Energiedirect.nl lanceert nieuwe klantenservice app Regelneef

Energieleverancier Energiedirect.nl lanceert deze week officieel de App ”Regelneef”. Via deze nieuwe gratis App kunnen klanten eenvoudig informatie inzien en bijvoorbeeld de klantenservice bereiken. Daarnaast is de App ontworpen om klanten eenvoudig en snel hun energiezaken te laten regelen. De app heeft Energiedirect.nl ontworpen in samen werking met haar klanten. De Regelneef App is nu al te downloaden voor Android en iOs (Apple).

 

Persoonlijke tijdlijn

In de Regelneef app vinden klanten diverse relevante informatie omtrent hun energiezaken. Hierbij gaat het om informatie uit het verleden, heden en de toekomt. Deze informatie wordt gepresenteerd door middel van een handige tijdlijn. Hierdoor hebben gebruikers direct een overzicht over al hun zaken.

Naast het feit dat de app een handige informatiebron is kunnen gebruikers er meer mee. Zo kunnen ze met de ”Vooruitkijker” feature checken of ze niet te veel of te weinig vooruit betalen. Daarnaast kunnen gebruikers ook direct hun termijnbedrag wijzigen. Ook kunnen klanten via de app ook vragen stellen aan de klantenservice. Deze beantwoord op werkdagen vragen tussen 09:00 en 20:00 en op zaterdag van 09:00 en 17:00. Hierbij streeft Energiedirect.nl er naar het klanten te helpen binnen 10 minuten.

 

Andere handige features Regelneef app

Naast bovenstaande kunnen gebruikers nog veel meer met de handige Regelneef app van Energiedirect.nl. Hierbij kunt u onder andere denken aan;

  • Het inkijken van persoonlijke gegevens.
  • Het bekijken en downloaden van energierekeningen.
  • Meldingen instellen voor bijvoorbeeld het doorgeven van de meterstanden.
  • Persoonlijke gegevens aanpassen (volgende versie).
  • Energiecontract verlengen of wijzigen (volgende versie).
  • Inzicht krijgen in het persoonlijke energieverbruik (volgende versie).

 

Regelneef: Je Energiedirect.nl zaken direct geregeld met één handige app!

Energiedirect.nl introduceert Regelneef. Dé app van Energiedirect.nl waarmee je jouw energiezaken eenvoudig regelt, zo vanuit je broekzak.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Energiedirect.nl lanceert nieuwe klantenservice app Regelneef”

Inhoudsopgave