Vattenfall Weekdeal; gratis Bosch Hogedrukreiniger bij Vattenfall

Om de zoveel tijd wisselen de acties van energieleverancier Vattenfall. Op deze manier probeert de energieleverancier in te spelen op veranderingen binnen de energiemarkt. Onlangs heeft Vattenfall ook weer een gloednieuwe actie aangekondigd, de Vattenfall Weekdeal. Met de nieuwe Vattenfall Weekdeal kan u vanaf nu elke week profiteren van een andere toffe deal. Deze deal bestaat uit stroom en gas tegen vaste lage tarieven met een interessant welkomstcadeau. Het leuke van de Weekdeal is dat het welkomstcadeau elke week wisselt. Zo profiteert u de ene week van een tv cadeau, en ontvangt u een week later weer Apple AirPods. Andere recente cadeaus zijn een Coolblue cadeaubon en een Nintendo Switch. Vindt u het cadeau van deze week niets? Dan kunt u gewoon een week wachten om dan te kijken wat u cadeau kunt ontvangen. Benieuwd naar de Vattenfall Weekdeal van deze week? Check dan de website van Vattenfall!

Voordelen

 • Profiteer elke week van een ander welkomstcadeau.
 • Ontvang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Geen prijsstijgingen.
 • Geen keuzestress. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
 • Betrouwbare energielevering door Vattenfall.
 • Nu met gratis Bosch Hogedrukreiniger t.w.v. € 225,00
 • Elk maand ontvangt u een update over uw energieverbruik.

 

In de spotlight; Vattenfall Weekdeal van dit moment

Op dit moment kunt u met de Vattenfall Weekdeal profiteren van een gratis Bosch Hogedrukreiniger ter waarde van €225,00. De Bosch hogedrukreiniger Universal Aquatak 135 is dé tool die niet kan ontbreken tijdens het zomer-klaarmaken van uw tuin. De Bosch hogedrukspuit wordt standaard geleverd met een handig drie-in-een sproeisysteem. Hierdoor is de sproeier zowel geschikt om planten water te geven als om vieze tegels schoon te spuiten. Naast dit sproeisysteem is de hogedrukreiniger uitgerust met 8 meter slang en een energie-efficiënt autostopsysteem. Alles bij elkaar maakt dit de Bosch Aquatak 135 echt een toppertje.

Naast vaste scherpe tarieven en de gratis Bosch hogedrukspuit heeft deze actie nog een ander voordeel. Zo is de geleverde stroom duurzaam. Deze wordt opgewekt door middel van onder andere wind, water en zonnekracht. Wat goed is voor het milieu. Ook is het geleverde gas CO2-gecompenseerd. Dit betekent dat de uitstoot van uw verbruik wordt gecompenseerd door te investeren in duurzame energieprojecten. Alles bij elkaar is deze actie dus niet alleen voordelig, maar ook nog eens duurzaam. U heeft nog maar enkele dagen om te profiteren van dit aanbod. Scoor deze deal nu op de website van Vattenfall!

 

Vattenfall Weekdeal; Scoor elke week een ander welkomstcadeau!

 

Wat kan ik nog meer verwachten van de Vattenfall Weekdeal?

Het leuke van de Vattenfall Weekdeal is dat het elke week weer afwachten is wat u cadeau kunt ontvangen. Ook wij weten niet wat er volgende week in de aanbieding is. Wel updaten we dit artikel elke keer wanneer een nieuwe Weekdeal actief is. Daarnaast zal Vattenfall via onder andere de TV reclame maken voor elke nieuwe deal waarvan u kunt profiteren. Tijdens de introductie van deze aanbieding heeft Vattenfall wel al enkele voorbeelden laten vallen van mogelijke cadeaus. Hierbij kunt u onder andere denken aan AirPods en zelfs een TV. Andere producten waarvan wij denken dat ze wellicht langskomen zijn;

 1. Tablets van bijvoorbeeld Samsung;
 2. Huishoudelijke apparaten zoals Airfryers en Espressomachines;
 3. Energiebesparende apparaten zoals slimme meters;

 

Overstappen naar Vattenfall

Biedt Vattenfall deze week een welkomstcadeau wat echt op uw lijf is geschreven? Dan is het natuurlijk tijd om uzelf aan te melden. Overstappen naar Vattenfall is heel eenvoudig en in enkele minuten geregeld. Om te beginnen is het belangrijk om de Weekdeal aanbieding te openen op de website van Vattenfall. Dit kunt u doen door op deze link te klikken. Op de actiepagina van de Weekdeal kunt u zien welke actie nu geldig is en hoelang deze actie nog loopt. Interesse in de deal? Ga dan verder door uw woon- en verbruiksgegevens in te voeren. Zo ziet u direct hoeveel u per maand gaat betalen. Tevreden met het aanbod? Klik dan op ‘’Ga verder met je aanvraag’’.

Tijdens stap 2 ziet u uw persoonlijke overzicht. Hier toont Vattenfall nog eenmalig de voordelen van de actie en de bijkomende energiekosten. Kloppen alle gegevens en de prijsopbouw? Ga dan verder door te klikken op ”Naar aanvragen”.

De laatste stap om uzelf aan te melden voor de Vattenfall Weekdeal is het invullen van enkele persoonlijke gegevens. Door het invoeren van onder andere uw adres- en betaalgegevens kunt u uw aanvraag afronden. Na het insturen van uw aanvraag ontvangt u direct een bevestiging per email. Vanaf dit moment gaat uw bedenktijd in. Na 14 dagen is uw bedenktijd verstreken en zal Vattenfall uw overstap in gang zetten. Hier hoeft u zelf niets voor te doen!

 

Wat scoort u met de Vattenfall Weekdeal?

 

Looptijd Vattenfall Weekdeal

Elke deal die Vattenfall lanceert duurt in principe één week. Op de actiepagina van Vattenfall vindt u een countdown. Aan de hand van de countdown kunt u zien hoe lang u nog van een Weekdeal kunt profiteren. Zolang er nog tijd op de countdown staat kunt u zich aanmelden om te profiteren van een actie. Staat de teller op nul? Dan bent u te laat. In dit geval zult u moeten wachten op de nieuwe aanbieding.

Twijfelt u over de actie? In dit geval kunt u zich eventueel alvast aanmelden. Aangezien u altijd 14 dagen bedenktijd heeft kunt u zich later altijd nog afmelden. Is het welkomstcadeau de week later bijvoorbeeld toch interessanter? Dan kunt u zich afmelden en opnieuw aanmelden om te profiteren van het nieuwe aanbod.

 

Veelgestelde vragen

Overstappen van energie is heel eenvoudig, maar onbekend terrein voor vele van ons. Om het u gemakkelijk te maken tonen wij hieronder enkele veelgestelde vragen. Deze gaan verder in op deze aanbieding het overstappen tijdens de Vattenfall Weekdeals. Heeft u een vraag die u niet in het lijstje ziet? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie. Wij reageren altijd binnen één werkdag.

 

‘’Wat ga ik per maand betalen?’’

Uw termijnbedrag is uiteraard afhankelijk van uw energieverbruik. Voor een groot huishoudens met een fikse woning kan dit zomaar het dubbele zijn van een flatje. Om deze reden is het belangrijk om uw verbruik te weten. Aan de hand van uw energieverbruik kunt u uw termijnbedrag berekenen op de website van Vattenfall. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

 

‘’Wanneer ontvang ik mijn cadeau?’’

Met de Vattenfall Weekdeal profiteert u elke week van een leuk welkomstcadeau. Dit cadeau is elke week weer anders. Wat niet verschilt is wanneer u het cadeau ontvangt. Om zeker te weten dat u klant wordt verstuurd Vattenfall uw cadeau na het afschrijven van het derde termijnbedrag. Zo voorkomt de energieleverancier dat cadeaus worden verstuurd naar mensen die direct opzeggen. Het verzenden na het afschrijven van het derde termijnbedrag gebeurd binnen vier weken.

 

‘’Ik ben al klant bij Vattenfall, maakt dit uit?’’

Helaas is deze aanbieding van Vattenfall enkel geschikt voor nieuwe klanten. Dit betekent dat u als bestaande klant niet kunt profiteren. In uw persoonlijke omgeving kunt u vaak wel een verlengaanbod vinden. Al raden wij vaak niet aan om uw energiecontract bij uw energieleverancier te verlengen. Wanneer u overstapt naar een andere energieleverancier dan profiteert u namelijk vaak van forse kortingen of lagere tarieven. Hierdoor bent u jaarlijks al snel honderden euro’s goedkoper uit.

 

Verlopen Weekdeals

Hieronder vindt u Weekdeals die niet meer beschikbaar zijn. Mogelijk dat deze in de toekomst weer verkrijgbaar worden.

 

Vattenfall Weekdeal Week 27

Gedurende week 27 (29 juni t/m 5 juli 2020) kunt u weer profiteren van een nieuwe Weekdeal bij Vattenfall. Met deze Vattenfall Weekdeal profiteert u onder andere van 25% korting op stroom. Hierdoor bent u lekker voordelig uit. Daarnaast ontvangt u ook nog eens een POWERplus Solar Charger cadeau. Met deze oplader op zonne-energie kunt u altijd en overal uw smartphone of mobiele devices opladen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een beetje zon. Ideaal voor op bijvoorbeeld de camping, op de boot of in het park. De POWERplus Solar Charger is uitgerust met een 5V/1A USB output waarmee u uw telefoon binnen 2 a 4,5 uur oplaad. Ook is de oplader aan uw tas of tent te bevestigen, waardoor u nog makkelijker kunt opladen.

Naast vaste scherpe tarieven, een welkomstcadeau en 25% korting op stroom heeft deze actie nog een ander voordeel. Zo is de geleverde stroom duurzaam. Deze wordt opgewekt door middel van onder andere wind, water en zonnekracht. Wat goed is voor het milieu. Ook is het geleverde gas CO2-gecompenseerd. Dit betekent dat de uitstoot van uw verbruik wordt gecompenseerd door te investeren in duurzame energieprojecten. Alles bij elkaar is deze actie dus niet alleen voordelig, maar ook nog eens duurzaam. U heeft nog maar enkele dagen om te profiteren van dit aanbod. Scoor deze deal nu op de website van Vattenfall!

 

Vattenfall Weekdeal Week 28

Deze week heeft Vattenfall weer een verse Weekdeal. En wat voor één! Wanneer u deze week kiest voor de Weekdeal dan profiteert u van een gratis LG Full HD-televisie. Deze tv heeft een doorsnede van 32 inch wat neer komt op 81 centimeter. Met uw gratis tv ter waarde van €299,00 geniet u van prachtige beelden door de Dynamic Color Enhancher van LG. Hiernaast is de tv eenvoudig te koppelen met uw Wi-fi netwerk. Dit maakt het mogelijk om onder andere gebruik te maken van apps als Netflix en Youtube. Hierdoor heeft u op elk moment toegang tot muziek, series en films.

De gratis LG tv die u kunt scoren met de Weekdeal heeft reeds ingebouwde surround sound speakers. Hierdoor zijn geen extra speakers nodig. Ook kunt u uw tv als muziekspeler gebruiken. Door uw smartphone te connecten via Bluetooth speelt u eenvoudig muziek af via onder andere Spotify. Aangezien de LG Full HD-televisie beschikt over 3 HD-poorten kunt u eenvoudig meerdere apparaten aansluiten. Alles bij elkaar is deze tv zeer compleet en natuurlijk een prachtig welkomstcadeau.

 

Vattenfall Weekdeal Week 29

Gedurende week 27 (13 juli t/m 19 juli 2020) kunt u weer profiteren van een nieuwe Weekdeal bij Vattenfall. Met deze Vattenfall Weekdeal profiteert u onder andere van 25% korting op stroom. Hierdoor bent u lekker voordelig uit. Daarnaast ontvangt u ook nog eens een POWERplus Solar Charger cadeau. Met deze oplader op zonne-energie kunt u altijd en overal uw smartphone of mobiele devices opladen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een beetje zon. Ideaal voor op bijvoorbeeld de camping, op de boot of in het park. De POWERplus Solar Charger is uitgerust met een 5V/1A USB output waarmee u uw telefoon binnen 2 a 4,5 uur oplaad. Ook is de oplader aan uw tas of tent te bevestigen, waardoor u nog makkelijker kunt opladen.

 

Vattenfall Weekdeal 36

Gedurende week 36 (31 augustus t/m 6 september 2020) kunt u weer profiteren van een nieuwe Weekdeal bij Vattenfall. En deze week biedt Vattenfall wel een heel gaaf cadeau. Wanneer u nu overstapt met de Weekdeal ontvangt u een gratis Nintendo Switch Lite Grijs. Hiernaast ontvangt u bij uw gratis Nintendo Switch ook nog eens een gratis LEGO spel wat u direct kunt spelen. De totale waarde van dit welkomstcadeau is maar liefst €269,00. Hiermee is dit een van de meest voordelige energie acties op dit moment.

De Nintendo Switch die u nu ontvangt bij Vattenfall is beperkt verkrijgbaar. Wees er dus snel bij. Alleen nu kunt u profiteren van dit gratis lid van de Nintendo-familie. Met uw compacte Switch spelcomputer speelt u eenvoudig de leukste games. En aangezien de besturing in het apparaat zit verwerkt heeft u geen verdere controllers nodig. Hiermee is de Nintendo Switch ideaal voor onderweg. Op dit moment zijn er al veel games beschikbaar voor de Nintendo Switch. Hierbij kunt u onder andere denken aan The Legend of Zelda, Super Smash Bros, Super Mario en Pokémon.

 

Vattenfall Weekdeal 43

Gedurende week 43 kunt u weer profiteren van een nieuwe Weekdeal bij Vattenfall. Met deze nieuwe weekdeal kunt u profiteren van een gratis Coolblue cadeaubon (code) ter waarde van €200,00. Met deze unieke code kunt u zelf uw welkomstcadeau uitkiezen via de webshop van Coolblue. Coolblue staat onder andere bekend om hun grote assortiment, blauwe kleur, gratis bezorging en 10 échte winkels. Daarnaast is Coolblue ook nog is razendsnel. Wanneer u voor 23:59 besteld ontvangt u uw bestelling vaak nog de volgende dag.

Met uw gratis Coolblue cadeauboncode kunt u zelf een cadeau uitkiezen. Met uw cadeaubon wordt het aanschaffen van bijvoorbeeld een televisie of laptop een stuk eenvoudiger. U heeft namelijk €200,00 extra budget met uw cadeaubon. Hierdoor is het toch mogelijk om die net te dure laptop of tv te kunnen kopen. Check nu de website van Coolblue om te zien wat u zo al kunt aanschaffen.

 

Vattenfall Weekdeal week 44

Gedurende week 44 (26 oktober t/m 1 november) kunt u bij Vattenfall weer profiteren van een nieuwe weekdeal. Met deze weekdeal profiteert u van een gratis JBL headphone ter waarde van €249,00. Met deze koptelefoon geniet u optimaal van uw favoriete muziek. Naast geweldig geluid is de JBL Club 950 NC uitgerust met Noise Cancelling. Hierdoor worden omgevingsgeluiden onderdrukt waardoor u minder gestoord wordt.

Andere voordelen van de JBL 950 zijn onder andere de accuduur van maximaal 55 uur zonder Noise Cancelling. Met Noise Cancelling aan loopt dit terug tot 22 uur wat nog erg veel is. Ook heeft de JBL 950 zeer kwalitatieve oorschelpen waardoor u de hele dag comfortabel muziek kunt luisteren.

 

Belangrijke voorwaarden

Uiteraard heeft u altijd te maken met belangrijke actievoorwaarden wanneer u kiest voor één van de aanbiedingen van Vattenfall. Hieronder sommen wij de belangrijkste voorwaarden van deze aanbieding voor u op;

 • U kunt enkel aanspraak maken op het welkomstcadeau van de Weekdeal wanneer zowel stroom als gas afneemt.
 • De looptijd van uw energiecontract is 12 maanden. Voortijdig opzeggen kan resulteren in een opzegvergoeding. Daarnaast is het deels terugbetalen van het welkomstcadeau ook een mogelijkheid.
 • Loopt uw huidige energiecontract binnen 60 dagen af? Dan wacht Vattenfall even met de overstap. In dit geval duurt uw overeenkomst ook wat korter.
 • Het door u gekozen cadeau wordt binnen 4 weken na het afschrijven van het derde termijnbedrag verstuurd.

U kunt alle actievoorwaarden van de Vattenfall Weekdeal terugvinden op deze pagina.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave