Pure Energie

Over

Pure Energie is al 4 jaar op rij verkozen tot de groenste energieleverancier van Nederland door onder andere de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur & Milieu! Hiermee is het de enige energieleverancier die dit heeft gepresteerd. Hoe het dit voor elkaar krijgt? Pure Energie levert enkel duurzame zonne- en windenergie van eigen windmolens en zonnepanelen. Hierbij komt alle energie uit ons eigen land. Dit doen zij al jaren onder de naam Raedthuys, en nu dus ook als onafhankelijke energieleverancier. Ook meewerken aan een schone toekomst? Dan is deze energieleverancier de beste keuze! Meer weten over de energieleverancier? Of direct uw maandtarief berekenen? Klik dan hier om de direct naar de website te gaan!

Gegevens

Bedrijfsgegevens

Naam: Pure Energie
Actief in: Nederland
Markt: Particulier en Zakelijk.

Adres: Hengelosestraat 569
7521AG Enschede

Vergunninghouder Elektriciteit: Ja.
Vergunninghouder Gas: Ja.
Lid geschillencommissie: Ja.

Betaling en Termijnen

Betalingsgegevens

Acceptgiro: Nee.
Automatisch incasso: Ja. (Mogelijk)
Kosten 1e herinnering: Gratis
Kosten verhuizing: Gratis

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: E-mail of telefonisch.
(0800–222 88 85 / info@pure-energie.nl)
Hoeveelheid: Niet bekend.
Verlaging: In overleg.
Verhoging: In overleg.

Extra diensten

Online diensten

Online meterstanden doorgeven.
Een verhuizing doorgeven.
Bespaartips bekijken.

Overige

stroometiket-pure-energieOverige

Duurzaamheid: Groenste energieleverancier van NL.
Verdeling: 99% windenergie en 1% zonne-energie.

Downloads

Stroometiket.
Algemene voorwaarden.

Pure Energie vergelijken

Benieuwd wat u bij energieleverancier Pure Energie per maand gaat betalen? Voer dan hieronder uw verbruik in. Onze vergelijker toont vervolgens wat u met de diverse energiepakketten gaat betalen. Naast de energiepakketten van Pure Energie kunt u ook energiepakketten van andere energieleveranciers vinden. Zo ziet u direct waar u het goedkoopste uit bent. Afsluiten of meer informatie lezen? Klik dan op de rode button bekijken.

 

Direct naar;

 

Waarom kiezen voor Pure Energie?

pure-energie-goedkope-groene-energieWilt u ook meehelpen aan een beter milieu? Kies dan voor 100% duurzame energie van Pure Energie! U ontvangt 99% windenergie en 1% zonne-energie, echt groen dus. En alle energie is opgewekt in Nederland, en dat door middel van eigen windmolens! Pure Energie beheert windmolens op meer dan 10 locaties in Nederland, onder de bedrijfsnaam Raedthuys. Wanneer u klant wordt kunt u zelf kiezen uit welk windpark u energie af wil nemen. Maak ook een duurzame keuze en kies voor een groenere toekomst!

 

Voordelen

Pure Energie Groenste energieleverancier van NL.Pure Energie Echt windenergie en zonne-energie.
Pure Energie Een scherpe en eerlijke prijs.Pure Energie Eenvoudig overstappen.
Pure Energie Kies waar uw stroom vandaan komt.Pure Energie Milieuvriendelijke keuze.
Pure Energie De winst is voor het milieu!Pure Energie Prima klantenservice.

 

Pure Energie van Raedthuys

Energieleverancier Pure Energie is het energiemerk van Raedthuys. De groene energie die zij zelf opwekken met windmolenparken en zonneprojecten leveren zij aan Nederlandse consumenten onder de naam Pure Energie. Raedthuys is al ruim 20 jaar actief in de energiesector als ontwikkelaar en beheerder van vele windmolenparken. Pure Energie van Raedthuys gaat samen met haar klanten voor een duurzame toekomst. Wilt u ook meedoen? Maak dan de overstap naar echt groene energie!

 

Zo werkt Pure Energie

 

Overstappen naar Pure Energie

Ook overstappen naar écht groene energie? Dat kan! Pure Energie verzorgt uw gehele overstap, zodat u er geen omkijken naar heeft. Na uw online aanmelding heeft u altijd 2 weken bedenktijd, hierna wordt uw overstap in werking gezet. Uw nieuwe leverancier zegt uw oude energiecontract op en zorgt voor uw nieuwe groene energieaansluiting. Wanneer de overstap voltooid is krijgt u automatisch bericht en zal het eerste voorschot afgeschreven worden. Meer weten? Lees hier meer over de overstap.

 

Energiepakketten Pure Energie

Bij Pure Energie kunt u kiezen uit enkele energieproducten, en welke keuze u ook maakt, u ontvangt altijd schone energie! Kies nu voor een energieproduct met een vast energietarief, voor 1, 3 of 5 jaar. Of kies voor een variabel energietarief met altijd actuele energietarieven. Meer weten? Bekijk hier alle energieproducten!

1 Jaar Vast

3 Jaar Vast

Variabel

Vaste tarieven.Vaste tarieven.Variabele tarieven.
Een jaar lang zekerheid.Drie jaar lang zekerheid.Maandelijks opzegbaar.
Duurzame energie uit NL.Duurzame energie uit NL.Duurzame energie uit NL.

Uitgelichte reviews

Onderstaande reviews werden door bezoekers als zeer nuttig ervaren.

Mijn overstap verliep heel eenvoudig en snel. Prijzen goed. Service snel en vriendelijk. Prima!

Jeroen

Weinig toe te voegen aan het verhaal hierboven. Pure Energie is zeker een aanrader!

Marielle

Pure Energie opzeggen

Bent u klant bij Pure Energie? En wilt u de energielevering graag opzeggen? Neem dan contact op met de Pure Energie klantenservice. De klantenservice van Pure Energie is dagelijks te bereiken via 0800 - 222 88 85. Zij helpen u verder met uw opzegging.

Wilt u energie blijven ontvangen? Maar dan van een andere energieleverancier? Dan hoeft u uw contract niet op te zeggen. Dit doet namelijk uw nieuwe energieleverancier! Wel zo eenvoudig!

 

Verlengen

Bent u momenteel klant bij Pure Energie? En bent u tevreden over de levering en dienstverlening? Dan is het ook mogelijk om uw energiecontract te verlengen. Vlak voor het aflopen van uw energiecontract zal u van Pure Energie een nieuw aanbod krijgen. Deze kunt u accepteren of u gaat over op een maandelijks contract met variabele tarieven. Wanneer u niets doet blijft u op het vaak duurder maandelijks tarief zitten. Wij raden dus altijd aan om te verlengen of over te stappen. Het vergelijken van het verlengaanbod met de markt is sowieso altijd een verstandig idee. Het kan namelijk zijn dat het verlengaanbod een stuk duurder is dan de huidige markt.

 

Storingen

Heeft u last van een storing? Geef deze dan door via het gratis telefoonnummer 0800-9009. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor al uw stortingen op het gebied van stroom en gas. Na uw melding zal de netbeheerder onderzoek doen naar de oorzaak van uw storing.

 

Klantenservice

Heeft u hulp nodig? De klantenservice helpt u graag verder. Neem direct contact op via telefoon, post, email of via het contactformulier op de website. Hieronder vindt u de belangrijkste contactinformatie van Pure Energie.

Bellen
Bel direct naar 0800 222 88 85
Op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Gratis en persoonlijk contact.

Mail
Mail direct naar info@pure-energie.nl
U ontvangt antwoord binnen enkele dagen.

Postadres
Pure Energie
Hengelosestraat 569
7512 AG Enschede

 

Verhuizen

Gaat u verhuizen? Dan kan uw energiecontract gewoon mee verhuizen. Hierbij is het wel belangrijk dat u uw verhuizing tijdig doorgeeft. Dit kunt u momenteel eenvoudig en snel doen via het speciale formulier op de website van Pure Energie. Hierbij moet u een formulier invullen met enkele persoonlijke gegevens (ter controle), de datum van uw sleuteloverdracht en gegevens over uw nieuwe adres. We raden overigens wel aan om na uw verhuizing opnieuw te kijken of u nog wel goed zit. Het kan namelijk goed zijn dat u veel te veel betaalt omdat u energieverbruik in uw nieuwe woning heel anders is.

 

Klachten

Hebt u een klacht over de dienstverlening? Geef dan uw klacht door via post of e-mail. Hierbij is het belangrijk dat u uw klacht goed omschrijft en dat u uw gegevens meestuurt. Kijk even in de veelgestelde vragen sectie op de website van Pure Energie om te kijken welke gegevens gewenst zijn. Na het inzenden van uw klacht zult u binnen 1 werkdag een bevestiging krijgen van uw klacht. Vervolgens kunt u binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie verwachten. Wanneer u klacht zeer complex is dan kan dit wat langer duren.

Bent u niet tevreden over de geboden oplossing? Laat dit dan weten! En komt u er echt niet uit? Dan kunt u altijd nog contact opnemen met een van de consumentenvereniging of bijvoorbeeld de Geschillencommissie.

 

Ervaringen met Pure Energie

Pure Energie heeft op onze website al enkele beoordelingen gehad. Deze waren alle positief tot zeer positief. Daarnaast blijkt uit ons ratingsysteem dat Pure Energie een ruime 8 uit 10 scoort. Naast de beoordelingen op onze website houdt Pure Energie ook zelf beoordelingen bij. Uit eigen onderzoek blijkt dat klanten Pure Energie beoordelen met een 8,2 uit 10. Hierbij vertellen zij voornamelijk dat de website handig is, de energieleverancier erg klantvriendelijk is en dat zij eigenlijk nooit klachten hebben. Slechts 4% van alle klanten heeft ooit een klacht gehad. Terwijl ruim 85% Pure Energie zou aanraden bij vrienden of familie.

Benieuwd wat mensen zoal over energieleverancier Pure Energie zeggen? Hieronder kunt u de beoordelingen lezen van consumenten die deze hebben ingestuurd via onze website! Ook een review, ervaring of beoordeling achterlaten? Ook dat kan via onze website. Vul dan het beoordelingsformulier onder aan deze pagina in!

Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pure Energie
Average rating:  
 1 reviews
 by SandraG

Ben vooral overgestapt naar Pure Energie omdat de energieleverancier zo duurzaam is. Veel andere energieleveranciers doen of ze duurzaam zijn maar dat zijn ze eigenlijk amper. Dit is bij Pure Energie niet het geval. Overstap via GoedkopeEnergieenGas.nl verliep soepel. Tot nu toe zeer tevreden over alles.