Vattenfall Weekdeal: ACER Chromebook t.w.v. €349

Vattenfall speelt graag in op de wensen en behoefte van zijn (potentiële) klanten. Hierom hebben zij de weekdeal in het leven geroepen. De Vattenfall Weekdeal biedt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven met een interessant, en vaak tof, welkomstcadeau. Dit zijn vaak welkomstcadeaus waarbij geldt dat er voor ieder wat wils bij zit. Zo hebben zij in het verleden welkomstcadeaus gegeven zoals een Weber barbecue, een Bosch Hogedrukreiniger maar ook cadeaukaarten voor restaurants of van bekende winkelketens. Het mooie van de Vattenfall Weekdeal is dat, mocht u het welkomstcadeau van deze week niet leuk vinden, u dan gewoon wacht totdat er een welkomstcadeau bij zit die u toffer vindt. Houdt onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste weekdeal! Check hier de Weekdeal van Vattenfall!

 

 

In de Spotlight: De Vattenfall Weekdeal van dit moment.

Op dit moment krijgt u bij de Vattenfall Weekdeal een ACER Chromebook t.w.v. €349 cadeau! De ACER Chromebook 514 is een ideale laptop voor als u dagelijks met een Chromebook wilt gaan werken. Andere voordelen van de ACER Chromebook zijn:

    • De ACER Chromebook is licht van gewicht en heeft een aluminium behuizing.
    • De schermranden zijn extra dun.
    • Films en series kunnen prima gekeken worden op deze Chromebook aangezien u deze in Full HD kwaliteit kunt bekijken.
    • De batterijduur is extra lang, deze kan tot wel 12 uur mee. Ideaal dus als u onderweg bent.

 

Vattenfall Weekdeal: Nu een ACER Chromebook t.w.v. €349 cadeau

 

100% Groene stroom

Als u de weekdeal afsluit en de ACER Chromebook t.w.v. €349 wilt ontvangen, dan sluit u een energiecontract af, voor stroom en gas, van 1 jaar. U sluit dan Groen uit Nederland Vast en Vasteprijs MixGroen Gas tot 1 jaar af. Verstuur de aanvraag via de website van Vattenfall en Vattenfall regelt de rest voor u.

U krijgt Groene stroom uit Nederland. Dit is 100% groene stroom. Deze stroom is opgewekt in Nederland uit natuurlijke energiebronnen zoals wind, zon en water. Op de website van Vattenfall vindt u hier meer informatie over. Wist u bijvoorbeeld dat u met het stroometiket op de website van Vattenfall kunt zien waar uw stroom vandaan komt? Bekijk hier de Weekdeal en vindt meer informatie over het stroometiket.

Naast stroom sluit u ook een contract af voor gas. U ontvangt bij de Weekdeal MixGroen Gas. Dit bestaat uit 90% aardgas en 10% groen gas. Het groene gas wordt gemaakt van natuurlijk afval, zoals mest, slib en gft-afval. De afvalstromen die Vattenfall gebruikt voor het groene gas, voldoen aan strenge duurzaamheidseisen.

 

Vattenfall Weekdeal: Nu een ACER Chromebook t.w.v. €349 cadeau

 

Veel gestelde vragen.

‘’Wanneer ontvang ik mijn cadeau?’’

Bij de Vattenfall Weekdeal wordt elke week een ander welkomstcadeau aangeboden. Dit welkomstcadeau is elke week weer anders. Wat niet verschilt is wanneer u het welkomstcadeau ontvangt. Hoe u het cadeau ontvangt? Verstuur uw aanvraag voor stroom en gas via de website van Vattenfall. Binnen een week nadat Vattenfall het derde termijnbedrag heeft afgeschreven, ontvangt u uw cadeau. Let op: bij deze actie geldt zolang de voorraad strekt! Wilt u dus de ACER Chromebook t.w.v. €349? Wacht dan niet langer en sluit vandaag nog de Weekdeal af!

‘’Ik ben al klant bij Vattenfall, maakt dit uit?’’

De Vattenfall Weekdeal is alleen geldig voor nieuwe klanten. Dit betekent dat als u al een contract hebt lopen bij Vattenfall, u niet in aanmerking komt voor de Weekdeal. Als u al klant bent bij Vattenfall, dan kunt u in uw account op ‘Mijn Vattenfall’ kijken hoelang uw contract nog loopt en hier vindt u vaak ook wat voor aanbieding Vattenfall voor u heeft als u uw contract verlengd. Al raden wij niet aan om uw energiecontract bij uw huidige energieleverancier te verlengen. Als u jaarlijks overstapt naar een andere energieleverancier dan profiteert u namelijk vaak van forse kortingen of lagere tarieven. Hierdoor bent u jaarlijks al snel honderden euro’s goedkoper uit.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave