Nuon Blijven Loont


Profiteer nu van de ‘Nuon Blijven loont’ actie! Met Blijven Loont profiteert u als trouwe of als nieuwe klant van Nuon van een jaarlijks oplopende korting op stroom. En hoe langer u klant blijft, hoe hoger deze korting wordt! (De korting loopt op tot maximaal 25%). U kunt dit unieke energiecontract maandelijks opzeggen en u kunt door klant te blijven profiteren van een oplopende korting op stroom tot wel 25 procent! Deze korting wordt jaarlijks verrekend over de kale stroomprijs (exclusief belastingen BTW). Wordt net als meer dan 2 miljoen andere particuliere en bedrijven klant van energieleverancier Nuon en profiteer van dit unieke aanbod. Wanneer u nu overstapt naar Nuon Blijven Loont dan profiteert u direct van 5% korting op het leveringstarief van stroom! En bent u al klant bij Nuon? Bestaande klanten ontvangen direct 10% korting! Meer weten over deze actie of direct uw maandbedrag berekenen? Lees alles over Blijven Loont op de website van Nuon!

 

Nieuw; De Nuon Powerdeal (€200,00 Cadeau) + Nuon Blijven Loont Korting

Op dit moment heeft Nuon iets nieuws. Namelijk een hele voordelige aanbieding. Met de Nuon Powerdeal profiteert u namelijk niet alleen van 20€0,00 korting. Maar u ontvangt ook direct 5% Blijven Loont korting. Dit betekent dat u het eerste jaar direct profiteert van 5% korting op stroom, en €200,00 extra korting! Daarnaast profiteert u 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En overstappen? Ook dat neemt Nuon u volledig uit handen. U hoeft zich enkel aan te melden en eenmalig uw meterstanden door te geven. Ook profiteren van Blijven Loont en €200,00 extra korting op uw energierekening? Ga dan naar de website van Nuon!

Nuon Powerdeal (€200,00 Cadeau) met Nuon Blijven Loont Korting!

Nuon Powerdeal (€200,00 Cadeau) met Nuon Blijven Loont Korting!

 

”Een schot in de roos. Je krijgt bijna nooit iets als je lang klant bent ergens. Dus ik vind dit heel verfrissend. Aanmelden was gemakkelijk. Gewoon via de website.” aldus Hennie Verstoep, Nuon klant sinds 2009.

 

Waarom kiezen voor Nuon Blijven Loont?

nuon-blijven-loont-actieVeel Nederlandse consumenten vinden het vervelend dat veel extraatjes alleen worden aangeboden aan nieuwe klanten, en dat loyale klanten geen extra korting of aanbieding ontvangen. Om deze reden introduceert energieleverancier Nuon ‘Blijven loont’. Met dit speciale programma worden ook loyale klanten die al jaren lang klant zijn beloond met een aantrekkelijke korting oplopend tot wel 25 procent op het leveringstarief van stroom! Als huidige klant ontvangt u direct 10% korting op het leveringstarief voor stroom per kWh. En als nieuwe klant van Nuon stapt u in op een korting van 5 procent! Elk jaar dat u langer klant blijft komt hier 5% korting bovenop! Dus deze korting kan binnen een paar jaar al flink oplopen! Wanneer deze aanbieding het meest voordelig is? Vooral voor huishoudens die veel stroom verbruiken zal dit energiecontract voordelig zijn. Meer weten of deze aanbieding voor loyale klanten? U leest hier meer over Blijven Loont.

Nuon-blijven-loont-25-procent-korting

 

Voordelen van Nuon Blijven Loont

 • Ontvang tot wel 25% korting op stroom met Nuon Blijven Loont.
 • Dit is een maandelijks opzegbaar energiecontract, lekker flexibel dus!
 • Profiteer direct van 5% korting als nieuwe klanten.
 • Bent u al klant? Dan profiteert u direct van 10% korting op stroom.
 • Betrouwbare levering van energie en gas.
 • Profiteer ook van leuke extra’s met Nuon Exclusief.
 • U hebt een variabel en dus altijd actueel energietarief.
 • Nuon helpt u met het overstappen.
 • U ontvangt de korting op het leveringstarief van stroom per kWh.

 

Kritiek op Nuon Blijven Loont

Natuurlijk is er ook kritiek op deze nieuwe aanbieding van Nuon. De besparing lijkt namelijk groter als dat hij waarschijnlijk in werkelijkheid is. Dit heeft diverse redenen. De korting bij Blijven Loont geldt namelijk alleen op het leveringstarief van stroom. Dit terwijl de kosten voor belastingen, netwerkkosten en vastrecht vaak ook flink kunnen oplopen. Daarnaast zijn de energietarieven variabel, hierdoor loopt u het risico dat de energietarieven later worden verhoogd. Maar, de tarieven kunnen natuurlijk ook dalen (wat ze eigenlijk al jaren doen). Hierdoor is dit energiecontract van Nuon niet in alle gevallen heel voordelig, maar voor loyale klanten is het zeker een mooie aanvulling op hun huidige energiecontract.

 

Nuon Blijven loont voor bestaande klanten

Nuon Blijven Loont is er ook voor reeds bestaande klanten van Nuon! Slechts in enkele gevallen is het niet mogelijk om direct mee te doen met Blijven Loont. Bijvoorbeeld wanneer u gebruik maakt van stadsverwarming, dan heeft Nuon wel een ander passend aanbod voor u. Wanneer u nu mee doet begint u direct met een korting van 10% op stroom! Om zich aan te melden moet u via de website van Nuon inloggen en zich aanmelden voor de actie. U wordt niet automatisch aangemeld voor Blijven Loont.

 

Hoe verloopt de aanvraag van Nuon Blijven Loont?

Wanneer u gebruik wilt maken van de Blijven Loont korting dan kunt u dit eenvoudig aangeven via de website van Nuon. Hierna ontvangt u direct een bevestiging per email. Vervolgens gaat uw wettelijke bedenktijd in, binnen deze periode kunt u nog kosteloos annuleren. Wanneer uw bedenktijd is verstreken zal Nuon uw Blijven Loont-korting op uw overeenkomst toepassen. Dit ziet u direct terug in uw maandbedrag en uiteindelijk op uw jaarafrekening. Als nieuwe klant stapt u nu in op 5% korting. Bestaande klanten ontvangen direct 10% korting. En voor elk jaar dat u blijft, ontvangt u 5% meer korting!

 

Overstappen naar Nuon

Aanmelden en overstappen naar Nuon Blijven Loont is erg eenvoudig. Nuon helpt u namelijk met overstappen. Bekijk hieronder hoe de procedure verloopt in een paar simpele stappen. Al duizenden consumenten gingen u voor, en vonden uit hoe eenvoudig overstappen tegenwoordig is!

1. U meld zich aan via de website van Nuon. (Binnen enkele minuten geregeld)
2. Nuon regelt uw overstap en zegt uw oude energiecontract op.
3. U geeft uw huidige meterstanden door.
4. De energielevering gaat van start.
5. U profiteert in het 1e jaar meteen van 5 of 10% korting!
6. Elk jaar wordt de korting verhoogd met 5%.
7. U profiteert op ten duurt van maar liefst 25% korting op stroom!

Benieuwd wat u gaat betalen met Nuon Blijven Loont? Doe dan de check op de website van Nuon! De speciale check geeft een indicatie van de maandlasten voor energie en gas. Op deze manier weet u direct waar u aan toe bent. U vindt de check hier!

 

Goed om te weten;

 • Wist u dat 7 van de 10 Nuon-klanten Blijven Loont aanraden? De voornaamste reden hiervoor is de interessante korting en de eenvoudige manier van aanmelden.
 • U kunt alleen gebruik maken van Blijven Loont wanneer u naast stroom ook warmte of gas afneemt.
 • De maandelijkse kosten voor stroom en gas worden maandelijks betaalt door middel van een automatische incasso.
 • Het is niet mogelijk om te profiteren van Blijven Loont in combinatie met andere acties of kortingen.

 

Nuon Blijven Loont met Weekendjeweg.nl Cadeaukaart

Helaas, deze actie is niet meer geldig!

Naast de Nuon Powerdeal heeft Nuon nog één leuke actie in combinatie met de Blijven Loont korting. Wanneer u nu kiest voor Nuon 1 Jaar Vast dan ontvangt u een gratis Weekendjeweg.nl Cadeaukaart ter waarde van €140,00. Deze cadeaukaart kunt u spenderen op een leuk verblijf via de websites van Weekendjeweg.nl of BungalowS.nl. Op deze website vindt u honderden hotels en parken in onder andere Nederland, België, Frankrijk, Oostenrijk en Tsjechië.

Naast deze cadeaukaart profiteert u met dit energiepakket ook direct van de Nuon Blijven Loont korting (5% korting op stroom). En hier komt elk jaar nog eens 5% bovenop! Meldt u vandaag nog aan en Nuon regelt uw complete overstap. Dus geen gedoe, en geen administratieve rompslomp. U hoeft enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Wat slechts minuten werk is. Meer weten? Check dan de website van Nuon!

 

Gratis €140,00 Weekendjeweg.nl Cadeau Card bij Nuon

All-in Fletcher Arrangement bij Nuon Blijven Loont

Helaas, deze actie is niet meer geldig!

Naast de Nuon Powerdeal en de aanbieding met Weekendjeweg.nl cadeaukaart heeft Nuon nu nog een actie gelanceerd. Met deze actie profiteert u gratis van een gratis 2-daags All-in Fletcher Arrangement ter waarde van €199,00. Een leuk welkomstcadeau dat u zelf kunt plannen bij één van de meer dan 80 Fletcher Hotels in Nederland. Daarnaast ontvangt u ook nog eens 5% Blijven Loont Korting die uiteindelijk kan oplopen tot een korting van maar liefst 25%. Stap vandaag ook nog over een profiteer ook van een All-in Fletcher Arrangement inclusief;

 • Overnachting voor 2 personen inclusief uitgebreid ontbijt
 • Een 4-gangen diner in een 3-sterren hotel, of
 • Een 4-gangen diner in een 4-sterren hotel met een toeslag van € 20,- per voucher (per 2 pers.)

Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Dit betekent dat u geen last hebt van eventuele prijsstijgingen. En overstappen? Ook dat neemt Nuon u volledig uit handen. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Check dan de website van Nuon!

 

Gratis 2-daags All-in Fletcher Arrangement + Nuon Blijven Loont Korting

 

Commercial Blijven Loont

Bekijk hieronder de speciale tv commercial die hoort bij de Nuon Blijven Loont campagne. Een campagne die er voor zorgt dat ook loyale klanten kunnen profiteren van extra korting.

 

Geef uw mening over Nuon Blijven Loont

Wat vindt u van deze speciale actie van energieleverancier Nuon? Juist een goede actie voor trouwe klanten of een misleidende actie waarmee u weer een nieuw energiecontract moet tekenen? Laat hieronder uw mening achter en help andere consumenten tijdens het vinden van een nieuw energiepakket!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een gedachte over “Nuon Blijven Loont