Netatmo Thermostaat

De Netatmo thermostaat is een slimme thermostaat die het beste samenwerkt met Aan/Uit cv-ketels. Het is niet aangeraden om deze thermostaat te gebruiken in combinatie met een modulerende cv-ketel. U kunt deze thermostaat van over de hele wereld bedienen door middel van de handige smartphone of tablet App. Aangezien de thermostaat zelflerend is helpt hij u automatisch met het optimaliseren van uw verwarmingsprogramma. De Netatmo thermostaat is volledig draadloos en eenvoudig in gebruik. De thermostaat ondersteunt niet het gebruik van OpenTherm waardoor deze compatible is met minder cv-ketels. Momenteel werkt de slimme thermostaat enkel op batterijen wat natuurlijk voor- en nadelen heeft. Meer weten of direct bestellen? Check dan de website van Coolblue!

 

Netatmo Thermostaat

 

”Gebruik deze in combinatie met het schakelen van de pomp van de vloerverwarming. Dus totaal niet zoals standaard bedoeld is. Werkt eenvoudig en volledig zonder problemen. Door middel van de grafieken kan ik mijn vloer optimaal tweaken. En zo de warme pieken en koude dalen eruit halen. Werkt geniaal!” door Niels Hartnack.

 

Voordelen Netatmo Thermostaat

  • Met handige app krijgt u extra inzicht en kunt u uw Netatmo thermostaat eenvoudig op afstand bedienen (of gewoon vanaf de bank natuurlijk).
  • Vanaf uw laptop en meerdere toestellen te bedienen en compatible met Apple Homekit.
  • Geen vervelende snoeren, de Netatmo thermostaat is volledig draadloos.
  • Zelflerend waardoor uw verwarmingsprogramma automatisch wordt geoptimaliseerd.
  • De thermostaat is eenvoudig in te stellen en makkelijk te gebruiken.
  • Mooi design waardoor deze niet misstaat aan de muur.

 

Specificaties

De Netatmo thermostaat wordt standaard geleverd met 2 jaar Carry-in-garantie. Deze slimme thermostaat werkt prima samen met Aan/Uit cv-ketels maar niet met modulerende cv-ketels. Ook ondersteunt de Netatmo geen OpenTherm waardoor deze met minder cv-ketels te combineren is. De Netatmo thermostaat is overigens wel geschikt voor het gebruik van IFTTT. Waardoor deze op basis van dit principe eventueel ook andere slimme apparaten kan aansturen.

De Netatmo thermostaat is volledig draadloos waardoor die overal geplaatst kan worden. Om deze reden werkt de thermostaat op batterijen die regelmatig vervangen moeten worden. De thermostaat heeft geen touchscreen en is daarom het beste via de app te bedienen. Deze is beschikbaar voor Android, iOs en Windows. Naast de App werkt de thermostaat ook zelflerend en op basis van Geofencing. Hierdoor kan hij uw verwarmingsprogramma verbeteren op basis van uw aanwezigheid en leefpatroon. De Netatmo thermostaat ondersteunt ook Apple Homekit waardoor deze eventueel met andere domotica te koppelen is. Tevens is het mogelijk om de thermostaat door middel van Siri te besturen.

De slimme Netatmo thermostaat heeft verder geen externe temperatuur sensor en werkt niet op basis van aparte warmte zones. De thermostaat is wel volledig programmeerbaar waardoor u deze kunt instellen per dag, vakantie, weekdagen of weekend. Meer weten over alle specificaties? Check dan de website van Coolblue!

 

”Moest er even voor gaan zitten om het helemaal naar mijn zin in te stellen, maar daarna geen omkijken meer naar! Erg blij mee!” door Annet Rulkens.

 

Netatmo App

Met de Netatmo App bedient u uw thermostaat eenvoudig via smartphone, tablet of laptop. Aangezien de App werkt op Android, iOs en Windows is deze voor iedereen toegankelijk. Daarnaast kunt u ook via uw laptop inloggen via de website van Netatmo. Wat ook erg handig is.

Naast het bedienen van uw thermostaat kunt u via de Netatmo App onder andere ook uw verwarmingsprogramma optimaliseren. Analyseer uw energieverbruik met eenvoudig en slimme grafieken en kijk waar u nog meer energie kunt besparen. Dit is fijn voor het milieu, en voor uw portemonnee. Met de Netatmo thermostaat kunt u tot wel 37 procent op uw energierekening besparen. Hierdoor hebt u uw thermostaat eigenlijk weer supersnel terugverdiend.

 

Wat zeggen andere over de Netatmo thermostaat?

De Netatmo thermostaat krijgt via de website van Coolblue een 9,0 uit 10. Dit is een zeer mooie beoordeling op basis van meer dan 150 reviews. Uit deze reviews blijkt onder andere dat de thermostaat eenvoudig te bedienen. Daarnaast heeft hij een straks en mooi design en is het handig dat hij overal geplaatst kan worden.

Ook vinden veel kopers dat de Netatmo thermostaat eenvoudig te plaatsen en configureren is. Andere pluspunten zijn de duidelijke instelmogelijkheden, het besturen via de laptop en meerdere devices en de prijs. De Netatmo thermostaat is met €165,90 namelijk relatief goedkoop maar toch zeer compleet.

Naast de voordelen noemen diverse kopers ook wat nadelen. Zo is de verbinding met het Wifi netwerk niet altijd even goed. Daarnaast vinden diverse kopers dat de thermostaat behoorlijk verslavend kan werken. Naast deze nadelen is het natuurlijk ook jammer dat de thermostaat alleen goed werkt in combinatie met Aan/Uit cv-ketels.

 

”Geweldig apparaat in gebruik en het is ook leuk om er mee om te gaan. Heb hem nu bijna twee weken en vindt het leuk om elke keer dingen aan te passen en te optimaliseren. Je bent meer bezig met energie en dit gaat zeker geld opleveren.” door Otto.

 

Waarom bestellen via Coolblue?

Coolblue is verkozen tot de beste webwinkel van 2017! En niet voor niets. Klanten geven Coolblue een 9,3 uit 10! Waarom? Diverse redenen. Zo is de klantenservice tot 23:59 geopend. Daarnaast ontvangt u altijd een uitgebreide garantie en kunt u 30 retourneren. En wanneer u vandaag besteld, kunt u het product vaak morgen al verwachten. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling zelf op te halen. Dit kan bij een van de meer dan 2600 ophaalpunten in heel Nederland!
 

 

”Jammer dat de eerste defect was, de tweede liep meteen aan. Overigens uitstekende service van Coolblue.” door Frank.

 

Reviews Netatmo Thermostaat

Gebruikt u zelf ook de Netatmo Thermostaat thermostaat? Laat ook een reactie achter en help andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe slimme meter.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave