Energie voor ZZP’ers


energie-zzp-zelfstandige-zonder-personeel

Bent u ZZP’er en op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Dat is mooi! Niet alleen particuliere maar ook zelfstandige zonder personeel kunnen eenvoudig online tarieven en aanbiedingen vergelijken. Veel acties die voor consumenten gelden, kunt u als ZZP’er ook gewoon afsluiten. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt besparen? Dat zal u verbazen, namelijk al snel enkele honderden euro’s! Voer hieronder uw verbruik in en check direct welk energiepakket in onze vergelijker het voordeligste voor u is.

 

Energievergelijker ZZP’ers

Voer hieronder uw verbruik in en check direct de voordeligste energiepakketten voor ZZP’ers. Stap vandaag nog over en bespaar honderden euro’s in enkele minuten!

 

Overstappen als ZZP’er

Als ZZP’er verloopt uw overstap eigenlijk precies hetzelfde als bij een regulier huishouden. Het enige verschil wat er over het algemeen is dat u geen 14 dagen bedenktijd heeft (per wet). Er zijn overigens wel diverse energieleverancier die ook een bedenktijd bieden bij zakelijke overeenkomsten. Na uw aanmelding zal uw nieuwe energieleverancier uw oude energieleverancier opzeggen. Daarnaast regelt het al het papierwerk en uw nieuwe aansluiting. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis hiervan kan uw oude energieleverancier namelijk een juiste eindafrekening maken. Benieuwd wat u kunt besparen? Gebruik dan bovenstaande vergelijker!

 

Energievergelijker ZZP'ers

 

‘’ZZP’ers minder vaak lastig gevallen’’

De Autoriteit Consument & Markt (ACM), de toezichthouder op de energiemarkt, meldt dat kleine ondernemers en ZZP’ers steeds minder worden lastig gevallen door verkopers die hun een zakelijk energiecontract willen aanbieden. Volgens de toezichthouder is dit het gevolg van afspraken tussen de ACM en diverse energieleveranciers. Energieleveranciers die zich niet aan deze afspraken houden kunnen een dwangsom of boete verwachten.

Eerder melden de ACM dat steeds kleine ondernemers werden geconfronteerd met een zakelijk energiecontract. Dit terwijl men recht heeft op alle voordelen van een consumentencontract. ”Als zzp’ers een energiecontract voor hun woonhuis afsluiten en deze energie vooral privé gebruiken, dan zijn zij immers consumenten.” Een consumentencontract is voor een kleine ondernemer interessanter, deze biedt namelijk betere voorwaarden en lagere opzegvergoedingen.

 

Bespaar ook op zakelijke energiekosten

Als ZZP’er kunt u eenvoudig uw netto winst verhogen door op de kosten te letten. En voor veel ondernemers zijn energiekosten hierin erg belangrijk. De kosten voor energie kunnen flink oplopen en hebben daarom dan ook een groot effect op de jaarlijkse winstrekening. Om deze reden raden wij ondernemers dan ook aan om regelmatig over te stappen van energieleverancier. Hiermee bespaart uw bedrijf namelijk al snel honderden euro’s per jaar. Een mooie besparing voor slechts enkele minuten werk!

 


Energie vergelijken via Goedkope Energie en Gas.nl

Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen vergelijken en overstappen naar goedkope energie. Stap ook over en ontvang een gratis tablet, korting op stroom of een leuk welkomstcadeau! Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina’s of bekijk hier de FAQ.