€75,00 Instapbonus bij DELTA 1 Jaar Vast

Wanneer u nu overstapt op DELTA 1 Jaar Vast dan profiteert u van €75,00 Instapbonus. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus geen last van eventuele prijsstijgingen binnen de markt. En wanneer uw contract na 12 maanden afloopt, kunt u gewoon weer kiezen voor een andere voordelige aanbieding! Naast voordelig is DELTA ook nog eens duurzaam. U ontvangt namelijk 100% Groene Stroom. Deze duurzame stroom wordt opgewekt door middel van Nederlandse en Europese windmolens. Daarnaast maakt DELTA ook gebruik van duurzame biomassa voor het opwekken van energie. Ook profiteren van €75,00 Instapbonus? Meldt u dan vandaag nog aan. Meer weten of uw maandbedrag berekenen? Check dan de website van DELTA!
 

 

Voordelen

  • Geen keuzestress. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Ontvang ook 100% Groene Stroom. Lekker duurzaam en verantwoord!
  • Lekker voordelig. Ontvang €75,00 extra Instapbonus bij DELTA.
  • DELTA regelt uw overstap van A tot Z. Geen administratieve rompslomp.
  • Kortlopend energiecontract. Binnen 12 maanden weer alle vrijheid.
  • Vaste lage tarieven voor stroom en gas. Geen prijsstijgingen!

 

Nu tot €150,00 Instapbonus bij DELTA

Overstappers die nu kiezen voor DELTA kunnen profiteren van een Instapbonus die oploopt tot maar liefst €150,00. Kiest u voor een kortlopend vast energiecontract met een looptijd van 12 maanden? Dan ontvangt u €75,00 Instapbonus. En zet u uw tarieven voor 3 jaar vast? Dan ontvangt u zelfs €150,00 Instapbonus. Uw Instapbonus wordt automatisch aan het einde van uw eerste jaar met uw jaarafrekening verrekend. Hierdoor valt deze extra laag uit! Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Check dan de website van DELTA!

 

€75,00 Instapbonus bij DELTA 1 Jaar Vast

 

Overstappen naar DELTA

Wilt u ook profiteren van €75,00 Instapbonus bij DELTA? Meldt u dan vandaag nog aan! Dit is heel eenvoudig en in enkele minuten geregeld. Klik op deze link om de DELTA website te bezoeken. Check hier nogmaals de voordelen van DELTA en kies voor ‘’Bereken mijn maandlasten’’ om verder te gaan. Voer vervolgens uw postcode en huisnummer in en kies voor ‘’Volgende’’.

Bereken vervolgens uw maanlasten door uw energieverbruik in te voeren. U kunt uw verbruik ook schatten wanneer dit niet duidelijk is. Mocht u zelf duurzame energie opwekken dan kunt u dit ook aangeven. Na het invoeren van uw opwek- en verbruikscijfers kunt u kiezen voor ‘’Volgende’’. Vergelijk vervolgens de twee energiepakketten die DELTA biedt en kies voor €75,00 Instapbonus bij 1 Jaar Vast (of €150,00 Instapbonus bij 3 Jaar Vast). Dit kunt u doen door te klikken op ‘’Bekijk en bestel’’.

Voer als laatst diverse persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Na het afronden van uw aanmelding ontvangt u vanzelf een bevestiging. Na het ontvangen van deze bevestiging gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Wanneer uw bedenktijd verstreken is dan zal DELTA uw eventuele huidige energieleverancier opzeggen. Meer weten of direct profiteren van €75,00 Instapbonus? Check dan de website van DELTA!

 

Overname Vattenfall

Begin 2019 werd duidelijk dat er een nieuwe overname plaats zou gaan vinden in de Nederlandse energiemarkt. Vattenfall, het Zweedse moederbedrijf van Nuon, neemt de ongeveer 170.000 energieklanten van DELTA over. Hiermee wil Vattenfall haar al strerke positie binnen de Nederlandse markt versterken. Voor de 500 medewerkers op de kantoren in Vlissingen en Middelburg zal voorlopig niks veranderen. Daarnaast zullen ook klanten niks van de overname merken, het merk blijft namelijk gewoon zelfstandig opereren. Wat de overname voor de toekomst van het bedrijf betekent moet nog blijken.

 

Over DELTA

DELTA biedt oplossingen aan consumenten en bedrijven om het leven comfortabeler te maken. Het bedrijf ontstond in 1991 na een fusie tussen Watermaatschappij Zuid West Nederland (WMZ) en de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM). DELTA is vooral populair in Zeeland aangezien het hier een lange historie heeft sinds 1991. Ondanks dit verkeerd DELTA al tijden in een lastige positie en is het niet erg winstgevend. Ondanks dit staat DELTA nog volop op de kaart in Zeeland en biedt het momenteel Duurzame Energie, Internet, TV en Telefonie. Ook profiteren van een duurzaam aanbod en €150,00 Korting? Kies dan vandaag nog voor DELTA!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave