Vandebron Tesla Actie; Maak kans op één jaar gratis Tesla rijden

Energieleverancier Vandebron heeft een leuke nieuwe actie. Door hier aan mee te doen maakt u namelijk kans op één jaar lang gratis Tesla rijden. Wie wil dat nou niet?! Doe ook mee en maak kans op deze mooie prijs ter waarde van maar liefst €21.000! Meer weten of direct aanmelden? Laat dan uw gegevens achter op deze pagina.

Hoe kan ik meedoen?

Iedereen boven de 18 jaar kan meedoen aan deze actie en zo kans maken op één jaar lang gratis Tesla rijden via Vandebron.  U hoeft enkel wat persoonlijke gegevens achter te laten om deel te nemen aan deze actie. Het werkt als volgt;

  • Klik op deze link om naar de actiewebsite te gaan.
  • Beantwoord een korte energietest met slechts 3 vragen.
  • Begin door uw voor en achternaam in te vullen in het formulier.
  • Laat uw telefoonnummer achter en eventueel uw email adres.
  • Klik op ‘’Doe mee en win’’.

Na het volgen van deze stappen maakt ook u kans op één jaar lang gratis Tesla rijden ter waarde van €21.000. Wanneer u besluit mee te doen aan deze actie dan gaat u akkoord met de voorwaarden. Hierin staat onder andere dat u er mee akkoord gaat dat Vandebron eenmalig contact met u opneemt voor een vrijblijvend aanbod. U zit dus nergens aan vast maar u kunt wel een belletje verwachten. Uiteraard kunt u er voor kiezen om dit belletje snel te beëindigen wanneer het aanbod u niet past.

 

Maak kans op één jaar lang Tesla rijden met Vandebron

Door mee te doen aan deze actie maakt u kans op één jaar lang gratis rijden in een Tesla. En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet! De winnaar van de actie zal één jaar lang mogen rijden een echte Tesla Model S geheel verzorgd door leasemaatschappij Mr. Green. De winnaar van deze prijs ter waarde van maar liefst €21.000 zal 29 december 2017 getrokken worden door middel van een loting. Benieuwd naar alle regels en actievoorwaarden? Check dan de website van Vandebron!

 

De Tesla Model S

De Tesla Model S is momenteel de populairste 100% elektrische auto in Nederland. Op zich opvallend door het toch wel hoge prijskaartje. Voor de instapversie van de Tesla Model 6 moet u nu namelijk al snel rond de €80.000 afrekenen.  Hiervoor heeft u de basisversie met een 60 kWh-batterij en een theoretische actieradius van 400 kilometer. En voor een meerprijs van ongeveer €10.000 ontvangt u dezelfde auto maar dan met een iets grotere actieradius. Ondanks het hoge prijskaartje is de Tesla Model S natuurlijk wel lekker duurzaam en prachtig om naar te kijken.

 

De Tesla Model S
Afbeelding: Autorai.nl

 

Over Vandebron

VandebronVandebron is een unieke energieleverancier. Het is namelijk het eerste energiebedrijf waar u uw energie rechtstreeks bij de bron inkoopt. Kies ook voor Vandebron en haal uw energie bij een van de lokale en duurzame energieprojecten vandaan. Voordelig en duurzaam! U bepaalt waar de energie vandaan komt en u bent vaak nog voordeliger uit ook. Dit komt omdat Vandebron niet verdiend op uw verbruik maar enkel aan één standaard abonnementsprijs.

En ook voor gas zit u goed bij Vandebron. Vandebron levert namelijk CO2 gecompenseerd gas van de Gold Standard. Dit is het strengste keurmerk dat wordt uitgegeven met het oog op klimaatcompensatie en het verminderen van CO2 uitstoot. Maak ook samen het verschil en stap net als meer dan 100.000 andere huishoudens ook over op energie rechtstreeks Vandebron! Lekker duurzaam en voordelig!

 

Gegevens altijd veilig

Wanneer u meedoet aan deze actie dan kunt u er altijd vanuit gaan dat uw gegevens veilig zijn. Zo is de verwerking van de gegevens tijdens deze actie aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Daarnaast is de website goed beveiligd waardoor de kans op lekken minimaal is. Uw gegevens zullen niet aan derde partijen worden versterk. Na het insturen van uw gegevens kunt u zich overigens ook nog 14 dagen bedenken. Wanneer u toch niet meer mee wilt doen kunt u zich altijd nog uitschrijven binnen deze periode.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Vandebron Tesla Actie; Maak kans op één jaar gratis Tesla rijden”

Inhoudsopgave