Weekdeal Vattenfall: Hema Cadeaukaart t.w.v. €200 cadeau

Wie is er niet groot geworden met spullen van de Hema? Deze typische Nederlandse winkelketen heeft voor ieder wat wils en u kunt ook voor van alles bij de Hema terecht. Ook zo’n fan van Hema? Wacht dan niet langer en sluit nu een jaarcontract af bij Vattenfall en ontvang een Hema cadeaukaart van maar liefst €200!

 

 

Weekdeal van Vattenfall

Vattenfall heeft elke week weer een andere weekdeal. Dit houdt in dat u bij een contract tot 1 jaar (MixGroen Gas en Groene stroom) elke week een ander cadeau krijgt. Bent u van plan om over te stappen naar Vattenfall maar spreekt het cadeau van die week u niet aan? Wees gerust, elke week is er een ander cadeau dus als u een week wacht, dan krijgt u wellicht een cadeau dat u wel aanspreekt. Cadeaus van Vattenfall die zij in het verleden aanboden zijn, onder andere, een Weber barbecue, verschillende soorten cadeaukaarten en een Samsonite Kofferset. Houdt onze website in de gaten zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste weekdeals. Bekijk hier de huidige weekdeal en sluit deze vandaag nog af!

Hoe werkt deze deal?

U ontvangt een Hema cadeaukaart als u Groen uit Nederland Vast en Vasteprijs MixGroen Gas tot 1 jaar afsluit bij Vattenfall. U hoeft u alleen via de website een aanvraag in te dienen en Vattenfall regelt de rest voor u. Vattenfall zorgt ook dat uw huidige energiecontract wordt beëindigd, hier hoeft u niets voor te doen.

 

Weekdeal Vattenfall: Gratis Hema Cadeaukaart t.w.v. €200 cadeau

 

Voordelen van deze weekdeal en van Vattenfall:

  • U ontvangt een Hema cadeaukaart t.w.v. €200.
  • 100% groene stroom en 10% groen gas, aangevuld met aardgas.
  • U krijgt tot 1 jaar stroom en gas met een vaste prijs, zodat u niet voor onverwachte prijsstijgingen komt te staan.
  • Bij Vattenfall spaart u voor cadeaus en korting op energiebesparende producten met Exclusief.

Groen gas en Groene stroom van Vattenfall

Als u gebruikt maakt van de weekdeal, dan ontvangt u Groene stroom en MixGroen Gas. Groene stroom is 100% groene stroom uit eigen land. Deze stroom is opgewekt uit de natuurlijke bronnen zoals wind, water en zon.

MixGroen Gas bestaat uit 10% groen gas en 90% aardgas. Aardgas komt gewoon uit de grond en de 10% groene gas wordt gemaakt van natuurlijk afval zoals mest, slib en gft-afval.

Wat is MixGroen Gas?

Vattenfall biedt Mixgroen gas aan, dit is gas dat een tikkeltje groener is dan ‘gewoon’ gas. MixGroen gas bestaat uit 10% groen gas en 90% aardgas. Het is een klein deel wat bestaat uit groen gas maar alle beetjes helpen, nietwaar?

Voordelen van MixGroen Gas

  • U helpt mee om minder CO2 uit te stoten.
  • U kunt koken en verwarmen zoals u gewend bent.
  • Kiezen voor een andere duurzame manier kan altijd, zoals bijvoorbeeld een warmtenet of een warmtepomp.
  • Het groene gas van Vattenfall voldoet aan de strenge duurzaamheidseisen.
  • U betaald slechts €1,95 per maand extra voor MixGroen gas.

Groen uit Nederland

Groen uit Nederland is groene stroom afkomstig uit Nederland. Vattenfall biedt 100% groene stroom uit Nederland. Groene stroom uit Nederland bestaat uit energiebronnen die nooit op raken, zoals windenergie, zonne-energie en waterenergie.

Goed om te weten over deze weekdeal:

 • De weekdeal is alleen geldig voor nieuwe klanten. Bent u al een klant bij Vattenfall? Dan kunt u op uw persoonlijke pagina op de Vattenfall website bekijken tot wanneer uw contract loopt en zien wat voor aanbod er voor u klaar staat.
 • De variabele leveringskosten en vaste leveringskosten van stroom en gas worden vastgezet. Heffingen van bijvoorbeeld de overheid, btw en netbeheerkosten kunnen niet worden vastgezet, deze kosten worden namelijk door de overheid en netbeheerder bepaald.
 • De periode van het jaarbedrag in uw prijsoverzicht en de periode van uw jaarafrekening kunnen verschillen. Houdt hier rekening mee als u een vergelijking maakt met de jaarafrekening.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave