Greenchoice


GreenchoiceSamen Nederland groener maken, dat is het motto van de groene energieleverancier Greenchoice! Groen is goed, en echte groene energie is nog veel beter! Duurzame energie die is opgewekt door middel van de zon, wind, waterkracht of biomassa. Greenchoice werkt aan 100% groene energie uit Nederland! Wanneer u nu klant wordt dan kunt u uw eigen duurzame energiebron kiezen. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld 100% windenergie, 100% energie uit biomassa of een combinatie van beide bronnen. Daarnaast levert Greenchoice altijd bosgecompenseerd gas wat ook een zeer duurzame keuze is. Kies net als bijna 400.000 andere Nederlanders voor écht groene energie! Help mee en zorg ook voor een schonere toekomst. Meer weten? Lees hieronder meer of bekijk hier de website van Greenchoice! 

Bedrijfsgegevens

Naam: Greenchoice
Actief in: Nederland.
Markt: Particulier en Zakelijk.

Adres: Pieter de Hoochweg 108
3024BH Rotterdam

Vergunninghouder Electriciteit: Ja.
Vergunninghouder Gas: Ja.
Lid geschillencommissie: Ja.

Beoordelingen Greenchoice

Een beoordeling toevoegen kan onder aan de pagina.

Greenchoice SKU UPC Model
Erg tevreden over Greenchoice. Goede service en ook écht groene stroom. Ik vind dat erg belangrijk, onze kinderen moeten toch ook nog van deze planee
Oct 17, 2017 by Anoniem
Naam: J. de Wit • 
Titel: Top leverancier 

Erg tevreden over Greenchoice. Goede service en ook écht groene stroom. Ik vind dat erg belangrijk, onze kinderen moeten toch ook nog van deze planeet kunnen genieten. Als ik met groene stroom van Greenchoice hier aan kan bij dragen; graag! Daarnaast nooit problemen gehad. Kortom: Top!


Prima bij levering.echter terug betalen van te veel betaalde kosten duurt bij Greenchoice 42 dagen dat kan beter !!
Oct 17, 2017 by Anoniem
Naam: Roode • 
Titel: Een minpuntje 

Prima bij levering.echter terug betalen van te veel betaalde kosten duurt bij Greenchoice 42 dagen dat kan beter !!


Tevreden met Greenchoice. Producten zijn redelijk voordelig en duurzaam. Overstap verliep goed en alle rekening en facturen zijn duidelijk en transpar
Sep 20, 2017 by Anoniem
Naam: Morrison • 
Titel: Beste keuze 

Tevreden met Greenchoice. Producten zijn redelijk voordelig en duurzaam. Overstap verliep goed en alle rekening en facturen zijn duidelijk en transparent. Volgend jaar kies ik weer voor een nieuwe energieproduct bij Greenchoice.


Ruim 8 jaar lang vaste klant geweest bij Greenchoice, tot 2 jaar terug een geweldig cadeau gegeven werd door de concurrent. Helaas zijn we toen overg
Feb 11, 2017 by Anoniem
Naam: Bleker • 
Woonplaats: Ede • 
Titel: Toch weer terug.... 

Ruim 8 jaar lang vaste klant geweest bij Greenchoice, tot 2 jaar terug een geweldig cadeau gegeven werd door de concurrent. Helaas zijn we toen overgestapt en merken dat nu in de portemonnee! Bij greenchoice nooit hoeven bijbetalen, nu bij de concurrent wel. Wij komen terug!


Omdat ik graag duurzame keuze maak heb ik gekozen voor Greenchoice. Sinds mijn overstap heb ik nog niets te klagen en om deze reden zou ik deze levera
Jun 30, 2016 by Anoniem
Naam: Joke • 
Woonplaats: Assen • 
Titel: Duurzame keuze 

Omdat ik graag duurzame keuze maak heb ik gekozen voor Greenchoice. Sinds mijn overstap heb ik nog niets te klagen en om deze reden zou ik deze leverancier dan ook aanraden. De tarieven voor stroom en gas zijn scherp, maar de energie is wel op een goede manier opgewekt. Eigenlijk zouden meer mensen voor duurzame energie moeten kiezen, anders krijgen onze kinderen een groot probleem.


overgestapt zonder enig probleem, we hebben een zeeer scherpe deal en zijn geruisloos overgestapt. ik kan het iedereen aanbevelen!
Nov 19, 2015 by Anoniem
Naam: N. Bromet • 
Woonplaats: - • 
Titel: Ik beveel Greenchoice aan 

overgestapt zonder enig probleem, we hebben een zeeer scherpe deal en zijn geruisloos overgestapt. ik kan het iedereen aanbevelen!


Heb op 1 september besloten om over te stappen naar Greenchoice per 2 november. Greenchoice bleek de overstap op 2 december te hebben gezet. Gebeld na
Nov 18, 2015 by Anoniem
Naam: Marco • 
Titel: Aanrader 

Heb op 1 september besloten om over te stappen naar Greenchoice per 2 november. Greenchoice bleek de overstap op 2 december te hebben gezet. Gebeld naar Greenchoice en gelukkig kon de overstap weer op 2 november gezet worden.Verder was bij het vaststellen van het maandbedrag geen rekening gehouden met mijn zonnepanelen.Is na een belletje weer gecorrigeerd.


Echt groene energie en tot nu toe altijd goed geholpen. Erg tevreden met Greenchoice.
Feb 05, 2015 by Anoniem
Naam: V. Veen • 
Woonplaats: Uden • 
Titel: Top leverancier 

Echt groene energie en tot nu toe altijd goed geholpen. Erg tevreden met Greenchoice.


4.1 5.0 8 8 Erg tevreden over Greenchoice. Goede service en ook écht groene stroom. Ik vind dat erg belangrijk, onze kinderen moeten toch ook nog van deze planeet kunnen genieten. Als ik met Greenchoice

Betalingsgegevens

Acceptgiro: Nee.
Automatisch incasso: Ja. (Mogelijk)
Kosten 1e herinnering: €0,-
Kosten 2e herinnering: €0,-

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Online, telefonisch of per e-mail.
Hoeveelheid: Onbeperkt.
Verlaging: Maximaal 10%
Verhoging: Onbeperkt.

Online diensten

Online meterstanden doorgeven.
Een verhuizing doorgeven.
Maandvoorschot wijzigen.
Persoonlijke gegevens wijzigen.
Maandfactuur bekijken.
Energieverbruik bekijken.

Overige

Duurzaamheid: Zeer duurzaam.
Ook mogelijk om zelf energie op te wekken.
Klantvriendelijkste energieleverancier in 2014!

Stroometiket

stroometiket-greenchoice

Downloads

Algemene voorwaarden particulier.

Direct naar;

 

Groene stroom is echt groen bij Greenchoice!

Energieleverancier Greenchoice levert uitsluitend echt groene stroom. Als klant kunt u er op vertrouwen dat uw stroom volledig duurzaam is opgewekt. Greenchoice investeert in diverse duurzame kleine en grote energieprojecten en wekt momenteel al 70% van hun stroom op in Nederland! Maar dat is nog niet genoeg, ze werken eraan om in 2020 alle groene stroom op te wekken binnen de grenzen van ons eigen land. Via de website kunt u tevens zelf kiezen waar uw stroom opgewekt wordt en door middel van de stroometiketten kunt u precies zien uit welke bronnen de duurzame energie komt. Lees hier meer over de écht groene stroom.

Greenchoice wint Award Klantvriendelijkste Energieleverancier 2017!

Greenchoice wint Award Klantvriendelijkste Energieleverancier 2017!

 

Waarom Greenchoice?

Greenchoice levert écht groene stroom en gas! Maar dat is niet het enige. Tevens is de energieleverancier uitgekozen tot de klantvriendelijkste energieleverancier van 2014! En ook in 2017 sleepte de energieleverancier deze prijs weer in de wacht. Ook van de Consumentenbond krijgt deze energieleverancier een prima beoordeling, namelijk een 7,8! Al uw energiezaken regelt u eenvoudig online en zelf groene energie produceren wordt een stuk eenvoudig met de hulp van Greenchoice. Al bijna 400.000 consumenten gingen u voor een werden klant bij een van de groenste energieleveranciers van Nederland!

 

Voordelen

 
Voordelen Greenchoice Handige overstapservice.Voordelen Greenchoice Echt groene energie!
Voordelen Greenchoice Bijna 400.000 klanten ging u voor!Voordelen Greenchoice Bos-gecompenseerd gas.
Voordelen Greenchoice Klantvriendelijkste energieleverancier.Voordelen Greenchoice Klantvriendelijkste energieleverancier.
Voordelen Greenchoice Consumentenbond rapportcijfer 7,8!Voordelen Greenchoice Eenvoudig energie besparen.

 

Voordelige groene energie Greenchoice

 

Groen gas van Greenchoice

face-the-future-greenchoice-energieAls klant kunt u ook het bos-gecompenseerde gas met een gerust hart gebruiken, Greenchoice compenseert namelijk alle uitstoot van uw gasverbruik! Dit doen zij in combinatie met hun partner Face the Future door het aanplanten, herstellen en beschermen van bossen. Dit effect wordt tevens versterkt door het financieren van geselecteerde CO2-compensatieprojecten. Bij deze groene energieleverancier kiest u altijd voor écht groene stroom en bos-gecompenseerd gas.

 

Zonnepanelen of Windenergie via Greenchoice

Ook Nederland is prima geschikt om zelf zonne-energie op te wekken door middel van zonnepanelen! Al tienduizenden andere klanten produceren zelf hun energie! Wordt ook klant en koop uw eigen zonnepanelen zeer voordelig in bij de groenste energieleverancier! De panelen zijn uiteraard duurzaam geproduceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Uw stroomproductie kunt u eenvoudig volgen via uw computer op via de speciale app! Wanneer het onverhoop voor u niet mogelijk is om zonnepanelen te plaatsen dan is het ook mogelijk om een eigen stukje windmolen te kopen. Met dit stukje wordt u mede-eigenaar van een windmolen in Nederland en wekt u zelf écht groene windenergie op! Lees hier meer over de mogelijkheden om ook zelf stroom op te wekken!

Voordelen zonnepanelen

  • Greenchoice regelt alles voor u!
  • Hoge kwaliteit voor een lage prijs.
  • Een duurzamere toekomst!
  • Uw investering snel terugverdiend.

 

Overstappen naar Greenchoice

Wilt u ook overstappen naar duurzame energie van Greenchoice? Dit is heel eenvoudig en in enkele minuten geregeld! Klik op deze link om de website van Greenchoice te bezoeken. Kies hier uw duurzame energiebron en kies zelf uw looptijd. Na het maken van uw keuze ziet u direct wat u per jaar en maand gaat betalen. Tevreden? Kies dan voor ‘’Aanmelden’’ om verder te gaan met uw overstap.

Vul vervolgens diverse persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Deze gegevens heeft Greenchoice nodig om uw overstap te realiseren. Naast deze gegevens kunt u op het formulier ook aangeven of u BOKS Live 6 maanden gratis wil proberen. Met deze handig tool kunt u eenvoudig tot wel 10% op uw energiekosten besparen. Let wel op, de BOKS-meter kost u eenmalig €50,-. Na het invoeren van al uw gegevens kunt u kiezen voor ''Aanmelden bij Greenchoice''. Hierna is uw aanmelding afgerond.

Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per email en uw bedenktijd gaat in. Tijdens uw 14 dagen bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren. Wanneer uw bedenktijd is verstreken zal Greenchoice uw eventuele huidige energieleverancier opzeggen. Daarnaast regelt het alles voor uw nieuwe aansluiting. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Zo eenvoudig is het! Meer weten? Check dan de website van Greenchoice!

 

Overstappen naar Energieleverancier Greenchoiche

 

BOKS App Greenchoice

Met de BOKS App daagt energieleverancier Greenchoice u uit om op een eenvoudige manier energie te besparen. Check uw energieverbruik en doe mee aan leuke uitdagingen van BOKS. Om mee te doen aan BOKS heeft u geen handige stekkers of speciale apparaten nodig. Bespaar simpelweg energie door uw eigen gewoontes een klein beetje aan te passen. Benieuwd hoe het werkt? Pak uw smartphone of tablet en download de BOKS app uit de app store . Kies uw bespaardoel, start uitdagingen en vier overwinningen en een lagere energierekening!

Download voor Android | Download voor iOS

 

Energiepakketten Greenchoice

Bij Greenchoice kunt u momenteel kiezen uit drie verschillende energiepakketten. Welke energiepakket u kiest heeft vooral effect op wat voor energie u ontvangt. Wanneer u kiest voor ''Wind uit Nederland'' dan ontvangt u 100% duurzame windenergie uit Nederland. Kiest u voor ''Groen Voorop uit Nederland''? Dan ontvangt u een mix van windenergie en biomassa. Als laatst kunt u ook nog kiezen voor ''Biomassa uit Nederland''. Met dit energiepakket ontvangt u 100% groene energie uit biomassa.

Met elk van de energiepakketten ontvangt u bosgecompenseerd aardgas. Dit is de duurzaamste keuze die u kunt maken als u aardgas nodig hebt. Als laatst kunt u met elk energiepakket uw looptijd kiezen. Zo kunt u kiezen om uw tarieven 1 of 3 jaar vast te zetten. Zo hebt u extra zekerheid over uw tarieven. Bent u liever flexibel? Kies dan voor ''Variabel''. In dit geval kunt u maandelijks overstappen. Daarnaast betaalt u altijd een actueel en eerlijk tarief voor energie. Meer weten? Vergelijk de groenste energiecontracten hier!

Wind uit Nederland

Groen Voorop (NL)

Biomassa uit Nederland

Kies uw eigen looptijd.Kies uw eigen looptijd.Kies uw eigen looptijd.
100% Wind + duurzaam gas.Combinatie + duurzaam gas.100% Biomassa + duurzaam gas.
Handige overstapservice!Handige overstapservice!Handige overstapservice!

 

Uitgelichte reviews

Onderstaande reviews werden door bezoekers als zeer nuttig ervaren.

overgestapt zonder enig probleem, we hebben een zeeer scherpe deal en zijn geruisloos overgestapt. ik kan het iedereen aanbevelen!

N. Bromet

Echt groene energie en tot nu toe altijd goed geholpen. Erg tevreden met Greenchoice.

V. Veen

Greenchoice voor ondernemers

Greenchoice houdt ook van groen zaken doen. En daarom biedt het ook duurzame energiepakketten aan ondernemers en grootzakelijke bedrijven. Zo kunt ook als ondernemer al sinds 2006 kiezen voor 100% lokale duurzame energie. Daarnaast biedt Greenchoice de beste klantenservice, het wordt door klanten namelijk beoordeelt met een 8,6 (Feedback Company). Niet voor niets gingen al 40.000 ondernemers u voor! Verbruikt u momenteel tot 100.000 kWh of 25.000 m3 per jaar? Dan bent u kleinverbruiker. Heeft u een hoger verbruik? Dan bent u een grootverbruiker. Vraag in dit geval om een voordelig en duurzaam aanbod op maat.

 

Greenchoice opzeggen

Bent u klant bij Greenchoice? En wilt u uw energiecontract opzeggen? Bel dan direct naar de klantenservice op 010 747 02 22. Opzeggen is in principe gratis, tenzij u uw contract voortijdig opzegd. Gaat u overstappen naar een andere energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig! Uw nieuwe energieleverancier zorgt dan namelijk voor het ontbinden van uw huidige energiecontract!
 

Verlengen

Bent u momenteel klant bij Greenchoice? En bent u tevreden over de producten en dienstverlening? Dan is het mogelijk om uw energiecontract te verlengen. Ruim voordat uw contract afloopt zal u van Greenchoice een nieuwe aanbod ontvangen. Dit aanbod kunt u accepteren, of u gaat automatisch over op de variabele tarieven met kortingsgarantie. Dit energiecontract is maandelijks opzegbaar en geeft u extra vrijheid. Wanneer u uw contract verlengt bent u vaak goedkoper uit dan wanneer u kiest voor de variabele tarieven. Echter heeft u wel weer een contract met een specifieke looptijd.

Verlengen kan handig zijn. Maar wij raden altijd wel aan om het nieuwe aanbod met de markt te vergelijken. Vaak is overstappen goedkoper. En als het verschil erg groot is, is dit wellicht de enige logische keuze. Vergelijk het nieuwe aanbod eens met de energiepakketten in onze vergelijker. Zo weet u direct of het aanbod is of niet.

 

Klantenservice

Hebt u een vraag of een probleem? Neem dan contact op met de klantenservice van Greenchoice. Dit kan het eenvoudigste direct via telefoon. De gemiddelde wachttijd is namelijk maar 28 seconde. Bellen met de klantenservice kan eenvoudig en snel via 010 478 23 26. Dit nummer is op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 17:30. (lokaal tarief). Het is tevens mogelijk om op zaterdag te bellen. Dit kan tussen 08:30 en 17:00. Naast bellen kunt u ook gebruik maken van een van onderstaande mogelijkheden.

Email: vragen@greenchoice.nl
Overige: Social media of live chat op de website.

Postadres
Pieter de Hoochweg 108
3024 BH Rotterdam

Adres per 10 april
Kruisplein 15
3014 DB Rotterdam

 

Klachten

Hebt u een klacht? Dan zal Greenchoice er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Stuur u klacht in via het klachtenformulier op de website van Greenchoice. U kunt uw klacht ook direct verzenden richting klachten@greenchoice.nl! Na het inzenden van uw klacht zal iemand van Greenchoice binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de klacht te bespreken. Op basis van uw klachten zal Greenchoice ook de huidige organisatie en processen herzien.
Komt u er samen toch niet uit? Neem dan contact op met de Geschillencommissie. Deze organisatie zal dan een bindende uitspraak doen of uw klacht. Hier moeten beide organisatie zich aan houden.

 

Storingen

Heeft u last van een storing? Geef deze dan door via het gratis telefoonnummer 0800-9009. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor al uw stortingen op het gebied van stroom en gas.

 

Verhuizen

Gaat u verhuizen? Geef u verhuizing dan tijdig door aan Greenchoice. Dan kan uw energiecontract namelijk gewoon meeverhuizen. Het doorgeven van een verhuizing kan eenvoudig en snel online via Mijn dossier. Een verhuizing is overigens wel een mooi moment om de markt opnieuw weer een te vergelijken. De kans is namelijk groot dan uw energieverbruik gaat veranderen na uw verhuizing.

 

Greenchoiche vergelijken

Benieuwd wat u bij Greenchoice per maand betaald? Vergelijk dan hieronder direct alle energiepakketten. Naast de pakketten van Greenchoice ziet u tevens wat u bij andere energieleveranciers per maand betaald. Voer nu uw verbruik in, vergelijken en bespaar direct op energiekosten!

 

Ervaring met energieleverancier Greenchoice

Bekijk hieronder ervaringen en beoordelingen van andere consumenten. Zelf een beoordeling toevoegen? Klik dan op onderstaande button.

 
Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Voeg een beoordeling toe.


Beoordeling toevoegen
* Verplichte velden

Greenchoice SKU UPC Model
Erg tevreden over Greenchoice. Goede service en ook écht groene stroom. Ik vind dat erg belangrijk, onze kinderen moeten toch ook nog van deze planee
Oct 17, 2017 by Anoniem
Naam: J. de Wit • 
Titel: Top leverancier 

Erg tevreden over Greenchoice. Goede service en ook écht groene stroom. Ik vind dat erg belangrijk, onze kinderen moeten toch ook nog van deze planeet kunnen genieten. Als ik met groene stroom van Greenchoice hier aan kan bij dragen; graag! Daarnaast nooit problemen gehad. Kortom: Top!


Prima bij levering.echter terug betalen van te veel betaalde kosten duurt bij Greenchoice 42 dagen dat kan beter !!
Oct 17, 2017 by Anoniem
Naam: Roode • 
Titel: Een minpuntje 

Prima bij levering.echter terug betalen van te veel betaalde kosten duurt bij Greenchoice 42 dagen dat kan beter !!


Tevreden met Greenchoice. Producten zijn redelijk voordelig en duurzaam. Overstap verliep goed en alle rekening en facturen zijn duidelijk en transpar
Sep 20, 2017 by Anoniem
Naam: Morrison • 
Titel: Beste keuze 

Tevreden met Greenchoice. Producten zijn redelijk voordelig en duurzaam. Overstap verliep goed en alle rekening en facturen zijn duidelijk en transparent. Volgend jaar kies ik weer voor een nieuwe energieproduct bij Greenchoice.


Ruim 8 jaar lang vaste klant geweest bij Greenchoice, tot 2 jaar terug een geweldig cadeau gegeven werd door de concurrent. Helaas zijn we toen overg
Feb 11, 2017 by Anoniem
Naam: Bleker • 
Woonplaats: Ede • 
Titel: Toch weer terug.... 

Ruim 8 jaar lang vaste klant geweest bij Greenchoice, tot 2 jaar terug een geweldig cadeau gegeven werd door de concurrent. Helaas zijn we toen overgestapt en merken dat nu in de portemonnee! Bij greenchoice nooit hoeven bijbetalen, nu bij de concurrent wel. Wij komen terug!


Omdat ik graag duurzame keuze maak heb ik gekozen voor Greenchoice. Sinds mijn overstap heb ik nog niets te klagen en om deze reden zou ik deze levera
Jun 30, 2016 by Anoniem
Naam: Joke • 
Woonplaats: Assen • 
Titel: Duurzame keuze 

Omdat ik graag duurzame keuze maak heb ik gekozen voor Greenchoice. Sinds mijn overstap heb ik nog niets te klagen en om deze reden zou ik deze leverancier dan ook aanraden. De tarieven voor stroom en gas zijn scherp, maar de energie is wel op een goede manier opgewekt. Eigenlijk zouden meer mensen voor duurzame energie moeten kiezen, anders krijgen onze kinderen een groot probleem.


overgestapt zonder enig probleem, we hebben een zeeer scherpe deal en zijn geruisloos overgestapt. ik kan het iedereen aanbevelen!
Nov 19, 2015 by Anoniem
Naam: N. Bromet • 
Woonplaats: - • 
Titel: Ik beveel Greenchoice aan 

overgestapt zonder enig probleem, we hebben een zeeer scherpe deal en zijn geruisloos overgestapt. ik kan het iedereen aanbevelen!


Heb op 1 september besloten om over te stappen naar Greenchoice per 2 november. Greenchoice bleek de overstap op 2 december te hebben gezet. Gebeld na
Nov 18, 2015 by Anoniem
Naam: Marco • 
Titel: Aanrader 

Heb op 1 september besloten om over te stappen naar Greenchoice per 2 november. Greenchoice bleek de overstap op 2 december te hebben gezet. Gebeld naar Greenchoice en gelukkig kon de overstap weer op 2 november gezet worden.Verder was bij het vaststellen van het maandbedrag geen rekening gehouden met mijn zonnepanelen.Is na een belletje weer gecorrigeerd.


Echt groene energie en tot nu toe altijd goed geholpen. Erg tevreden met Greenchoice.
Feb 05, 2015 by Anoniem
Naam: V. Veen • 
Woonplaats: Uden • 
Titel: Top leverancier 

Echt groene energie en tot nu toe altijd goed geholpen. Erg tevreden met Greenchoice.


4.1 5.0 8 8 Erg tevreden over Greenchoice. Goede service en ook écht groene stroom. Ik vind dat erg belangrijk, onze kinderen moeten toch ook nog van deze planeet kunnen genieten. Als ik met Greenchoice