Honeywell Lyric T6 Thermostaat

De Honeywell Lyric T6 Thermostaat is slim en zelflerend. Daarnaast is de thermostaat geschikt voor stadverwarming en alle type cv-ketels. Of u nu een Aan/Uit of een Modulerende cv-ketel hebt, de Lyric T6 Thermostaat kan er mee overweg. Bedien ook uw thermostaat op afstand met de handige Honeywell-app voor iOS of Android. En dankzij het zelflerende karakter van de thermostaat hoeft u hem steeds minder te bedienen. Zo weet de thermostaat al binnen een week wat uw leefstijl is en hoe de temperatuur hier het beste op aangepast kan worden. Zo verspilt u minder verwarmingskosten en bespaart u op de energierekening! Daarnaast is het nog lekker duurzaam ook. Momenteel is de snoerloze versie van de Honeywell Lyric T6 leverbaar voor €201,00. De versie met snoer is al verkrijgbaar vanaf €155,00 via Coolblue. Benieuwd geworden? Check hem hier op de website van Coolblue!

 
Tip: Wanneer u nu overstapt naar Essent dan ontvangt u deze Honeywell Lyric T6 Thermostaat gratis!

 

Honeywell Lyric T6 Thermostaat
Afbeelding: HoneyWellUK.com

 

”Installatie bleek niet zo moeilijk, in tegenstelling tot vooraf gelezen reviews. Configuratie bleek net iets lastiger, de juiste stappen volgen (en beetje geduld) bleek het geheim. Werkt nu perfect, niet meer nadenken of de verarming aan/uit staat. Zorgeloos altijd de juiste temperatuur in huis, zonder teveel energie te verbruiken.” door Thomas Nuyts.

 

Voordelen Honeywell Lyric T6 Thermostaat

  • Werkt samen met alle type cv-ketels.
  • Ook geschikt bij het gebruik van stadsverwarming.
  • Bedien uw thermostaat altijd en overal door middel van de slimme Honeywell-app.
  • Check de tijd en temperatuur direct op het grote verlichte display.
  • De Honeywell Lyric T6 Thermostaat is bedraad of draadloos.
  • Door het zelflerende karakter weet de thermostaat binnen één week hoe u leeft. Hierop past het vervolgens het verwarmingsschema aan.
  • Ook te koppelen met slimme apparaten zoals een koolmonoxidemelder of een rookmelder.

 

Specificaties Honeywell Lyric T6

Uw Honeywell Lyric T6 thermostaat wordt standaard geleverd met 2 jaar carry-in-garantie. De thermostaat is zelflerend en werkt samen met alle type cv-ketels. Ook is de Lyric T6 te gebruiken in combinatie met stadsverwarming of vloerverwarming. Hierdoor komt het apparaat eigenlijk in alle huishoudens volledig tot zijn recht.

De Lyric T6 is standaard bedraad maar kan ook geleverd worden in de draadloze versie. De slimme thermostaat ondersteunt OpenTherm en Apple Homekit. Ondanks het zelflerende karakter is de T6 ook te programmeren per dag of vakantie. De Honeywell Lyric T6 thermostaat kan ook gebruik maken van Geofencing. Daarnaast ondersteunt het apparaat IFTT. Waardoor het te koppelen is met andere slimme apparaten in uw woning.

U bedient de T6 overal eenvoudig en snel via het touchscreen of de Honeywell-app. Het bedieningspaneel is standaard in het Nederlands geprogrammeerd. Wel zo handig!  De Honeywell-app is momenteel geschikt voor iOs en Android. De Lyric T6 is overigens niet te bedienen via de PC of Laptop. Meer weten over deze slimme thermostaat? Check dan de website van Coolblue!

 

Honeywell Lyric App

 

Honeywell Lyric App

Op het strand, onderweg, gewoon vanaf de bank of op kantoor. Het maakt niet uit waar u bent. Met de Honeywell Lyric App hebt u altijd controle over uw verwarming. Installeer nu ook de app op Android of iOs op uw smartphone of tablet. Na de installatie komt u direct in een eenvoudige stap-voor-stap installatie die eenvoudig te begrijpen is. Stel zelf uw programma samen of laat uw zelflerende thermostaat de temperatuur bepalen. Of laat de Lyric App op basis van Geofencing (de locatie van uw smartphone) bepalen of het huis verwarmt moet worden. Link meerdere smartphones of tablet aan één thermostaat om het hele gezin controle te geven over het comfort in huis.

De Lyric app is geschikt vanaf versie iOS 9.0 en Android 4.4. Download hem hier voor Android, of hier voor iOs.

 

”Super thermostaat, eenvoudig zelf te installeren, makkelijk in te stellen, je kunt eenvoudig meerdere smartphone gebruikers toegang geven. Ga je van huis (met je smartphone) dan schakelt de geofencing je verwarming uit voor je, echt ideaal.” door Bart Berendsen.

 

Wat zeggen andere over de Honeywell Lyric T6?

Kijkend naar de reactie vallen er diverse voordelen te noemen over de Honeywell Lyric T6 thermostaat. Zo vinden veel gebruikers de thermostaat eenvoudig te installeren. Daarnaast ziet de thermostaat er goed uit (design) en is de app makkelijk te gebruiken. Ook vinden diverse kopers het goed dat de slimme thermostaat compatible is met iOs, Android, Geofencing en Apple Homekit. Het mooie grote verlichte display wordt ook door diverse kopers omschreven als prettig.

Naast voordelen worden er ook enkele nadelen genoemd. Zo zou de Honeywell service afdeling bij problemen lastig te bereiken zijn. Dit is zeker onhandig aangezien diverse kopers aangeven dat ze de installatie toch best tegen vinden vallen. Ook geven diverse kopers aan dat ze moeite hebben met de Wifi verbinding. Deze zou regelmatig weg vallen.

Al met al ontvangt de Honeywell Lyric T6 thermostaat wel een 8,1 uit 10. Dit is een score op basis van meer dan 25 reviews. Mede door deze scherpe prijs kwaliteit verhouding valt de T6 momenteel ook in de Top 10 meest verkochte slimme thermostaten op Coolblue.

 

”De installatie handleiding komt niet overeen met de werkelijkheid, maar als de T6 eenmaal werkt doet ie het goed. De app geeft een aantal standaard programma’s en het is dan even onduidelijk hoe je het echte dag -tot -dag programma kunt invoeren. Vanwege mijn trage verwarmings type gebruik ik geen geo-fencing.” door Erik Spreeuwers.

 

Waarom bestellen via Coolblue?

Coolblue is verkozen tot de beste webwinkel van 2017! En niet voor niets. Klanten geven Coolblue een 9,3 uit 10! Waarom? Diverse redenen. Zo is de klantenservice tot 23:59 geopend. Daarnaast ontvangt u altijd een uitgebreide garantie en kunt u 30 retourneren. En wanneer u vandaag besteld, kunt u het product vaak morgen al verwachten. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling zelf op te halen. Dit kan bij een van de meer dan 2600 ophaalpunten in heel Nederland!

 

”Levering altijd op tijd, veel keus, goede product informatie, leuke verpakking.” door Pauline.

 

Reviews Honeywell Lyric T6 Thermostaat

Gebruikt u zelf ook de Honeywell Lyric T6 thermostaat? Laat ook een reactie achter en help andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe slimme meter.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave