Vastelastenbond | Energie vergelijken via Energiecollectief

Bent u op zoek naar de beste deal op het gebied van energie? Dan kunt u ook terecht bij de Vastelastenbond! De Vastelastenbond helpt consumenten al sinds 2004 met het vergelijken van energieleveranciers. Zo kunt u eenvoudig overstappen, en besparen op de energierekening! En aangezien de Vastelastenbond een groot inkoopcollectief is, weet het betere afspraken te maken en betere prijzen af te dwingen. Hierdoor profiteert u van voordelige tarieven en een lagere energierekening! Op deze manier heeft de Vastelastenbond sinds de oprichting al meer dan 70.000 leden aan zich weten te binden.

 

Kies ook voor altijd lage tarieven

De Vastelastenbond heeft diverse speerpunten in zijn dienstverlening. Zo probeert het een goede service te bieden waardoor klanten niet voor verrassingen komen te staan. Daarnaast richt het zich niet op aanbiedingen of eenmalige kortingen. Bij de Vastelastenbond kunt u terecht voor altijd lage tarieven! Als laatst wil de website ook bekend staan om zijn deskundigheid. Zo kunnen leden gratis advies ontvangen via de handige Ledenadvieslijn. Via deze lijn ontvangt u na een zeer korte wachttijd deskundig advies over al uw vaste lasten. Op deze manier profiteert u altijd van een passend en voordelig aanbod!

 

Hoe het werkt;

Wilt u ook kijken of u minder voor energie kunt betalen? Check dan direct via de website van de Vastelastenbond welke energiepakket voor uw verbruik het voordeligste is. U kunt dit doen door de volgende stappen te volgen;

 • Klik op deze link om naar de website van de Vastelastenbond te gaan.
 • Voer uw postcode en huisnummer in.
  Geef aan met hoeveel personen u in wat voor type huis woont om uw verbruik te schatten. Het is ook mogelijk uw precieze verbruik in te voeren. Klik vervolgens op de button ‘’Bereken uw prijs’’.
 • Vervolgens krijgt u direct het passend aanbod waar u het voordeligste uit bent in beeld.
 • Klik op de button ‘’Direct regelen’’ om dit energiepakket direct af te sluiten. Dit kunt u doen door diverse persoonlijke gegevens in te voeren en deze in te sturen.

Na het insturen van uw informatie zal de Vastelastenbond uw overstap regelen en uw oude energieleverancier opzeggen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Wanneer alles geregeld is ontvangt u vanzelf bericht dat uw overstap geslaagd is.

 

Eenvoudig energie vergelijken via de Vastelastenbond
Eenvoudig energie vergelijken via de Vastelastenbond

 

Nu met €60,00 extra korting!

Wanneer u nu kiest voor een driejarig energiepakket dan ontvangt u €60,00 extra korting! Deze korting komt bovenop de al scherpe tarieven die de Vastelastenbond voor u afgedwongen heeft. Na het vergelijken ziet u direct wat u gaat betalen minus de eenmalig korting. Bij de Vastelastenbond ziet u namelijk altijd all-in kosten. Waardoor u niet voor vervelende verrassingen komt te staan! Bereken ook uw persoonlijke aanbod en ontvang jaarlijks €20,00 extra korting.

 

Vastelastenbond vergelijken

Energie van de Vastelastenbond met de markt vergelijken doet u door middel van onze energievergelijker. Voer nu uw energieverbruik in en check direct wat u bij de goedkoopste energieleveranciers gaat betalen. U kunt de selectie eventueel nog aanpassen met diverse filters om het helemaal naar uw smaak te maken.

 

Voordelen Vastelastenbond

 • Regel slim en snel uw stroom en gas en bespaar op uw vaste lasten.
 • Ontvang tijdelijk €60,00 extra Cashback bij een driejarig energiepakket.
 • Altijd deskundig advies op het gebied van uw energiezaken.
 • Overstappen is heel eenvoudig, alles wordt namelijk geregeld.
 • Bespaar ook tot wel 30 procent op uw energiekosten.

 

Overstappen via de Vastelastenbond

Wilt u ook profiteren van lage tarieven en een prima service? Stap dan ook over via de Vastelastenbond! Dit werkt heel eenvoudig en is in minuten geregeld. Voer op de website van de Vastelastenbond uw verbruik in en check het voordeligste aanbod. Bent u hier tevreden over? Ga dan door en vul enkele persoonlijke gegevens in. Daarnaast moet u onder andere het leveringsadres en uw betalingsgegevens achterlaten. Wanneer alles goed ingevuld is kunt u uw aanmelding insturen. Wanneer dit gebeurd is ontvangt u automatisch een bevestiging via email. Na het ontvangen van deze bevestiging gaat ook uw bedenktijd in. Binnen uw 14 dagen bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

Na het verstrijken van uw bedenktijd zal de Vastelastenbond uw oude energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis hiervan kan uw oude energieleverancier namelijk een eindafrekening opstellen. Wanneer u dit geregeld hebt ontvangt u automatisch bericht wanneer de overstap voltooid is. Zo eenvoudig is het!

 

Zet ook uw tarieven vast!

Op dit moment adviseert de Vastelastenbond om uw tarieven vast te zetten. Dit komt omdat de tarieven nu relatief laag zijn. Hierdoor is de kans groot dat de energietarieven de komende tijd weer stijgen. Hier hebt u geen last van wanneer u uw tarieven voor langere tijd vastzet. U betaalt dan de gehele looptijd namelijk hetzelfde voor stroom en gas. Wanneer u nu bijvoorbeeld kiest voor een driejarig energiepakket met €60,00 Cashback, dan betaalt u tijdens deze hele looptijd hetzelfde voor energie. Zo hebt u extra veel grip op uw energiekosten!

 

Besparen op vaste lasten

Met de Vastelastenbond bespaart u niet alleen op energie. Maar op al uw vaste lasten! De Vastelastenbond is de consumentenorganisatie die strijdt voor lagere vaste lasten. Doe net als 70.000 andere leden mee en bespaar ook op energie, internet, verzekeringen, tv en bellen. Op deze manier kunt u jaarlijks honderden euro’s besparen! Doe ook mee en zorg dat u jaarlijks extra geld in uw portemonnee overhoudt!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave