United Consumers terug met vast energiecontract; nu met €150,00 korting

Goed nieuws voor wie graag geen omkijken heeft naar zijn energiezaken, United Consumers is terug met een vaste overeenkomst voor energie. Met deze vaste overeenkomst geniet u 1 jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Deze tarieven zijn zo scherp, dat ze zelfs onder het prijsplafond liggen. Hierdoor hoeft u er ook niet op te letten wanneer u hoeveel energie verbruikt. U betaalt namelijk altijd detzelfde prijs per kWh of m3 aardgas.

Overstappers die nu kiezen voor deze nieuwe vaste overeenkomst van United Consumers ontvangen zelfs nog eens een welkomstkorting. Meldt u vandaag nog aan en profiteer van €150,00 korting bovenop de toch al lage tarieven.

 

 

Voordelen

 • Betaal 1 jaar lang hetzelfde voor stroom en gas.
 • Profiteer van €150,00 korting en tarieven onder het prijsplafond.
 • Alle stroom is 100% groen en opgewekt in Nederland.
 • Wordt klant bij de beste energieleverancier die wordt beoordeeld met een gemiddelde 9,1.
 • Sluit u aan bij een collectief van 500.000 deelnemers en bespaar gezamenlijk veel geld op energie, zorg, en verzekeringen.
 • Regel al uw energiezaken vanuit uw persoonlijke United Consumers omgeving.
 • Ontvang binnen 2 minuten een persoonlijk aanbod en zie direct wat u kunt besparen.
 • United Consumers regelt uw overstap van A tot Z.

 

Nu €150,00 korting bij energie van United Consumers

Het is even geleden, maar de welkomstkortingen lijken eindelijk weer terug te komen binnen de energiemarkt. United Consumers is op dit moment één van de eerste energieleveranciers die weer een korting aanbiedt.

De €150,00 korting die u nu kunt scoren zal worden verwerkt op uw jaarafrekening. Die betekent dat deze extra laag uitvalt. Hierdoor is de kans dat u bij moet betalen extra klein.

 

UnitedConsumers terug met vast energiecontract; nu met €150,00 korting

 

Wat ga ik betalen bij United Consumers?

Kiest u nu voor United Consumers Energie dan betaalt u de volgende tarieven.

ProductHuidig tarief
Stroom per kWh€0,39
Gas per m3€1,44
Terugleververgoeding€0,135
Welkomstpremie€150,00

 

Overstappen naar energie van United Consumers; hoe werkt dat?

Het overstappen van energieleverancier is de afgelopen jaren stukken makkelijker geworden, zo ook bij United Consumers. Hierdoor kost het dan ook een stuk minder tijd en moeite om over te stappen. Ik zal hieronder toelichten in welke stappen u kunt overstappen naar United Consumers.

 1. Bereken uw tarief op de website van United Consumers en meldt u aan wanneer het aanbod voldoet.
 2. Na uw aanmelding ontvangt u binnen 5 dagen een leveringsovereenkomst per e-mail. Vanaf dit moment gaat uw bedenktijd in (14 dagen).
 3. United Consumers zegt uw huidige energiecontract voor u op. Uw nieuwe overeenkomst zal in gaan uw de voor u aangegeven startdatum.
 4. Als de levering bijna van start gaat al u een mail krijgen waarin wordt gevraagd om uw meterstanden door te geven. Heeft u een slimme meter? Dan worden deze automatisch uitgelezen.
 5. De levering gaat van start. U profiteer nu van de nieuwe scherpe tarieven en een mooie korting van €150,00. Via uw eigen omgeving kunt u online al uw verbruiksgegevens en verbruikskosten monitoren.

Alles bij elkaar kost een overstap u tegenwoordig nog maar enkele klikken en ongeveer 10 minuten van uw tijd. Met deze inspanning kunt u eenvoudig honderden euro’s besparen. Dat is toch de moeite zou ik zeggen.

 

Veelgestelde vragen

U betaalt nu €0,39 per kWh stroom en €1,44 per kuub gas.

Wanneer u meer stroom opwekt van verbruikt dan ontvangt u €0,135 per kWh bij United Consumers.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave