Energiedirect.nl


Energiedirect.nl biedt u als consument (of ondernemer) zeer lage prijzen en grip op uw maandelijkse kosten voor energie. Energiedirect.nl werd opgericht in het jaar 2002 en is mede door de lage prijzen door de jaren heen flink gegroeid. Op dit moment kunnen nieuwe klanten profiteren van vaste lage tarieven en een korting die oploopt tot €150,00. Daarnaast ontvangt u standaard 100% groene stroom. Lekker duurzaam dus! Zet ook uw tarieven voor 1 of 2 jaar vast en profiteer van alle voordelen van Energiedirect.nl. Als klant bij Energiedirect.nl regelt u uw energiezaken eenvoudig via de Regelneef App. Deze App hebben wij beoordeelt als beste energie apps binnen de markt. Meer weten of direct profiteren van een voordelige korting? Check dan de website van Energiedirect.nl!

Bedrijfsgegevens

Naam: Energiedirect.nl
Acties in: Nederland.
Markt: Particulier en Zakelijk.

Adres: Postbus 757
5201 AT Den Bosch

Vergunninghouder Elektriciteit: Ja.
Vergunninghouden Gas: Ja.
Lid geschillencommissie: Ja.

Betalingsgegevens

Acceptgiro: Nee.
Automatisch incasso: Ja. (Mogelijk)
Kosten 1e herinnering: €0,-
Kosten 1e herinnering: €0,-

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Online of per telefoon.
Hoeveelheid: Maximaal 2x per jaar.
Verlaging: Maximaal 10%
Verhoging: Maximaal 500%

Online diensten

Online meterstanden doorgeven.
Een verhuizing doorgeven.
Maandvoorschot wijzigen.
Persoonlijke gegevens wijzigen.
Maandfactuur bekijken.
Energieverbruik bekijken.

Overige

Duurzaamheid: Redelijk duurzaam.
Gemiddelde besparing: €111,65
Gemiddelde waardering overstap: 7,8
Klanten: 700.000

Stroometiket.
Algemene voorwaarden.

Energiedirect.nl Vergelijken

Wilt u alle energiepakketten van energieleverancier Energiedirect.nl vergelijken? Voer dan hieronder uw stroom- en gasverbruik in en check direct welk energiepakket het beste bij uw verbruik past. Daarnaast kunt u de pakketten ook vergelijken met de energiepakketten van andere energieleveranciers. Zo ziet u direct waar u het goedkoopste uit bent!

 

Direct naar;

 

Tot €150,00 Cashback bij Energiedirect.nl

Wanneer u nu overstapt naar Energiedirect.nl dan kunt u profiteren van het beste bod! Dit is een speciaal bod op basis van uw persoonlijke energieverbruik. Kiest u voor 1 Jaar Vast? Dan ontvangt u €100,00 Cashback. En zet u uw tarieven voor 2 Jaar Vast? Dan ontvangt u zelfs €150,00 Cashback. En niet alleen nieuwe klanten krijgen bij Energiedirect.nl een scherpe deal. Ook loyale klanten krijgen standaard het bete bod. Stap nu over en Energiedirect.nl regelt uw overstap. Meer weten? Ga dan naar de website van Energiedirect.nl!

€150,00 Cashback bij Energiedirect.nl

 

Waarom kiezen voor Energiedirect.nl?

Energiedirect.nl

Via Energiedirect.nl kunt u gemakkelijk en eenvoudig uw persoonlijke energiezaken regelen via uw persoonlijke account op de website. Dit kunt u doen in combinatie met het deskundige advies van het ervaren personeel. Door een energiecontract af te sluiten op basis van uw persoonlijke verbruik ontvangt u altijd een erg voordelige deal. Kies nu voor het scherpste tarief en bespaar ook tot wel €340,00 op uw kosten voor stroom en gas. Energiedirect.nl levert momenteel al energie aan méér dan 700.000 consumenten in Nederland! Daarmee is het de grootste energieleverancier in lage energieprijzen.

 

Voordelen

 
Voordelen Energiedirect.nl Altijd lage prijzen voor stroom en gas.Voordelen Energiedirect.nl Deskundig en ervaren personeel.
Voordelen Energiedirect.nl Krijg extra grip op uw energiekosten.Voordelen Energiedirect.nl Jarenlange ervaring binnen de markt.
Voordelen Energiedirect.nl Goede service. Beoordeeld met een 7,0.Voordelen Energiedirect.nl Kies zelf voor groene of grijze energie.
Voordelen Energiedirect.nl Altijd een divers aanbod energieproducten.Voordelen Energiedirect.nl Al meer dan 700.000 mensen ging u voor!

 

Overstappen naar energieleverancier Energiedirect.nl

Ook afgelopen jaar is er weer een record aantal consumenten overgestapt naar een andere goedkopere energieleverancier. Momenteel betaalt nog ongeveer 70% van alle Nederlandse consumenten te veel voor hun energie en gas, en dat is zonde! Gelukkig is het overstappen van energieleverancier tegenwoordig erg eenvoudig, dit geldt ook bij Energiedirect.nl! Na het invullen van het aanvraagformulier regelt Energiedirect.nl de gehele overstap. Het is slechts een administratief proces waar u zelf niks aan hoeft te doen. U hoeft enkel eenmalig uw meterstanden door te geven en af te wachten tot de overstap voltooid is. Benieuwd hoe laag uw energierekening kan worden? Bekijk hier de website en stap ook over!

Altijd het beste aanbod via de website van Energiedirect!

Altijd het beste aanbod via de website van Energiedirect!

 

Altijd hetzelfde aanbod

Bij Energiedirect.nl doen ze iets unieks. Iedereen krijgt namelijk hetzelfde aanbod! Het maakt niet uit of u een nieuwe klant bent, of al enkele jaren klant bent. U krijgt bij het verlengen van een nieuw contract altijd hetzelfde scherpe aanbod. Op deze manier profiteert u als bestaande klant ook van lage tarieven, en een extra korting!  Benieuwd wat u als bestaande of nieuwe klant gaat betalen? Vul dan enkele persoonlijke gegevens in op de website van Energiedirect.nl en check direct wat uw voordeel is!

 

Energiecontracten bij Energiedirect.nl

Wilt u ook overstappen naar stroom en gas van Energiedirect.nl? Dat is eenvoudig geregeld. Momenteel kunt u kiezen voor een energiepakket van 1 of 2 jaar. Daarnaast is er ook nog een flexibel energiepakket. Profiteer ook van vaste lage tarieven voor stroom en gas en een korting die kan oplopen tot €150,00! Overstappen is heel eenvoudig en nog gratis ook. Bijna alles wordt namelijk voor u geregeld. Bekijk hieronder welk energiepakket het beste bij uw persoonlijke wensen past of vergelijk alle prijzen op de website van Energiedirect! Bekijk hier de energieproducten op de website van Energiedirect en stap ook over!

1 Jaar Vast

2 Jaar Vast

Flexibel

Vast tarief voor 12 maanden.Vast tarief voor 24 maanden.Scherpe variabele tarieven.
Een jaar zekerheid.Twee jaar zekerheid.Maandelijks opzegbaar.
Nu €200,00 Korting!Nu €225,00 Korting!Altijd duurzame energie!

 

Altijd duurzaam

Wanneer u kiest voor Energiedirect.nl dan ontvangt u standaard duurzame energie. Stroom dat wordt geleverd is altijd 100% groen en opgewekt door middel van de wind. Hierbij zal het vooral gaan om windmolens. Naast duurzame stroom ontvangt u ook nog een CO2-neutraal aardgas. De uitstoot van dit aardgas wordt gecompenseerd door het investeren van een deel van de kosten in duurzame energieprojecten. Dit kunnen bijvoorbeeld zonneprojecten zijn of het aanplanten van nieuwe bomen. Hierdoor maakt u altijd een bewuste keuze wanneer u kiest voor Energiedirect.nl!

 

Tarieven Energiedirect.nl 2019

Wilt u de tarieven van energieleverancier Energiedirect in 2019 vergelijken? Maak dan gebruik van onze vergelijkingstool. Met deze tool vergelijkt u eenvoudig en snel de tarieven voor stroom en gas. Vergelijken kan tussen de diverse energieleveranciers, maar ook tussen de diverse energieproducten. U kunt ook alleen de tarieven voor stroom, of alleen de tarieven voor gas vergelijken. Benieuwd wat u kunt besparen? Gebruik dan onze energievergelijker!

 

Uitgelichte reviews

Onderstaande reviews werden door bezoekers als zeer nuttig ervaren.

Ben nu sinds enkele weken klant en ben zeker tevreden. Ben per maand ongeveer 25 euro goedkoper uit en de service is ook dik in orde. Ik zou Energiedirect aan iedereen aanraden, fijne partij om zaken mee te doen.

Lillian

1 jaar lang gehad als leverancier en geen problemen ondervonden. 1x contact gehad met de helpdesk en die hebben mij goed en vriendelijk te woord gestaan

DA

Hoofdsponsor Voetbalclub PSV

Per 1 juli 2016 zal energieleverancier Energiedirect.nl troste sponsor zijn van voetbalclub PSV. Vanaf dat moment zal het energiebedrijf in ieder geval 3 seizoenen lang de hoofdsponsor zijn van de huidige landskampioen. Met deze stap wil het energiebedrijf haar naamsbekendheid binnen Nederland een flinke boost geven.
 

Regelneef App

Als klant van Energiedirect.nl kunt u uw energiezaken regelen door middel van de Regelneef App. Dit is een handige smartphone / tablet app die beschikbaar is voor iOS en Android. Wij hebben deze App getest (samen met 9 andere energie apps) en op basis van diverse factoren hebben wij de app als beste beoordeelt. Met de huidig Regelneef app kunt u onder andere uw maandtarief wijzigen, contact opnemen met de serviceafdeling (chat) en facturen inzien. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld notificaties ontvangen op belangrijke momenten en uw klantinformatie wijzigen. En aangezien de App net nieuw is zal deze nog continue geüpdatet worden met nieuwe features. Direct downloaden? Gebruik dan een van onderstaande buttons!

 

 

Contact opnemen met Energiedirect.nl

E-mail: klantenservice@energiedirect.nl
Telefoonnummer: 0900–3347328
Kosten: belkosten + €0,70 cent per gesprek
Bereikbaarheid: Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur
Website: Homepage Energiedirect.nl

 

Energiedirect.nl opzeggen

Wilt u uw energiecontract bij Energiedirect.nl opzeggen? Dat kan op diverse manieren. Wilt u overstappen naar een ander energiebedrijf? Dan zal die zorgen dat uw oude energiecontract wordt opgezegd. Stapt u niet over maar gaat uw bijvoorbeeld emigreren of samenwonen? Zeg dan zelf uw energiecontract op. Dit kan eenvoudig en snel met 1 telefoontje. Bel direct 0900-3347328, kies in het keuzemenu voor optie 3 en zeg uw contract op. Zegt u voortijdig op? Hou dan wel rekening met een eventuele opzegvergoeding.

 

Verlengen

Bent u klant bij Energiedirect.nl? En loopt uw energiecontract bijna af? Dan is het mogelijk om deze te verlengen. Als het goed is krijgt u automatisch een nieuwe verlengaanbod van Energiedirect.nl. Mocht dit niet zo zijn, dat is de kans groot dat u over gaat op een duurder tarief en dat u ongezien meer gaat betalen. Om deze reden raden wij dan ook altijd goed te kijken naar het verlengaanbod. Is het aanbod wel zo voordelig? Of bent u bij een ander voordeliger uit? Maak gebruik van onze energievergelijker en zoek het binnen enkele klikken uit!

 

Complimenten / Klachten

Hebt u een compliment? Of juist een klacht? Geef dan uw ervaring door! Dit kan op deze pagina, maar ook op de website van Energiedirect.nl. Daarnaast kunt u uw klacht doorgeven via social media of de klantenservice. Hoe het bedrijf met klachten om gaat wordt niet helemaal duidelijk op de website van Energiedirect.nl. Maar we gaan er van uit dat ze zich wel commenteren aan de officiële richtlijnen van de ACM (Autoriteit Consument en Markt). Dit houdt in dat zij uw klachten (per post) binnen 5 dagen bevestigen. Daarnaast bieden ze u binnen 15 dagen een officiële reactie op uw klacht.
 

Storingen

Heeft u last van een storing? Geef deze dan door via het gratis telefoonnummer 0800-9009. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor al uw stortingen op het gebied van stroom en gas.
 

Klantenservice

Heeft u een vraag? Of wilt u bijvoorbeeld een klacht indienen? Neem dan contact op met de klantenservice van Energiedirect. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag te bereiken op het nummer 0900-3347328. U kunt bellen tussen 09:00 en 17:00. Wilt u liever een bericht versturen? Ga dan naar de website en vul het contactformulier in. Een medewerker van Energiedirect zal vervolgens zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren. De website is momenteel nog niet uitgerust met een live chat functie.
 

Complimenten / Klachten

Hebt u een compliment? Of juist een klacht? Geef dan uw ervaring door! Dit kan op deze pagina, maar ook op de website van Energiedirect.nl. Daarnaast kunt u uw klacht doorgeven via social media of de klantenservice. Hoe het bedrijf met klachten om gaat wordt niet helemaal duidelijk op de website van Energiedirect.nl. Maar we gaan er van uit dat ze zich wel commenteren aan de officiële richtlijnen van de ACM (Autoriteit Consument en Markt). Dit houdt in dat zij uw klachten (per post) binnen 5 dagen bevestigen. Daarnaast bieden ze u binnen 15 dagen een officiële reactie op uw klacht.
 

Ervaring Energiedirect.nl

Hebt u ervaring met de service, producten of klantenservice van Energiedirect.nl? Deel hem dan met andere consumenten die op zoek zijn naar een nieuwe energieleverancier. Klik op de button ''Voeg een beoordeling toe'' om uw review in te sturen en te delen met andere bezoekers van onze website.

 
Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Energiedirect.nl
Gemiddelde beoordeling:  
 6 reviews
door P.J.M. Tax over Energiedirect.nl

Wederom een enorm slechte ervaring rijker met deze agressieve en puur financieel gerichte 'energiestunter'!

Na opzeggen van het contract vanuit de zijde van EnergieDirect hebben ze het lef nog een opzegvergoeding te claimen, terwijl ik zelf klant had willen blijven. Vanuit de digitale klantinformatie is gebleken, dat ik geen klant meer ben, maar als je dan zelf op zoek gaat naar een nieuwe leverancier, dan weten ze je plotseling weer te vinden met als enig triest resultaat geld binnen te harken voor niet verleende diensten in de vorm van die dwangmatige opzegvergoeding. Na twee telefoongesprekken en vijf mails, waarbij deze club niet ingaat op hun eigen fouten hebben ze het lef nog te dreigen met incassokosten! Opnieuw naar EnergieDirect? NOOIT MEER en met mij vele anderen!

door Geverifieerde gebruiker over Energiedirect.nl

Toch echt het meest klantonvriendelijke bedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. Mijn vader (op leeftijd) heeft zich per abuis 2x aangemeld voor een contract bij Energiedirect, komende van een andere energieleverancier. Hierdoor is hij 'al eerder klant geweest' en heeft daarom geen recht op de korting die een nieuwe klant krijgt. Dit terwijl hij natuurlijk helemaal nooit eerder klant is geweest. Ook na uitleg van deze situatie weigert Energiedirect om ook maar iets van begrip in de situatie te tonen en zegt doodleuk dat ze de korting echt niet kunnen berekenen want vanwege het 2x aanmelden is er al een keer eerder een contract geweest. Belachelijk, zo snel mogelijk weg bij dit bedrijf en op zoek naar een leverancier die wel waarde hecht aan zijn klanten. Het enige pluspunt is dat de mailwisseling over dit probleem snel verliep.

door Geverifieerde gebruiker over Energiedirect.nl

Voor ons is deze overstap de goedkoopste.

Doe hier dus ook je voordeel mee.

door Geverifieerde gebruiker over Energiedirect.nl

Geen klachten. Overgestapt ivm. aanbieding

door Geverifieerde gebruiker over Energiedirect.nl

1 jaar lang gehad als leverancier en geen problemen ondervonden. 1x contact gehad met de helpdesk en die hebben mij goed en vriendelijk te woord gestaan

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»