Gratis Nintendo Switch Lite bij Vattenfall

Met de Energiecadeau XL actie kunt u momenteel ook profiteren van een gratis Nintendo Switch Lite bij Vattenfall. Deze nieuwe uitvoering van de Nintendo is uitgevoerd in grijs en wordt geleverd met een populair LEGO spel. Bij elkaar heeft dit welkomstcadeau een waarde van €269,00. Maar wanneer u nu voor Vattenfall kiest dan ontvangt u het helemaal cadeau! Naast de gratis Nintendo Switch Lite profiteert u verder van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Deze staan vast gedurende de looptijd van uw energiecontract, wat 12 maanden bedraagt. Na deze looptijd kunt u gewoon weer overstappen op een andere voordelige deal. Meldt u nu ook aan en Vattenfall regelt uw hele overstap. Wel zo makkelijk. Ook profiteren van een gratis Nintendo Switch Lite bij Vattenfall? Stap dan over via deze pagina!

 

 

Voordelen

  • U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd. U zit dus nergens aan vast!
  • Uw tarieven voor stroom en gas staan vast. Geen prijsstijgingen gedurende de looptijd van uw energiecontract.
  • Zonder stress of gedoe. Vattenfall regelt uw complete overstap.
  • Na één jaar kunt u weer verder kijken naar een andere energie aanbieding.
  • Tijdelijk met gratis Nintendo Switch Lite en LEGO spel ter waarde van maar liefst €269,00.

 

Profiteer van een gratis Nintendo Switch Lite Grijs t.w.v. €269,00

Overstappers die nu kiezen voor Vattenfall kunnen profiteren van een gratis Nintendo Switch Lite grijs inclusief LEGO spel. De Switch Lite is de nieuwe toevoeging aan de Nintendo familie. Maar wat is er zo speciaal aan deze nieuwe gameconsole? De Switch Lite is onder andere zeer compact, lichtgewicht en beschikt over geïntegreerde besturing. Hierdoor is de Nintendo Switch Lite ideaal om mee te nemen. Onderweg of op vakantie is de Switch Lite dé console om bij u te steken.

Met de Nintendo Switch Lite kunt u lokaal of online de leukste spellen spelen. Aangezien de Switch speciaal gemaakt is voor handheld-gaming hoeft deze niet aangesloten te worden op een beeldscherm of televisie. Ook is er geen apart besturingsconsole zoals een joystick voor nodig. De complete besturing van de Switch Lite doet u door het console te bewegen in de hand en gebruik te maken van de aanwezige buttons. Als u de functionaliteit van uw Switch Lite wil uitbreiden is het overigens wel mogelijk om oplaadbare Joy-Con-controllers te kopen, maar dit is zeker geen vereiste.

Het leuke van de Switch Lite is dat u zowel alleen als met andere kunt spelen. Onderweg is de Switch ideaal om zelf leuke games te spelen. Maar wanneer u met uw vrienden of familie bent dan komt de Switch ook meer dan goed uit de verf. U kunt namelijk tot wel 8 systemen koppelen aan elkaar. Zo kunt u dus met of tegen andere lokale Switch of Switch Lite-systemen spelen.

Momenteel ontvangt u deze Switch Lite cadeau met LEGO spel. Hiernaast zijn er nog heel veel leuke titels beschikbaar voor de Nintendo Switch Lite. Hierbij kunt u denken aan klassiekers zoals Super Mario, Zelda, Pokémon, Kirby en Final Fantasy. Ook biedt de Switch mogelijkheden om te sporten. Zo kunt u cardio workouts doen met Fitness Boxing of uw brein trainen met Dr. Kawashima. Alles bij elkaar is de Nintendo Switch Lite zeer veelzijdig en leuk voor elke leeftijd.

Meldt u nu ook aan bij Vattenfall en ontvang dit geweldige game console helemaal gratis. Check de actie op deze pagina.

 

Gratis Nintendo Switch Lite bij Vattenfall

 

Overstappen naar Vattenfall

Wilt u ook profiteren van een gratis Nintendo Switch Lite bij Vattenfall? Dan is het zaak om uzelf tijdig aan te melden. Deze actie is tijdelijk en het is dus mogelijk dat dit cadeau over een korte periode niet meer beschikbaar is. Daarnaast geldt: zolang de voorraad strekt, op=op.

Om uzelf aan te melden moet u eerst deze aanbieding openen op de website van Vattenfall. Dit kunt u doen door op deze link te klikken. Check hierna de spelregels van de aanbieding om te weten waar u aan toe bent. Klik vervolgens op “Bereken je maandbedrag’’.  Voer nu uw woon- en verbruiksgegevens in om te berekenen wat u per maand gaat betalen. Tevreden met het aanbod? Kies dan voor ‘’Ga verder met je aanvraag’’.

Het volgende overzicht bestaat uit uw persoonlijke overzicht. Hierop ziet u wat u gaat betalen voor stroom en gas en van welk cadeau u profiteert. Controleer hier nogmaals of u alles goed hebt ingevuld. Klopt het aanbod en bent u hier tevreden mee? Ga dan verder door te klikken op ‘’Naar aanvragen’’.

Nu kunt u uw aanvraag afronden door nog enkele gegevens in te voeren. Vattenfall heeft diverse gegevens nodig om uw energiecontract op te stellen. Hierbij kunt u denken aan uw contact- en betaalgegevens. Het is dus zaak dat u deze correct invoert. Controleer als laatst nog eenmaal alle gegevens en stuur daarna u aanvraag in.

 

1 Jaar stroom en gas

Als u graag de Nintendo Switch Lite wilt ontvangen, dan is de voorwaarde dat u een 1-jarig contract afsluit bij VastePrijsStroom en VastePrijsGas tot 1 jaar. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina op de website van Vattenfall. De stroom die Vattenfall heeft, bevat groene stroom en standaard stroom. Groene stroom wordt opgewekt uit natuurlijke, onuitputtelijke energiebronnen zoals wind, water en zon. Bij groene stroom komt er geen C02 vrij. Standaard stroom is opgewekt met fossiele brandstoffen zoals kolen, aardolie en gas. Let op: deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten. Bent u al klant bij Vattenfall? Dan kunt u in MijnVattenfall kijken hoelang uw contract nog loopt en wat voor aanbieding er eventueel voor u klaar staat. Wij van Goedkopeenergieengas.nl adviseren u echter om elk jaar over te stappen van energieleverancier. Dit is het meest voordeligste wat u kunt doen.

 

Vattenfall Energiecadeau XL - Ontvang een cadeau bij energie!

 

Hoe gaat het nu verder?

Na het insturen van uw aanvraag ontvangt u spoedig een bevestiging per email. Vanaf dit moment gaat uw bedenktijd in. Binnen uw bedenktijd van 14 dagen kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

Wanneer uw bedenktijd is verstreken zal Vattenfall uw eventuele huidige energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. In sommige gevallen zal u enkel gevraagd worden uw meterstanden door te geven. Dit is heel eenvoudig en slechts enkele minuten werk. Uw meterstanden worden door uw oude energieleverancier gebruikt om een eindafrekening te maken. Hierop ziet u onder andere of u nog geld terug krijgt of dat u nog bij moet betalen.

Als alle administratieve handelingen verricht zijn dan ontvangt u vanzelf een brief met de startdatum van de energielevering van Vattenfall. Dit gebeurd allemaal automatisch en u heeft hier eigenlijk geen omkijken naar.

 

Wanneer ontvang ik mijn gratis Nintendo Switch?

Vattenfall wil er natuurlijk wel zeker van zijn dat u klant blijft voordat men de gratis Nintendo Switch Lite verstuurd. Het duurt dus wel even voor u uw cadeau in huis hebt. Pas na het betalen van uw derde termijnbedrag zal Vattenfall u een unieke code versturen. Deze code kunt u gebruiken om online uw Nintendo Switch Lite te bestellen. Na uw bestelling ontvangt u uw cadeau binnen 7 dagen thuis. Alles bij elkaar kan het dus wel enkele maanden duren voor u uw Nintendo Switch Lite in huis hebt.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave