Ontvang en geef een welkomstcadeau weg bij Vattenfall!

Vattenfall heeft weer een leuke nieuwe actie voor overstappers. Wanneer u nu deelneemt aan de #daaromwaardeerikjou actie dan ontvangt u zelf een welkomstcadeau, maar mag u er ook een aan iemand weggeven! Hoe leuk is dat? U kunt zelf kiezen voor bijvoorbeeld uw partner, vriend, moeder of een goede bekende. Het cadeau dat u ontvangt en weg mag geven heeft een maximale waarde van €149,00. Momenteel kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Bol.com cadeaubon, een Fitbit horloge of een Galaxy Tab A 7.0. Naast dit dubbele cadeau ontvangt u 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. En uw overstap? Die neemt Vattenfall u volledig uit handen! Meer weten of direct overstappen? Check dan de website van Vattenfall!

Voordelen

  • Geen keuzestress. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Vattenfall regelt uw overstap van A tot Z. Geen administratieve rompslomp.
  • Verras een bekende met een cadeau ter waarde van maximaal €149,00.
  • Ontvang zelf hetzelfde of een ander welkomstcadeau met dezelfde waarde.
  • Geen prijsstijgingen. Uw tarieven staan vast gedurende de looptijd van 12 maanden.

 

Vattenfall #daaromwaardeerikjou

Vattenfall waardeert haar klanten, en daarom starten het eerder al met de Blijven Loont korting. Met Vattenfall Blijven Loont profiteren loyale klanten van een oplopende korting tot maar liefst 25%. Daarnaast kunnen loyale klanten profiteren van Vattenfall Exclusief. Een speciaal programma waarmee u spaart voor mooie cadeaus en duurzame producten. En onder de noemer ‘’Luisteren geeft energie’’ maakt Vattenfall ook reclame voor het beter luisteren naar klanten en elkaar.

In lijn met deze proposities is Vattenfall nu gestart met de #daaromwaardeerikjou actie. Met deze leuke actie zet Vattenfall mensen aan het denken wie ze waarderen, en wie een hoop voor ze doen. Om een blijk van waardering te kunnen geven kunnen overstappers nu kiezen voor een dubbel welkomstcadeau. Hierbij kiezen ze één cadeau voor zichzelf, en één cadeau voor een ander. Wie waardeert u en zou u graag verrassen met een onverwachts cadeau?

 

Ontvang en geef een welkomstcadeau weg bij Vattenfall!

 

Waaruit kan ik kiezen?

Momenteel biedt Vattenfall u de keuze om te kiezen uit een brede selectie cadeaus. Hierdoor is er altijd wel wat leuks voor u, en een bekende te vinden. Zeker aangezien Vattenfall ook de keuzen biedt om een cadeaubon te krijgen zijn de mogelijkheden grenzeloos. Op het gebied van elektronica kunt u nu kiezen voor een Fitbit Charge 2 horloge of een JBL Flip 4 speaker. Daarnaast kunt u kiezen voor een drietal cadeaubonnen. Van Bol.com, de Bijenkorf of een Diner Cadeaukaart. Al deze cadeaubonnen hebben een waarde van €100,-. Als laatst kunt u ook nog kiezen voor een Samsonite reiskoffer ter waarde van €149,00 of een Rituals cadeauset ter waarde van €138,00. Het kiezen van twee verschillende cadeaus is geen probleem!

 

Overstappen naar Vattenfall

Wilt u ook graag uw waardering tonen aan een ander? Doe dan ook mee met de #daaromwaardeerikjou actie van Vattenfall. Klik om te beginnen op deze link om de website van Vattenfall te openen. Bekijk hier de voorwaarden van de actie en neem door hoe het werkt. Voer vervolgens uw woon- en verbruiksgegevens in om uw maandbedrag te berekenen. Tevreden met het aanbod? Klik dan op ‘’Ga verder met je aanvraag’’.

Controleer vervolgens uw persoonlijk overzicht. Hierop kunt u nogmaals terugvinden welk product u kiest, en welke voorwaarden hier bij passen. Daarnaast kunt u nogmaals teruglezen hoeveel u per jaar gaat betalen. Wanneer alles klopt kunt u verder gaan door te kiezen voor ‘’Naar aanvragen’’.

Tijdens de laatste stap moet u enkele persoonlijke gegevens invoeren om uw aanmelding af te ronden. Wanneer u al uw gegevens correct hebt ingevoerd dan kunt u kiezen voor ‘’Aanvraag versturen’’. Na het versturen van uw aanvraag ontvangt u automatisch een bevestiging per email. Vanaf dit moment gaat uw bedenktijd in.

Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Vattenfall uw huidige energieleverancier opzeggen. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Meer weten? Ga dan naar de website van Vattenfall!

 

Nuon verder als Vattenfall

De naam Vattenfall is voor veel Nederlanders nog onbekend, maar het bedrijf hierachter zeker niet. Vattenfall is namelijk de nieuwe naam van energieleverancier Nuon. Sinds het einde van 2019 heeft Nuon namelijk de naam van haar moederbedrijf aangenomen. Door samen verder te gaan onder één en dezelfde naam verwacht het bedrijf meer te kunnen bereiken. Met als uiteindelijke doel om binnen één generatie fossielvrij leven mogelijk te maken. Een mooi streven! Ondanks dat de naam veranderd is blijkt de service en de diensten precies hetzelfde. Als klant merkt u er dus weinig van. U ziet alleen nieuwe naam, en een nieuw logo.

 

Wanneer ontvang ik mijn welkomstcadeau?

U verrast uw geliefde natuurlijk graag snel met het gekozen cadeau, en daarom snappen wij het dat het zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Helaas hebben deze zaken altijd even tijd nodig. Om te zorgen dat u weet waar u aan toe bent leggen wij kort uit wanneer u uw welkomstcadeau kan verwachten. Wanneer uw aanvraag is verstuurd zal Vattenfall deze verwerken en goedkeuren. Hierna start uw contract, en zal Vattenfall een eerste termijnbedrag afschrijven. Na het afschrijven van het tweede termijnbedrag duurt het maximaal 4 weken voordat u uw code hebt ontvangen. Met deze unieke code kunt u een cadeau voor uzelf bestellen, en met een andere code een cadeau voor een ander. Vattenfall stuurt zelfs cadeaupapier mee zodat u dit mooi kan inpakken. Na het bestellen van uw cadeaus ontvangt u deze binnen 7 werkdagen thuis!

 

Goed om te weten;

  • Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten van Vattenfall. Bestaande klanten kunnen wellicht gebruik maken van een verlengaanbieding. Deze kunt u vinden in de ‘’Mijn Vattenfall’’ omgeving.
  • Uw kosten betaalt u maandelijks door middel van een automatische incasso.
  • Wanneer u gebruik maak van deze aanbieding dan ontvangt u stroom en gas tegen vaste tarieven. Deze staan vast gedurende de looptijd van uw energiecontract.
  • Heeft u nog een energiecontract lopen dat binnen twee maanden afloopt? Dan wacht Vattenfall even met uw overstap om een eventuele opzegvergoeding te voorkomen.

 

Overige Vattenfall Acties (Overzicht)

Naast de #daaromwaardeerikjou actie heeft Vattenfall nog diverse andere leuke acties. Hiermee profiteert u onder andere van €250,00 korting, een gratis Xbox One, een Samsung Galaxy Tab of 3 maanden gratis stroom. Benieuwd naar het complete aanbod? In onderstaande tabel kunt u alle actieve Vattenfall acties terug vinden.

AanbiedingType KlantLooptijd Aanmelden
Gratis Bol.com Cadeaubon (€300,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Overstapdeal (€300,00 Korting)Nieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Energiecadeau XL - Cadeau tot €350,00Nieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Galaxy Tab A7 (4G)Nieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Philips Airfryer XXLNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Nintendo Switch LiteNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis LG HD-televisieNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Airpods 2 + oplaadcaseNieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Weekdeal; Elke week iets nieuws!Nieuwe1 JaarVerlopen
€155,00 Korting op Groene Stroom!Nieuwe1 JaarVerlopen
2 x Welkomstcadeau (€149,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
Albert Heijn Cadeaukaart (€80,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
25% Korting + POWERplus Solar ChargerNieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall ExclusiefBestaanden.v.t.Verlopen
Vattenfall Blijven LoontBestaanden.v.t.Verlopen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *