Gratis Albert Heijn Cadeaukaart bij Vattenfall (€80,00)

Naast uw maandelijkse kosten voor energie bent u ook een hoop geld kwijt aan onder andere telefonie, verzekeringen en boodschappen. Om het u een maand wat gemakkelijker te maken heeft Vattenfall nu een leuke actie bedacht. Wanneer u nu kiest voor een voordelig eenjarig energiepakket dan profiteert u namelijk van een gratis Albert Heijn cadeaukaart ter waarde van €80,00. Met deze cadeaukaart kunt u één of meerdere keren boodschappen halen zonder te hoeven betalen. Naast dit leuke welkomstcadeau profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Deze staan gedurende de looptijd van uw contract vast zodat u precies weet waar u aan toe bent. En uw overstap? Die regelt Vattenfall van A tot Z! Direct profiteren? Ga dan naar de website van Vattenfall!
 

 

Voordelen

  • Geen keuzestress. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Uw tarieven staan één jaar lang vast. Geen prijsstijgingen.
  • Profiteer nu ook van een gratis Albert Heijn cadeaukaart ter waarde van €80,00.
  • Vattenfall regelt uw overstap van A tot Z. Geen administratieve rompslomp.
  • Exclusief verkrijgbaar met de Vattenfall Energiecadeau aanbieding!

 

Gratis Albert Heijn cadeaukaart met Vattenfall Energiecadeau!

Gratis Albert Heijn Cadeaukaart bij VattenfallMet de Vattenfall Energiecadeau aanbieding kunt u zelf uw welkomstcadeau uitkiezen uit een groot aantal mogelijkheden. Zo is het mogelijk om te profiteren van een gratis Airfryer, Robot Stofzuiger of JBL Headphone. Ook biedt Vattenfall de mogelijkheid om te profiteren van een Nespresso machine, Bosch Accuboor en een fraaie Samsonite reiskoffer. Als laatst kunt u ook kiezen voor diverse handige cadeaukaarten. Deze cadeaukaarten kunt u zelf spenderen bij bijvoorbeeld restaurants, Bol.com of de Albert Heijn. Doet u ook regelmatig boodschappen bij de Albert Heijn? Stap dan vandaag nog over naar Vattenfall en profiteer van een gratis Albert Heijn cadeaukaart er waarde van €80,00. Meer informatie kunt u op deze pagina vinden.

 

Wanneer ontvang ik mijn gratis Albert Heijn cadeaukaart?

U profiteert natuurlijk graag zo snel mogelijk van uw gratis Albert Heijn cadeaukaart. Helaas gaat er altijd wat tijd overheen voordat u uw welkomstcadeau in huis hebt. Wanneer u zich vandaag aanmeldt dan ontvangt u direct een bevestiging van uw overeenkomst. Vanaf dit moment gaat uw bedenktijd van 14 dagen in. Hierna zal Vattenfall uw huidige energieleverancier opzeggen en zorgen voor de nieuwe aansluiting. Wanneer alles geregeld is zal Vattenfall een eerste termijnbedrag afschrijven. Wanneer dit is gebeurd ontvangt u binnen 4 weken een unieke vouchercode waarmee u uw cadeau kunt bestellen. Dit cadeau, uw Albert Heijn cadeaukaart, ontvangt u vervolgens binnen 7 dagen thuisgestuurd. Na het ontvangen van uw cadeaubon kunt u deze inwisselen bij de Albert Heijn om boodschappen te doen. Dit hoeft niet in één keer, maar mag in etappes. Wel zo handig!

 

Overstappen naar Vattenfall

Wilt u ook profiteren van een gratis Albert Heijn cadeaukaart bij Vattenfall? Meldt u dan vandaag nog aan! Dit kan eenvoudig en snel via de website van Vattenfall. Klik om te beginnen op deze link om de aanbieding op de Vattenfall website te openen. Neem vervolgens de voorwaarden door om te zorgen dat u alles goed begrijpt. Voer vervolgens uw energieverbruik en woongegevens in om uw maandbedrag te berekenen. Tevreden met het aanbod? Kies dan voor ‘’Ga verder met uw aanvraag’’.

Neem vervolgens uw persoonlijke overzicht nog even door. Hier kunt u zien welk product u afneemt tegen welke kosten. Daarnaast kunt u aan de hand van de prijsopbouw zien wat u per maand en jaar gaat betalen. Klopt alles? Ga dan verder door te klikken op ‘’Naar aanvragen’’.

Vul tijdens de laatste stap enkele persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Zorg dat u alles correct invult, hierdoor loopt de overstap zo voorspoedig mogelijk. Wanneer alles klopt kunt u kiezen voor ‘’Aanvraag versturen’’ om uw gegevens in te sturen. Na het insturen van uw aanmelding ontvangt u automatisch een bevestiging. Vanaf dit moment gaat uw wettelijke bedenktijd in.

Wanneer uw bedenktijd is verstreken zal Vattenfall uw huidige energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. Zelf hoeft u in sommige gevallen alleen uw meterstanden door te geven. Zo eenvoudig is het! Meer weten? Ga dan naar de website van Vattenfall!

 

Vattenfall Energiecadeau - Kies uw eigen welkomstcadeau

 

Tip; Hoe check ik het saldo van mijn Albert Heijn cadeaukaart?

Een vraag die mensen regelmatig online stellen is hoe men het saldo van de Albert Heijn cadeaukaart kan checken. Normaliter is dit online mogelijk door gebruik te maken van de saldochecker. Helaas lijkt het er alleen op dat deze functionaliteit momenteel niet in gebruik is. Het alternatief is om de cadeaukaart te scannen met de prijsscanner in de winkel. Wanneer u dit doet zal het resterende saldo in beeld komen. Daarnaast zal het resterende saldo ook op de kassabon worden geprint wanneer u heeft betaald voor middel van de cadeaukaart.

 

Goed om te weten;

  • Deze Vattenfall actie is alleen geldig voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen enkel profiteren van verlengaanbiedingen.
  • U ontvangt dit welkomstcadeau alleen bij een eenjarige overeenkomst voor stroom en gas.
  • Uw maandelijkse kosten worden afgeschreven door middel van een automatisch incasso.
  • Loopt uw huidige overeenkomst binnen twee maanden af? Dan wacht Vattenfall met uw overstap op een opzegvergoeding te voorkomen!

 

Waar kan ik mijn Albert Heijn cadeaukaart spenderen?

Het klinkt misschien logisch, maar toch is het handig om het even te benadrukken om verwarring te voorkomen. U kunt u AH cadeaukaart spenderen bij alle Albert Heijn-winkels in Nederland en België. Het is ook mogelijk om met uw cadeaukaart te betalen bij AH to go filialen. Het saldo dat op uw cadeaukaart staat is drie jaar geldig. Zorg dus dat u uw cadeaukaart binnen deze periode gebruikt. Het tegoed op uw kaart kan niet contact worden uitgekeerd.

 

Is een AH cadeaukaart de beste keuze?

Met de Energiecadeau actie van Vattenfall kunt u profiteren van diverse leuke welkomstcadeaus. Een van de opties is de gratis AH cadeaukaart. In mijn mening is dit alleen niet de beste keuze. De reden hiervoor is het feit dat de kaart een waarde heeft van €80,00. Hier kunt u natuurlijk een hoop boodschappen halen, maar toch is dit lager dan de waarde van veel andere cadeaus. Zo heeft de Bol.com cadeaukaart een waarde van €100,00 en hebben diverse andere gadgets een waarde van €129,- tot €159,99. Wil u dus echt het maximale uit de aanbieding halen, dan raden wij aan een duurdere cadeau te kiezen.

 

Overige Vattenfall Acties (Overzicht)

Naast deze leuke aanbieding inclusief gratis Albert Heijn cadeaubon kunt u nog profiteren van diverse andere Vattenfall acties. Zo kunt u momenteel profiteren van €200,00 extra korting, een gratis Xbox One S, een Samsung Galaxy Tab A 10.1 of 3 maanden gratis stroom (Vattenfall Topdeal). Benieuwd naar het complete aanbod? In onderstaande tabel kunt u alle actieve Vattenfall acties terug vinden.

AanbiedingType KlantLooptijd Aanmelden
Gratis Bol.com Cadeaubon (€300,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Overstapdeal (€300,00 Korting)Nieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Energiecadeau XL - Cadeau tot €350,00Nieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Galaxy Tab A7 (4G)Nieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Philips Airfryer XXLNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Nintendo Switch LiteNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis LG HD-televisieNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Airpods 2 + oplaadcaseNieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Weekdeal; Elke week iets nieuws!Nieuwe1 JaarVerlopen
€155,00 Korting op Groene Stroom!Nieuwe1 JaarVerlopen
2 x Welkomstcadeau (€149,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
Albert Heijn Cadeaukaart (€80,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
25% Korting + POWERplus Solar ChargerNieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall ExclusiefBestaanden.v.t.Verlopen
Vattenfall Blijven LoontBestaanden.v.t.Verlopen

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave