Vattenfall Groene Topdeal – 25% Korting op Stroom + POWERplus Solar Charger

Energieleverancier Vattenfall heeft weer een leuke nieuwe actie, de Vattenfall Groene Topdeal. Met de Vattenfall Groene Topdeal profiteert u als nieuwe klant van 25% korting op stroom. Hierdoor bent u lekker voordelig uit. Daarnaast ontvangt u een gratis POWERplus Solar Charger ter waarde van €39,95. De POWERplus Solar Charger is een oplader voor mobiele apparaten die gevoed wordt door de zon. Hierdoor kunt u altijd en overal uw smartphone opladen met een 5V/1A USB output. Ideaal voor op reis of voor op bijvoorbeeld de boot of camping. Naast deze voordelen is de Groene Topdeal speciaal ontwikkelt voor mensen die graag voor duurzaam kiezen. Zo ontvangt u 100% groene stroom die is opgewekt door middel van wind, water en zon. Ook ontvangt u ook nog een CO2-gecompenseerd aardgas. Dit is de meest duurzame vorm van aardgas. Meer weten over deze tijdelijk actie? Check dan de website van Vattenfall!

 

 

Voordelen

  • Geen keuzestress. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Profiteer ook van 3 maanden gratis groene stroom van Vattenfall.
  • Lekker duurzaam. Ontvang ook CO2-gecompenseerd aardgas.
  • Geen prijsstijgingen. Zet uw tarieven voor stroom en gas 12 maanden vast.
  • Vattenfall regelt uw complete overstap. Geen administratieve rompslomp.
  • Ontvang een POWERplus Solar Charger cadeau ter waarde van €39,95.

 

Ontvang 25% korting op groene stroom bij Vattenfall

Wanneer u kiest voor de Vattenfall Groene Topdeal dan ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Dit betekent dat u gedurende de looptijd van uw contract, 12 maanden, geen prijsstijgingen hoeft te verwachten. Daarnaast profiteert u momenteel ook nog eens van 3 maanden gratis groene stroom. Dit houdt in dat Vattenfall u 25% korting geeft op de variabele leveringskosten voor stroom. U ontvang geen korting op overheidsheffingen en BTW aan gezien dit niet mogelijk is. Houdt hier dus rekening mee. Check de website van Vattenfall voor een overzicht van alle spelregels en voorwaarden.

Na het verstrijken van uw eerste contract ontvangt u automatisch een nieuwe aanbieding van Vattenfall. Hier kunt u gebruik van maken, of u kunt kijken voor een nieuwe voordelige deal. Over het algemeen raden wij consumenten aan opnieuw over te stappen aangezien dit het meest voordelig is.

 

Vattenfall Groene Topdeal - 25% Korting op Stroom + POWERplus Solar Charger

 

Overstappen naar Vattenfall

Wilt u ook profiteren van alle voordelen van de Vattenfall Groene Topdeal? Meldt u dan vandaag nog aan! Dit is heel eenvoudig en kan in slechts enkele minuten. Klik op deze link om naar de website van Vattenfall te gaan. Check hier de spelregels van de aanbieding en kies voor ‘’Bereken uw maandbedrag’’ om verder te gaan. Voer vervolgens uw woongegevens in en geef aan hoeveel energie u verbruikt. U kunt ook uw verbruik schatten met een handig module. Hierna ziet u direct wat u per maand gaat betalen. Tevreden? Kies dan voor ‘’Ga verder met uw aanvraag’’.

Check vervolgens uw persoonlijke overzicht en klik op ‘’Verder naar bestellen’’ wanneer u akkoord gaat met het prijsoverzicht. Voer als laatst diverse persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Wanneer u alles correct hebt ingevuld dan kunt u kiezen voor ‘’Aanvraag versturen’’. Na het versturen van uw aanvraag ontvangt u een bevestiging per email. Vanaf dit moment gaan uw 14 dagen bedenktijd in.

Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Vattenfall uw eventuele huidige energieleverancier opzeggen. Daarnaast regelt het alles voor uw nieuwe energiecontract. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven, wat slechts minuten werk is. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Check dan de website van Vattenfall!

Heeft u nog een energiecontract dat korter loopt dan 2 maanden? Dan wacht Vattenfall met uw overstap. Hierdoor voorkomt Vattenfall namelijk dat u een opzegvergoeding moet betalen. Heeft u nog een lopend contract dat nog meer dan 2 maanden duurt? Dan zal Vattenfall dit contract voor u opzeggen.

 

Ontvang een POWERplus Solar Charger Cadeau

Naast 25% korting op stroom profiteert u met deze aanbieding ook van een leuk cadeau. Iedereen die gebruik maakt van de Groene Topdeal ontvangt een POWERplus Solar Charger cadeau. Dit is een compacte 5 Watt ETFE zonnepaneel-oplader die uitgerust is met een 5V/1A USB output. Door het aansluiten van uw mobiele apparaten met de oplader kunt u deze eenvoudig en overal opladen door middel van de kracht van de zon. Handig voor op reis, op de boot of op uw balkon.

Aangezien er een ETFE-laag is aangebracht op het zonnepaneel zal deze minder snel beschadigd raken. Hierdoor is dit een duurzaam cadeau wat lang meekan. Afhankelijk van het weer en de capaciteit van uw telefoon kunt u deze opladen tussen de 2 en 4,5 uur. Door de gaatjes op de hoeken kunt u het paneel ook bevestigen aan een tas of tent. Dit maakt het opladen nog makkelijker. Alles bij elkaar is de POWERplus Charger een leuk cadeau met veel mogelijkheden.

 

Kies ook voor duurzaam

De Groene Topdeal heeft Vattenfall speciaal in het leven geroepen voor mensen die graag kiezen voor duurzaam. Zo ontvangt u met de Vattenfall Groene Topdeal standaard groene stroom. Deze stroom wordt opgewekt door middel van duurzame energiebronnen. Hierbij kunt u denken aan de wind, waterkracht of de zon. Door gebruik te maken van deze bronnen wordt het milieu niet belast. Wel zo prettig.

Naast groene stroom ontvangt u met de Groene Topdeal gas met CO2-compensatie. Wat dit betekent? De CO2 die u uitstoot met uw verbruik wordt gecompenseerd met investeringen in duurzame energieprojecten. Vaak zijn dit energieprojecten waarmee CO2 uitstoot voorkomen wordt in derde wereld landen. Hierdoor draagt u bij aan het verbeteren van het wereldwijde klimaat.

 

Welkomstcadeaus bij Vattenfall

Met de Vattenfall Groene Topdeal profiteert u momenteel van een leuk welkomstcadeau. Met de POWERplus Solar Charge kunt u overal uw mobiele apparaten opladen. Ideaal voor bijvoorbeeld het opladen van uw smartphone of tablet op de boot of op de camping. Naast deze aanbieding biedt Vattenfall momenteel nog diverse andere leuke acties. Hiermee kunt u profiteren van onder andere €200,00 korting, een gratis cadeaubon of een gratis Energiecadeau. Benieuwd naar alle Vattenfall acties van dit moment? Check dan onderstaande tabel!

AanbiedingType KlantLooptijd Aanmelden
Gratis Bol.com Cadeaubon (€300,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Overstapdeal (€300,00 Korting)Nieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Energiecadeau XL - Cadeau tot €350,00Nieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Galaxy Tab A7 (4G)Nieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Philips Airfryer XXLNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Nintendo Switch LiteNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis LG HD-televisieNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Airpods 2 + oplaadcaseNieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Weekdeal; Elke week iets nieuws!Nieuwe1 JaarVerlopen
€155,00 Korting op Groene Stroom!Nieuwe1 JaarVerlopen
2 x Welkomstcadeau (€149,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
Albert Heijn Cadeaukaart (€80,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
25% Korting + POWERplus Solar ChargerNieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall ExclusiefBestaanden.v.t.Verlopen
Vattenfall Blijven LoontBestaanden.v.t.Verlopen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *