Vrijopnaam; Wek uw eigen zonne-energie op, maar niet op uw eigen dak!

Vrijopnaam is een relatief nieuwe energieleverancier die steeds vaker in het nieuws komt. De reden hiervoor is dat het bedrijf niet alleen energie levert, maar u ook helpt bij het zelf opwekken van uw eigen energie. Dit klinkt niet heel speciaal, maar dat is het wel! Het opwekken van deze energie gebeurd door middel van zonnepanelen. Een gebruikelijke manier die op zich ook niet heel bijzonder is. Wat wel bijzonder is, via Vrijopnaam hoeft u de panelen niet op uw eigen dak te leggen. Waardoor duurzame zonne-energie opwekken ook toegankelijk wordt voor consumenten zonder een geschikt dak! Bespaar ook op uw energiekosten en werk mee aan een duurzamere toekomst! Kies voor Vrijopnaam en kies zelf hoeveel zonnepanelen u wilt afnemen. De eerste krijgt u in ieder geval helemaal gratis!

 

Voordelen Vrijopnaam

  • Geen installatie nodig op uw eigen dak. Hierdoor toegankelijk voor iedereen!
  • Wek tot wel 100% van uw energieverbruik zelf op door middel van zonnepanelen.
  • Profiteer ook van de laagste stroomprijs van Nederland!
  • U kunt zich vandaag binnen 2 minuten aanmelden.
  • Vrijopnaam is altijd opzegbaar, bewust en duurzaam.

 

Voordelen energieleverancier Vrijopnaam
Kies voor Vrijopnaam en 100% zonne-energie uit Nederland!

 

Waarom Vrijopnaam?

Vrijopnaam gaat voor een toekomst waarin consumenten hun eigen energie opwekken. En om dit te realiseren biedt het bedrijf deze handige manier om zelf energie op te wekken door middel van zonnepanelen. U kiest zelf hoeveel zonnepanelen u wilt afnemen, en Vrijopnaam plaatst deze elders in Nederland. U hebt dus geen geschikt dak nodig, en hebt niks te maken met de installatie. Hierdoor wordt zelf energie opwekken toegankelijk voor alle Nederlanders! Ook voor mensen die wonen in een huurhuis! Vrijopnaam is een is een initiatief van Marc Kluytmans, Casper Hengst en Bas Wijnen.

 

“Niet langer is duurzaam opgewekte energie een vrijblijvende optie. Wij willen de onafwendbare transitie naar duurzaam opgewekte energie faciliteren en versnellen.”

 

Stroommix Vrijopnaam

Wanneer u even niet voldoende energie opwekt opvangt u gewoon energie geleverd van Vrijopnaam. Deze stroommix is altijd 100% duurzaam. Momenteel wordt 60% van de energie opgewekt door middel van zonnepanelen. De overige 40% van de energie wordt opgewekt door middel van windmolens. Over de geleverde energie rekent Vrijopnaam geen marge, en daarom liggen deze tarieven behoorlijk laag. De variabele tarieven worden overigens twee keer per jaar aangepast naar de marktprijzen. Waardoor de prijzen soms kunnen stijgen en dalen.

 

Zonneparken in Nederland

Vrijopnaam heeft vier zonneparken in Nederland. Deze zijn gelegen in Groningen, Limburg, Someren en Bleiswijk. Daarnaast is de energieleverancier ook bezig met een nieuw park in Zeijen. Wanneer u nu klant wordt dan ontvangt u een eerste paneel helemaal gratis. Dit zonnepaneel ter waarde van €99,00 wordt geplaats in een van deze zonneparken. Naast dit zonnepaneel kunt u nog meerdere zonnepanelen bijkopen voor €99,00 per stuk. Hierdoor kunt u tot wel 100% van uw stroomverbruik zelf opwekken met zonnepanelen. Alle stroom die door middel van uw paneel wordt opgewekt is van u. En dat voor de komende 9 jaar!

 

‘’Ik ben overgestapt naar Vrijopnaam omdat ik zonne-energie zonder gedoe wil.’’ Hans Lenting uit Zwolle.

 

Eerste Paneelopnaam gratis!

Wanneer u nu kiest voor Vrijopnaam dan ontvangt u uw eerste Paneelopnaam helemaal gratis. Het eerste paneel krijgt u gratis om gemotiveerd te worden meer panelen en eigen zonne-energie op te gaan wekken. Zo wil het bedrijf u laten ervaren hoe leuk het is om eigen zonne-energie op te wekken door middel van zonnepanelen. Naast het eerste paneel kunt u panelen bijkopen voor €99,00 per stuk. Hiermee verzekerd u zich de komende 9 jaar van duurzame energie van uw eigen zonnepanelen. Uiteraard is de aanschaf van meerdere panelen geheel vrijblijvend.

 

Opbrengst zonnepanelen

Zoals hierboven gesteld ontvangt u altijd de opbrengt van uw panelen voor de komende 9 jaar. En als het is een hele dag regent, dan ontvangt u gewoon energie van Vrijopnaam. Vrijopnaam heeft een vergunning van de ACM voor de levering van stroom aan consumenten. Uiteraard is deze energie altijd 100% duurzaam! Zo weet u dus zeker dat u nooit zonder energie komt te zitten.

 

Gemiddelde opbrengst Paneelopnaam

Een gemiddeld Paneelopnaam wekt 250 kWh per jaar op. Deze energie hoeft u niet te kopen en wordt daarom van uw rekening afgehaald. De waarde van deze opgewekte stroom wordt vermeerderd met opslagen, GVO kosten en de BTW daarover. Dit is momenteel ongeveer 6 cent per kWh. Deze waarde wordt vervolgens vermenigvuldigd met 250 wat uitkomt op een opbrengt van ongeveer €15,00 per paneel per jaar. Uw investering van €99,00 levert u over de komende 9 jaar dus jaarlijks €15,00 op. Wat na 9 jaar uitkomt op een totale opbrengt van gemiddeld €135,00!

 

Transparant

Vrijopnaam is altijd transparant in de opbrengt van uw zonnepanelen. En daarom biedt het een speciale app! Via de app hebt u altijd direct inzicht in de opbrengt van uw panelen. Zo ziet u precies wat u op een dag opwekt, en wat u op een dag verbruik. Kies ook voor Vrijopnaam en wek duurzame energie op zonder het gedoe van zonnepanelen op uw eigen dak. Bespaar flink op uw jaarlijkse energierekening en wek tot wel 100% van uw energieverbruik zelf op!

 

Terugleververgoeding

Wanneer u meer energie opgewekt dan verbruikt zal Vrijopnaam het restant van u overkopen. Dit doen energieleverancier tegen de zogenoemde terugleververgoeding. Hoe meer energie u opwekt, hoe hoger deze vergoeding zal worden. Deze terugleververgoeding is gelijk aan de gemiddelde kale stroomprijs van dat jaar, vermeerderd met de BTW.

Het is overigens niet de bedoeling dat consumenten meer dan 100% van hun verbruik opwekken. Dit komt omdat de stroom alleen bedoeld is voor eigen gebruik. Vrijopnaam ziet de zonnepanelen niet als beleggingsproduct voor consumenten. Hierover vindt u meer informatie op de website!

 

Bodemprijzen

De tarieven voor stroom en gas liggen bijzonder laag bij Vrijopnaam. Dit komt omdat de energieleverancier niet wil verdienen aan uw energieverbruik. Om deze reden betaalt u wel wat extra leveringskosten. Met deze leveringskosten houd Vrijopnaam het bedrijf draaiende!

 

Altijd flexibel

Bij Vrijopnaam bent u altijd flexibel. U kunt uw contract namelijk maandelijks opzeggen. Zonder extra kosten! In het geval van voortijdig opzeggen zal Vrijopnaam uw zonnepanelen overkopen voor een redelijke prijs. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Vrijopnaam.

 

Energiepakketten Vrijopnaam

Energie van Vrijopnaam met de markt vergelijken doet u door middel van onze energievergelijker. Voer nu uw energieverbruik in en check direct wat u bij de goedkoopste energieleveranciers van 2024 gaat betalen. U kunt de selectie eventueel nog aanpassen met diverse filters om het helemaal naar uw smaak te maken.

 

Overstappen naar Vrijopnaam

Wilt u ook profiteren van alle voordelen van Vrijopnaam? Stap dan vandaag nog over! Via bovenstaande tool kunt u bereken wat u per maand gaat betalen. Daarnaast u zich ook nog eens direct aanmelden! Na uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging en uw bedenktijd gaat in. Binnen uw 14 dagen bedenktijd kunt u altijd nog annuleren.

Na uw bedenktijd zal Vrijopnaam uw oude energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelfs niet voor te doen! Daarnaast zal het zorgen voor uw nieuwe aansluiting en de realisatie van uw zonnepaneel. Zelfs hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Hiermee kan uw oude energieleverancier namelijk een eindafrekening maken! Zo eenvoudig is het! Meldt u vandaag nog aan en kies ook voor een duurzame groene toekomst!

 

De 4 zekerheden van Vrijopnaam

Wanneer u kiest voor Vrijopnaam dan kunt u altijd uitgaan van 4 zekerheden. Gemak, Zekerheid, Vrijheid en Flexibel. U hebt gemak omdat u wel de lust, maar niet de lasten van zonnepanelen ervaart. Daarnaast hebt u zekerheid aangezien u nooit zonder stroom komt te zitten. Ook niet als het een keer flink regent! Ook vrijheid is gegarandeerd bij Vrijopnaam. U kunt namelijk maandelijks uw contract opzeggen. Als laatst kiest u ook voor Flexibiliteit. U kunt namelijk panelen kopen in uw eigen tempo en verhuizen wanneer u wilt. Uw Panelenopnaam verhuizen namelijk gewoon mee!

 

Contact met Vrijopnaam

Hebt u vragen over de diensten en producten van Vrijopnaam? Neem dan contact op met de klantenservice. Die kan door te bellen naar het nummer 085-3032652 (lokaal tarief). Dit nummer is te bereiken op werkdagen van 09:00 tot 17:00. U kunt overigens ook een mail versturen aan klantteam@vrijopnaam.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord op uw bericht.

 

Ervaringen / Reviews Vrijopnaam

Hebt u ervaring met de diensten en service van energieleverancier Vrijopnaam? Laat deze dan hieronder achter in een reactie! Wij horen graag wat u vindt van deze nieuwe energieleverancier. Positief of negatief. Alle reviews en ervaringen worden toegelaten.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave