Vattenfall Weekdeal: Nu een Apple TV 4K 64GB cadeau!

Helaas, deze weekdeal van Vattenfall is helaas verlopen. Gelukkig zijn er nog veel andere aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Momenteel ontvangt u tot wel €250,00 welkomstkorting bij diverse energieleveranciers. Daarnaast kunt u profiteren van diverse leuke cadeaus zoals tablets, slimme thermostaten en cadeaubonnen. Check onderstaande tabel voor de meest populaire acties van dit moment!

Elke week heeft Vattenfall weer een geweldige aanbieding voor u als nieuwe klant, namelijk de Vattenfall Weekdeal. Houdt de website van Vattenfall in de gaten voor de laatste deal! De deal houdt in dat u een geweldig welkomstcadeau krijgt en scherpe tarieven op uw stroom en gas.

 

 

Het welkomstcadeau van deze week

Als u deze week overstapt naar Vattenfall dan krijgt u een Apple TV 4K 64GB t.w.v. €219 cadeau!
Met de Apple TV 4K kunt u films, video’s, games en veel meer afspelen op uw tv. De Apple TV 4K is de eerste mediaspeler die Dolby Atmos ondersteunt, waardoor u perfect geluid creëert zodat u optimaal kunt genieten van uw film of serie!

U krijgt bij de Apple TV 4K een afstandsbediening; de Siri remote. Deze heeft een touchpad zodat u de Apple TV 4K makkelijk kunt bedienen. Doordat de afstandsbediening door Siri wordt ondersteunt, hoeft u alleen maar te praten tegen de afstandsbediening, hoe handig is dat?! Dus wilt u het gemakkelijker voor uzelf? Wacht dan niet langer, sluit een jaarcontract af bij Vattenfall en ontvang de Apple TV 4K mediaspeler!

Hoe u het welkomstcadeau ontvangt? Verstuur uw aanvraag voor stroom en gas hier! Binnen een week nadat Vattenfall het derde termijnbedrag heeft afgeschreven, ontvangt u de Apple TV 4K 64GB thuis. Wees er snel bij, want bij deze actie geldt: zolang de voorraad strekt.

Vattenfall Weekdeal: Apple TV 4K

 

De Deal

Wat houdt de deal in? U krijgt een welkomstcadeau als u een jaarcontract voor stroom en gas afsluit. U kunt uw aanvraag via deze pagina indienen en de rest wordt geregeld. Elke week is het weer een ander welkomstcadeau, dus is er deze week een welkomstcadeau wat u niet aanstaat? Wacht dan een weekje en wie weet wordt er dan een welkomstcadeau weggegeven die beter bij u past. Naast het welkomstcadeau sluit u een jaarcontract af voor stroom en gas. Dit is Groen uit Nederland Vast en Vasteprijs en MixGroen gas.

Groen uit Nederland Vast en Vasteprijs en MixGroen Gas is stroom en gas van Vattenfall. Groen uit Nederland is groene stroom uit Nederland. Deze stroom wordt opgewekt uit natuurlijke, onuitputtelijke energiebronnen zoals wind, zon en water.

MixGroen Gas is gas dat voor 10% bestaat uit groen gas en voor 90% bestaat uit aardgas. Aardgas komt uit de grond en het groene gas wordt gemaakt van natuurlijk afval. Bij natuurlijk afval kunt u denken aan gft-afval, mest en slib.

Op de website van Vattenfall vindt u meer informatie over stroom en gas van Vattenfall en waar dit vandaan komt. Handig hierbij is het stroometiket. Met het stroometiket kunt u precies zien waar het stroom van Vattenfall vandaan komt.

 

Voorwaarden van de weekdeal

Om in aanmerking te komen voor de Apple 4K TV 64GB, moet u een jaarcontract afsluiten bij Vattenfall voor stroom en gas. U kunt hier uw aanvraag versturen voor stroom en gas. Verder hoeft u zelf weinig te regelen, Vattenfall regelt het meeste voor u, zoals het overstappen van uw huidige energieleverancier naar Vattenfall.

Vattenfall Weekdeal

 

Daarnaast is het volgende handig om te weten:

  • De variabele- en vaste leveringskosten voor stroom en gas zet u vast. Daarnaast zijn er nog andere kosten, zoals heffingen van de overheid, btw en netbeheerkosten. Deze kunt u niet vastzetten.
  • De weekdeal actie geldt alleen voor nieuwe klanten. Bent u al klant bij Vattenfall? Dan kunt u op uw eigen pagina op de website van Vattenfall kijken hoelang uw huidige contract nog loopt en of er eventuele aanbiedingen zijn die voor u gelden. Wij van Goedkope energie en gas adviseren u echter om elk jaar over te stappen van energieleverancier, dit is het meest voordeligste voor u.
  • Als u in uw prijsoverzicht kijkt, dan kan het u opvallen dat de periode van het jaarbedrag kan verschillen met de periode van uw jaarafrekening. Houdt hier rekening mee als u een vergelijking maakt met de jaarafrekening.

Vindt u het welkomstcadeau te gek en wilt u graag overstappen? Klik dan hier en verstuur uw aanvraag!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave