Budget Energie Modelcontract

Budget EnergieSinds 2012 is het mogelijk om het Budget Energie Modelcontract af te nemen. Dit energiecontract is speciaal ontwikkeld op aanvraag van de Autoriteit Consument en Markt. Het modelcontract is een speciaal contract met een onbepaalde looptijd en variabele energieprijzen. Het energiecontract is dus maandelijks opzegbaar en biedt altijd actuele (variabele) tarieven. Met de ontwikkeling van het modelcontract wil de Autoriteit Consument & Markt het vergelijken van energieleverancier makkelijker maken. Het Budget Energie Modelcontract heeft namelijk precies dezelfde opzet als het modelcontract bij andere energieleveranciers. Benieuwd wat u gaat betalen wanneer u kiest voor het Budget Energie Modelcontract? Bereken het op deze pagina!

 

Voordelen Budget Energie Modelcontract

  • U ontvangt stroom en gas tegen variabele tarieven. U hebt dus altijd een actueel en eerlijk tarief.
  • Budget Energie regelt uw complete overstap. Geen administratieve rompslomp dus!
  • U kunt dit energiecontract maandelijks opzeggen. Hierdoor hebt u alle vrijheid en bent u extra flexibel.
  • Dit modelcontract is eenvoudig te vergelijken met de prijzen van andere energieleveranciers.
  • Bij Budget Energie heeft u altijd 14 dagen bedenktijd. Geen stress dus.

 

Overstappen naar Budget Energie

Wilt u ook kiezen voor het Budget Energie Modelcontract? Ga dan nu naar de website van Budget Energie door op deze link te klikken. Voer hier vervolgens uw woon- en verbruiksgegevens in. Hebt u uw verbruiksgegevens niet bij de hand? Dan kunt u uw verbruik ook schatten. Klik na het invullen van het formulier op de button ‘’Bereken aanbod’’.

Op de volgende pagina zult u een overzicht zien met de kosten per product per maand. Wanneer u wilt kiezen voor het Budget Energie Modelcontract dan moet u kijken naar het variabele energiepakket. Meestal vindt u dit pakket helemaal rechts in beeld. Klik op de blauwe button ‘’Kies pakket’’ om definitief uw keuze te maken voor het modelcontract.

Voer op de volgende pagina enkele persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Na uw aanmelding zult u direct een bevestiging via email ontvangen. Na uw 14 dagen bedenktijd zal Budget Energie uw oude energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelfs niets voor te regelen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Wanneer alles geregeld is ontvangt u vanzelf bericht dat u over bent op het Budget Energie Modelcontract. Meer weten of uw maandtarief berekenen? Check dan de website van Budget Energie!

 

Prijsverschil vaste en variabele energiepakketten

Wilt u het voordeligste uit zijn? Dan is het modelcontract van Budget Energie meestal niet het meest voordelig. Waarom? Bij de vaste energiepakketten van Budget Energie profiteert u vaak van lagere tarieven en een welkomstkorting. Dit komt omdat de energieleverancier dan meer zekerheid heeft en weet dat u sowieso een jaar klant blijft. Flexibele klanten met een modelcontract kunnen snel opzeggen, en daarom betalen deze vaak maandelijks meer voor stroom en gas. Afhankelijk van uw situatie kunt u nagaan welk energiepakket voor uw situatie het meest ideaal is.

Budget Energie Modelcontract

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave