Vattenfall Exclusief

Als klant van Vattenfall profiteert u naast alle andere voordelen ook van Vattenfall Exclusief. Via Vattenfall Exclusief spaart u voor de leukste cadeaus. Hiernaast maakt u door deel te nemen aan prijsvragen ook nog eens kans op andere geweldige prijzen. Dit houdt in dat hoe langer u klant bent bij Vattenfall hoe meer kans u maakt op fantastische prijzen. Tevens profiteer u met Blijven Loont van een oplopende korting tot wel 25%. Bent u klant of wilt u klant worden van Vattenfall? Neem dan een kijkje op de website van Vattenfall of meld u gratis aan voor Vattenfall Exclusief!

 

Met Vattenfall Exclusief kunt u;

  • Sparen voor gratis cadeaus en nog veel meer!
  • Punten sparen.
  • Cadeaus uitzoeken.
  • Meedoen met leuke prijsvragen.
  • Goed doen door uw punten te doneren aan een goed doel.
  • Cadeaus bestellen!

Na aanmelding voor Vattenfall Exclusief spaart u automatisch punten waarmee u de leukste cadeaus kunt bestellen. U hoeft hier niets extra’s voor te doen. Elke maand worden uw punten bijgeschreven op de eerste dag van de maand. Besluit u weg te gaan bij Vattenfall, dan vervallen uw gespaarde punten.

 

Vattenfall Exclusief - Sparen voor cadeaus en uitjes bij Vattenfall!

 

Cadeaus uitzoeken met Vattenfall Exclusief

Als u meedoet met Vattenfall Exclusief dan kunt u in de Puntenshop het aanbod aan cadeaus vinden. Het assortiment in de Puntenshop wisselt continue, dus kijk regelmatig in de Puntenshop of er wat naar jouw wensen is. In het uitgebreide assortiment kunt u altijd wel iets naar uw wens vinden: een leuk cadeau voor uzelf of misschien wel voor iemand anders. U kunt het cadeau bestellen zodra u voldoende punten heeft gespaard. Nog niet voldoende punten? Zet het artikel dan op uw verlanglijst en dan geeft Vattenfall u een seintje wanneer u voldoende punten hebt gespaard! Wanneer u een cadeau besteld via Vattenfall Exclusief dan wordt deze over het algemeen binnen 3 dagen thuisbezorgd. Wilt u zich ook aanmelden voor Vattenfall energie of Vattenfall Exclusief? Neem dan een kijkje op de website van Vattenfall!

 

Laatste acties via Vattenfall Exclusief

Met Vattenfall Exclusief kunt u op regelmatige basis deel namen aan leuke acties. Met deze actie maakt u onder andere kans op toffe prijzen. Hieronder houden wij u op de hoogte over nieuwste acties waarvan u kunt profiteren.

 

Februari 2020 – Win een Dyson stofzuiger

Met Exclusief maakt u deze maand kans op een superhandige Dyson V11 Absolute stofzuiger t.w.v. € 649,-. Deze stofzuiger is onder andere snoerloos en erg slim. Zo kan de stofzuiger zelf vloeren herkennen. Afhankelijk van het type vloer zal de stofzuiger vervolgens de zuigsterkte aanpassen. Ook behoudt de Dyson V11 haar zuigkracht ondanks dat de stofbak vol raakt. Een andere groot voordeel van deze stofzuiger is dat dierenharen kan opzuigen en een speciale filter heeft tegen allergieën. Wil u ook kans maken op deze geweldige prijs? U kunt meedoen tussen 1 februari en 31 maar 2020. Log in op de Vattenfall Exclusief website om uzelf aan te melden voor deze actie.

 

Ontvang 50% korting bij THIS IS HOLLAND

Wanneer u op zoek bent naar een leuke activiteit met uw partner of een vriend of vriendin dan heb ik een speciale tip voor u. Met Vattenfall Exclusief kunt u nu namelijk profiteren van 50% korting op twee tickets voor een bezoek aan THIS IS HOLLAND. Ik ben hier onlangs zelf ook geweest en het is echt een aanrader. Bij THIS IS HOLLAND maakt u namelijk een vlucht over heel Nederland. Deze vlucht duurt maar 9 minuten maar deze is erg indrukwekkend. Zo heeft u echt het idee dat u over ons land vliegt door het speciale bolvormige scherm. Daarnaast maakt de attractie gebruik van verfransende effect zoals wind, vocht en geur. Met de gratis pont bent u vanaf Amsterdam Centraal Station binnen enkele minuten bij THIS IS HOLLAND.

 

Nieuw: Scoor één maand gratis Readly

Via Vattenfall Exclusief kunt u nu weer een nieuw interessant cadeau scoren. In ruil voor 200 punten kunt u nu één maand lang gratis gebruik maken van Readly. Met Readly heb je altijd en overal toegang tot meer dan 4.000 magazines. Deze kunt u rechtstreeks lezen vanaf uw smartphone of tablet. Ideaal voor op vakantie dus! Wat ook is aan de app is het feit dat u uitgaves kunt downloaden. Hierdoor kunt u zelfs zonder internet uw favoriete bladen lezen. Momenteel heeft u via Readly toegang tot onder andere National Geographic, Historia, Time, Vogue, Quest, Esquire en Plus 30. Readly is geschikt voor Apple, Android en Kindle.

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bezoek dan de website van Vattenfall Exclusief!

 


Energie vergelijken via Goedkope Energie en Gas.nl

Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen vergelijken en overstappen naar goedkope energie. Stap ook over en ontvang een gratis tablet, korting op stroom of een leuk welkomstcadeau! Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina’s of bekijk hier de FAQ.

 

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave