Energiedirect 3 Jaar Vast tarieven – nu extra scherp + €250 korting!

Bereken uw persoonlijke deal bij Energiedirect!

Alle langere tijd staat Energiedirect bekent als een echte prijsvechter. Vanwege deze reputatie beginnen steeds meer mensen interesse te hebben in deze energieleverancier. Vandaar dat ook steeds meer mensen zoeken naar de actuele Energiedirect 3 jaar vast tarieven.

Wie benieuwd is naar de hoogte van de huidige Energiedirect 3 jaar vast tarieven kan deze hieronder terug vinden. Maar dit is nog niet alles. In dit artikel zal ik de voornaamste voor- en nadelen van dit product toelichten. Daarnaast vergelijk ik de tarieven van dit energieproduct met die van de andere Energiedirect producten en die van andere energieleveranciers die een 3 jaar vast product aanbieden.

Lees direct verder om alles te weten te komen over het meerjarige energieproduct van Energiedirect. Ga naar de website van Energiedirect om uw persoonlijke maandtarief te berekenen of om u direct aan te melden.

 

 

Definitieve Energiedirect 3 Jaar Vast tarieven voor 2024

De Energiedirect 3 jaar vast tarieven zijn continue in beweging. Om de zoveel maanden worden deze opnieuw vastgesteld zodat ze overeen komen met de marktprijzen. Op deze manier blijft de energieleverancier concurrerend met andere partijen in de markt.

Wie nu kiest voor het 3 jaar vast energiepakket van Energiedirect betaalt de volgende tarieven voor stroom en gas.

 • Stroom normaal: €0,24333 per kWh
 • Stroom piek: €0,24454 per kWh
 • Stroom dal: €0,24212 per kWh
 • Vaste kosten stroom: €0,32752 per dag
 • Gas: €1,20396 per m3
 • Vaste kosten gas: €0,24557 per dag
 • Korting: Tot €250

Kijkend naar de huidige energietarieven bij Energiedirect dan kunnen we stellen dat deze behoorlijk concurrerend zijn. Vooral in vergelijking met andere 3 jaar vast contracten doet Energiedirect het goed. En of dit niet genoeg is biedt Energiedirect nu ook nog eens tot wel €250 korting.

 

Energiedirect 3 jaar vast vergeleken met overige producten

Op basis van een gemiddeld energieverbruik van 2910 kWh en 1410 m3 gas per jaar betaalt u bij Energiedirect nu het volgende per energieproduct:

 • 3 jaar vast – €199 per maand
 • 1 jaar vast – €203 per maand
 • Variabel – €266 per maand

Zoals u kunt zien is het 3 jaar vast pakket nu erg voordelig ten opzichte van de andere energieproducten. Zo is het 4 euro per maand goedkoper dan het eenjarige energiepakket en maar liefst 67 euro per maand goedkoper dan het variabele energieproduct. Wie graag voor voordeel en zekerheid kiest kan dus zeker goed uit de voeten met Energiedirect 3 jaar vast.

 

Energiedirect 3 Jaar Vast tarieven - nu extra scherp + €250 korting!

 

Meerjarige energieproduct Energiedirect vs andere energieleveranciers

Niet zo heel lang terug heb ik al de 3-jarige energieproducten van andere energieleveranciers vergeleken. Hierbij ging het om Eneco 3 jaar vast, Budget Energie 3 jaar vast, Essent 3 jaar vast, en Vattenfall 3 jaar vast. Uit deze vergelijking bleek dat Eneco het goedkoopste was met €235 per maand. De verder top energieproducten bestond uit de volgende maandtarieven:

 1. Energiedirect: €199 per maand
 2. Eneco: €235,49 per maand
 3. Budget Energie: €239,32 per maand
 4. Essent: €240 per maand
 5. Vattenfall: €250,45 per maand

In vergelijken met de Energiedirect 3 jaar vast tarieven is Eneco echter helemaal niet zo goedkoop. Zo betaalt u bij Energiedirect nu nog geen €200 op basis van een gemiddeld energieverbruik. Dit toont aan dat deze energieleverancier nog steeds behoord tot de prijsvechter binnen de energiemarkt.

 

Nu tot €250 korting bij Energiedirect 3 jaar vast

Wie nu kiest voor Energiedirect die kan profiteren van zeer scherpe tarieven in combinatie met een 3 jaar vast overeenkomst. Maar hier blijft het niet bij. Zo kan u nu ook nog eens profiteren van een forse korting.

Door nu over te stappen naar Energiedirect kunt u profiteren van een korting die oploopt tot maar liefst €250. De uiteindelijke korting die u ontvangt is afhankelijk van diverse factoren waaronder uw energieverbruik.

De welkomstkorting die u bij Energiedirect ontvangt zal op uw eerste jaarafrekening verrekend worden. Hierdoor is de kans dat u moet bijbetalen extra klein. Wel zo prettig!

 

Voor- en nadelen – Energiedirect 3 jaar vast

Voordelen

 • Extra veel zekerheid. Uw tarieven staan voor de komende 3 jaar vast.
 • Lange tijd geen omkijken naar uw energiezaken.
 • Energiedirect regelt uw complete overstap.
 • U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
 • Profiteer van een lekkere korting gedurende het eerste jaar (tot €250).
 • Scherpe tarieven vergeleken met andere partijen in de markt.
 • Bespaar honderden euro’s met enkele minuten werk.

Nadelen

 • Dit energieproduct is niet beschikbaar voor mensen met zonnepanelen.
 • Mochten de energieprijzen dalen dan profiteert u niet mee.

 

Overstappen naar Energiedirect

Ziet u de huidige Energiedirect 3 jaar vast tarieven ook wel zitten? Meldt u dan nu aan via de website. Op deze manier weet u zeker dat u kunt profiteren van de huidige scherpe tarieven.

Overstappen naar Energiedirect is tegenwoordig heel eenvoudig. U hoeft zich alleen online aan te melden. Hierna neemt de energieleverancier u al het werk uit handen.

Wanneer uw overstap helemaal geregeld is ontvangt u vanzelf bericht van de datum waarop Energiedirect begint met leveren. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven mochten deze niet op afstand uitgelezen kunnen worden.

Alles bij elkaar denk ik dat het regelen van uw overstap u maximaal 5 tot 10 minuten kost. Hiertegenover staat dat u eenvoudig tot wel honderden euro’s kunt besparen. Wel de moeite lijkt me toch?

 

Conclusie: Hoe voordelig zijn de tarieven van Energiedirect 3 jaar vast?

Op dit moment is het 3 jaar vast contract de goedkoopste optie wanneer je klant wil worden bij Energiedirect. Daarnaast is dit energieproduct ook nog eens erg scherp geprijsd wanneer je het vergelijkt met andere energieleveranciers.

Eindconclusie, de actuele tarieven van Energiedirect 3 jaar vast zijn erg scherp. Daarnaast is de korting tot €250 ook nog eens erg interessant. Voldoende reden om Energiedirect een kans te geven naar mijn mening!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave