Energie vergelijken Zeeland

Energie vergelijken Zeeland

Energie vergelijken als inwoner van Zeeland? Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig energietarieven vergelijken van alle bekende energieleveranciers die leveren in Zeeland. Zo kunt u onder meer terecht bij de energieleveranciers Nuon, Eneco, Energiedirect.nl, Essent, E.ON, NL Energie, Oxxio en ENGIE. Sinds de liberalisering van de energiemarkt kunt u namelijk uit het complete aanbod energieleveranciers kiezen. En al deze energieleveranciers bieden diverse energiepakketten met specifieke kenmerken. Vergelijk nu ook alle energiepakketten en check welke het beste bij u wensen past. Vergelijken op basis van prijs, duurzaamheid, tariefsoort en bijvoorbeeld looptijd is geen enkel probleem!

 

Energiemarkt Zeeland

Vroeger waren inwoners van Zeeland standaard klant bij energieleverancier DELTA. Hierdoor had de energieleverancier een totaal klantenbestand van rond de 150.000 Zeeuwen. Maar sinds het vrijgeven van de energiemarkt in 2004 is iedereen vrij om zijn eigen energieleverancier te kiezen. Ook in Zeeland! Sinds dien zijn er dan ook een hoop Zeeuwen overgestapt naar een andere energieleverancier. En niet zonder reden! Met een overstap bespaart u al snel enkele honderden euro’s. Daarnaast kunt u ook nog een kiezen voor bijvoorbeeld een duurzamere energieleverancier of een andere soort contract. Benieuwd waar u uit kunt kiezen? Check dan onze energievergelijker!

 

Energieleveranciers vergelijken

Wilt u ook energie vergelijken en overstappen? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Alle vele consumenten uit onder andere Middelburg, Domburg, Terneuzen en Zierikzee gingen u voor! Voer uw postcode en verbruik in om de juiste tarieven en energieleveranciers op te halen. Op deze manier kunt u namelijk het meest nauwkeurig vergelijken. Na het invoeren van uw woongegevens kunt u ook nog filteren op basis van bijvoorbeeld duurzaamheid, looptijd en energieleveranciers. Zo vindt u altijd een energiepakket dat goed bij uw wensen past. De vergelijker checkt vervolgens het complete aanbod en toont u de best passende opties.

 

 

Netbeheer in Zeeland

Enduris is de standaard netbeheerder voor alle inwoners van Zeeland. Hiermee is Enduris, voorheen DELTA Netwerkbedrijf, verantwoordelijk voor de aanleg, het onderhoud en de ontwikkeling van het Zeeuwse energienetwerk. U kunt niet zelf uw netbeheerder kiezen, deze wordt namelijk per regio bepaald door de overheid. Naast het onderhouden van het energienetwerk heeft Enduris nog diverse andere taken. Zo houdt Enduris zich onder andere bezig met;

  • Het installeren van (slimme) energie meters.
  • Het aanleggen van nieuwe energie aansluitingen.
  • Het wijzigen van bestaande energie aansluitingen.
  • Het oplossen van eventuele storingen binnen het energienetwerk.
  • Het opnemen en controleren van meterstanden.

Wilt u controleren of Enduris ook uw netbeheerder is? Dat kan via het EANcodeboek.nl.

 

Welkomstpremies en Energie Acties

Door energie te vergelijken kunt u eenvoudig flink geld besparen. Zo konden overstappers in 2016 tot wel €374,00 besparen door een overstap te maken. Vergelijk nu ook het beste aanbod aan welkomstpremies en energie acties en ontvangt ook meer dan €200,00 korting. Hierbij kunt u zelf kiezen voor alleen stroom, alleen gas of stroom en gas. Daarnaast kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om over te stappen op een duurzamere energieleverancier. Waardoor uw energieverbruik minder belastend voor het milieu is. Benieuwd waar u nog meer op kunt letten tijdens het vergelijken van energie? Check dan onze 9 tips tijdens het vergelijken van energie!

 

Stadsverwarming Zeeland

In de provincie Zeeland wordt er nog weinig gebruik gemaakt van stadsverwarming. Door middel van stadsverwarming worden woningen en gebouwen verwarmd met warm water uit een leidingnetwerk. Dit leidingnetwerk wordt vaak gevuld met warm restwater van lokale industrie. Daarnaast wordt ook bodemwarmte wel eens gebruikt om het warmtenet te voeden. Door gebruik te maken van stadsverwarming hoeft er geen gas gebruikt te worden om de verwarming warm te krijgen. Dit is duurzaam en een mooie manier om eventuele restwarmte in te zetten.

Momenteel hebben alleen inwoners van delen van Vlissingen toegang tot stadswarmte. Deze hoeven dan ook geen gasleverancier te kiezen. Wel kunnen deze consumenten overstappen naar een andere stroomleverancier.

 

Populairste Aanbiedingen in Zeeland

In onderstaande tabel vindt u de energie aanbiedingen die erg populair zijn in onder andere Zeeland. Met deze aanbiedingen kunt u profiteren van een gratis cadeaubon of een hoge welkomstkorting. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om een leuk welkomstcadeau te ontvangen. Profiteer ook mee en kies voor een van de vele voordelige energie aanbiedingen.

 

Gasregio Zeeland

Zeeland ligt in gasregio 2, de duurste gasregio van Nederland. In Zeeland betalen verbruikers van gas €0,0165 regioslag per verbruikte kubieke meter aardgas. Dit komt neer op een jaarlijkse kostenpost rond de €23,00. Dat de toeslag in Zeeland zo hoog ligt komt omdat het gas relatief ver getransporteerd moet worden door De Gasunie. Voor de toeslag geldt over het algemeen; ‘’Hoe verder weg u van Slochteren woont, het wingebied, hoe hoger de toeslag is’’. De regiotoeslag die u betaalt gebruik De Gasunie onder andere voor het aanleggen, onderhouden en ontwikkelen van het landelijke gasnetwerk.

 

Ontwikkeling energieprijzen Zeeland

Net als in heel Nederland stijgen de tarieven voor energie in Zeeland. Sinds 1 januari zijn de energieprijzen een beetje gestegen. En ook per 1 juli 2017 zullen consumenten weer meer gaan betalen voor stroom en gas. Hierdoor kan het zijn dat u tot wel €60,00 per jaar meer kwijt bent aan de energierekening. En dit loopt enkel maar op! Om deze reden adviseren wij consumenten om regelmatig energie te vergelijken. Hierdoor kunt u namelijk evengoed profiteren van een lagere energierekening. Benieuwd wat u kunt besparen? Vergelijk dan nu het aanbod!

 


Energie vergelijken via Goedkope Energie en Gas.nl

Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen vergelijken en overstappen naar goedkope energie. Stap ook over en ontvang een gratis tablet, korting op stroom of een leuk welkomstcadeau! Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina’s of bekijk hier de FAQ.

 

Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter

Inhoudsopgave