun 30, 2016 by Anonymous
Naam: Tim B. • 
Woonplaats: Onbekend • 
Titel: Goed geholpen 

Goed geholpen door de klantenservice van @Nuon, verhuizing online doorgeven lukte niet, binnen drie werkdagen reactie + oplossing. Toppie.


Ben al 6 jaar met tevredenheid klant van de Nuon. Goede communicatie en redelijk goed te bereiken via de telefoon. Prijzen kunnen wellicht wat lager m
Jun 30, 2016 by Anonymous
Naam: Wilhelm • 
Woonplaats: Groningen • 
Titel: Redelijk goed 

Ben al 6 jaar met tevredenheid klant van de Nuon. Goede communicatie en redelijk goed te bereiken via de telefoon. Prijzen kunnen wellicht wat lager maar voor de servic e krijgen ze van mij een voldoende.


Nuon is al vele jaren mijn energieleverancier. Is niet de goedkoopste maar wel de in mijn ogen de eerlijkste. Nuon verrekent netjes de zonnepaneel o
Jan 02, 2016 by Anonymous
Naam: John • 
Woonplaats: Boven-Leeuwen • 
Titel: Hr. 

Nuon is al vele jaren mijn energieleverancier.
Is niet de goedkoopste maar wel de in mijn ogen de eerlijkste.
Nuon verrekent netjes de zonnepaneel opbrengsten met je gebruik.
Elke twee maanden een overzicht van het gebruik, netjes.
Ik heb niets aan kado's zoals laptops, ipads etc. die je toch zelf betaalt, die kan ik zelf wel kopen daar heb ik geen electra-en gasleverancier voor nodig.
Ik blijf bij Nuon.


Nuon !! NEEEE. Nooooit.Dit is mijn advies aan iedereen. Dit is een oneerlijke, onduidelijke en een zeer tricky bedrijf.Redenen waarom niet.
Nov 17, 2015 by Anonymous
Naam: Nawaz • 
Woonplaats: Huizen • 
Titel: NUON ? Niet doen. 

Nuon !! NEEEE. Nooooit.

Dit is mijn advies aan iedereen. Dit is een oneerlijke, onduidelijke en een zeer tricky bedrijf.

Redenen waarom niet.

1. Afspraken door de vertegenwoordiger zijn loze beloftes. En deze baseren op leugens.
2. Na een berekende en afgesproken maandbedrag krijg je toch altijd en steeds maar hogere maandbedragen in rekening.
3. Na een of twee keer contact opnemen en uitleggen willen ze niet begrijpen en klacht oplossen. Je moet maar eindeloos blijven energie en tijd insteken om een fout van hun recht te laten zetten.
4. Bij de jaareinde afrekening betaal je toch flink erbij. Terwijl van te voren door de vertegenwoordiger veel berekend en beloofd was.
5. Als je, je contract opzegt dan proberen ze je alsnog op rotte manieren af te plukken. Dat door middel van onbegrijpelijke boetes op te leggen voor te laat betalingen enz. Terwijl dit eerder nooit gebeurt, zolang je het contract niet opgezegd hebt.


Aangemeld voor de cashback actie, goeie actie met een mooie korting. Top!
Feb 10, 2015 by Anonymous
Naam: Rob v. D. • 
Woonplaats: Den helder • 
Titel: Goeie actie 

Aangemeld voor de cashback actie, goeie actie met een mooie korting. Top!


Al jaren klant. Laatst aangemeld voor blijven loont. Ondanks dat het vast niet de goedkoopste is vind ik Nuon een prettige energieleverancier.
Jan 16, 2015 by Anonymous
Naam: Danny • 
Woonplaats: Middelburg • 
Titel: Prima 

Al jaren klant. Laatst aangemeld voor blijven loont. Ondanks dat het vast niet de goedkoopste is vind ik Nuon een prettige energieleverancier.


Het is alsof je helemaal niet van energieleverancier bent gewijzigd.Je merkt er helemaal niets van.
Dec 14, 2014 by Anonymous
Naam: Paul • 
Woonplaats: Stompetoren • 
Titel: Niks gemerkt 

Het is alsof je helemaal niet van energieleverancier bent gewijzigd.Je merkt er helemaal niets van.


Nette, duidelijke afhandeling overstap. Laag vastrecht.
Dec 14, 2014 by Anonymous
Naam: Lotte • 
Woonplaats: Arnhem • 
Titel: Prima 

Nette, duidelijke afhandeling overstap. Laag vastrecht.


Aangemeld voor Blijven loont, goede actie om loyale klanten te belonen!
Nov 04, 2014 by Anonymous
Naam: H.G. • 
Woonplaats: Purmerend • 
Titel: Blijven loont 

Aangemeld voor Blijven loont, goede actie om loyale klanten te belonen!


Opzich goed maar na enkele jaren zit ik volgens mij wel wat duurder.
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: Sjors • 
Titel: Oke 

Opzich goed maar na enkele jaren zit ik volgens mij wel wat duurder.


Tot nu toe alles prima verlopen, nu wachten op de eindafrekening.
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: C.H.J.WH. • 
Titel: Nuon 

Tot nu toe alles prima verlopen, nu wachten op de eindafrekening.


3.8 5.0 13 13 Sinds kort klant bij Nuon. Overgestapt en gebruik gemaakt van de aanbieding met €250,00 cadeau. Aanmelden verliep soepel en ik kreeg netjes een bevestiging via email en post. Doc Nuon

Voeg een beoordeling toe.


Submit your review
* Verplicht veld