Energiedirect.nl: Zotte Zomerdeal Weken

Helaas, deze actie van Energiedirect.nl is verlopen. Gelukkig zijn er nog veel andere aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Momenteel ontvangt u tot wel €250,00 welkomstkorting bij diverse energieleveranciers. Daarnaast kunt u profiteren van diverse leuke cadeaus zoals tablets, slimme thermostaten en cadeaubonnen. Check onderstaande tabel voor de meest populaire acties van dit moment!

Energiedirect heeft in de maand augustus een geweldige energie aanbieding, namelijk de Zotte Zomerdeal Weken! Tijdens deze weken profiteert u als nieuwe klant, van een geweldige korting op uw energierekening. Daarnaast biedt Energiedirect scherpe tarieven voor groene stroom en gas, een hele scherpe aanbieding dus!

 


 

Wees er snel bij want de Zotte Zomerdeal Weken gelden tot dinsdag 31 augustus. Deze aanbieding geldt ook alleen voor nieuwe klanten. Bent u al klant van Energiedirect? Kijk dan op de website van Energiedirect of er aanbiedingen zijn die gelden voor huidige klanten. Wij van Goedkopeenergieengas raden echter aan om elk jaar over te stappen van energieleverancier, dan bent u namelijk het voordeligste uit. U kunt op onze website de energie vergelijker invullen, zodat u in een oogopslag kunt bepalen welke energie aanbieding voor u het meest aantrekkelijk is.

 

Voordelen van de Zotte Zomerdeal Weken:

  • Extra hoge cashback bovenop scherpe tarieven voor stroom en gas.
  • Overstappen is eenvoudig, u hoeft zelf weinig te doen. Energiedirect regelt het meeste voor u.
  • U krijgt standaard 100% groene windstroom.

 

Dit is de deal:

De Zotte Zomerdeal Weken houdt in dat u profiteert van een megakorting als welkomstbonus. Daarnaast zijn de tarieven van stroom en gas erg scherpt, voordeel boven voordeel dus! Op de website van Energiedirect kunt u laten berekenen wat uw termijnbedrag is en wat voor deal er voor u klaar staat! Dit is binnen 1 minuut geregeld! Overstappen is ook heel simpel. Zodra u zich heeft aangemeld via de website van Energiedirect, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding via de e-mail. In deze bevestiging staat de ingangsdatum van uw contract.

 

Energiedirect.nl Zotte Zomerdeal Weken

 

Groene stroom

Bij Energiedirect vinden ze het belangrijk dat Nederland steeds een stukje duurzamer wordt en daarom biedt Energiedirect 100% groene stroom, ongeacht wat voor soort contract u afsluit, geweldig toch?!

Groene stroom die Energiedirect biedt, komt uit allerlei schone, onuitputtelijke bronnen uit heel Europa. De reden dat de groene stroom niet alleen uit Nederland komt maar uit heel Europa, is omdat Nederland niet genoeg groene stroom opwekt voor alle Nederlandse huishoudens. In 2019 was ongeveer 18% van de stroomproductie duurzaam, nog een lange weg te gaan dus om alle huishoudens te voorzien van Nederlandse groene stroom.

Wilt u weten welke energieleveranciers nog meer groene stroom aanbieden? In onze energie vergelijker, die u hier vindt, kunt u aanvinken dat u groene stroom wilt en dan krijgt u een overzicht van welke energieleveranciers groene stroom aanbieden. Ook kunt u aangeven wat voor looptijd u voor uw contract wilt, het jaar- of maandbedrag wilt weergeven en of de kortingsprijs wordt weergegeven of niet.

 

Redenen om voor groene stroom te kiezen:

  • 100% duurzame Europese windenergie.
  • Geen C02 uitstoot dus als u een contract afsluit bij Energiedirect, is dat beter voor het milieu.
  • Wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen zoals windenergie, waterenergie, zonne-energie en biomassa.

Wilt u precies weten waar de groene stroom van Energiedirect vandaan komt? Check dan de website van Energiedirect en kijk bij het stroometiket. Hier wordt weergegeven waar de groene stroom vandaan komt.

 

Veel gestelde vragen.

‘’Wanneer betaal ik mijn eerste termijnbedrag?’’

Het eerste termijnbedrag wordt binnen 2 weken na het starten van de energielevering, in rekening gebracht. Betaald u via automatische incasso? Dan kunt u in Mijn energiedirect.nl zien wanneer het termijnbedrag wordt afgeschreven.

‘’Hoe is het termijnbedrag opgebouwd?’’

Het termijnbedrag is opgebouwd uit drie onderdelen, namelijk:

  • De leveringskosten voor de stroom en/of gas.
  • Netbeheerkosten. Deze kosten zijn voor het gebruik en onderhoud van het netwerk.
  • Belastingen vanuit de overheid. Hierbij kunt u denken aan energiebelasting, btw en opslag duurzame energie. Deze belastingen worden door Energiedirect afgedragen aan de netbeheerder en de overheid.

‘’Kan ik de startdatum van mijn contract aanpassen?’’

Ja, dat is mogelijk. Als de startdatum 2 dagen in de toekomst ligt, dan kunt u zelf de startdatum aanpassen in uw account bij Mijn energiedirect.nl

Als de levering van stroom en/of gas binnen 2 dagen is, dan kunt u online contact opnemen met Energiedirect. Zij helpen u daar dan verder. Op de website van Energiedirect vindt u manieren hoe u online contact kan maken met hen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave