Enduris

Enduris is één van de 8 netbeheerders die Nederland kent. Het bedrijf is verantwoordelijk voor het energienetwerk in Zeeland. Enduris is hiermee onder andere verantwoordelijk voor de aanleg, het onderhoud en de ontwikkeling van het gas- en stroomnetwerk. Daarnaast heeft het bedrijf nog diverse andere belangrijke taken. Tijden haar werkzaamheden focust Enduris zich op veiligheid, een betrouwbare levering en een kosten efficiënte manier van beheren. Het hoofdkantoor van netbeheerder Enduris is gevestigd in Goes.

 

”Enduris zorgt voor een optimale werking van de aan haar toevertrouwde infrastructuren.”

 

Werkgebied Enduris

Enduris is de lokale netbeheerder voor Zeeland. In de gehele provincie is Enduris verantwoordelijk voor het stroom- en gasnetwerk. Zeker weten dat Enduris ook uw netbeheerder is? Check dan het EAN-codeboek. Hiermee kunt u controle welke netbeheerder u voor stroom en gas heeft. In onderstaande afbeelding ziet u het huidige werkgebied van Enduris.

 

Netbeheerder Enduris

 

Werkzaamheden Enduris

Netbeheerder Enduris is dus verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en door ontwikkelen van het Zeeuwse energienetwerk. Hierdoor moet heel Zeeland van een betrouwbare energielevering kunnen genieten. Naast het onderhouden van het energienetwerk heeft Enduris nog meer taken. Hierbij gaat het onder andere om;

  • Het installeren van slimme energiemeters bij consumenten thuis.
  • Het aanleggen van energie aansluitingen of het verzwaren / verlichten van bestaande energie aansluitingen.
  • Het verhelpen van eventuele storingen in het energienetwerk.
  • Het samenwerken met andere marktpartijen waaronder energieleveranciers en lokale overheden.
  • Het opnemen van meterstanden en de vergaarde informatie delen met de juiste marktpartijen.

 

‘’Enduris zorgt voor een effectieve en efficiënte dienstverlening aan klanten. Dat doen we door samenwerking. Onze Multi-Utility aanpak helpt daarbij. We willen een bijdrage leveren aan lokale initiatieven op gebied van duurzame energie. We hebben veiligheid en vakmanschap hoog in het vaandel staan. We zijn een open organisatie, gericht op leren en groeien.’’

 

Contact met Enduris

Hebt u een vraag, opmerking of klacht? Neem dan contact op met Enduris. Dit kunt u onder andere doen door een bericht te versturen via de website (nu Stedin). Daarnaast kunt u Enduris telefonisch bereiken via 0113 – 74 11 00. Dit telefoonnummer is op werkdagen te bereiken van 08:30 tot 17:00. Ervaart u een storing? Bel dan met het Nationale Storingsnummer 0800 9009.

Bezoekadressen
Stationspark 28, 4462 DZ, Goes
A. Fokkerstraat 8, 4462 ET, Goes

Postadres
Postbus 5013, 4330 KA, Middelburg

 


Energie vergelijken via Goedkope Energie en Gas.nl

Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen vergelijken en overstappen naar goedkope energie. Stap ook over en ontvang een gratis tablet, korting op stroom of een leuk welkomstcadeau! Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina’s of bekijk hier de FAQ.

 

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave