Nest Learning Thermostat 3e Generatie

Zonder twijfel de meest populaire slimme thermostaat binnen en buiten Nederland. De Nest thermostaat! Nest werkt samen met alle cv-ketels waardoor hij voor iedereen toegankelijk is. Of het nu om een Aan/Uit of modulerende cv-ketel gaat. Met de Nest Learning Thermostat hebt u altijd controle over de temperatuur in uw woning. Bedien uw thermostaat vanaf afstand via uw smartphone of tablet met de handige Nest App. Bespaar op uw energiekosten door het slimme verwarmingsschema van Nest. Wist u dat de Nest Thermostaat uw leefschema al binnen een week heeft vastgelegd? En op basis daarvan de temperatuur in uw woning regelt! Een van de vele voordelen van de 3e generatie Nest thermostaat.

De Nest Learning Thermostat 3e generatie is momenteel vanaf €249,00 verkrijgbaar in Nederland. Bestel hem bijvoorbeeld via de webshop van Coolblue!

 

Nest Learning Thermostat 3e Generatie
De Nest Learning Thermostat 3e Generatie kan ook in een Stand gezet worden.

 

”De Nest thermostaat bevalt heel erg. Geen handleiding nodig, alles is erg duidelijk. Het materiaalgebruik is top en de interface erg mooi. Veel informatie beschikbaar en de app is superhandig.” door S. Toet

 

Voordelen Nest Learning Thermostat (3e Generatie)

  • Prachtig design dat uitkomt in elke ruimte van uw woning.
  • Eenvoudig te bedienen via de slimme Nest App voor smartphone of tablet.
  • Geschikt voor alle soorten cv-ketels en stadsverwarming.
  • Zelflerend waardoor bedienen volledig overbodig wordt.
  • Evengoed volledig in te stellen door middel van gedetailleerde weekschema’s.
  • Temperatuur en tijd altijd zichtbaar op het mooie en grote verlichte scherm.

 

Specificaties

De Nest Learning Thermostaat wordt standaard geleverd met 2 jaar carry-in-garantie. De slimme thermostaat werkt samen met al types cv-ketels (modulerend en aan/uit). Daarnaast is het ook mogelijk om Nest te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of stadsverwarming. Nest is uitgerust met een Wifi ontvangen waardoor deze via de app te bedienen is. Zo kunt u bijvoorbeeld uw woning alvast verwarmen terwijl u onderweg bent naar huis.

De 3e generatie Nest ondersteunt OpenTherm en is geschikt voor IFTTT. Daarnaast is hij ook geschikt voor het domotica platform Weave van Nest zelf. Hierdoor is het mogelijk om Nest te laten communiceren met andere slimme apparaten binnen de woning. Met Weave wordt dit zelfs mogelijk zonder het gebruik van Wifi.

Nest is geheel zelflerend en kan tevens gebruik maken van Geofencing. Door middel van Geofencing kan u de verwarming bijvoorbeeld alleen laten verwarmen wanneer uw smartphone in de buurt van de woning is. Nest is verder per halve graad instelbaar en maakt gebruik van zomer- en wintertijd schakeling. Met de Nest thermostaat is het niet mogelijk om diverse warmte zones in te stellen.

 

Nest Learning Thermostat (3e generatie) Review

De nieuwe Nest Learning Thermostaat is sinds kort verkrijgbaar via de website van Coolblue. Om deze reden heeft productspecialist Dylan een review over de Nest thermostaat gemaakt. In onderstaande video review leert u onder andere meer over de specificaties, het zelflerende gedrag en andere kenmerken. Heeft u zelf nog vragen over de Nest thermostaat? Laat deze dan achter door middel van een reactie.

 

Google Nest Learning thermostaat

In 2014 kocht internetgigant Google het bedrijf Nest voor een bedrag van 2,3 miljard euro. Ondanks dit gebruikte men de naam Nest alleen voor de slimme thermostaten en rookmelders. Sinds het jaar 2018 is Google echter begonnen met het linken van de merknaam Google aan de Nest producten. Om deze reden is de populaire slimme thermostaat dan ook omgedoopt tot de ‘’Google Nest Learning Thermostat’’. Ondanks de kleine wijziging in de naam is er verder niks veranderd aan het product. De reden dat Google het merk Nest verder opneemt in het bedrijf is het feit dat men van mening is dat dit ‘’zijproduct’’ steeds beter past bij de core business van Google.

 

Accessoires Nest thermostaat

Voor de Nest thermostaat zijn er ook diverse accessoires beschikbaar. Zo kunt u voor €34,99 een handige stand kopen waardoor u uw Nest thermostaat op een tafel, kastje of plank kunt zetten. De stand verbergt de stroomkabel buiten het zicht en zorgt dat uw Nest altijd optimaal kan meten.

Naast de stand kunt u ook de Nest Protect rook- en koolmonoxide meter tijdens uw bestelling aanschaffen. Nest Protect detecteert rook en koolmonoxide en stuurt u melding wanneer er gevaar dreigt. De stem vertelt u zelfs in welke ruimte de gevaarlijke meting gedaan is. Nest Protect is draadloos en heeft een split-spectrumsensor waardoor ook langzaam smeulende brandhaarden worden gemeten.

Als laatst kunt u de Nest Learning Thermostat ook connecten met een Indoor of Outdoor Cam. Hierdoor krijgt u meldingen wanneer er iemand voor de deur staat. Daarnaast kunt u altijd en overal zien wat er thuis gebeurd. De Indoor Cam is Full HD en slaat beelden op in de Cloud. Hierdoor kunt u beelden tot wel 30 dagen terugkijken via Nest Aware. En aangezien de camera ook beschikt over infrarood hebt u zelfs in het donker een goed beeld van wat er in huis gebeurd.

Benieuw welke apparaten er nog meer samenwerken met Nest? Check dan eens de website van Nest of let op het ”Works with Nest-logo”.

 

Nieuwe kleuren

Sinds korte tijd is de Nest Learning Thermosta V3 Premium beschikbaar in diverse mooie kleuren. Zo kunt u kiezen voor een zwarte, witte en koper variant. Op de website van Coolblue vindt u alle beschikbare kleuren en uitvoeringen. Ook kunt u de Nest momenteel bestellen inclusief installatie. Tegen een meerprijs van ongeveer €70,00 komt een monteur langs om uw Nest thermostaat te installeren. Hierdoor heeft u zelf geen omkijken naar het juist instellen van uw Nest product.

 

Nest App

Met de slimme Nest App heeft u uw hele woning op één handige app. Bedien uw thermostaat vanaf diverse apparaten en krijg controle over meerdere slimme apparaten via één gebruiksvriendelijk portaal. Verander de temperatuur onderweg naar huis of check wat er gebeurd door middel van de Nest Cam Indoor. Zet uw alarm aan of uit en beveilig uw huis met Nest Protect. Krijg notificaties wanneer er iemand voor uw deur staat met Nest Cam Outdoor en krijg brandmeldingen via Nest Protect. Krijg inzicht in uw energieverbruik en houd controle over uw woning vanaf elke plek ter wereld. Het kan allemaal met de slimme producten van Nest. Benieuwd welke extra producten eventueel handig zijn voor uw woonomgeving? Check dan de accessoires op de website van Coolblue!

 

‘’Nest Learning Thermostat bevalt erg goed. Hij anticipeert goed op de (verwachte) aanwezigheid en kan goed omgaan met onregelmatige werktijden/aanwezigheid. Wel vrij prijzig apparaat en daardoor kan het wel even duren voordat je hem terugverdiend hebt m.b.t. efficiënter energiegebruik.’’ door Martijn.

 

Wat zeggen andere over de Nest Learning Thermostat 3e Generatie?

De Nest Learning Thermostat 3e Generatie kent diverse voordelen volgens de kopers van Coolblue. Zo is de thermostaat erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te stellen. Daarnaast is het handig dat de app door meerdere gezinsleden te bedienen en gebruiken is. Het zelflerende effect van Nest valt ook bij veel kopers in de smaak. Naast de functionaliteiten vinden veel kopers ook dat de thermostaat mooi is en dat het duidelijke verlichte display goed af te lezen is. Een verrijking voor elke woonkamer!

Naast voordelen zijn er natuurlijk ook diverse minpunten te noemen. Zo vinden veel consumenten de thermostaat relatief duur. Daarnaast lieten diverse kopers weten dat zij de thermostaat liever hadden laten installeren door een vakman. Aan het begin van de lancering waren er overigens ook diverse kopers die aangaven dat de Opentherm ondersteuning nog niet voldoende was. Maar deze problemen lijken te zijn opgelost naar een software update. Al met al ontvangt de Nest Learning Thermostaat een gemiddelde 9,0 uit meer dan 350 reviews. Een van de hoogste scores onder alle slimme thermostaten op de website van Coolblue!

 

‘’Echt een aanrader. Het apparaat wijst zich vanzelf. Na plaatsing had ik hem binnen 10 minuten online en voorzien van wekelijks stookschema. Het apparaat geeft aan wanneer een te bereiken temparatuur wordt bereikt en geeft ook de in het verleden verstookte energie aan.’’ door Arjen Hamerling.

 

Waarom bestellen via Coolblue?

Coolblue is verkozen tot de beste webwinkel van 2017! En niet voor niets. Klanten geven Coolblue een 9,3 uit 10! Waarom? Diverse redenen. Zo is de klantenservice tot 23:59 geopend. Daarnaast ontvangt u altijd een uitgebreide garantie en kunt u 30 retourneren. En wanneer u vandaag besteld, kunt u het product vaak morgen al verwachten. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling zelf op te halen. Dit kan bij een van de meer dan 2600 ophaalpunten in heel Nederland!

 

”Scherpere prijzen, toch zijn veel webshops goedkoper maar hebben natuurlijk niet de geweldige service zoals Coolblue.” door Kevin.

 

Reviews Nest Learning Thermostat 3e Generatie

Gebruikt u zelf ook de Nest Learning Thermostat 3e Generatie? Laat ook een reactie achter en help andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe slimme meter.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave