Pure Energie Modelcontract

Pure EnergieTegenwoordig bieden bijna alle Nederlandse energieleveranciers het aan, een modelcontract. Het modelcontract is een flexibel contract met overal dezelfde voorwaarden. Dit contract is in opdracht van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) ontwikkelt. Door middel van dit contract moet het namelijk eenvoudiger zijn voor consumenten om de complete energiemarkt te vergelijken. Ook het Pure Energie Modelcontract voldoet aan de voorwaarden die zijn gesteld door de ACM. Het biedt namelijk energie tegen variabele tarieven en een flexibele looptijd. Dit houdt in dat u altijd stroom en gas ontvangt tegen een actuele prijs. Daarnaast kunt u dit energiecontract maandelijks opzeggen. Benieuwd wat u gaat betalen? Check dan de website van Pure Energie!

 

Voordelen Pure Energie Modelcontract

  • Pure Energie is al 4x op rij verkozen tot groenste energieleverancier van Nederland.
  • Uw contract is maandelijks opzegbaar. U bent dus altijd volledig flexibel.
  • Pure Energie regelt uw overstap van A tot Z. Geen administratieve rompslomp.
  • Altijd energie tegen eerlijke en actuele tarieven.
  • Kies voor duurzame wind- en zonne-energie.
  • Al meer dan 20 jaar ervaring met duurzame energie.
  • Kies zelf waar de geleverde energie vandaan komt.
  • U hebt met het Pure Energie Modelcontract altijd 14 dagen bedenktijd. Dus geen keuzestress.
  • Pure Energie verkoopt enkel wat het zelf opwekt.

 

Overstappen naar Pure Energie

Wilt u ook kiezen voor alle voordelen van het Pure Energie Modelcontract? Stap dan vandaag nog over! Aanmelden is heel eenvoudig en uw complete overstap wordt voor u geregeld. Klik op deze link om naar de website van Pure Energie te gaan. Scroll een stukje naar beneden en geef aan of u stroom, gas of stroom en gas wilt afnemen. Vul vervolgens uw stroom- en gasverbruik in en laat uw postcode en huisnummer achter. Klik vervolgens op de button ‘’Berekenen’’ om uw maandbedrag vast te stellen.

Na het klikken op de button kunt u kiezen voor ‘’Bekijk de pakketten’’. Vervolgens komt u terecht in een overzicht met de energiepakketten die Pure Energie aanbiedt. Wilt u kiezen voor het modelcontract? Maak dan de keuze voor het energiepakket ‘’Variabel’’. Klik op de button bestellen om verder te gaan met uw aanmelding. echoua.com

Vul vervolgens enkele persoonlijke gegevens in om verder te gaan met uw aanmelding. Klik verder en geef aan op welk adres er energie geleverd moet worden. Controle op de laatste pagina uw bestelling en stuur deze in. U krijgt vervolgens direct een bevestiging via email. Na het ontvangen van deze bevestiging gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Binnen deze periode kunt u nog kosteloos annuleren. Benieuwd wat u gaat betalen? Bereken het direct op de website van Pure Energie!

 

 

Pure Energie Modelcontract

 

Energiepakketten Pure Energie

Naast het modelcontract kunt u bij Pure Energie ook kiezen voor enkele vaste energiepakketten. Dit zijn pakketten met een vaste looptijd en een vaste energieprijs. Dit betekent dat uw energietarieven niet wijzigen tijdens de looptijd van uw contract. Momenteel kunt u uw prijzen vastzetten voor 1, 3 of 5 jaar. Gedurende deze periode bent u verzekerd van de tarieven die u nu afsluit. Zo hebt u dus extra veel zekerheid over uw energiezaken. Benieuwd naar alle mogelijkheden. Check dan de tabel hieronder. Bereken op de website van Pure Energie wat u met welk energiepakket per maand betaald.

1 Jaar Vast

3 Jaar Vast

Variabel

Vaste tarieven.Vaste tarieven.Variabele tarieven.
Een jaar lang zekerheid.Drie jaar lang zekerheid.Maandelijks opzegbaar.
Duurzame energie uit NL. Duurzame energie uit NL. Duurzame energie uit NL.

 

Al 4x de groenste van Nederland!

Vindt u duurzaamheid ook belangrijk? Dan is Pure Energie een slimme keuze. Pure Energie is namelijk al 4 jaar op rij verkozen tot duurzaamste energieleverancier van Nederland. Een mooie erkenning van onder andere de Consumentenbond, Natuur & Milieu en Greenpeace. Kies ook voor 100% groene stroom uit ons eigen land en kies voor een duurzamere toekomst. Naast duurzaam is Pure Energie ook nog eens heel voordelig. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Bereken het zelf op de website van Pure Energie.

 

Over Pure Energie

Pure Energie is al 4 jaar op rij verkozen tot de groenste energieleverancier van Nederland door onder andere de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur & Milieu! Hiermee is het de enige energieleverancier die dit heeft gepresteerd. Hoe het dit voor elkaar krijgt? Pure Energie levert enkel duurzame zonne- en windenergie van eigen windmolens en zonnepanelen. Hierbij komt alle energie uit ons eigen land. Dit doen zij al jaren onder de naam Raedthuys, en nu dus ook als onafhankelijke energieleverancier. Pure Energie is partners met onder andere de Rabobank, FC Twente en de Triodos Bank.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave