Energieleverancier Greenchoice


Energieleverancier Greenchoice
4.45 op basis van 11 stemmen


Samen Nederland groener maken, dat is het motto van de groene energieleverancier Greenchoice! Groen is goed, en echte groene energie zeker! Duurzame energie die is opgewekt door middel van de zon, wind, waterkracht of biomassa. Greenchoice werkt aan 100% groene energie uit Nederland! Kies net als bijna 400.000 andere Nederladers voor écht groene energie! Help mee en zorg voor een schonere toekomst. Meer weten? Lees hieronder meer of bekijk hier de website van Greenchoice! 

Bedrijfsgegevens

Naam: Greenchoice
Actief in: Nederland.
Markt: Particulier en Zakelijk.

Adres: Pieter de Hoochweg 108
3024BH Rotterdam

Vergunninghouder Electriciteit: Ja.
Vergunninghouder Gas: Ja.
Lid geschillencommissie: Ja.

Beoordelingen Greenchoice

Een beoordeling toevoegen kan onder aan de pagina.
Energieleverancier Greenchoice


SKUUPCModel


Ruim 8 jaar lang vaste klant geweest bij Greenchoice, tot 2 jaar terug een geweldig cadeau gegeven werd door de concurrent. Helaas zijn we toen overg

Feb 11, 2017 by Anoniem

Naam: Bleker • 
Woonplaats: Ede • 
Titel: Toch weer terug.... 

Ruim 8 jaar lang vaste klant geweest bij Greenchoice, tot 2 jaar terug een geweldig cadeau gegeven werd door de concurrent. Helaas zijn we toen overgestapt en merken dat nu in de portemonnee! Bij greenchoice nooit hoeven bijbetalen, nu bij de concurrent wel. Wij komen terug!Omdat ik graag duurzame keuze maak heb ik gekozen voor Greenchoice. Sinds mijn overstap heb ik nog niets te klagen en om deze reden zou ik deze levera

Jun 30, 2016 by Anoniem

Naam: Joke • 
Woonplaats: Assen • 
Titel: Duurzame keuze 

Omdat ik graag duurzame keuze maak heb ik gekozen voor Greenchoice. Sinds mijn overstap heb ik nog niets te klagen en om deze reden zou ik deze leverancier dan ook aanraden. De tarieven voor stroom en gas zijn scherp, maar de energie is wel op een goede manier opgewekt. Eigenlijk zouden meer mensen voor duurzame energie moeten kiezen, anders krijgen onze kinderen een groot probleem.overgestapt zonder enig probleem, we hebben een zeeer scherpe deal en zijn geruisloos overgestapt. ik kan het iedereen aanbevelen!

Nov 19, 2015 by Anoniem

Naam: N. Bromet • 
Woonplaats: - • 
Titel: Ik beveel Greenchoice aan 

overgestapt zonder enig probleem, we hebben een zeeer scherpe deal en zijn geruisloos overgestapt. ik kan het iedereen aanbevelen!Heb op 1 september besloten om over te stappen naar Greenchoice per 2 november. Greenchoice bleek de overstap op 2 december te hebben gezet. Gebeld na

Nov 18, 2015 by Anoniem

Naam: Marco • 
Titel: Aanrader 

Heb op 1 september besloten om over te stappen naar Greenchoice per 2 november. Greenchoice bleek de overstap op 2 december te hebben gezet. Gebeld naar Greenchoice en gelukkig kon de overstap weer op 2 november gezet worden.Verder was bij het vaststellen van het maandbedrag geen rekening gehouden met mijn zonnepanelen.Is na een belletje weer gecorrigeerd.Echt groene energie en tot nu toe altijd goed geholpen. Erg tevreden met Greenchoice.

Feb 05, 2015 by Anoniem

Naam: V. Veen • 
Woonplaats: Uden • 
Titel: Top leverancier 

Echt groene energie en tot nu toe altijd goed geholpen. Erg tevreden met Greenchoice.


4.2
5.0

5
5
Ruim 8 jaar lang vaste klant geweest bij Greenchoice, tot 2 jaar terug een geweldig cadeau gegeven werd door de concurrent. Helaas zijn we toen overgestapt en merken dat nu in de

Energieleverancier Greenchoice


Betalingsgegevens

Acceptgiro: Nee.
Automatisch incasso: Ja. (Mogelijk)
Kosten 1e herinnering: €0,-
Kosten 2e herinnering: €0,-

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Online, telefonisch of per e-mail.
Hoeveelheid: Onbeperkt.
Verlaging: Maximaal 10%
Verhoging: Onbeperkt.

Online diensten

Online meterstanden doorgeven.
Een verhuizing doorgeven.
Maandvoorschot wijzigen.
Persoonlijke gegevens wijzigen.
Maandfactuur bekijken.
Energieverbruik bekijken.

Overige

Duurzaamheid: Zeer duurzaam.
Ook mogelijk om zelf energie op te wekken.
Klantvriendelijkste energieleverancier in 2014!

Stroometiket 2013

stroometiket-greenchoice

Downloads

Algemene voorwaarden particulier.

Direct naar;

 

Groene stroom is echt groen bij Greenchoice!

greenchoice-energieleverancier-groene-stroom-energie-gasEnergieleverancier Greenchoice levert uitsluitend echt groene stroom. Als klant kunt u er op vertrouwen dat uw stroom volledig duurzaam is opgewekt. Greenchoice investeert in diverse duurzame kleine en grote energieprojecten en wekt momenteel al 70% van hun stroom op in Nederland! Maar dat is nog niet genoeg, ze werken eraan om in 2020 alle groene stroom op te wekken binnen de grenzen van ons eigen land. Via de website kunt u tevens zelf kiezen waar uw stroom opgewekt wordt en door middel van de stroometiketten kunt u precies zien uit welke bronnen de duurzame energie komt. Lees hier meer over de écht groene stroom.

 

Waarom Greenchoice?

greenchoice-klantvriendelijkste-energieleverancierGreenchoice levert écht groene stroom en gas! Maar dat is niet het enige. Tevens is de energieleverancier uitgekozen tot de klantvriendelijkste energieleverancier van 2014! Ook van de Consumentenbond krijgt deze energieleverancier een prima beoordeling, namelijk een 7,8! Al uw energiezaken regelt u eenvoudig online en zelf groene energie produceren wordt een stuk eenvoudig met de hulp van Greenchoice. Al bijna 400.000 consumenten gingen u voor een werden klant bij een van de groenste energieleveranciers van Nederland!

Voordelen

 
Voordelen Greenchoice Handige overstapservice.Voordelen Greenchoice Echt groene energie!
Voordelen Greenchoice Bijna 400.000 klanten ging u voor!Voordelen Greenchoice Bos-gecompenseerd gas.
Voordelen Greenchoice Klantvriendelijkste energieleverancier.Voordelen Greenchoice Klantvriendelijkste energieleverancier.
Voordelen Greenchoice Consumentenbond rapportcijfer 7,8!Voordelen Greenchoice Eenvoudig energie besparen.

groene-energie-energieleverancier-greenchoice

 

Groen gas van Greenchoice

face-the-future-greenchoice-energieAls klant kunt u ook het bos-gecompenseerde gas met een gerust hart gebruiken, Greenchoice compenseert namelijk alle uitstoot van uw gasverbruik! Dit doen zij in combinatie met hun partner Face the Future door het aanplanten, herstellen en beschermen van bossen. Dit effect wordt tevens versterkt door het financieren van geselecteerde CO2-compensatieprojecten. Bij deze groene energieleverancier kiest u altijd voor écht groene stroom en bos-gecompenseerd gas.

 

Zonnepanelen of Windenergie via Greenchoice

Ook Nederland is prima geschikt om zelf zonne-energie op te wekken door middel van zonnepanelen! Al tienduizenden andere klanten produceren zelf hun energie! Wordt ook klant en koop uw eigen zonnepanelen zeer voordelig in bij de groenste energieleverancier! De panelen zijn uiteraard duurzaam geproduceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Uw stroomproductie kunt u eenvoudig volgen via uw computer op via de speciale app! Wanneer het onverhoop voor u niet mogelijk is om zonnepanelen te plaatsen dan is het ook mogelijk om een eigen stukje windmolen te kopen. Met dit stukje wordt u mede-eigenaar van een windmolen in Nederland en wekt u zelf écht groene windenergie op! Lees hier meer over de mogelijkheden om ook zelf stroom op te wekken!

Voordelen zonnepanelen

  • Greenchoice regelt alles voor u!
  • Hoge kwaliteit voor een lage prijs.
  • Een duurzamere toekomst!
  • Uw investering snel terugverdiend.

 

Overstappen naar Greenchoice

Online overstappen is heel eenvoudig. U meldt zich online aan, geeft een overstapdatum aan en de medewerkers van Greenchoice regelen de verdere administratieve afhandeling, ook zeggen ze uw oude energiecontract op. Wanneer u verhuisd kunt u, 1 week voor de sleuteloverdracht, uw nieuwe adresgegevens doorgeven zodat uw energielevering op tijd begint. Wanneer u overstapt, heeft u nooit een dubbele energieleverancier of een dubbele rekening.

 

Overstappen naar Energieleverancier Greenchoiche

 

BOKS App Greenchoice

Met de BOKS App daagt energieleverancier Greenchoice u uit om op een eenvoudige manier energie te besparen. Check uw energieverbruik en doe mee aan leuke uitdagingen van BOKS. Om mee te doen aan BOKS heeft u geen handige stekkers of speciale apparaten nodig. Bespaar simpelweg energie door uw eigen gewoontes een klein beetje aan te passen. Benieuwd hoe het werkt? Pak uw smartphone of tablet en download de BOKS app uit de app store . Kies uw bespaardoel, start uitdagingen en vier overwinningen en een lagere energierekening!

Download voor Android | Download voor iOS

 

Energiepakketten Greenchoice

Bij deze energieleverancier kunt u kiezen uit 3 groene energiecontracten. Het energiecontract met Kortingsgarantie is flexibel, de tarieven zijn namelijk variabel en het contract is maandelijks opzegbaar. Het energiecontract 100% Nederlandse wind heeft vaste lage energietarieven en loopt 1 jaar. Met 100% Nederlands groen bent u 3 jaar lang zeker van vaste lage tarieven voor écht groene energie. Meer weten? Vergelijk de groenste energiecontracten hier!

Groen uit Nederland

Wind uit Nederland

Biomassa uit Nederland

Kies uw eigen looptijd.Kies uw eigen looptijd.Kies uw eigen looptijd.
Vast of variabel tarief.Vast of variabel tarief.Vast of variabel tarief.
Handige overstapservice!Handige overstapservice!Handige overstapservice!

 

Uitgelichte reviews

Onderstaande reviews werden door bezoekers als zeer nuttig ervaren.

overgestapt zonder enig probleem, we hebben een zeeer scherpe deal en zijn geruisloos overgestapt. ik kan het iedereen aanbevelen!

N. Bromet

Echt groene energie en tot nu toe altijd goed geholpen. Erg tevreden met Greenchoice.

V. Veen

Greenchoice opzeggen

Bent u klant bij Greenchoice? En wilt u uw energiecontract opzeggen? Bel dan direct naar de klantenservice op 010 747 02 22. Opzeggen is in principe gratis, tenzij u uw contract voortijdig opzegd. Gaat u overstappen naar een andere energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig! Uw nieuwe energieleverancier zorgt dan namelijk voor het ontbinden van uw huidige energiecontract!
 

Budget Energie vergelijken

Benieuwd wat u bij Greenchoice per maand betaald? Vergelijk dan hieronder direct alle energiepakketten. Naast de pakketten van Greenchoice ziet u tevens wat u bij andere energieleveranciers per maand betaald. Voer nu uw verbruik in, vergelijken en bespaar direct op energiekosten!

 

Ervaring met energieleverancier Greenchoice

Bekijk hieronder ervaringen en beoordelingen van andere consumenten. Zelf een beoordeling toevoegen? Klik dan op onderstaande button.

 
Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Voeg een beoordeling toe.


Beoordeling toevoegen
* Verplichte velden

Energieleverancier Greenchoice SKU UPC Model
Ruim 8 jaar lang vaste klant geweest bij Greenchoice, tot 2 jaar terug een geweldig cadeau gegeven werd door de concurrent. Helaas zijn we toen overg
Feb 11, 2017 by Anoniem
Naam: Bleker • 
Woonplaats: Ede • 
Titel: Toch weer terug.... 

Ruim 8 jaar lang vaste klant geweest bij Greenchoice, tot 2 jaar terug een geweldig cadeau gegeven werd door de concurrent. Helaas zijn we toen overgestapt en merken dat nu in de portemonnee! Bij greenchoice nooit hoeven bijbetalen, nu bij de concurrent wel. Wij komen terug!


Omdat ik graag duurzame keuze maak heb ik gekozen voor Greenchoice. Sinds mijn overstap heb ik nog niets te klagen en om deze reden zou ik deze levera
Jun 30, 2016 by Anoniem
Naam: Joke • 
Woonplaats: Assen • 
Titel: Duurzame keuze 

Omdat ik graag duurzame keuze maak heb ik gekozen voor Greenchoice. Sinds mijn overstap heb ik nog niets te klagen en om deze reden zou ik deze leverancier dan ook aanraden. De tarieven voor stroom en gas zijn scherp, maar de energie is wel op een goede manier opgewekt. Eigenlijk zouden meer mensen voor duurzame energie moeten kiezen, anders krijgen onze kinderen een groot probleem.


overgestapt zonder enig probleem, we hebben een zeeer scherpe deal en zijn geruisloos overgestapt. ik kan het iedereen aanbevelen!
Nov 19, 2015 by Anoniem
Naam: N. Bromet • 
Woonplaats: - • 
Titel: Ik beveel Greenchoice aan 

overgestapt zonder enig probleem, we hebben een zeeer scherpe deal en zijn geruisloos overgestapt. ik kan het iedereen aanbevelen!


Heb op 1 september besloten om over te stappen naar Greenchoice per 2 november. Greenchoice bleek de overstap op 2 december te hebben gezet. Gebeld na
Nov 18, 2015 by Anoniem
Naam: Marco • 
Titel: Aanrader 

Heb op 1 september besloten om over te stappen naar Greenchoice per 2 november. Greenchoice bleek de overstap op 2 december te hebben gezet. Gebeld naar Greenchoice en gelukkig kon de overstap weer op 2 november gezet worden.Verder was bij het vaststellen van het maandbedrag geen rekening gehouden met mijn zonnepanelen.Is na een belletje weer gecorrigeerd.


Echt groene energie en tot nu toe altijd goed geholpen. Erg tevreden met Greenchoice.
Feb 05, 2015 by Anoniem
Naam: V. Veen • 
Woonplaats: Uden • 
Titel: Top leverancier 

Echt groene energie en tot nu toe altijd goed geholpen. Erg tevreden met Greenchoice.


4.2 5.0 5 5 Ruim 8 jaar lang vaste klant geweest bij Greenchoice, tot 2 jaar terug een geweldig cadeau gegeven werd door de concurrent. Helaas zijn we toen overgestapt en merken dat nu in de Energieleverancier Greenchoice