Energie vergelijken Enschede

Energie vergelijken Enschede

Energie vergelijken als inwoner van Enschede? Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig energietarieven vergelijken van alle bekende energieleveranciers die leveren in Enschede. Wanneer u in Enschede woont dan kunt u onder meer terecht bij de energieleveranciers Vattenfall, Eneco, Energiedirect.nl, Essent, Frank Energie, NL Energie, Oxxio en ENGIE. Sinds de liberalisering van de energiemarkt kunt u namelijk uit het complete aanbod energieleveranciers kiezen. En al deze energieleveranciers bieden diverse energiepakketten met specifieke kenmerken. Vergelijk nu ook alle energiepakketten en check welke het beste bij u wensen past. Vergelijken op basis van prijs, duurzaamheid, tariefsoort en bijvoorbeeld looptijd is geen enkel probleem!

 

Enschede, een prachtige stad!

Enschede is een stad in de Nederlandse provincie Drenthe. De stad is gelegen in het dal van de rivier d’Ee en telt ongeveer 55.000 inwoners. Enschede is vooral bekend vanwege de aanwezigheid van de hogeschool Saxion, maar ook vanwege de vele winkels en restaurants die er te vinden zijn. Het centrum van Enschede wordt gekenmerkt door een levendige sfeer en er is altijd wel iets te doen. Of je nu op zoek bent naar een leuk restaurant, een mooie winkel of gewoon een gezellig café, in Enschede vind je het allemaal!
Inwoners van Enschede zijn over het algemeen erg tevreden. Maar, de energierekening mag wel wat lager natuurlijk. Die is de afgelopen jaren namelijk fors opgelopen!
 

Energiemarkt Enschede

Vroeger waren standaard alle inwoners van Enschede klant bij energieleverancier Essent. Maar dat is verleden tijd. Sinds het vrijgeven van de energiemarkt in 2004 mag iedereen zijn eigen energieleverancier kiezen. En daarom zijn er nu een stuk minder inwoners van Enschede klant bij Essent. Bent u al eens overgestapt? Dit is wel verstandig! Loyale klanten betalen namelijk meer (te veel). Bekijk ook eens of het goedkoper kan met onze energievergelijker. U zult verstelt staan van de mogelijke besparing! Daarnaast kunt u ook nog een kiezen voor een duurzame energieleverancier. Waardoor u ook nog meewerkt aan een beter milieu!

 

Energieleveranciers vergelijken in Enschede

Wilt u ook energie vergelijken en overstappen? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Voer uw postcode en verbruik in om de juiste tarieven en energieleveranciers op te halen. Op deze manier kunt u namelijk het meest nauwkeurig vergelijken. Na het invoeren van uw woongegevens kunt u ook nog filteren op basis van bijvoorbeeld duurzaamheid, looptijd en energieleveranciers. Zo vindt u altijd een energiepakket dat goed bij uw wensen past. De vergelijker checkt vervolgens het complete aanbod en toont u de best passende opties.

 

 

Netbeheerder Enschede

Enexis is de netbeheerder in de regio Enschede. Dit is wettelijk vastgelegd door de overheid. U kunt dus ook niet uw netbeheerder kiezen. Alle inwoners van Enschede zijn namelijk klant bij Enexis. De netbeheerder in uw regio is verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van het energienetwerk. Daarnaast installeert het aansluitingen en meters en verhelpt het storingen. Voor vragen omtrent deze onderwerpen kunt u dus vaak bij Enexis terecht.

 

Welkomstpremies en Energie Acties

Door energie te vergelijken kunt u eenvoudig flink geld besparen. Zo konden overstappers in 2016 tot wel €374,00 besparen door een overstap te maken. Vergelijk nu ook het beste aanbod aan welkomstpremies en energie acties en ontvangt ook meer dan €200,00 korting. Hierbij kunt u zelf kiezen voor alleen stroom, alleen gas of stroom en gas. Daarnaast kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om over te stappen op een duurzamere energieleverancier. Waardoor uw energieverbruik minder belastend voor het milieu is. Benieuwd waar u nog meer op kunt letten tijdens het vergelijken van energie? Check dan onze 9 tips tijdens het vergelijken van energie!

 

Stadsverwarming Enschede

In diverse delen van Overijssel, waaronder Enschede, wordt er gebruik gemaakt van stadsverwarming. Door middel van stadsverwarming worden woningen en gebouwen verwarmt door middel van restwarmte. Deze restwarmte is vaak afkomstig van lokale industrie of energiecentrales. Hierdoor is er geen gas nodig om de woningen te verwarmen. Wat duurzamer en beter voor het milieu is! In Enschede wordt er onder andere stadsverwarming ingezet in de wijken Helmerbroek, Wesselerbrink en ’t Zwering. Als afnemer van stadsverwarming hoeft u geen gasleverancier te kiezen. Wel kunt u overstappen naar een goedkopere stroomleverancier.

 

Populairste Aanbiedingen in Enschede

In onderstaande tabel vindt u de energie aanbiedingen die erg populair zijn in onder andere Enschede. Met deze aanbiedingen kunt u profiteren van een gratis cadeaubon of een hoge welkomstkorting. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om een leuk welkomstcadeau te ontvangen. Profiteer ook mee en kies voor een van de vele voordelige energie aanbiedingen.

 

Ontwikkeling energieprijzen Enschede

Net als in heel Nederland stijgen de tarieven voor energie in Enschede. Sinds 1 januari zijn de energieprijzen een beetje gestegen. En ook per 1 juli 2017 zullen consumenten weer meer gaan betalen voor stroom en gas. Hierdoor kan het zijn dat u tot wel €60,00 per jaar meer kwijt bent aan de energierekening. En dit loopt enkel maar op! Om deze reden adviseren wij consumenten om regelmatig energie te vergelijken. Hierdoor kunt u namelijk evengoed profiteren van een lagere energierekening. Benieuwd wat u kunt besparen? Vergelijk dan nu het aanbod!

 


Energie vergelijken via Goedkope Energie en Gas.nl

Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen vergelijken en overstappen naar goedkope energie. Stap ook over en ontvang een gratis tablet, korting op stroom of een leuk welkomstcadeau! Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina’s of bekijk hier de FAQ.

 

 

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave