Gratis Nintendo Switch bij Vattenfall tijdens Black Friday!

Wie van online shoppen houdt zal blij zijn dat het weer zo ver is, het is Black Friday. Tijdens Black Friday kunt u profiteren van spectaculaire kortingen op producten, maar ook diensten. Hiermee kun je eenvoudig tot wel honderden euro’s op specifieke aankopen besparen. Of profiteren van gratis producten of cadeaubonnen!

Ook energieleverancier Vattenfall heeft nu een leuke deal met Black Friday. Wie nu kiest voor stroom en gas kan namelijk profiteren van een gratis Nintendo Switch ter waarde van €285. Het ideale cadeau voor Sinterklaas of onder de Kerstboom!

Voorheen was het heel normaal om leuke cadeaus te ontvangen bij een nieuw energiecontract. Maar sinds de energiecrisis is dit niet meer het geval. Om deze reden is het dan ook zo leuk dat u nu weer kunt profiteren van een gratis Nintendo Switch bij Vattenfall.

 

 

Update – Black Friday verlenging verlopen

Deze Black Friday actie van Vattenfall is voor langere tijd verlengd geweest, maar is nu helaas toch tot een einde gekomen. Dit betekent dat u momenteel geen gratis Nintendo Switch meer kunt ontvangen bij Vattenfall.

Via de link op deze pagina kunt u nog steeds naar de site van Vattenfall, maar momenteel ontvangt u geen cadeau bij energie meer. Wel is het zo dat u nu kunt profiteren van extra scherpe tarieven. Ook geen verkeerde keuze. Door uw tarieven nu voor 1 jaar vast te zetten weet u precies waar u aan toe bent wanneer het prijsplafond komt te vervallen per 1 januari 2024.

Het huidige aanbod van Vattenfall vergelijken met andere energieleverancier binnen de Nederlandse energiemarkt? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Zo berekent u eenvoudig wat voor u de goedkoopste gasleverancier of goedkoopste energieleverancier is.

 

Voor- en nadelen – Vattenfall Nintendo Switch combi

Voordelen

 • Ontvang nu een gratis Nintendo Switch ter waarde van €285.
 • Zet uw tarieven vast en profiteer 1 jaar lang van vaste lage tarieven voor groene stroom en gas.
 • Vattenfall regelt uw overstap van A tot Z.
 • U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd waarin u kosteloos kunt annuleren.

Nadelen

 • Deze deal is alleen geldig in combinatie met een eenjarige overeenkomst voor stroom en ga8s.
 • Vattenfall staat er niet bekend om om erg duurzaam te zijn. Ondanks dit ontvangt u wel gewoon 100% groene stroom.
 • Profiteren van de gratis Nintendo Switch ter waarde van €285 kan alleen gedurende de periode rond Black Friday.
 • U ontvangt uw gratis Nintendo Switch niet direct maar pas na het afschrijven van het derde termijnbedrag.
 • De vaste kosten voor dit energiecontract zijn relatief hoog.

 

Nintendo Switch Vattenfall – is deze aanbieding nog beschikbaar?

In eerste instantie was de Nintendo Switch aanbieding van Vattenfall alleen bedoelt voor Black Friday. Maar vanwege de hoge mater van succes is deze aanbieding verlengd. Deze aanbieding is dus ook na Black Friday en Cyber Monday nog geldig.

Hou er wel rekening mee dat deze actie loopt zolang de voorraad strekt. Wanneer deze er door heen is zal het dus niet meer mogelijk zijn om te kunnen profiteren van deze aanbieding. Wees er dus snel bij mocht u nog willen profiteren van een gratis Nintendo Switch bij Vattenfall.

 

Energie aanbiedingen met een leuk welkomstcadeau

In het verleden w8as het heel normaal om een leuk cadeau bij energie te ontvangen. Zo was Oxxio in het verleden één van de eerste energieleveranciers die energie aanbood met een gratis iPad. Hierna volgende vele andere energiemaatschappijen met andere leuke welkomstcadeaus. Hierbij kunt u denken aan tablets, smartphones, cadeaubonnen, en zelfs gameco0nsoles.

Sinds de energiecrisis is het helaas een stuk minder dik gezaaid met energie acties. Zo is het sinds lange tijd al bijna onmogelijk om een energiecontract af te sluiten met een mooie welkomstkorting. Sinds een paar maanden zijn dergelijke acties weer enigsinds terug, maar het is zeker nog niet op het niveau van hoe het was.

 

Scoor nu een gratis Nintendo Switch bij energie van Vattenfall

Zoals gezegd is er momenteel weer een doorbraak op de energiemarkt. Na een lange tijd van afwezigheid is het nu weer mogelijk om een leuk cadeau bij uw nieuwe energiecontract te ontvangen. Zo stunt Vattenfall nu als enige tijdens Black Friday met een gratis Nintendo Switch console.

Wie van gamen houdt zal meer dan tevreden zijn met zijn gratis Nintendo Switch van Vattenfall. Met deze toffe gameconsole ter waarde van €285 kunt u vele toffe spellen spelen. Daarnaast biedt de Nintendo Switch nu een verbeterde batterijduur. Waardoor u nog langer plezier heeft van uw console.

Met uw Nintendo Switch kunt u eenvoudig thuis gamen via uw energiezuinige tv. Maar ook onderweg kunt u met deze console genieten van uw favorieten spelen. Speel nu lekker alleen, of gezellig met andere.

U ontvangt de gratis Nintendo Switch bij Vattenfall nu inclusief de linker en rechter Joy-Con controllers, Nintendo Switch Dock, Joy-Con Grip, Joy-Con polsbandjes, een stroomkabel, en een HDMI-kabel. De controllers zijn tevens leverbaar in het grijs of rood met blauw. Met dit complete pakket bent u helemaal gereed om thuis of onderweg te genieten van de leukste games.

 

Gratis Nintendo Switch bij Vattenfall tijdens Black Friday!

 

Wanneer ontvang ik mijn Nintendo Switch?

Alleen rond de dagen van Black Friday kunt u profiteren van een gratis Nintend Switch bij Vattenfall. Meldt u dus snel aan! Na uw aanmelding gaat het balletje rollen en zal Vattenfall uw huidige energieleverancier opzeggen. Daarnaast regelt het alles voor uw nieuwe aansluiting. Als alles geregeld is dan ontvangt u vanzelf bericht met de definitieve startdatum van de levering.

Vanaf het moment dat Vattenfall gaat leveren zal u natuurlijk een termijnbedrag gaan betalen. Dit termijnbedrag is onder andere gebaseerd op het historisch verbruik van uw huishouden. Nadat het derde termijnbedrag is afgeschrveen zal u een code krijgen om uw cadeau te verzilveren. Dit betekent dus dat u uw cadeau niet direct ontvang, maar ongeveer 3 maanden na de start van de levering door Vattenfall.

 

Overstappen naar Vattenfall

Vroeger was dit wellicht anders, maar tegenwoordig is overstappen naar een andere energieleverancier echt een fluitje van een cent. Alles bij elkaar schat ik dat het u nog niet eens 10 minuten kost.

Ondanks dat overstappen van energieleverancier helemaal niet veel moeite is kan het flink lonen. Maar dat heeft nog niet iedereen ontdekt. Zeker sinds de energiecrisis zijn de prijsverschillen groot. Hierdoor kan het zijn dat u met uw huidige energiecontract honderden euro’s te veel betaalt.

Door nu te kiezen voor Vattenfall kunt u mogelijk veel geld besparen. Daarnaast ontvangt u nu ook nog eens een gratis Vattenfall Switch console. Dat is best de moeite toch?

Wie er klaar voor is kan op de volgende manier overstappen naar Vattenfall.

1. Klik op deze link om de website van Vattenfall te openen.

2. Leer meer over de actie op de promopagina en neem de spelregels door om volledig op de hoogte te zijn van de voorwaarden.
3. Voer uw woon- en verbruiksgegevens in om uw termijnbedrag te berekenen. Tevreden met het aanbod? Voer dan diverse persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden.
4. Na het insturen van uw aanmelding ontvangt u uw contract per email en zal uw bedenktijd ingaan.

Als uw 14 dagen bedenktijd is verstreken zal Vattenfall alles in gang zetten om uw overstap zo snel mogelijk af te ronden.

 

Tarieven

Wie nu kiest voor een gratis Nintendo Switch bij Vattenfall betaalt de volgende tarieven.

 • Gas: U betaald €1,26 per m3 gas
 • Stroom: U betaalt €0,35 per m3 stroom
 • Vaste kosten: €7,99 voor stroom en €10,99 voor gas

 

OP = OP

Let wel op, deze actie is enkel beschikbaar rond Black Friday en OP = OP. Wil u deze zeker zijn van uw gratis Nintendo Switch? Meldt u dan nu nog aan! Het aantal gameconsoles dat weg wordt gegevens is namelijk beperkt.

 

Actievoorwaarden

Wanneer u gebruik gaat maken van deze aanbieding dan is het goed om de spelregels even door te nemen. Deze kunt u gewoon op de website van Vattenfall vinden. Hieronder ligt ik enkele van de belangrijkste toe.

 • Deze aanbieding is alleen beschikbaar voor nieuwe klanten van Vattenfall.0
 • Profiteren van deze actie kan alleen in combinatie met een 1-jarig energiecontract voor stroom en gas.
 • Wie zijn contract voortijdig beeindigd moet mogelijk zijn welkomstcadeau deels of compleet terugbetalen.
 • Het welkomstcadeau kan pas worden verzilverd na het afschrijven van het derde termijnbedrag.

Bekijk alle spelregels van deze actie via de website van Vattenfall.

 

Wat vindt onze expert van deze aanbieding?

Onze in-house energie-expert Koen Verkerk is al meer dan 10 jaar actief binnen de energiemarkt. Hierdoor heeft hij al vele energie aanbiedingen zien komen en gaan. Maar wat vindt hij nou van deze aanbieding?

”Een cadeau ontvangen bij uw energiecontract is natuurlijk altijd leuk, maar u moet zich wel realiseren dat u deze meestal deels ook zelf bekostigd. Ondanks dit hoeft dit niet te betekenen dat u een dergelijke aanbieding niet zou moeten aannemen. Wie toch al een Nintendo Switch zou willen aanschaffen kan dit nu mooi combineren met een nieuwe energiecontract. Hierdoor zit u weer een jaartje goed, en kan u van tijd tot tijd lekker gamen op uw nieuwe Nintendo Switch.” aldus Koen Verkerk.

Heeft u niet veel interresse in een gameconsole en kiest u liever gewoon voor de laagste energiekosten per maand? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Hiermee kunt u in enkele stappen berekenen bij welke energieleverancier u het voordeligste uit bent!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave