Energiedirect korting; Tijdelijk €225,00 extra lente voordeel

Helaas, deze actie van Energiedirect.nl is verlopen. Gelukkig zijn er nog veel andere aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Momenteel ontvangt u tot wel €250,00 welkomstkorting bij diverse energieleveranciers. Daarnaast kunt u profiteren van diverse leuke cadeaus zoals tablets, slimme thermostaten en cadeaubonnen. Check onderstaande tabel voor de meest populaire acties van dit moment!

Momenteel waait er een frisse wind door het energielandschap. Deze frisse wind is een toffe aanbieding van Energiedirect. Met deze aanbieding profiteert u tijdelijk van extra lente voordeel. Tussen 23 maart en 31 maart kunt u profiteren van een korting van €225,00 bij Energiedirect. Deze korting is geldig in combinatie met een eenjarige overeenkomst voor stroom en gas.

Naast deze forse korting profiteert u tevens van scherpe lage tarieven, een prima service en 100% groene windenergie. Ook regelt u uw overstap helemaal online waardoor alles in enkele klikken is geregeld. Benieuwd wat u gaat betalen of direct aanmelden? Ga dan naar de website van Energiedirect!
 

 

Voordelen

  • Profiteer tijdelijk van €225,00 korting.
  • U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Ontvang 100% groene stroom.
  • Energiedirect regelt uw overstap van A tot Z.
  • Extra zekerheid aangezien uw tarieven vast staan.
  • Maak gebruik van de handige Regelneef app.

 

Alleen nu €225,00 extra korting bij Energiedirect

De cashback die u nu ontvangt bij Energiedirect is een stuk hoger dan normaal. Normaliter ontvangt u ook een korting bij Energiedirect maar gedurende deze week is deze extra hoog. Een gebruikelijk korting bij Energiedirect is €60,00 bij een 1-jarig energiecontract en €165,00 bij een 2-jarig energiecontract. De huidige korting van €225,00 bij een 1-jarig energiecontract is dus echt een onderscheidende actie. Benieuwd wat u gaat betalen? Bereken het zelf via de website van Energiedirect. Klik op deze link om te starten met uw berekening.

 

Energiedirect korting; Tijdelijk €225,00 extra lente voordeel

 

Overstappen naar Energiedirect

Tegenwoordig is overstappen een fluitje van een cent. Bij Energiedirect is dit niet anders. Naast een scherpe deal profiteert u namelijk ook van de beste service. Hierdoor is het mogelijk om uw overstap te regelen in enkele klikken.

Uw aanmelding regelt u eenvoudig online via de website van Energiedirect. Door het invoeren van diverse gegevens kunt u zich binnen een paar minuten aanmelden. Na het afronden van uw aanmelding ontvangt u vanzelf bericht met een bevestiging. Vanaf dit moment gaat uw wettelijke bedenktijd in (14 dagen).

Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Energiedirect uw huidige energieleverancier inlichten. Onderling regelen ze dat uw oude contract afloopt en uw nieuwe contract direct ingaat. Wanneer alles geregeld is ontvangt u vanzelf bericht met de startdatum dat Energiedirect begint met leveren.

Nadat Energiedirect is begonnen met het leveren van energie ontvangt u binnen enkele weken de eindafrekening van uw oude energieleverancier. Hierop kunt u zien of u nog geld terug krijgt of nog moet bijbetalen. Voor vragen over uw overstap kunt u altijd bij de klantenservice van Energiedirect terecht.

 

Wanneer ontvang ik mijn korting?

De korting die u nu bij Energiedirect ontvangt is een zogenaamde cashback korting. Een cashback is een korting die u niet direct op uw rekening ontvangt maar wordt verrekend met uw eerste jaarafrekening. Hierdoor is de kans heel klein dat u het eerste jaar geld bij moet betalen. Sterker nog, de kans is groot dat u geld terug krijgt aan het einde van het jaar aangezien u meer betaalt heeft dan nodig was. In veel gevallen wordt dit gezien als een prettig manier van korting ontvangen. Het is namelijk vervelender om eerst korting te ontvangen, om daarna weer bij te moeten betalen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave