Vattenfall aanbiedingen voor nieuwe en bestaande klanten


Energieleverancier Vattenfall biedt altijd diverse voordelige acties. Dit zijn vaak specifieke Vattenfall aanbiedingen voor nieuwe klanten. Daarnaast biedt de energieleverancier ook regelmatig leuke acties voor bestaande klanten. Hierdoor kunt u onder denken andere aan Blijven Loont. Een loyaliteitsprogramma waarbij bestaande klanten extra korting verdienen naarmate ze langer klant zijn. Daarnaast sparen klanten ook voor andere leuke acties en cadeaus door middel van Vattenfall Exclusief. Met Vattenfall Exclusief spaart u voor gratis cadeaus en kunt u meedoen met unieke klantacties. Op deze manier worden alle nieuwe en bestaande klanten beloont met leuke voordeeltjes! Benieuwd naar alle Vattenfall aanbiedingen van dit moment? Check ze hieronder allemaal!

Direct naar; 

 

Vattenfall aanbiedingen voor nieuwe klanten!

Bij Vattenfall weten ze waar consumenten van houden. Voordelige acties! Om deze reden vindt u op onze website altijd diverse aantrekkelijke acties voor nieuwe klanten. Met de acties is het mogelijk om extra korting te scoren of te profiteren van een cashback. Zo wordt u extra voordelig klant, en profiteert u van een lagere energierekening. In de tabel hieronder vindt u al actieve aanbiedingen van dit moment. Onder de tabel vindt u meer informatie over de betreffende Vattenfall aanbiedingen!

 

Vattenfall Energiecadeau XL aanbieding – Kies uw eigen welkomstcadeau uit!

Met de nieuwe Energiecadeau XL aanbieding van Vattenfall profiteert u van een welkomstcadeau met een waarde van tussen de €200,00 en €350,00. Deze actie is nu geldig in combinatie met een kortlopend energiecontract van 12 maanden. Gedurende deze periode profiteert u van vaste lage tarieven voor stroom en gas. U hebt dus geen last van prijsstijgingen. Daarnaast regelt Vattenfall uw overstap van het begin tot het einde. In de meeste gevallen hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven, wat een fluitje van een cent is. Momenteel kunt u met de Energiecadeau XL aanbieding kiezen uit onder andere een Philips Airfryer, Galaxy Tab A 10.1, ThermoSmart V3 thermostaat of Xbox One S. Alle mogelijke cadeaus bekijken? Ga dan naar de website van Vattenfall!

 

Vattenfall Energiecadeau XL aanbieding - Ontvang een cadeau t.w.v. €350,00

 

€250,00 Cadeau tijdens de Vattenfall Powerdeal!

Wanneer u tijdens de Vattenfall Powerdeal overstapt dan ontvangt u €250,00 Cadeau! Daarnaast profiteert u ook nog eens van 5% korting op stroom. Naar onze mening is dit een van de beste aanbiedingen van dit moment. Zeker aangezien dit energiecontract slechts een looptijd van 12 maanden heeft. Hierna kunt u gewoon weer overstappen en kiezen voor een andere energieleverancier. En blijft u klant? Dan loopt uw korting op stroom nog eens op tot een maximum van 25%. Naast deze kortingen profiteert u van vaste lage tarieven en de handige Vattenfall OverstapService. Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten van Vattenfall. Meer weten of direct aanmelden? Check dan de website van Vattenfall!

 

https://goedkopeenergieengas.nl/uit/vattenfall-powerdeal/

 

Gratis Xbox One S 1TB + 2 Controllers bij Vattenfall

Wanneer u nu overstapt naar Vattenfall dan kunt u profiteren van een gratis Xbox One S met 1 TB opslagcapaciteit. Deze slanke Xbox One weegt slechts 3,3 kilo en wordt standaard geleverd met twee controllers. De reguliere winkelwaarde van dit Microsoft spelstation bedraagt €260,-, maar u ontvangt hem nu helemaal gratis! Geniet ook van rijke heldere kleuren in 4K kwaliteit en de beste spellen. De Xbox is verder uitgerust met Wi-Fi, Blu-ray, Bluetooth 4.1 en meer. Daarnaast kunt u via Xbox Live spellen spelen met vrienden en andere Xbox gebruikers over de hele wereld.

Naast dit geweldige welkomstcadeau profiteert u verder van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Deze staan vast gedurende een jaar waardoor u geen last hebt van eventuele prijsstijgingen binnen de energiemarkt. En uw overstap? Die neemt Vattenfall u volledig uit handen! Hierdoor is overstappen een fluitje van een cent. Meer weten? Check dan de website van Vattenfall!

 

Energiecadeau XL Gratis Xbox One S bij Vattenfall

 

Gratis Galaxy Tab A 10.1 (WiFi / 4G) bij Vattenfall

Wanneer u nu overstapt naar Vattenfall dan kunt u tijdens de Energiecadeau XL actie profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1. Een leuk welkomstcadeau speciaal voor nieuwe klanten! De Samsung Galaxy Tab A 10.1, ter waarde van €279,00, beschikt onder andere over 32 GB opslagcapaciteit, 4G mogelijkheden en Wi-Fi. Hierdoor bent u altijd online en geniet u overal van uw favoriete apps en social media. Daarnaast is de Galaxy Tab A 10.1 ook prima geschikt om films te kijken of series te streamen via Netflix of HBO. Naast deze prachtige tablet profiteert u met deze aanbieding tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Deze tarieven staan 12 maanden vast. Dit betekent dat u geen last hebt van eventuele prijsstijgingen binnen de energiemarkt. En overstappen? Dat neemt Vattenfall uw volledig uit handen! Meer weten over deze tijdelijke actie? Ga dan naar de website van Vattenfall!

 

Energiecadeau XL - Gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 bij Vattenfall

 

Vattenfall Energiecadeau t.w.v. €149,95

Kies nu ook voor Vattenfall en kiest uw eigen cadeau uit ter waarde van €149,95. Na uw overstap ontvangt u automatisch een vouchercode waarmee u uw eigen cadeau kunt uitkiezen. Hierbij hebt u online de keuze uit onder andere gereedschap, cadeaukaarten, Samsonite koffers, elektronica (Philips) en kookgerei. En er is nog veel meer!

Naast dit altijd passende welkomstcadeau profiteert u van vaste lage tarieven voor stroom en gas. U hebt dus geen last van prijsstijgingen gedurende de hele looptijd van uw contract. En overstappen? Ook dat neemt Vattenfallu uit handen! Zelf hoef u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Dat is alles! Meer weten over deze tijdelijk Vattenfall actie? Check dan de website van Vattenfall!

 

Vattenfall Energiecadeau; Kies uw eigen cadeau ter waarde van €149,95

 

Gratis Nespresso apparaat bij Vattenfall

Goed nieuws voor overstappers, er is weer een toffe nieuwe Vattenfall aanbieding beschikbaar. Wanneer u nu overstapt kunt u namelijk profiteren van een gratis Nespresso koffiezetapparaat. Geniet ook van de lekkerste koffie met de CitiZ & Milk van Nespresso. Dit gebruiksvriendelijke apparaat is eenvoudig te gebruiken en heeft een modern design. Hierdoor staat hij prachtig in iedere keuken. Dit koffiezetapparaat, met een waarde van €249,99, ontvangt u nu helemaal gratis inclusief melkopschuimer. Hierdoor geniet u om een handomdraai van een heerlijke lungo of espresso.

Naast dit mooie apparaat profiteert u met deze aanbieding van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Deze tarieven staan vast gedurende de looptijd van het contract. Hierdoor hebt u 36 maanden geen last van prijsstijgingen. Wel zo prettig! Naast vaste lage tarieven profiteert u tevens van de Vattenfall overstapservice. Hierdoor geniet u van een zorgeloze overstap vanaf uw huidige energieleverancier. Meer weten? Check dan de website van Vattenfall!

 

€155,00 Cadeau bij Vattenfall Groene Stroom

Energieleverancier Vattenfall heeft weer iets nieuws! Wanneer u nu overstapt op 100% Groene Stroom ontvangt €155,00 cadeau. Kies ook voor schone energie uit wind en water en ontvang een mooie korting. Vattenfall regelt uw overstap en u hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Daarnaast ontvangt u na het eerste jaar altijd weer een nieuw scherp aanbod! Uw korting van €155,00 zal aan het einde van het eerste jaar met uw energierekening verrekend worden. Deze actie is enkel geldig voor nieuwe klanten van Vattenfall. Meer weten of benieuwd wat u per maand gaat betalen? Check het op de website van Vattenfall!

 

Vattenfall Overstapdeal €155,00 Korting op Groene Stroom

 

Gratis Stroom (3 Maanden) + Vattenfall Softybag t.w.v. € 70,-

Naast alle bestaande Vattenfall acties heeft Vattenfall nu weer een nieuwe leuke nieuwe aanbieding, de Vattenfall Groene Topdeal. Met deze tijdelijk actie profiteert u van 3 maanden gratis groene stroom. Daarnaast ontvangt u een gratis Vattenfall Softybag ter waarde van € 70,00. Dit is een hip loungebed dat u overal mee naartoe kunt nemen. U vult het loungebed namelijk door de wind te vangen. Wanneer dit gelukt is, kunt u urenlang loungen in het park of op het strand. Naast deze leuke welkomstcadeaus profiteert u met deze actie ook nog eens van 100% groene energie. Zo wordt uw stroom opgewekt door middel van de zon, water en wind. Daarnaast ontvangt u enkel CO2-gecompenseerd aardgas. Dit is de meeste duurzame vorm van aardgas. Meer weten? Check dan de website van Vattenfall!

 

Vattenfall Groene Topdeal - Gratis Stroom + Softybag t.w.v. € 70,-

 

Vattenfall #daaromwaardeerikjou

Een van de nieuwste Vattenfall acties draait om het waarderen van andere. Om deze reden ontvangt u niet één welkomstcadeau, maar twee! Hierbij is er één voor u, en één voor een ander. Welke geliefde gaat u blij maken met een leuke verrassing? U kunt momenteel kiezen uit twee welkomstcadeaus met elk een maximale waarde van €149,00. Wanneer u nu overstapt kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gratis cadeaubon (Bijenkorf of Bol.com) of een gratis tablet. Benieuwd naar alle mogelijke cadeaus? Ga dan naar de website van Vattenfall!

Voordelen;

  • Ontvang één jaar lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven.
  • Vattenfall regelt uw overstap van A tot Z.
  • U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.

 

Verlopen Vattenfall aanbiedingen

Onderstaande aanbiedingen van Vattenfall zijn helaas niet meer geldig.

 

Gratis Playstation 4 bij Vattenfall

Momenteel is de Playstation 4 niet op voorraad en dus niet meer verkrijgbaar. Naar verwachting zal de Playstation 4 per februari 2019 weer leverbaar zijn via Vattenfall.

Vattenfall heeft weer iets nieuws voor nieuwe klanten, de Energiecadeau XL aanbieding. Met deze toffe nieuwe aanbieding kunt u als nieuwe klant een eigen welkomstcadeau uitkiezen met een totale waarde van tussen de €250,00 en €320,00. Met de huidige Energiecadeau XL aanbieding kunt u ook kiezen voor een gratis Playstation 4 Slim (500GB) bij Vattenfall. En wie wil dat nou niet? Met de Playstation 4 Slim haalt u een slanke, compacte en krachtige spelcomputer in huis. Maar de Playstation 4 Slim is meer, zo speelt hij ook Blu-ray films af en kunt u hem gebruiken voor het streamen van media op uw televisie. Naast een gratis Playstation 4 Slim profiteert u met deze aanbieding tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Deze staan gedurende de looptijd van uw contract (3 jaar) vast waardoor u geen last hebt van eventuele prijsstijgingen in de markt. En overstappen? Dat neemt Vattenfall u volledig uit handen!

 

Gratis Playstation 4 Slim bij Vattenfall (500GB)

 

Diner Cadeaukaart bij Vattenfall

Met de energiecadeau actie profiteert u bij Vattenfall van een energiecadeau ter waarde tot wel €149,95. Hierbij kunt u ook kiezen voor een gratis Diner Cadeaubon. Met deze cadeaubon kunt u luxe dineren bij een van de vele restaurants die deelnemen. Een leuk welkomstcadeau waar iedereen van geniet! Hiernaast profiteert u met deze aanbieding ook van vaste lage tarieven voor energie. Deze tarieven staan vast gedurende de hele looptijd van 12 maanden. En overstappen? Dat regelt Vattenfall voor u! Na uw overstap ontvangt u per mail een vouchercode waarmee u uw gratis Diner Cadeaukaart activeert. Hierna kunt u deze gebruiken bij een van de vele deelnemende horecagelegenheden. Meer weten? Check dan de website van Nuon!

 

Weekendjeweg.nl Cadeau Card bij Vattenfall (€140,00)

Naast een gratis Samsung Tablet en de Powerdeal kunt u momenteel ook profiteren van een handige Cadeau Card bij Vattenfall! Deze Cadeau Card ter waarde van €140,00 kunt u besteden op de website van Weekendjeweg.nl of bungalowS.nl. Hierdoor boekt u extra voordelig een reisje naar een van de vele leuke parken of hotels in onder andere Nederland, België, Frankrijk, Oostenrijke en Tsjechië. Hiernaast profiteert u 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. U hebt dus geen last van vervelende prijsstijgingen. Andere voordelen? Vattenfall regelt uw overstap, u ontvangt direct 5% korting op stroom en u profiteert van een korte looptijd. Klaar om ook te profiteren van deze aanbieding? Check dan de website van Vattenfall!

 

Ontvang €100,00 Cashback bij Vattenfall

Bent u op zoek naar een voordelige en duurzame energie deal? Dan is deze tijdelijk cashback, de Vattenfall Web Only Deal, van Vattenfall ideaal voor u. Stap nu over op een kortlopend energiecontract van energieleverancier Vattenfall en profiteer ook van €100,00 cashback. Daarnaast ontvangt u ook nog is duurzame energie uit wind en water en CO2-gecompenseerd gas tegen zeer scherpe tarieven. En overstappen is heel eenvoudig. Vattenfall regelt dit namelijk van A tot Z! Meer meten over deze tijdelijke korting of direct aanmelden en profiteren van €100,00 cadeau? Bekijk dan de website van Vattenfall.

 

Alternate Cadeaubon (€150,00) bij Vattenfall

Bent u toe aan wat nieuwe hardware? Kies dan voor Vattenfall 1 Jaar Vast in combinatie met een gratis Alternate cadeaubon. Met uw cadeaubon ter waarde van €150,00 koopt u extra voordelig bijvoorbeeld een nieuwe Tv, PC, Laptop of wasmachine. U ontvangt uw vouchercode wanneer u overstap helemaal bevestigt is. Hiernaast profiteert u ook direct van 5% korting op stroom. Dit is de Blijven Loont korting die jaarlijks ook nog eens met 5% korting stijgt. Dus waar wacht u op? Zet uw tarieven ook de komende 12 maanden vast en ontvang een gratis Alternate cadeaubon bij Vattenfall! Aanmelden is zo geregeld en Vattenfall zegt uw huidige energieleverancier op. Direct aanmelden of meer weten?  Ga dan naar de website van Vattenfall!

 

Tijdelijk 25% korting op stroom bij Vattenfall

Bent u op zoek naar een voordelige deal van energieleverancier Vattenfall? Dan is deze welkomstkorting u op het lijf geschreven. Kies nu voor de Vattenfall Topdeal en ontvang 3 maanden gratis stroom! U profiteert dus van 25% korting op de variabele leveringskosten voor stroom. Daarnaast betaalt u altijd een actueel tarief. Dit energiepakket heeft een looptijd van slechts 1 jaar. Daarnaast regelt Vattenfall uw overstap! Meer weten over deze actie? Of direct afsluiten? Bekijk direct de website van Vattenfall en bereken uw voordeel!

 

Vattenfall €250,00 of €300,00 korting

In het verleden heeft Vattenfall wel eens erg spectaculaire actie gelanceerd. Zo was het vorig jaar nog mogelijk om te profiteren van €250,00 cashback. En eerder werd er wel eens gestunt met een €300,00 kortingsactie. Deze acties waren erg gewild en daarom vaak ook snel voorbij. Momenteel kunt u profiteren van een maximale korting van €200,00. Ook een mooie korting. Zeker aangezien de tarieven waarschijnlijk wat lager liggen.

 

Vattenfall acties met gratis tablet

Regelmatig biedt Vattenfall een energie aanbieding met een gratis tablet. Deze tablet ontvangt u gratis na het ingaan van het energiecontract. In het verleden ging het hierbij onder andere om een Galaxy Tab E 9.6 Tablet. Een compacte en mooie tablet waarmee u altijd toegang hebt tot uw favoriete apps. Momenteel biedt Vattenfall een gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 (4GB). Dit is de beste en meest moderne tablet die u momenteel bij een energiecontract kunt ontvangen.

 

Gratis Samsung Tablet bij Vattenfall

Wanneer u nu kiest voor groene energie van Vattenfall dan ontvangt u een gratis Samsung Tab E 9.6! Daarnaast profiteert u ook nog eens van een gratis energiescan. Een handige manier om inzicht in uw energieverbruik te krijgen die tevens met een 9,4 wordt beoordeelt door Vattenfall klanten. Ontvang ook groene stroom uit Nederland en Gas met CO2-compensatie en ontvang een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 ter waarde van €199,00.  En overstappen? Dat neemt Vattenfall u volledig uit handen! U hoeft enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Meer weten over deze actie voor nieuwe Vattenfall klanten? Ga dan naar de website van Vattenfall!

 

Tijdelijk €200,00 Cadeau bij Vattenfall! (Cashback Actie)

Goed nieuws! De Vattenfall Helemaal uit je Stekker Weken zijn weer terug van weggeweest! Wanneer u nu overstapt naar een voordelig eenjarig energiepakket van Vattenfall dan ontvangt u €200,00 cadeau! Daarnaast regelt Vattenfall uw overstap en uw eventuele overstapboete! Profiteer ook mee en ontvang nu €200,00 korting bij Vattenfall! Meer weten, uw maandtarief berekenen of direct afsluiten? Ga dan naar de website van Vattenfall!

€200,00 Cadeau tijdens de Vattenfall Helemaal uit je Stekker Actie!

 

Vattenfall Voorjaarsweken (Gratis Intratuin cadeaubon)

Wanneer u nu kiest voor de Vattenfall Voorjaarsweken aanbieding dan profiteert u van een gratis Intratuin cadeaubon ter waarde van €60,00. Vattenfall regelt uw hele overstap en uw energiecontract loopt na een jaar al weer af. U profiteert dus een jaar lang van scherpe vaste tarieven voor stroom en gas, en u ontvangt na een jaar automatisch weer een nieuw scherp aanbod. De Intratuin cadeaubon die u cadeau krijgt kunt u bij elke vestiging gebruiken waardoor u altijd een leuk en passend welkomstcadeau kunt uitkiezen! Kies ook voor de Vattenfall Voorjaarsweken, profiteer van deze gratis cadeaubon en fleur uw tuin of woning weer op met leuke plantjes! Meer weten of direct profiteren van deze aanbieding? Ga dan naar de website van Vattenfall!

 

Vattenfall Filmweken aanbieding

Houdt u wel van een goede film? En gaat u regelmatig naar de bioscoop? Ook dan heeft Vattenfall aan u gedacht! Met de Vattenfall Filmweken aanbiedingen namelijk! Wanneer u nu overstapt tijdens de Vattenfall Filmweken dan profiteert u van 4 Pathé bioscoopbonnen ter waarde van € 40,00. Met deze gratis bonnen kunt u gezellig een avondje naar de bioscoop met vrienden of familie. En ook als u kiest voor de Vattenfall Filmweken dan ontvangt u na een jaar gewoon weer een scherpe andere aanbieding voor stroom en gas. Dit energiepakket loopt 1 jaar en is gebaseerd op variabele energietarieven. U betaalt dus altijd een actueel tarief voor stroom en gas. Wilt u direct aanmelden of uw maandlasten berekenen? Ga dan direct naar de website van Vattenfall!

Gratis avondje film met deze Vattenfall Energie Aanbieding

 

Vattenfall actie met Fletcher Arrangement

Met deze Vattenfall actie voor nieuwe klanten kunt u er even lekker tussenuit. U ontvangt namelijk een Gratis 2-daags All-in Arrangement bij een Fletcher hotel naar keuze. Met die arrangement komt u even lekker tot rust en geniet u van een overnachting en een heerlijk diner. Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus geen last van eventuele prijsstijgingen. Naast deze lage tarieven ontvangt u ook nog eens direct 5% korting op stroom. En overstappen? Dat regelt Vattenfall van A tot Z! Meer weten? Check dan de website van Vattenfall!

 

Kies uw energie cadeaubon

Gaat u niet zo vaak naar de film? Of werkt u niet graag in de tuin? Ook dan kunt u bij Vattenfall terecht. Wanneer u overstapt tijdens de Vattenfall Cadeauweken dan kunt u namelijk uw eigen cadeaubon uitkiezen! Stap nu over naar Vattenfall en kies voor een gratis Douglas, VVV, Prénatal of een bol.com cadeaubon t.w.v. € 60,00. Met dit energiepakket ontvangt u een jaar lang stroom en gas tegen variabele tarieven. U betaalt dus altijd een eerlijke prijs voor energie. En overstappen? Ook dat wordt allemaal voor u geregeld. Vattenfall zegt zelfs uw oude energiecontract op! Meer weten of direct aanmelden? Ga dan naar de website van Vattenfall en check deze aanbieding!

 

Vattenfall aanbiedingen voor bestaande klanten

Maar Vattenfall beloont niet alleen nieuwe klanten met leuke acties. Ook bestaande klanten kunnen jaarlijkse profiteren van extra voordeel. Bijvoorbeeld door middel van Vattenfall Blijven Loont. Een spaarprogramma waarmee u extra korting op stroom verdiend. Of door middel van Vattenfall Exclusief. Een loyaliteitsprogramma waarmee u kunt sparen voor leuke prijzen of acties. Hieronder leggen beide acties in het kort uit.

 

Vattenfall Exclusief

Met Vattenfall Exclusief spaart u voor leuke cadeaus. En door bijvoorbeeld deel te nemen aan prijsvragen kunt u nog meer toffe prijzen winnen. Hoe langer u klant blijft, hoe groter de kans op geweldige prijzen. Ruil uw gespaarde punten in voor leuke cadeaus. Of doe maandelijks mee met leuke winacties. Het kan allemaal! Daarnaast ontvangt u ook nog eens korting op slimme energiebesparende producten. Waardoor u nog meer geld kwijt bent aan uw energiezaken. Benieuwd hoe het allemaal werkt? Lees hier meer over Vattenfall Exclusief!

 

Vattenfall Blijven Loont

Profiteer nu van de ‘Vattenfall Blijven loont’ actie! Met Blijven Loont profiteert u als trouwe of als nieuwe klant van Vattenfall van een jaarlijks oplopende korting op stroom. En hoe langer u klant blijft, hoe hoger deze korting wordt! (De korting loopt op tot maximaal 25%). U kunt dit unieke energiecontract maandelijks opzeggen en u kunt door klant te blijven profiteren van een oplopende korting op stroom tot wel 25 procent! Deze korting wordt jaarlijks verrekend over de kale stroomprijs (exclusief belastingen BTW). Wordt net als meer dan 2 miljoen andere particuliere en bedrijven klant van energieleverancier Vattenfall en profiteer van dit unieke aanbod. Wanneer u nu overstapt naar Vattenfall Blijven Loont dan profiteert u direct van 5% korting op het leveringstarief van stroom! En bent u al klant bij Vattenfall? Bestaande klanten ontvangen direct 10% korting! Meer weten over deze actie of direct uw maandbedrag berekenen? Lees alles over Blijven Loont op de website van Vattenfall!

 

Vattenfall Acties voor bestaande klanten

 

Waarop letten bij het kiezen van een aanbieding?

Wanneer u (Vattenfall) energie aanbiedingen gaat vergelijken dan kunt u op enkele dingen letten. Naast het welkomstcadeau is het natuurlijk ook belangrijk om te letten op de vaste kosten, variabele kosten en bijvoorbeeld de looptijd. Sommige energiepakketten hebben namelijk vaste leveringstarieven, en sommige variabele. Hebt u liever vastigheid? Kies dan voor een vaste prijs die bijvoorbeeld 1 jaar lang niet veranderd. Betaalt u liever altijd een eerlijke en actuele prijs? Kies dan voor variabele leveringstarieven. Naast de leveringskosten kunt u ook nog letten op de vastrechtkosten, deze kunnen soms flink verschillen. Bovenstaande aanbieding zijn allemaal voor een looptijd van 1 jaar dus hier valt weinig op te vergelijken.

Tip; Bereken uw maandkosten op de website van Vattenfall. Op deze manier weet u zeker dat u onder de streep het meest voordelig uit bent!

Conclusie

Wilt u ook profiteren van een scherpe Vattenfall energie aanbieding? Er is op dit moment voldoende keuze! Vergelijk alle aanbieding op prijs of kies gewoon voor de actie met het leukste welkomstcadeau. Aan u de keuze!

 

Profiteren van deze Vattenfall aanbiedingen

Over het algemeen is het erg eenvoudig om te profiteren van deze voordelige Vattenfall Acties. Voor acties voor bestaande klanten, zoals Vattenfall Blijven Loont, hoeft u zich enkel aan te melden. Vervolgens zal u worden aangemeld voor de voordelen. Voor Vattenfall Exclusief hoeft u zich niet aan te melden. Alle klanten sparen namelijk standaard mee voor punten en leuke acties.

Wilt u profiteren van een van de acties als nieuwe klant? Ook dan is aanmelden erg eenvoudig! Kies uw favoriete actie en klik door naar de Vattenfallwebsite. Bereken hier eventueel uw maandbedrag en voer enkele persoonlijke gegevens in. Na het afronden van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per email. Vanaf dit moment gaat uw bedenktijd in. Deze bedraagt altijd 14 dagen.

Na uw bedenktijd zal Vattenfall uw oude energieleverancier opzeggen. Daarnaast meldt het u aan voor de gekozen actie. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. De rest regelt Vattenfall voor u! Wanneer alles geregeld is ontvangt u vanzelf bericht met de datum van de definitieve overstap. Zo eenvoudig werkt het!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een gedachte over “Vattenfall aanbiedingen voor nieuwe en bestaande klanten

  • Jacqueline

    Goedendag, ik heb net gebeld en gevraagd omdat ik ruim 30 jaar stroom afneem bij Nuon en tot op heden, dit altijd netjes betaald heb. Niet of nooit tot dusver benaderd ben ivm acties die ieder jaar aan nieuwe klanten gegeven worden tablet, korting 250 euro terug en nog een aaantal bedragen. Verbaas ik mij zeer over het feit dat als bestaande klant niet op gelijke wijze behandeld wordt dan een nieuwe klant. Klantbinding doet blijkbaar niet te zaken ik ben met stomheid geslagen en begrijp niet dat dit uit fatsoens normen mag gebeuren. Ik zelf ben niet bejaard en had in het verleden ieder jaar over kunnen springen. En zo mijn korting en leuke kadootjes kunnen verzamelen. Maar aangezien we in een land wonen waar vergrijzing is en ik heel goed begrijp dat ouder mensen denken Nuon net groot bedrijf. Die gaan ook netjes met mij om en ik betaal altijd netjes. Maar inmiddels doen zichzelf te kort eigenlijk zie ik het als diefstal. Zou graag zien dat dit in de toekomst gaat veranderen. En trouwe klanten netjes behandeld worden en niet kaalgeplukt worden. Vriendelijke groet, Jacqueline van der Poel
    ,