Oxxio 3 Jaar Vast tarieven – scherpe tarieven en tot €270 loyaliteitsbonus

Oxxio 3 Jaar Vast tarieven – scherpe tarieven en tot €270 loyaliteitsbonus

Met alle onrust binnen de energiemarkt zijn steeds meer consumenten op zoek naar zekerheid. Door deze ontwikkeling zijn er dan ook steeds meer mensen geïnteresseerd in de Oxxio 3 jaar vast tarieven.

Door te kiezen voor Oxxio 3 jaar vast heeft u tot drie jaar lang zekerheid over uw energietarieven. Zo zullen ze niet dalen, maar ook niet stijgen. En dat geeft rust.

Wie nu zijn tarieven bij Oxxio vast zet kan ook nog eens profiteren van een mooie loyaliteitskorting. Afhankelijk van uw situatie kan deze korting oplopen tot wel €360.

In dit artikel breng ik u volledig op de hoogte van de huidige Oxxio 3 jaar vast tarieven. Daarnaast vergelijk ik dit product met andere Oxxio producten en die van concurrenten. Zo weet u direct of dit energieproduct voor u een goede keuze is.

 

 

Actuele tarieven Oxxio 3 jaar vast

De tarieven bij alle energieleveranciers zijn continue in beweging. Zo kunnen kleine dingen binnen de internationale energiemarkt een groot effect hebben.

Wie op zoek is naar rust kan er ook voor kiezen om zijn energietarieven vast te zetten. Bij Oxxio kan men nu zijn tarieven voor 3 jaar vast zetten tegen de volgende voorwaarden:

 • Stroom normaal: €0,2974 per kWh
 • Stroom piek: €0,2974 per kWh
 • Stroom dal: €0,2974 per kWh
 • Vaste kosten stroom: €8,49 per maand
 • Gas: €1,18928 per m3
 • Vaste kosten gas: €7,49 per maand
 • Loyaliteitsbonus: Tot €270

Op basis van de huidige tarieven zal u met dit energiecontract €229 per maand gaan betalen. Dit bedrag is exclusief de loyaliteitsbonus van €270, die eenmalig uitgekeerd zal worden op uw eerste jaarafrekening. Met deze maandprijs is Oxxio best goedkoop vergeleken met andere 3 jaar vast energiecontracten.

 

Oxxio 3 Jaar Vast versus overige Oxxio energieproducten

Op dit moment kunt u bij Oxxio alleen kiezen voor een vaste overeenkomst met een looptijd van 1 of 3 jaar. Uitgaande van de huidige tarieven betaalt u met een gemiddeld energieverbruik het volgende:

 • 1 jaar vast – €222 per maand
 • 3 jaar vast – €229 per maand

Zoals u kan zien is het eenjarig energieproduct nu goedkoper. Daarnaast biedt dit energieproduct ook een hogere loyaliteitskorting (tot €360). Dit product biedt alleen wel minder zekerheid. Uw tarieven staan in dit geval namelijk maar voor 12 maanden vast. De vraag is dus of u graag kiest voor voordeel, of voor zekerheid.

 

Oxxio 3 Jaar Vast versus overige Oxxio energieproducten

 

Biedt Oxxio ook een variabel energiecontract?

Naast de vaste overeenkomsten biedt Oxxio ook het verplichte modelcontract. Maar het lijkt er op dat het u deze niet graag laat afsluiten. Zo kan u dit contract alleen afsluiten door contact op te nemen met de klantenservice. Daarnaast zijn de leveringskosten en tarieven relatief hoog. Ook ontvangt u geen korting. Alles bij elkaar is dit energiecontract hierdoor ook totaal niet interessant voor u als klant.

 

Meerjarig energiecontract Oxxio vs andere energieleveranciers

Bij Oxxio betaalt u nu exclusief de korting €229 per maand voor het 3-jarige energieproduct. Hiermee is de energieleverancier relatief goedkoop vergeleken met andere energieleveranciers die wij eerder bekeken.

Wanneer we de forse korting meenemen over de 36 maanden dan komt de maandprijs uit op €222 per maand. Dit maakt Oxxio maar net wat duurder dan de goedkoopste energieleverancier in dit overzicht (Energiedirect).

 

Voor- en nadelen Oxxio 3 jaar vast

Voordelen

 • Voor lange tijd geen omkijken naar uw energiezaken.
 • U heeft 3 jaar lang zekerheid wat betreft uw energieprijzen.
 • Ontvang nu tot wel €270 loyaliteitsbonus. De hoogte van uw korting is afhankelijk van diverse factoren. U kunt uw persoonlijke kortingen berekenen via de website van Oxxio.
 • Ontvang 100% groene windstroom.
 • Oxxio regelt uw overstap van A tot Z.

Nadelen

 • U ontvangt geen korting wanneer u alleen stroom afneemt.
 • Dit product is niet beschikbaar voor huishoudens met zonnepanelen.
 • Mochten de prijzen in de toekomst dalen dan profiteert u niet direct mee.

 

Overstappen naar Oxxio 3 Jaar Vast met €270 loyaliteitsbonus

Wilt u ook profiteren van €270 loyaliteitsbonus bij Oxxio 3 Jaar Vast? Stap dan vandaag nog over! Overstappen is eenvoudig en aanmelden kost u slechts minuten. Klik op deze link om naar de website van Oxxio te gaan. Voer hier uw woon- en verbruiksgegevens in en klik op de button ‘’Bekijk de tarieven’’. Vergelijker beide energiepakketten en bepaal welke het beste bij uw wensen past. Klik vervolgens op de button ‘’Direct overstappen’’ om verder te gaan met uw aanmelding.

Controleer op de volgende pagina nogmaals het aanbod en klik op ‘’Naar bestellen’’ om verder te gaan. Vul op de vervolgpagina enkele persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Na het verzenden van uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging via e-mail. Na het ontvangen van uw bevestiging gaat tevens uw bedenktijd in. Binnen uw 14 dagen bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

Na uw bedenktijd zal Oxxio uw oude energieleverancier opzeggen. Zelf hoeft u weinig te doen, enkele eenmalig uw meterstanden doorgeven. Met deze meterstanden kan uw oude energieleverancier namelijk een eindafrekening maken. De overige zaken neemt Oxxio u allemaal uit handen. En wanneer alles is geregeld ontvangt u automatisch bericht van de definitieve datum dat u overstapt. Ook overstappen en profiteren van €270 loyaliteitsbonus bij Oxxio? Check dan direct de website van Oxxio!

 

Conclusie: hoe voordelig zijn de tarieven van Oxxio 3 jaar vast?

Wie een 3-jarig energiecontract wil afsluiten is bij Oxxio aan het juiste adres. Oxxio is namelijk erg concurrerend vergeleken met andere energieleveranciers in de markt. Eigenlijk alleen Energiedirect doet het beter, maar het verschil is maar erg klein.

Staat u ook open voor een kortlopend contract van 1 jaar? Dan bent u bij Oxxio nog wat voordeliger uit. Daarnaast ontvangt u een korting die nog iets hoger is. Ook het overwegen waard dus!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave