Vattenfall Groene Topdeal – 3 Maanden Gratis Stroom + Gratis Softybag


Energieleverancier Vattenfall heeft weer een leuke nieuwe actie, de Vattenfall Groene Topdeal. Met de Vattenfall Groene Topdeal profiteert u als nieuwe klant van 3 maanden gratis stroom. Daarnaast ontvangt u een gratis Vattenfall Softybag ter waarde van €70,00. De Softybag is een loungebed dat u eenvoudig overal mee naar toe neemt. Deze is namelijk te vullen door hem door te lucht te halen. Hierna kunt u urenlang ontspannen op uw loungebed in bijvoorbeeld het park of op het strand. Naast deze voordelen is de Groene Topdeal speciaal ontwikkelt voor mensen die graag voor duurzaam kiezen. Zo ontvangt u 100% groene stroom die is opgewekt door middel van wind, water en zon. Ook ontvangt u ook nog een CO2-gecompenseerd aardgas. Dit is de meest duurzame vorm van aardgas. Meer weten over deze tijdelijk actie? Check dan de website van Vattenfall!

 

 

Voordelen

  • Geen keuzestress. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Profiteer ook van 3 maanden gratis groene stroom van Vattenfall.
  • Lekker duurzaam. Ontvang ook CO2-gecompenseerd aardgas.
  • Geen prijsstijgingen. Zet uw tarieven voor stroom en gas 12 maanden vast.
  • Vattenfall regelt uw complete overstap. Geen administratieve rompslomp.
  • Ontvang een gratis Vattenfall Softybag ter waarde van €70,00.

 

Ontvang 3 maanden gratis groene stroom bij Vattenfall

Wanneer u kiest voor de Vattenfall Groene Topdeal dan ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Dit betekent dat u gedurende de looptijd van uw contract, 12 maanden, geen prijsstijgingen hoeft te verwachten. Daarnaast profiteert u momenteel ook nog eens van 3 maanden gratis groene stroom. Dit houdt in dat Vattenfall u 25% korting geeft op de variabele leveringskosten voor stroom. U ontvang geen korting op overheidsheffingen en BTW aan gezien dit niet mogelijk is. Houdt hier dus rekening mee. Check de website van Vattenfall voor een overzicht van alle spelregels en voorwaarden.

Na het verstrijken van uw eerste contract ontvangt u automatisch een nieuwe aanbieding van Vattenfall. Hier kunt u gebruik van maken, of u kunt kijken voor een nieuwe voordelige deal. Over het algemeen raden wij consumenten aan opnieuw over te stappen aangezien dit het meest voordelig is.

 

Vattenfall Groene Topdeal - 3 Maanden Gratis Stroom + Gratis Softybag

 

Overstappen naar Vattenfall

Wilt u ook profiteren van alle voordelen van de Vattenfall Groene Topdeal? Meldt u dan vandaag nog aan! Dit is heel eenvoudig en kan in slechts enkele minuten. Klik op deze link om naar de website van Vattenfall te gaan. Check hier de spelregels van de aanbieding en kies voor ‘’Bereken uw maandbedrag’’ om verder te gaan. Voer vervolgens uw woongegevens in en geef aan hoeveel energie u verbruikt. U kunt ook uw verbruik schatten met een handig module. Hierna ziet u direct wat u per maand gaat betalen. Tevreden? Kies dan voor ‘’Ga verder met uw aanvraag’’.

Check vervolgens uw persoonlijke overzicht en klik op ‘’Verder naar bestellen’’ wanneer u akkoord gaat met het prijsoverzicht. Voer als laatst diverse persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Wanneer u alles correct hebt ingevuld dan kunt u kiezen voor ‘’Aanvraag versturen’’. Na het versturen van uw aanvraag ontvangt u een bevestiging per email. Vanaf dit moment gaan uw 14 dagen bedenktijd in.

Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Vattenfall uw eventuele huidige energieleverancier opzeggen. Daarnaast regelt het alles voor uw nieuwe energiecontract. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven, wat slechts minuten werk is. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Check dan de website van Vattenfall!

Heeft u nog een energiecontract dat korter loopt dan 2 maanden? Dan wacht Vattenfall met uw overstap. Hierdoor voorkomt Vattenfall namelijk dat u een opzegvergoeding moet betalen. Heeft u nog een lopend contract dat nog meer dan 2 maanden duurt? Dan zal Vattenfall dit contract voor u opzeggen.

 

Welkomstcadeaus bij Vattenfall

Met de Vattenfall Groene Topdeal profiteert u momenteel van een leuk welkomstcadeau. De Softybag biedt u namelijk extra comfort wanneer u buiten de deur ergens naartoe gaat. Naast deze aanbieding biedt Vattenfall momenteel nog diverse andere leuke acties. Hiermee kunt u profiteren van onder andere €200,00 korting, een gratis cadeaubon of een gratis Energiecadeau. Benieuwd naar alle Vattenfall acties van dit moment? Check dan onderstaande tabel!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.