Gratis Acer Chromebook 314 bij Vattenfall

Naast het reguliere aanbod aan aanbiedingen en de weekdeal biedt Vattenfall op dit moment ook een leuke maanddeal. Deze maanddeal bestaat uit een scherp energiecontract in combinatie met een interessant welkomstcadeau. Op dit moment kunt u met de maanddeal profiteren van een gratis Acer Chromebook ter waarde van €349,00. Deze energiezuinige Chromebook is ideaal te gebruiken voor studie of regulier dagelijks gebruik.

Naast een gratis Acer Chromebook biedt de maanddeal nog diverse andere voordelen. Zo regelt Vattenfall uw complete overstap. U hoeft zich enkel online aan te melden en Vattenfall regelt de rest. Hiernaast heeft u standaard 14 dagen bedenktijd en profiteert u van vaste lage tarieven voor stroom en gas.

Wanneer u nu kiest voor deze actie dan profiteert u van groene stroom uit Nederland. Dit is dus een extra duurzame keuze. Daarnaast is bestaat uw aardgas uit een mix van normaal en duurzaam gas. Hierdoor draagt u bij aan het verbeteren van ons milieu. Meer weten of direct profiteren? Ga dan naar de website van Vattenfall!
 

 

Voordelen

  • Vattenfall regelt uw overstap van A tot Z.
  • U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Ontvang 1 jaar lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven.
  • Duurzame stroom uit Nederland + mixgroen gas.
  • Nu met gratis Acer Chromebook ter waarde van €349,00.

 

Ontvang een gratis Acer Chromebook t.w.v. €349,00

Een gratis Acer Chromebook bij uw energiecontract, wie wil dat nou niet? De Acer Chromebook 314 is uw partner wanneer het aan komt op internetten, e-mailen en tekstverwerking. Deze voordelige laptop biedt diverse voordelen, zo heeft de Chromebook een;

  • 14 inch touchscreen waarop u kunt ‘’swipen’’ om bijvoorbeeld snel door uw apps te navigeren;
  • laag gewicht van 1,5 kilogram waardoor deze makkelijk mee te nemen is;
  • Handig besturingssysteem waardoor u veelal vanuit de cloud kunt werken;
  • Laag energieverbruik en een krachtige accu waardoor hij tot wel 12 uur mee gaat;

Natuurlijk kent de Chromebook 314 ook nadelen. Zo is de Acer laptop niet heel krachtig waardoor multitasking niet altijd soepel verloopt. Daarnaast kunt u alleen kiezen uit programma’s uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Hierdoor kan het zijn dat sommige programma’s niet te installeren zijn.

Al met al is de gratis Acer Chromebook die u bij Vattenfall kunt ontvangen perfect voor het kijken van films in HD, studie, internetten, e-mailen en het bijhouden van uw favoriete social media. Ook profiteren van deze prachtige Chromebook bij Vattenfall? Meldt u dan vandaag nog aan!

 

Gratis Acer Chromebook bij Vattenfall

 

Overstappen naar Vattenfall

Wilt u ook profiteren van een gratis Acer Chromebook bij Vattenfall? Meldt u dan vandaag nog aan. Aanmelden kan eenvoudig en snel online. Om uw aanmelding te regelen hoeft u enkel het aanmeldformulier in te vullen. Hierna ontvangt u een bevestiging waarna Vattenfall uw overstap gaat regelen. Hierbij houdt het rekening met uw 14 dagen bedenktijd.

Wanneer uw oude energieleverancier en Vattenfall uw overstap onderling hebben geregeld ontvangt u vanzelf bericht van de definitieve datum van uw overstap. Zelf hoeft u niets te regelen. In sommige gevallen zal u alleen uw meterstanden door moeten geven (wanneer deze niet op afstand uitgelezen kunnen worden). Zo eenvoudig is het tegenwoordig.

Meer weten over deze aanbieding of direct aanmelden? Ga dan naar de website van Vattenfall!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave